Neglesommer med Zoya og Butter London

Nyhetsbrev

Neglesommer med Zoya og Butter London

by Hilde Christina on 20. Aug, 2014

in Negler og hender

Sommeren 2014 er over og denne sommerens dille for meg har vært neglelakk. Neglelakk er noe jeg sjelden har tålmodighet eller ork til å påføre, fjerne, påføre, fjerne, osv, men etter å ha kastet en liten haug med gamle lakker, kjøpte jeg inn en rekke nye neglelakker fra merkene Zoya og Butter London. Dette er to merker jeg har hørt enormt mye skryt om og nå har jeg rukket å teste flere av disse lakkene. Så langt er det Zoya som er min favoritt, både med tanke på påføring og holdbarhet.

Mine kriterier til neglelakk er:

  • Enkel å påføre
  • God holdbarhet
  • Ha god dekkevne, ikke kreve mer enn to lag for godt resultat
  • Enkel å fjerne
  • Ikke være skadelig for neglene mine

Etter å ha lært “korrekt” påføring av neglelakk på hudpleieskole, er neglelakk noe jeg synes er relativt enkelt, men jeg er nøye på at neglelakker skal være enkle å påføre. Dette betyr at de ikke kan stripe seg eller legge seg ujevnt, en kremet og jevn konsistens er et must. Jeg er også veldig lite tålmodig, så det er viktig for meg at lakkene ikke bruker allverdens av tid på å tørke. I tillegg, over- og underlakk er noe jeg ikke vil bruke, dette gjør det straks til et ork å påføre neglelakk. Derfor må lakkene klare seg godt på egenhånd!

Det første jeg skaffet meg i sommer, var ny neglelakkfjerner. Til nå har jeg hatt en acetonfri neglelakkfjerner fra et tilfeldig merke kjøpt i en drugstore her i USA, og den gjorde fjerning av lakk til et ork. Derfor spurte jeg dere om hvilken neglelakkfjerner som er den beste, og flere av dere nevnte Zoya Remove Plus Nail Polish Remover. Dere hadde rett, denne er fantastisk! Denne har gjort at det er et mindre ork å bruke neglelakk, for det å fjerne den går som en lek. Dette er et 3-i-ett produkt; den både fjerner neglelakk, rengjør neglene, og prep’er neglene for ny påføring av neglelakk. Du kan derfor bruke den på negler uten lakk for å forberede neglene for påføring av lakk, dette produktet vil fjerne olje og smuss og gjøre neglene klare for påføring. I tillegg tørker den ikke ut negler eller neglebånd, noe som er et absolutt must for meg. Jeg får veldig lett tørre neglebånd og ikke minst hender, og derfor kan jeg ikke bruke neglelakkfjerner som virker uttørkende. Denne fjerner neglelakk raskt og effektivt og tilfører fukt til negler og neglebånd fremfor å tørke dem ut.

Instagram kan dere finne swatches av en rekke neglelakker jeg har testet i sommer, her er noen av dem:

photo (3)

Butter London Scouse, Zoya Dot, Butter London Henley Regatta, Zoya Rue.

Dessverre er det slik at ikke alle lakker innen samme merke har samme konsistens, holdbarhet, osv. Zoya Dot og Zoya Kerfuffle er to lakker jeg kunne vært foruten, disse er det utrolig vanskelig å legge jevnt. Butter London Henley Regatta er vanskelig å påføre og utrolig vanskelig å fjerne. Zoya Rue og Zoya Chantal er riktignok utrolig gode, det samme med Butter London Sprog og Scouse.

Med andre ord er det vanskelig å vite hvorvidt en lakk er bra før man får testet den på neglene, noe jeg synes er synd. Du kan ikke kjøpe neglelakk innen et merke og forvente at den skal være like god som andre lakker fra samme merke, og dette gjør det vanskelig å finne favoritter. Zoya har riktignok imponert mest og dette er et merke jeg kommer til å kjøpe flere lakker fra. Begge disse merkene er verdt å teste, selv om jeg ville lest omtaler av hver enkelt lakk før du kjøper. Butter London fåes kjøpt hos Blivakker.no, mens Zoya er noe vanskeligere å få tak i, jeg har kjøpt flere fra eBay.com med godt resultat.

På Instagram har jeg lagt ut swatches av alle lakkene jeg har testet i sommer og dette kommer jeg til å fortsette med. I tillegg til swatches, vurderer jeg lakkene under hvert bilde, både holdbarhet og påføring. Jeg kan gjerne også lage en liste etterhvert som jeg får testet flere lakker med de jeg anbefaler og de som er mindre gode.

Om dere har tips eller anbefalinger til farger jeg bør teste innen disse to merkene, tips meg gjerne!

{ 4 comments… read them below or add one }

Elin August 20, 2014 at 19:45

Kjøpte denne neglelakkfjerneren

Reply

Elizabeth August 21, 2014 at 09:23

Selges denne neglelakkfjerneren andre steder enn ebay? Ser frakten kommer på mer enn det fjerneren koster :O Totalt 56.54 dollar, det ble litt i overkant… :/

Reply

Trine August 22, 2014 at 12:47

Vet at Face it i Sandvika og på Sandvika storsenter selger Zoya, hvis du bor i nærheten av Bærum.

Reply

mia August 23, 2014 at 15:18

kjempe fine farger! skal testes

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: