Nyhetsbrev

Neglelakker fra TL Design – Gjesteomtale

by Hilde Christina on 15. Nov, 2014

in Gjesteomtaler, Negler og hender

TL Design eller Tone Lise Akademiet, har eget merke som både har produkter innen hudpleie og neglepleie, og fremover kommer jeg til å teste og omtale flere av produktene herfra. Jeg har blant annet både fuktighetskrem, ansiktsmaske, rens og toner, peeling, kroppskrubb og body bytter klar for testing og omtale, og først ut er en gjesteomtale av fire av neglelakkene fra dette merket. Fordi jeg selv ikke kunne teste neglelakker da jeg mottok produktene sendte jeg disse til Yvonne, en leser som er dreven på neglelakk.

Flere omtaler fra dette merket vil altså dukke opp fremover, dere kan også handle fra nettsiden deres med 10% rabatt ved å klikke her. Rabattkoden gjelder alle produktene i denne nettbutikken, rabattlinken kan brukes så mange ganger dere vil og har ingen utløpsdato per nå.

Her er omtalen Yvonne skrev, takk for grundig og ærlig omtale!

 

Gjesteomtale av TL Design neglelakk

Hilde Christina ba meg om å teste fire lakker fra TL Design (Tone Lise Akademiet) ettersom hun ikke kan teste lakker selv for øyeblikket. De fire lakkene jeg fikk tilsendt var Straw, Granite, Thunder og Energy. De tre første fra Colored By Nature-kolleksjonen og den siste fra Party Toppers-kolleksjonen. Jeg testet alle i to omganger.

 

TL Design Straw Neglelakk

TL Design Straw NeglelakkDet første jeg legger merke til er at denne har en (etter min mening) grusom farge, en slags gråbeige som minner om sølevann. Dog kan fargen være en bra “jobbfarge” for de som har jobb som krever at man har nøytrale farger. Når jeg åpner den ser jeg at kosten er veldig tynn – litt for tynn etter min smak. Lakken har god konsistens i flasken, men den tykner raskt på neglen uten å egentlig tørke. Den legger seg litt som sanddyner, enkelte steder tykt og andre steder tynt. Når den påføres minner den meg om Isadora-lakker som har stått litt for lenge og begynt å tykne. Luktmessig er den helt grei (så grei som lakklukt kan være). Det tar litt over to dager før jeg registrerer tipwear og tre før flaking, noe som er veldig bra da det hos meg vanligvis blir tipwear og eller flaking på dag to pga mye pc-bruk og skjøre negler. Jeg vil tro at det hos noen med sterkere negler vil holde enda bedre. Pluss for holdbarhet, minus for tørker seint.

Den andre gangen jeg tester lakkene bruker jeg lakktynner først for å se om dette kan gjøre noe med sanddyne-resultatet. Lakken blir bedre å legge, men legger seg fortsatt ujevnt. Dog dekker den fortsatt godt selv om er blitt tynnet ut. Denne gangen opplever jeg tipwear og flaking på dag to.

 

TL Design Granite NeglelakkTL Design Granite Neglelakk

Denne er veldig fin! Lakken har en mørk grå farge med sølvshimmer som minner om blyanter og grafitt – noe som kan være årsaken til at jeg trodde den het grafitt og ikke granite først. Granite er tykk og det virker som den samler seg inni kosten.  Dette fører til at kosten helt nederst blir stor og klumpete og direkte vond å bruke. Lakken legger seg i tykke lag og dekker godt. Selv om den er dekkende er den vondt å legge på grunn av at den er tykk. Minner litt om tynn sirup i konsistensen. Angående tørketid så tørker den sakte. Veeeeldig sakte. Granite lukter litt skarpt, men ikke forferdelig. Den litt vond å ta av, men ikke verre enn de fleste andre shimmer-lakker. Den får enda et minus fordi jeg opplever tipwear og flaking etter en dag 

I test nummer to av den bruker jeg også her tynner for å se om resultatet blir annerledes. Den blir bedre å legge, men legger seg fortsatt ujevnt. Pluss for at den dekker godt.

 

TL Design Thunder NeglelakkTL Design Thunder Neglelakk

En fin, mørk grå lakk. Den har en helt ok lukt og veldig god påføringsevne – den glir på som smør! Thunder har absolutt potensiale til å være en one-coater, noe som er veldig bra om man f.eks vil legge glitterlakk over. Jeg opplever også her tipwear og flaking etter 2 dager. Lakken tørker sakte, men den får pluss for at den er enkel å fjerne og veldig god dekkevne. I test nummer to opplevde jeg ingen endring fra første gang. Lakken la seg pent og pyntelig.

 

TL Design Energy Neglelakk

TL Design Energy neglelakkHoi som denne glitrer – kameraet mitt greier ikke å rettferdiggjøre alt glitteret! Energy er en fin effektlakk stappet med sølvglitter. Den er superfin og har  mye glans. Energy har rosarød farge og glitter som minner meg om Minni Mus, noe som ikke akkurat er et minus. Ettersom det er en effektlakk har jeg prøvd den alene og på annen lakk som dekor. På neglen som hovedlakk dekker ikke to lag (noe som er typisk for jellylakker som denne ser ut til å være) og jeg måtte ha minst tre lag, dette bidrar nok til at den tørker sakte. Likevel ser jeg et mønster i at alle lakkene tørker sakte og blir derfor ikke overrasket over at denne også gjø det. Den er enkel å fjerne med foliemetoden, men etterlater neglene mine svakt rosa i lang tid etterpå – det er IKKE greit! Som de andre lakkene blir det tipwear etter to dager. Som effektlakk på annen lakk synes jeg den er veldig god! Den er god å jobbe med for nailart og over en vanlig “kjedelig” rød tipper jeg den blir superfin.

 

 

Jeg må si jeg er skuffet over TL Design-lakkene. I mine øyne er det totalt uholdbart å skulle være nødt til å tynne ut helt nye lakker for at de skal bli greie å legge. At kosten til Granite-lakken var som den var kan være en produksjonsfeil, men det vet jeg ikke for sikkert med tanke på hvor tykk den er. At lakkene tørker sakte til og med når det er brukt tynne lag og hurtigtørkende overlakk er for meg et kjempeminus da jeg ikke ønsker å bruke flere timer på å se på lakk tørke.

At TL Design merker flaskene med “A fast drying high gloss nail lacquer with hardener” er rett og slett pinlig når de er alt annet enn fast drying. I tillegg til dette opplevde jeg misfarging av neglene mine selv om jeg alltid bruker gode underlakker.  Jeg skulle ønske jeg klarte å si at jeg likte en av lakkene veldig godt, men nei. Jeg klarer bare ikke å virkelig like noen av de, selv om Energy og Thunder får noen flere poeng enn de andre to. Vil jeg anbefale lakkene? Nei. Det finnes mange andre lakker som er mye bedre.

 

Tone Lise Neglelakk

Fra venstre til høyre: Straw, Granite, Thunder, Energy. 

 

Tipwear: når lakken blir slitt av ytterst på negletippene
Foliemetoden: teknikk for å fjerne neglelakk med sølvfolie, pads og lakkfjerner

 

Kjøp: Dette merket har en rekke ulike farger innen neglelakk, alle produktene selges i deres egen nettbutikk: www.tlbeautystore.no.
Du kan betale via VISA og Mastercard eller forhåndsbetaling via netterminal. Frakt er gratis innen Norge og leveringstid er 1-3 virkedager.

{ 3 comments… read them below or add one }

Maren November 16, 2014 at 22:14

Har samme tanker om disse lakkene, har prøvd ut fire lakker hvor fagene har vært både lyse, medium og mørke, men ingen er til å skryte av. Den lyseste fargen måtte jeg ha 4(!) strøk med for at den så OK ut, da den la seg ekstremt stripete. Synes også de tørket ut nokså fort i flasken, selv om jeg alltid skrur korken godt igjen. Så dette ble ordentlig bomkjøp da de hverken legger seg fint, eller har lang holdbarhet i flasken

Reply

Ina November 18, 2014 at 17:55

Kommer du til å teste “TL mask age defying lifting mask”? :)
Fikk den i gave, synes selv den er helt ok, litt rar i konsistensen?…

Reply

Hilde Christina November 19, 2014 at 04:36

Ja, den ligger klar for testing! :) Ikke testet den enda, litt usikker på om den er riktig for min hud, men testes skal den definitivt.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: