Eyes by ToGoSpa Collagen Eye Pads

Nyhetsbrev

Eyes by ToGoSpa Collagen Eye Pads

by Hilde Christina on 13. Jan, 2015

in Diverse girly saker, Omtaler

ToGoSpa Eye Dews Ice WaterEye Dews fra ToGoSpa er såkalte eye pads, pads som legges under øynene og som lover å gi både umiddelbar og langvarig effekt. Dette er nok et produkt som det skrytes veldig av i bloggverdenen og et produkt jeg bestemte meg for å teste fordi jeg var nysgjerrig på om de positive omtalene var riktige eller ikke, jeg bad derfor om å få tilsendt disse for testing og har nå testet de noen måneder.

Produktet lover å virke effektivt mot:

  • mørke ringer under øynene
  • poser under øynene
  • fine linjer
  • tretthetstegn
  • hodepine
  • allergi

I tillegg skal disse padsene kjøle, drenere og løfte den sarte huden rundt øyene, umiddelbart. Jeg har lest mye positivt fra produsenten selv og de lover at disse padsene skal gi et merkbart resultat etter bare én gangs bruk. Dette er altså et produkt som skal kunne brukes før spesielle anledninger eller som SOS-hjelp når du våkner med såre, slitne eller “puffy” øyne. Fine linjer og poser under øynene er ikke noe jeg selv sliter med, men jeg kan iblant våkne med hovne øyne som resultat av sykdom eller tretthet og derfor har jeg testet en rekke ulike varianter av denne typen produkt.

Disse kommer i en pakke med tre behandlinger. Det som skiller disse fra andre produkter av samme type, er at de ikke klistrer seg til huden, de legges under øynene og har ingen typisk klistreeffekt som sørger for at de holder seg på plass. Personlig foretrekker jeg eye pads som holder seg på plass slik at jeg kan gjøre andre ting mens jeg lar disse virke, ved bruk av disse kan jeg ikke bevege meg mye rundt. Disse er også såpass våte at de raskt faller av dersom man ikke holder seg i ro, et tips for å få de til å sitte bedre på huden er å tørke litt av dem. Når de tas ut av pakningen er de så klissvåte at de sklir av huden veldig lett, men det hjelper å tørke lett av dem med kleenex eller kjøkkenpapir.

Eye dews fra ToGoSpa kommer i fire ulike varianter: Ice Water, Coconut, Green Tea og Pomegranate, jeg har testet Ice Water og Coconut.
Det anbefales at man bruker behandlinger én gang i uken og produktet beskrives som et must for de som ønsker å se mer våken ut på bare 15 minutter.

Det loves mye og utifra beskrivelsen skulle man tro at dette er et magisk produkt alle kan få god nytte av, men jeg er overhodet ikke fornøyd. Padsene føles kjølende og behagelig på øyeområdet, men det gjør agurkskiver også og den kjølende følelsen kommer av at produktet oppbevares i kjøleskap.

Jeg har testet produktet på hovne og såre øyne og jeg merker ingen forskjell fra eller til. Istedet for en positiv virkning etterlater disse en sviende følelse og dersom jeg bruker de to eller flere dager på rad, gjør de huden under øynene mine rød og så sår at det er for ubehagelig til å fortsette. Etter at jeg delte min mindre positive opplevelse har jeg snakket med flere som har opplevd det samme, det kan dessverre se ut til at dette er et produkt som er hypet opp av bloggere som kanskje også får betalt for å skryte av dem.

Personlig er jeg ikke fornøyd og kan heller ikke anbefale disse videre. 149,- for tre behandlinger er dyrt når produktet ikke gjør det det lover og jeg er skuffet over at disse ikke holder det de lover.

Av de produktene jeg har testet av samme type er Nordic Treat Hydro Gel Eye Patch de beste slik jeg ser det, Eye Dews fra ToGoSpa kan ikke måle seg med disse i det hele tatt. For hovne øyne liker jeg også Ole Henriksen Cucumber Face Mist påført på bomullspads. Både Nordic Treat eye patches og Ole Henriksen’s Face Mist fungerer bra på hovne øyne og er to produkter jeg absolutt kan anbefale. Husk at dersom linjer og rynker rundt øynene er noe du er bekymret for å få, bruk en god øyekrem som forebygger aldringstegn, det er alltid vanskelig å fjerne linjer og rynker når de først har dukket opp.

Styr unna og spar pengene deres, disse var virkelig skuffende!

 

Kjøp: Pakke med tre behandlinger hos Makestyle.no.
Frakt er gratis og leveringstid er 1-4 virkedager.

0 lippie

{ 3 comments… read them below or add one }

Sol January 13, 2015 at 14:49

Jeg har prøvd pads fra emerginC og Matis. De fra emerginC er de klart beste! Jeg har sensitiv hud rundt øynene, til tider eksem, men disse tålte jeg godt (også de fra Matis). Det svir litt ved påføring, men huden blir ikke rød. Jeg antar det er noen virkestoffer som fører til at det kjennes ut som det svir litt. Jeg har noen linjer og rynker rundt øyenen, og ingenting tryller bort disse. Men jeg følte huden ble fuktet godt og fikk et jevnere og freshere utseende. Så jeg kan anbelfale pads fra emerginC! :)

Reply

Tina January 16, 2015 at 15:52

Hvorfor er det så bloggere som roser disse opp i skyene? Får de betalt for det? Jeg begynner å lure. Jeg har prøvd den med green tea. Den gjorde absolutt ingenting! Siden Linni Meiser skrytte så av produkter ville jeg prøve. Veldig skuffet. Bortkasta penger!

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 07:08

Det er dessverre slik at bloggere ofte får betalt for å skryte av produkter, det er slik de tjener penger på bloggen sin. Det er også mye av grunnen til at jeg startet denne nettsiden fordi jeg ønsket å teste produktene det skrytes av for å vise at det neppe er hold i anbefalinger fra bloggere, og for å lage en nettside som ikke er basert på betalte innlegg. Vær skeptisk til anbefalinger i blogg, det er dessverre mange som er kjøpt og betalt.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: