Nyhetsbrev

Topp 5 – Lipgloss!

by Hilde Christina on 27. Oct, 2010

in Makeup

Som ønsket, jeg starter noen topp 5 innlegg, innen ulike produkter. Først ut er lipgloss!

Trykk på navnene i innlegget, for å lese full omtale av hver av lip glossene.

 

  1. Estee Lauder Crystal Gloss
  2. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
  3. Youngblood Lip Shine i Iceblush.
  4. Smashbox lip paint i virtuose
  5. Stila Lip Glaze

 

Estee Lauder Crystal Gloss

Dette var en av de første glossene jeg testet, da som 16 åring. Jeg vet ikke hvor mange tuber av den blanke versjonen jeg har gått igjennom, men det er ikke få! De har mange fine farger, men den blanke versjonen er absolutt min favoritt. Den holder lenge, den tørker ikke ut leppene mine og den gir super glans.

Absolutt et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen og igjen.

 

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 12ml

Elsk på denne! Denne gjør leppene mine jevnere, uten at jeg forstår hvordan det er mulig. Uansett, den gir fin glosseffekt, tørker ikke ut leppene mine og har god holdbarhet. Denne likner faktisk mye på Youngblood Lip Shine, når det gjelder hva slags skinn den gir til leppene.

Finnes på Strawberrynet.com.

 

 

Youngblood Lip Shine i ‘Iceblush’

Dette er jeg veldig, veldig glad i og har nettopp kjøpt ny forsyning av den. Den lukter herlig vanilje og gir en fint skinn til leppene. Den gir ikke ekstrem wet look, noe jeg faktisk liker. Den er trygg på ingredienser og kommer i en liten og smart innpakning.

Absolutt en vinner! Jeg kjøper mine fra Beautybridge.com.

 

Smashbox lip paint i virtuose

En av de få produktene jeg faktisk liker fra Smashbox!

Holdbarheten er god og den gir fin glosseffekt. Denne blir rimelig blank på mine lepper, den gir kun et lett rosa skjær. Riktignok foretrekker jeg blanke lipglosser, så det er bare et pluss for min del. Har du mindre pigmenterte lepper enn det jeg har, kan det være at den vil gi mer farge.

 

Stila lip glaze

Irriterende innpakning, supert produkt! Disse eier jeg mange av, dessverre ligger de fleste igjen i Norge. Har nettopp kjøpt inn nytt lager, for disse er gode! De holder lenge, gir fint skinn til leppene og finner i mange fine farger. Mine favoritter er Vanilla (klar) og Nutmeg Spice (rødlig).

Stila finnes ikke i Norge lenger og må derfor kjøpes på nett. Det eneste som er irriterende med disse glossene er at de kommer i penner, noe jeg ikke er fan av. Allikevel, produktet er så bra at jeg ikke kommer til å unngå å kjøpe de på grunn av dette.

 

Disse kommer det flere av! Smile

{ 8 comments… read them below or add one }