Terre d’Oc Shea Butter – Min allsidige bestevenn (med rabattkode)!

Nyhetsbrev

Terre d’Oc Shea Butter – Min allsidige bestevenn (med rabattkode)!

by Hilde Christina on 06. Nov, 2014

in Kroppsprodukter, Negler og hender, Omtaler, Økologisk skjønnhetspleie

Om dere har fulgt meg en stund vet dere at jeg er veldig fan av produkter som er allsidige og som kan brukes til mer enn bare ett formål, spesielt siden jeg ble kronisk syk har jeg sverget til produkter som fungerer til flere ting. Et produkt som har vært en stor favoritt de siste månedene er Terre d’Oc Shea Butter, et av de mest allsidige produktene jeg har testet så langt.

Nå har den ekstreme varmen endelig lagt seg for i år og selv om det ikke akkurat blir kaldt her vi bor, så merker jeg fort at huden min endrer seg når det blir litt kjøligere ute. Derfor blir denne kåret til månedens produkt for oktober 2014, dette er et produkt jeg absolutt kommer til å fortsette å bruke de neste månedene!

Terre d'Oc Shea ButterTerre d’Oc er et merke som generelt har mange gode produkter med god kvalitet, jeg har testet de fleste av produktene i shea-serien deres og jeg liker dem alle veldig godt. Sheasmøret skiller seg riktignok ut fordi det kan brukes til stort sett alt. Jeg har dette med meg overalt og spesielt når jeg må tilbringe tid på sykehus har dette produktet blitt min nye bestevenn.

Produktet og merket er økologisk og sheasmøret har ikke gått igjennom noen form for kjemisk behandling, det for å bevare alle vitaminer produktet inneholder. Shea butter har en rekke ulike egenskaper, det er også derfor produktet fungerer til så mange ulike formål.

I tillegg til å gi fukt og næring til tørr hud har shea butter en veldig helende effekt på huden, derfor er produktet effektivt både på sår hud, solskadet hud, eksem, insektsbitt, frostskader, kløe osv. I tillegg virker sheasmør beskyttende mot kulde, noe som gjør at produktet kan brukes som kuldekrem og beskyttende leppepomade.

Jeg har testet flere produkter tidligere som har inneholdt sheasmør, uten at jeg egentlig har falt for hverken produktene eller ingrediensen og derfor var jeg noe skeptisk til å teste shea-serien til Terre d’Oc, men som med alt annet er det viktig å gå for merker som bruker ingrediensen riktig, altså som ikke tilsetter en rekke annet i produktet i tillegg. Det er mange som bruker innhold av sheasmør som et trekkplaster for å selge produkter, men husk å sjekke om produktet faktisk inneholder det som loves og at produktet ikke er tilsatt en rekke andre ingredienser som vil ødelegge effekten til sheasmøret.

Terre d’Oc Shea Butter kommer i to ulike størrelser: 150 gram og 20 gram. Produktet har en tykk, klissete konsistens som kan minne om nettopp smør og produktet lukter mandel, noe alle produktene i denne serien gjør. Den veldig fete konsistensen gjorde at jeg først var skeptisk til å påføre produktet i ansiktet, men etter å ha brukt produktet over flere måneder er ikke konsistensen noe som plager meg lenger og produktet er helt trygt å bruke i ansikt, også for oss med acne prone hud. Jeg bruker dette produktet til alt fra fuktighetskrem til bruk på sår hud på kropp, du kan bruke dette produktet til stort sett alt.

Her er noen av bruksmåtene jeg liker:

  1. Påfør som standard fuktighetskrem, etter renseprodukt. På grunn av den fete konsistensen fungerer produktet best til bruk som nattkrem, men på makeupfrie dager bruker jeg dette produktet som dagkrem også.
  2. Bruk som kuldekrem. Påfør over din vanlige fuktighetskrem som et beskyttende skjold, eller bruk istedenfor din vanlige fuktighetskrem. Den minste størrelsen av dette produktet er ideell å ha med seg overalt, du kan derfor enkelt påføre produktet lokalt der du trenger det når du er på farten og trenger ekstra beskyttelse. Jeg har til og med påført dette produktet over makeup, da ved å bruke dyttende bevegelser fremfor å gni produktet inn i huden, og det fungerer godt når jeg kun trenger ekstra pleie eller beskyttelse på enkelte områder i ansiktet.
  3. Leppepomade. Fordi produktet både virker helende og fuktgivende, bruker jeg produktet både som standard leppepomade og også på såre lepper og munnsår. Jeg sliter ofte med munnsår i munnvikene og dette produktet er en liten redning på disse sårene. Jeg liker å bruke typiske munnsårmidler på munnsåret først, deretter bruke dette produktet for å hele såret når de typiske munnsårblemmene har forsvunnet. Fordi produktet har så fet konsistens som det har varer produktet lenge på leppene, det tørker ikke ut slik at du må påføre ofte og igjen og igjen. Ofte kan munnsår som nesten er helet lett sprekke opp igjen, men dette produktet sørger for at leppene mine holder seg fuktet lenge fremfor å tørke inn og sprekke opp når jeg smiler eller gjesper.
  4. Fuktmaske! Gode masker for tørr hud er nesten umulig å finne, men dette produktet kan påføres i tykt lag over hele ansiktet som en nærende ansiktsmaske. Jeg påfører som regel et tykt lag om kvelden, lar dette virke i 15-20 minutter eller så lenge jeg har tid, før jeg masserer inn det overflødige og lar produktet virke over natten. Du kan selvfølgelig også fjerne produktet etter bruk, men fordi jeg synes det blir sløsing med produkt gjør jeg ikke det.
  5. Body lotion, dette fungerer selvfølgelig best med den store størrelsen av produktet. Jeg bruker som regel produktet på mindre tørre områder på kropp, men det fungerer like bra til bruk som standard body lotion, om du har tid til å la produktet trekke godt inn i huden. Jeg bruker produktet ofte til bruk på legger, siden det er et område jeg ofte støver veldig. Det finnes body lotion i shea-serien til Terre d’Oc som har lettere konsistens og denne er veldig god, men som SOS-hjelp på veldig tørre områder synes jeg shea butter fungerer best.
  6. Som fot- og håndkrem. Dette fungerer best til bruk over natten siden konsistensen er såpass fet. Jeg liker også å påføre dette produktet på tørre neglebånd, spesielt fordi jeg ofte får sår hud rundt neglene når neglebåndene mine ikke får nok pleie.
  7. Fotmaske. Påfør et tykt lag på føttene, pakk føttene inn i plastfolie og la virke så lenge du har tid eller ork. Dette er noe jeg gjør hver eneste helg, mye fordi jeg sjelden har ork til å påføre fotkrem hver kveld. Generelt er fotpleie noe jeg bruker minst mulig tid på og ukentlig fotmaske gjør at føttene mine holder seg myke til tross for at jeg ikke påfører produkt hver dag.

 

Terre d'Oc Shea Butter 20 gI tillegg kan produktet brukes som massasjeolje, som aftersun, som hudpleie for barn og også som hårmaske. Du kan også påføre et tynt lag der du påfører parfyme for at duften skal vare lenger, eller blande produktet med sukker for å lage din egen kroppsskrubb. Kort sagt er dette absolutt et alt-i-ett produkt!

De av dere som har veldig fet hud vil sansynligvis ikke falle for produktet til bruk som standard fuktighetskrem, men produktet passer ellers for alle hudtyper og aldre. Dette har blitt et produkt jeg bruker hver eneste dag til ulike ting, alt etter hva jeg har behov for den dagen. Jeg har begge størrelsene av dette produktet og jeg overfører produkt fra den store krukken til den lille klikk-klakk boksen, slik at jeg kan ha den med meg overalt.

Absolutt et nytt favorittprodukt!

 

Terre dOc Shea er generelt en veldig god serie, spesielt godt liker jeg dusjsåpen deres, Terre d’Oc Shea Shower Gel. Den tørker overhodet ikke ut huden slik noen dusjsåper kan gjøre, men den renser allikevel veldig godt. Om du ønsker å teste flere av produktene til en bra pris finnes Terre d’Oc Shea Beauty Care Collection, et sett med fire av produktene fra denne serien inkludert sheasmøret. Jeg har dette settet selv og produktene har god størrelse så du får testet hvert enkelt produkt godt.

 

Alle produktene fra Terre d’Oc fåes hos Greenspirit.no og frem til 9. november kan dere få 10% rabatt på alle produktene i shea-serien ved å bruke rabattkode SHEA10HC!

Om du har testet dette produktet eller har tips eller idéer til andre bruksmåter for dette produktet, tips meg gjerne i kommentarfeltet under!

{ 10 comments… read them below or add one }

Julia Therese November 6, 2014 at 22:44

Da var den bestilt!

Reply

Julia Therese November 6, 2014 at 22:51

Et produkt e har lest mye skryt om i det siste er Karmameju balmene. (Dog fra sponsede bloggere). Hadde vært morsomt å høre din mening. Har de hos skinlove. Virker som det er et lignende produkt som dette faktisk.

Reply

Hilde Christina November 12, 2014 at 07:45

Jeg skal teste kroppsolje fra det merket så jeg kan spørre om de også kan sende meg balmen, produktet ser veldig interessant ut!

Liten update: Jeg kommer til å teste Calm Balm! :)

Reply

Christine F November 7, 2014 at 01:59

Denne har jeg i den store utgaven, og den har fast plass på nattbordet. Bruker den på tørre lepper, som håndkrem, på tørre partier på kroppen, eller hvis jeg bare har behov for litt ekstra fukt. Den lukter godt, og er en av de få tingene som hjelper på mine kronisk tørre lepper. Eneste som er litt irriterende er konsistensen på den jeg har, den er helt tørr før jeg tar litt ut og varmer i hendene, noe som gjør den litt kinkig å få ut av boksen. Fortsatt en favoritt etter ett halvt års bruk. Skal kjøpe meg denne i liten variant til å ha med i vesken nå i vinter.

Reply

Elin November 7, 2014 at 19:10

Dette produktet kjøpte jeg da du skrev om det for ei stund siden. Har den lille klikk boksen. Veldig mange bruksområder på det. Så bra

Reply

Marita November 8, 2014 at 18:36

Jeg kjøpte den lille boksen for en drøy måned siden, mest for å bruke på leppene. (Går på en pillekur med bl.a tørre lepper som bivirkning.)
Jeg liker den godt når balmen er myk nok til å få ut fra boksen.
Ofte er den såpass hard at jeg må skrape med neglen for å få ut noe evt må jeg “gnukke” noe voldsomt med fingeren for å varme opp produktet. (Går sånn passe bra i stua, men på soverommet blir balmen ganske så hard.)
Men myk nok er den fantastisk på leppene!!!

Reply

Hilde Christina November 12, 2014 at 07:43

Et godt poeng, den endrer seg veldig etter temperaturen den utsettes for. Nå er det såpass varmt her at den aldri blir så hard som du beskriver hos meg, men det har selvfølgelig sine naturlige årsaker. :D

Reply

Ida November 18, 2014 at 11:16

Hei!
Ser du skriver at denne er fin for tørr hud, vil det si at den inneholder fett? Eller er gir denne fukt? Jeg har fet og dehydrert hud og vurderer å kjøpe denne som nattkrem, da emerginc hyper vitalizer kremen er litt for lett for meg nå som været har blitt kaldere.
Takk for svar! :)

Reply

linn November 28, 2014 at 15:10

Eg lurer også på det som Ida spør om..Eg har kombinert hud med mye urenheter samtidig som eg har tørr hud og vil ha noe som gir meg mer fukt om natten. Rekner med det ikke er noe anti aging med denne? noe som eg ønsker siden eg nærmer meg 30, men det kan eg bruke i dagkrem da evt :)

Reply

sarya December 7, 2014 at 00:17

Jeg har også denne og er veldig fornøyd.Men lurer på om den kan brukes under øynene også.Jeg har veldig tørr hud under øynene og ingen øyekremer gir nok fukt.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: