Topp 5 – Lipgloss!

Nyhetsbrev

Topp 5 – Lipgloss!

by Hilde Christina on 27. Oct, 2010

in Makeup

Som ønsket, jeg starter noen topp 5 innlegg, innen ulike produkter. Først ut er lipgloss!

Trykk på navnene i innlegget, for å lese full omtale av hver av lip glossene.

 

  1. Estee Lauder Crystal Gloss
  2. Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
  3. Youngblood Lip Shine i Iceblush.
  4. Smashbox lip paint i virtuose
  5. Stila Lip Glaze

 

Estee Lauder Crystal Gloss

Dette var en av de første glossene jeg testet, da som 16 åring. Jeg vet ikke hvor mange tuber av den blanke versjonen jeg har gått igjennom, men det er ikke få! De har mange fine farger, men den blanke versjonen er absolutt min favoritt. Den holder lenge, den tørker ikke ut leppene mine og den gir super glans.

Absolutt et produkt jeg kommer til å kjøpe igjen og igjen.

 

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector

Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 12ml

Elsk på denne! Denne gjør leppene mine jevnere, uten at jeg forstår hvordan det er mulig. Uansett, den gir fin glosseffekt, tørker ikke ut leppene mine og har god holdbarhet. Denne likner faktisk mye på Youngblood Lip Shine, når det gjelder hva slags skinn den gir til leppene.

Finnes på Strawberrynet.com.

 

 

Youngblood Lip Shine i ‘Iceblush’

Dette er jeg veldig, veldig glad i og har nettopp kjøpt ny forsyning av den. Den lukter herlig vanilje og gir en fint skinn til leppene. Den gir ikke ekstrem wet look, noe jeg faktisk liker. Den er trygg på ingredienser og kommer i en liten og smart innpakning.

Absolutt en vinner! Jeg kjøper mine fra Beautybridge.com.

 

Smashbox lip paint i virtuose

En av de få produktene jeg faktisk liker fra Smashbox!

Holdbarheten er god og den gir fin glosseffekt. Denne blir rimelig blank på mine lepper, den gir kun et lett rosa skjær. Riktignok foretrekker jeg blanke lipglosser, så det er bare et pluss for min del. Har du mindre pigmenterte lepper enn det jeg har, kan det være at den vil gi mer farge.

 

Stila lip glaze

Irriterende innpakning, supert produkt! Disse eier jeg mange av, dessverre ligger de fleste igjen i Norge. Har nettopp kjøpt inn nytt lager, for disse er gode! De holder lenge, gir fint skinn til leppene og finner i mange fine farger. Mine favoritter er Vanilla (klar) og Nutmeg Spice (rødlig).

Stila finnes ikke i Norge lenger og må derfor kjøpes på nett. Det eneste som er irriterende med disse glossene er at de kommer i penner, noe jeg ikke er fan av. Allikevel, produktet er så bra at jeg ikke kommer til å unngå å kjøpe de på grunn av dette.

 

Disse kommer det flere av! Smile

{ 8 comments… read them below or add one }

Line S October 27, 2010 at 20:06

Mange gode handletips!!
Har mange av stila jeg også. Elsker de. Mange stila lip glaze kupp på ebay forresten :-)

Reply

Hilde October 27, 2010 at 20:08

Stila finnes i Norge! De har det på Kvadrat i Stavanger.

Reply

Elisae October 27, 2010 at 20:25

Åh, disse innleggene kan jeg like! :D Jeg bruker den fra Clarins fast, og det har jeg gjort siden jeg oppdaget den for ca to år siden. Har faktisk ikke prøvd noen av de andre du nevner her, noe som er rimelig overraskende for har prøvd ganske så mange lipglosser gjennom tidene ;)

Reply

TB October 27, 2010 at 21:09

Den første er umulig å få tak i :( Noen tips???=)=)

Reply

Hilde Christina October 27, 2010 at 22:22

Line S: Jepp! Men jeg tør ikke handle lip glaze der, etter at jeg fikk et produkt som var forvirrende. :-/ Meh.

Elisae: Haha, jeg og…. er vel lipgloss jeg har testet mest av opp igjennom :)

TB: Finnes ikke på nett som jeg vet om, butikk er eneste alternativ!

Hilde: Jøss :-/ Lurer på hvorfor….ble jo fjernet fra Glassmagasinet. Men bra for dere i Stavanger!

Reply

Alise October 28, 2010 at 10:59

Jeg er helt enig med 1 og 2, resten har jeg dessverre ikke prøvd. Dette er innlegg de som bruker Diorkiss burde lese. Jeg var en av de personene som sverget til Diorkiss i tube, og den er helt elendig. Noe mer klissete og ekkelt tror jeg man skal lete lenge etter. Er vel bare navnet Dior som selger, som vanlig.

Reply

Julie October 28, 2010 at 12:43

Ja, Dior er noe av det verste man kan ha på baderomshyllene etter min mening! Skjønner ikke hvordan alle disse Estetique-damene kan stå og juge så innmari om hvor herlig produktene er, de må da ha prøvd det selv og skjønt hvor dårlig det er? Hjertesukk fra meg :P

Reply

Esther November 9, 2010 at 10:39

Glassmagasinet har ikke samme butikk som den som fører Stila i Stavanger(Kvadrat). Butikken heter MakeupArt og fører egentlig mange merker som ellers ikke selges så mye rundt om i Norge(hvertfall ikke i Stavanger), men som visstnok er kjente merker i USA.

Ellers en veldig kjekk oversikt over lipglosser:)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: