Yves Saint Laurent Forever Light Creator CC Creme – Omtale

Nyhetsbrev

Yves Saint Laurent Forever Light Creator CC Creme – Omtale

by Hilde Christina on 16. Jan, 2015

in Makeup, Omtaler

Yves Saint Laurent Forever Light Creator CC CremeI fjor skrev jeg om YSL Teint Parfait og YSL’s nye CC Cream og jeg har nå testet dette produktet grundig. Dette er et produkt som lover en hel del, derfor har jeg testet dette produktet over flere måneder med pauser slik at jeg kunne se om dette produktet tilfører noe etter varig bruk. Om du er ukjent med hva CC Cream er eller skal gjøre, har jeg tidligere skrevet et innlegg om CC Cream og BB Cream som kan hjelpe.

Denne CC Cream’en fra YSL ønsket jeg å teste fordi jeg liker deres Teint Parfait, et produkt som dessverre har gått ut av produksjon. Jeg håpet at deres CC Cream ville være en fullgod erstatning for dette produktet, men det er det ikke – det er heller ikke mening. Disse produktene er veldig ulike, oppfører seg på helt ulike måter og har også helt ulike egenskaper, uten at det er negativt på noen måte.

Produktet kommer i tre ulike farger:

  • Rose: For lys hudtone. Skal gi glød og et sunnere utseende. Velg denne om du har typisk “sliten” hud som trenger en frisk og “dewy” look.
  • Apricot: For lys – medium hudtone. Skal gi en sunn glød og en jevnere hudtone, lover å jevne ut pigmentforandringer og røde områder.
  • Lavender: For gusten og grå hud, nøytraliserer hud med gul undertone.

Jeg har testet denne i fargen Rose. CC Cream skal virke korrigerende på hudtonen vår, dette produktet lover også mye annet i tillegg til dette.

Produktet lover å:

  • gi glød
  • redusere synligheten av porer
  • jevne ut huden og korrigere ujevn hudtone
  • gi huden et forbedret utseende ved langvarig bruk
  • redusere synligheten av urenheter, arr, røde merker, osv
  • beskytte mot frie radikaler og tilføre huden antioksidanter
  • beskytte huden mot solens skadelige stråler med solfaktor 35

Dette er altså et produkt som fungerer som et alt-i-ett produkt, det skal gi umiddelbar effekt i tillegg til å ha positive egenskaper på huden etter langvarig bruk. Faktisk loves det at man skal merke en positiv bedring på huden etter bare én ukes bruk.

CC Cream skal i utgangspunktet ikke være en erstatning for foundation, men dette varierer fra merke til merke. Jeg kontaktet YSL direkte for å spørre om dette er ment som en erstatning for foundation og det er det ikke; de skrev at produktet ikke har noen merkbar dekkevne og at den fungerer best som en primer under foundation, ikke som en erstatning for foundation. Jeg bruker allikevel dette produktet isteden for foundation, det fordi huden min er så feilfri at jeg ikke lenger har behov for produkter med god dekkevne. Dersom du har mye å dekke og foretrekker foundations med medium – full dekkevne, vil ikke dette produktet være nok for deg. Om du derimot har hud som har røde kinn eller ujevnheter hvor du ikke føler at du har så altfor mye å dekke, vil denne fint fungere som en farget dagkrem og en fullgod erstatning for foundation. Hvordan denne fungerer som primer kan jeg ikke uttale meg om, jeg har kun brukt denne alene. Om du har testet Teint Parfait fra samme merke, denne dekker mye bedre enn det Teint Parfait gjør. Mens Teint Parfait i Rose fungerer mer som en highlighter, vil denne ha effekt som er nærmere farget dagkrem.

Resultatet den gir på huden kan beskrives som porselensaktig, den gir et resultat som minner om porselensblek hud ala Snøhvit. På min bleke hud er dette veldig positivt, men for mørkere hudtoner kan jeg se for meg at denne vil gi et veldig spøkelsesaktig utseende. Jeg liker typisk porselenshud så personlig synes jeg resultatet denne gir er fantastisk fint.

Produktet har en middels tykk / fet konsistens, men den tørker på huden og etterlater en matt overflate som overhodet ikke virker klissete eller fet. Selv om produktet virket litt tørt på huden, gir den allikevel veldig fin glød. Mindre åpenbar glødende effekt slik YSL Teint Parfait gir, men den gir huden en fin og diskret glødende look. Fordi produktet etterlater en litt matt eller tørr følelse på huden, holder den gjennom en hel dag.

Den litt tørre finishen dette produktet gir er det eneste jeg ikke liker ved dette produktet, jeg skulle ønske den var noe mer fuktgivende enn det den er. Når min hud virkelig er både tørr og dehydrert (fuktfattig), merker jeg at dette produktet blir litt for uttørkende for meg, selv med en fet fuktighetskrem under. Nå som det er vinter og vi har varme på i huset vårt, blir dette produktet litt for uttørkende til at jeg kan bruke det hver dag. Det kan fint brukes en dag her og en dag der, men det er ikke et produkt jeg kan bruke mer enn to ganger av gangen før huden min føles veldig stram og begynner å flasse. Har du fet hud vil dette produktet passe deg bra, men dersom du har tørr hud eller synlig dehydrert hud slik jeg har, vil nok denne bli for tørr for deg, ihvertfall nå som det er vinter.

Hvorvidt den gir noen forbedrende effekt på huden tør jeg ikke å si, huden min er generelt såpass fri for ujevnheter, urenheter og annet at det er vanskelig for meg å vurdere hvorvidt den virker forminskende på porer eller forbedrer hudens utseende, men den gjør ihvertfall ikke at huden min forverres på noen måte, noe som ofte skjer på min hud ved bruk av visse mindre gode produkter. Produktet gir heller ikke urenheter på acne prone hud, noe som selvfølgelig er et must.

Hadde denne vært litt mer fuktgivende hadde den blitt en ny storfavoritt hos meg for den gir et utrolig flott resultat, i tillegg til at den beskytter mot både UVA- og UVB-stråler.

Jeg kommer til å legge dette produktet vekk for nå og ta det frem igjen for testing når sol og sommer igjen dukker opp (som er ca i mars her vi bor). Oppdatering på hvordan denne fungerer på min hud til sommerbruk kommer derfor om noen måneder!

Har du kombinert – fet hud som ikke trenger ekstremt med dekkevne kan jeg absolutt anbefale denne, for oss med tørrere hud vil jeg heller anbefale Suki Tinted Active Moisturizer som farget dagkrem. Denne har dessverre ikke SPF, men den tilfører veldig bra med fukt.

Konklusjon

Hudtype: Normal, kombinert og fet hud. Passer ikke for hud som mangler fukt/fett.
Farge: Kommer i tre ulike farger; Rose, Lavender, Apricot (se over for beskrivelse av de tre fargene).
Finish: Porselenshud med diskret glødende finish. Virker likevel noe tørr på hudoverflaten.
Konsistens: Middels tykk krem.
Dekkevne: Lett dekkevne.

 

Kjøp: Produktet fåes hos Feelunique.com, dette er ikke toll/moms på dette produktet. Produktet fåes også på eBay.com, der kan du også finne prøver på dette produktet.
Frakt fra Feelunique.com er gratis og leveringstid er 5-12 virkedager. Leveringstid og frakt fra eBay varierer fra selger til selger.

 

4lippie

{ 14 comments… read them below or add one }

sara January 18, 2015 at 02:36

Hei jeg bare lurte på en ting, jeg har veldig lys og ømtålig hud og da er det vanskelig å finne foundation som ikke klør og gjør meg til en tomat. Dette er et problem spessielt om vinteren for da er huden min tørrere. Har du noe tips til produkter jeg kunne ha brukt?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 07:06

Hei! Produktveiledning gir jeg dessverre ikke gratis.

Reply

Ina January 18, 2015 at 21:46

Er BB/CC Cushion et produkt du kommer til å teste eller skrive noe om? :)

Reply

Hilde Christina January 21, 2015 at 07:13

Dette er noe jeg er helt ukjent med, så jeg tror nok ikke det, nei. Med mindre dette er noe som blir så populært at mange ønsker omtale!

Reply

Ina January 21, 2015 at 16:59

Ok! :) Tenkte bare siden det er det store nye i Asia om dagen. Men vi får vel se om det vil slå ann her også ;)

Reply

MaritBE January 19, 2015 at 19:23

Interessant å lese om denne :-) Gleder meg til å høre mer om den når du skal prøve den mer i sommer :-)

Reply

Cecilie January 19, 2015 at 23:00

Hei! På skinlove sin hjemmeside mener jeg å huske at Suki har naturlig solfaktor 15; betyr ikke det det samme som SPF?

Reply

Ragnhild January 20, 2015 at 18:08

Er Pürminerals et merke du kommer til å teste noe fra/ skrive noe om? :-)

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 07:04

Det er et merke jeg har sett på tidligere, men kommer ikke til å teste noe derfra. Jeg husker ikke lenger hvorfor jeg bestemte meg for å ikke teste, det kan muligens ha hatt noe med ingrediensene å gjøre.

Reply

Carmen January 21, 2015 at 18:10

Ser bra ut. Liker det som er flytende. Men nå bruker jeg jane iredale amazing base. Men siden du har testet begge to, hvem liker du best av mineral hygenic og jane iredale amazing base? Litt usikker på om jeg skal teste ut mineral hygenic eller ikke

Reply

Linn Marie March 12, 2015 at 13:47

Heisann!
Jeg lurer på hvilken av Yves Saint Laurent Forever Light Creator CC Creme og Suki Tinted Active Moisturizer du vil anbefale mest? Jeg liker det at Yves Saint Laurent Forever Light Creator CC Creme lover mindre synlighet av porer og arr ect, men liker også det meste med Suki tintes Acitve Moisturizer. Vet du om den også vil minske synlighet av porer ect? :)

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:45

Hei!
Det avhenger helt av hva slags hudtype du har og hva slags produkt du er på jakt etter. YSL’s alternativ er mer som et correct produkt og passer best for oss med problemfri hud. Suki’s alternativ fungerer mer som en farget dagkrem. Den gir mer næring og pleie til huden, men vil kunne virke noe fet for fetere hudtyper. De er såpass ulike at det er vanskelig å sammenlikne de, de kan til og med brukes sammen.

Reply

Anonymous March 28, 2015 at 16:29

Du vet at Ysl tester på dyr?

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:33

Nei, det gjør de ikke, med mindre dette har endret seg nylig?

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: