Nyhetsbrev

Swiss Lashes Eyelash Enhancer – Omtale

by Hilde Christina on 07. Apr, 2013

in Diverse girly saker, Omtaler

Swiss lashesEt vippeserum som virker! Dette produktet lover og er tilpasset de som ønsker å få lengre øyevipper, og jeg vet mange har ventet på denne omtalen. Endelig føler jeg at jeg har testet produktet godt nok til å gi en grundig omtale om min erfaring! Om du ikke vet hva dette produktet er, trykk her for å lese introduksjonsinnlegg jeg skrev tidligere. Kort fortalt er dette et vippeserum du påfører langs vippekanten morgen og kveld og som lover å gi lengre, fyldigere, og mørkere vipper.

Det er enormt mange som har bedt meg teste denne typen produkter, og jeg har helt ærlig alltid vært skeptisk og tenkt at dette er humbug. Nå har jeg brukt Swiss Lashes Eyelash Enhancer i tre måneder, og det er ihvertfall ikke humbug! Dette fungerer virkelig, og jeg er veldig fornøyd.

Det første jeg var spent på, var om produktet kom til å irritere øynene mine, for mine øyne er veldig sensitive og blir lett veldig irriterte dersom det er noe de ikke liker. Påfører jeg for mye av dette blir jeg rød i ytre øyekrok, men jeg oppdaget at ved å være veldig nøye med påføring, så merker jeg ingenting til irritasjon i det hele tatt. Prøv deg frem med mengde og påføring så bør ikke irritasjon være et problem. Jeg har merket at huden min tolererer produktet bedre nå etter noen måneder, nå kan jeg fint bruke det morgen og kveld uten at det skaper problemer – i begynnelsen brukte jeg det kun om kvelden.

Produktet påføres ikke på selve vippene, det påføres kun som du påfører eyeliner langs roten av vippene dine. Du kan påføre både langs øvre og nedre vippekant, jeg har kun påført langs øvre fordi jeg er litt småredd for irritasjon.

Etter ca 3 uker merket jeg forskjell, da kunne jeg se at vippene mine var lengre enn før og det å påføre mascara ble plutselig en morsommere oppgave enn det tidligere har vært. Vippene mine er mye finere og lengre enn de noengang har vært, jeg har aldri hatt spesielt lange eller imponerende vipper på noen måte. Å få til et bilde av veksten uten mascara viste seg å være veldig tricky, for dette produktet har gitt meg lengre vipper, men ikke mørkere eller fyldigere. Mine vipper er veldig fine og tynne, derfor har jeg påført mascara på før og etter bildene.

Her er et bilde fra en makeuplook jeg la i mai 2012:

Swiss Lashes Eyelash Enhancer

Og her er slik vippene mine ser ut i dag:

Swiss Lashes Eyelash Enhancer etter

Jeg er veldig fornøyd! I grunn er dette et produkt jeg bare testet for moro skyld, jeg har aldri egentlig brydd meg om å ha lange og fine øyevipper i det hele tatt, men jeg er frelst etter å ha sett resultatet og jeg føler øynene mine “popper” mer nå enn de gjør før – dette produktet gir faktisk lange øyevipper! Påføring av makeup er artigere nå fordi det skal mindre jobb med mascara til for at jeg føler at øynene mine får en wow-effekt.

Jeg er fan! Er du på leting etter et godt vippeserum, test dette. Det er alltid gøy med produkter som overrasker, jeg trodde ikke dette kom til å bli et produkt jeg faktisk ville falle for. Jeg kommer definitivt til å fortsette bruken av dette, senere kommer jeg også til å teste andre alternativer innen samme type produkter. Tips meg gjerne om det er et spesifikt merke du ønsker omtale av! Swissclinic har også øyenbrynserum som lover fyldigere øyenbryn, dette begynner jeg testingen av i mai 2013.

Produktet fåes kjøpt hos Makestyle.no og Swissclinic.no!

5 lippies

{ 88 comments… read them below or add one }

Marina April 7, 2013 at 16:03

WOW! Takk for omtale! Dette produktet skal definitivt prøves ut! :D

Reply

MaritBE April 7, 2013 at 16:08

Det hørtes bra ut ;-) Jeg har hørt mye forskjellig om det, så jeg tør rett og slett ikke å prøve. Jeg har hørt folk har mistet mange av øyenvippene sine, at de har fått veldig irritasjon etc. Ikke vet jeg.

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:43

Er nok merker som er mindre skånsomme, men siden dette selges i Norge og Sverige tok jeg sjansen! :) Hørt skrekkhistorier jeg også, men slik vil det vel være med alt vil jeg tro.

Reply

Thea May 11, 2013 at 15:24

Det er ikke så rart om folk mister øyevippene etter å ha brukt et slikt produkt. For det disse produktene gjør er at man beholder hårene lengre enn vanlig. Normaltvis så detter en masse hårstrå av kroppen etter hvert som vekstperioden er over. Også på øyevippene. Øyevippehårene detter av når et nytt hår under dytter det ut. Det slike produkter gjør er å forlenge vekstperioden. Derfor blir håret mye lengre enn det hadde blitt normalt.

Hår har jo forskjellige faser de er i. Alle hårstrå er ikke i samme fase samtidig. Derfor opplever vi ikke å miste alt håret på en gang. Men når man påfører et slikt produkt på alle vippehårene, så kan det forstyrre fasen håstrået er i. Så da faller alle vippehårene av samtidig, fremfor 3-4 hårstrå engang i blant.

Vi har lignende produkter for folk med lite hår på hodet. De opplever å få tykkere hår der de mangler litt. Nettopp fordi håret sitter på lengre enn det vanligvis ville ha gjort:)

Reply

Hilde Christina May 11, 2013 at 16:39

Veldig interessant! Men vil det bety at alle som bruker denne typen produkt vil oppleve å miste øyenvipper? For jeg har ikke mistet en eneste vipp, og jeg har ikke brukt dette produktet siden omtalen ble skrevet.

Reply

Anonymous May 11, 2013 at 18:19

Jeg tror ikke det. For det kommer jo også veldig an på hvilken fase hårstråene er i når dette produktet blir påført også. De som har mistet veldig mye vippehår på en gang har nok vært veldig uheldige. Og det er sikkert noen som reagerer negativt på produktet også.

Reply

Hilde Christina May 11, 2013 at 20:55

Gir mening :)

Reply

Maria April 7, 2013 at 16:22

Dette skal lett testes ut :D

Reply

cecilie April 7, 2013 at 17:45

Dette har jeg ventet på! Har vært så usikker på om jeg tør å bruke studentkronene mine på dette, men mine hvite, nesten gjennomsiktige, vipper trenger slikt! Jeg har hørt det har også kommet swiss clinic brows – en omtale av dette hadde vært topp! Mine bryn er skjeve og tynne, vil ha litt mer over øynene :)

Reply

Hilde Christina April 7, 2013 at 23:42

Skal teste det produktet også! :)

Reply

Mari Elise April 7, 2013 at 18:09

Så gøy at det funket! Har lest om produktet hundre ganger på forskjellige blogger, men har ikke turt å tro på at det funker så bra som alle har sagt. Nå som du har testet og sier det er bra skal jeg jammen meg prøve det ut! :)

Reply

Kine April 7, 2013 at 18:10

Jeg lurer litt på hvordan dette funker når en slutter å bruke produktet? Er det et produkt man må bruke kontinuerlig? Eller som en kur innimellom? Holder det me en gang? :-)

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:42

Veldig godt spørsmål, jeg er ikke helt sikker. Det står at etter 2-3 måneder bør produktet brukes forebyggende 2-3 dager i uken, jeg antar det er for å opprettholde resultatet.

Reply

Ava April 7, 2013 at 18:17

Har lurt lenge på å kjøpe og etter å ha lest dette, så har jeg kjøpt! Litt OT: på nettsiden til swissclinic.no er det et bilde av hvilket resultat du får av tannblekingsgelen deres.Bildet er så åpenbart photoshoppet at det er latterlig. Håper de er mer seriøse enn det tilsier….

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:40

Jeg er enig! Jeg ble også skeptisk da jeg så nettsiden for bildene lover ikke akkurat bra :D Virker på grensen til useriøst, men glad det fungerte!

Reply

elin April 7, 2013 at 19:03

så utrolig kult. men det var dyrt nesten 1000kr for det…..må vurderes. har ganske greie øyevipper. de buer oppover så trenger aldri vippetang og de er ikke så korte. hmm….

Reply

rupi April 7, 2013 at 19:22

Hei! Det var jo flott resultat! Skulle aldri tro at det virker:)) Skal sette den på øskeliste, har ikke extra 1000 lapp for å bruke for dette nå. Øynene dine VILKELIG ser finere med de lengre vipper. Gøy!!!

Reply

Martine April 7, 2013 at 19:35

Wow, hadde aldri trodd at noe sånt faktisk ville fungere! :)
Holdt det med en 5 mL til hele tiden du brukte det?

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:35

Ja! Min tube er fortsatt ikke tom.

Reply

Aina April 7, 2013 at 19:42

Wow! :shock:

Reply

Emilie April 7, 2013 at 19:48

Åh, så bra det funket for deg! Jeg har brukt Mavala Double Lash på både vipper og bryn, og har sett stor forskjell. Snart trenger jeg ikke å sminke øyenbrynene mine lenger :-D

Reply

Hanne April 7, 2013 at 20:24

Jeg har ikke prøvd det, men Lilash er et vippeserum som visstnok skal være veldig bra! Prisen tror jeg ligger på ca det samme som Swiss sitt, kanskje litt mindre.

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:35

Den har jeg faktisk liggende, testet den så vidt for rundt et år siden. Fikk ikke resultater fort nok så jeg la den fra meg igjen, men kan se om jeg finner den igjen for testing! :)

Reply

Silje April 7, 2013 at 20:58

Har hørt rykter om folk som mister vippene etter bruk av sånne serum, tror du dette er noen fare med denne?

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:34

Jeg tror ikke det, for denne selges innenfor Norge og Sverige. Diskusjonen går riktignok, men jeg har ikke mistet en eneste vipp, faktisk synes jeg vippene mine virker sterkere og mindre skjøre nå enn før.

Reply

elin April 7, 2013 at 21:23

går det an å ha på eyeliner etter påføring av denne. og er det farlig om du får det i øyet. har sett bilder av folk som har fått skade på øye etter vippeserum. takk for svar

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:33

Ja, det kan du. Jeg lar den tørke 10 minutter før jeg påfører eyeliner og det går helt fint. Det er mye diskusjoner ute og går om det er skadelig eller ikke, du kan lese mye om du googler det. Personlig er jeg ikke spesielt redd, men det er selvfølgelig en vurdering hver enkelt må ta.

Reply

Linn April 7, 2013 at 22:52

Så lange og fine! Er det noen av disse produktene som klarer å gjøre de tykkere i tillegg mon tro? Gkeder meg til flere omtaler :-)

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:23

Veldig godt spørsmål, jeg må helt ærlig si at jeg ikke har store troen på det. Blir spennende å se :)

Reply

Ida April 8, 2013 at 00:31

Så gøy at det fungerte! Men det var en ganske drøy pris for oss studenter.. Hvor lenge varer 5ml med denne? :)

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 00:43

Min er ikke tom enda, så ca 4 måneder. Det varierer riktignok hvor mye du bruker, jeg trodde min kom til å vare i rundt 2.

Reply

Charlotte April 8, 2013 at 12:42

Oi, utrolig at et produkt faktisk kan gjøre vippene lengre :) For det hadde jeg ikke trodd! Men mascara kan også ha innvirkning på hvordan vippene ser ut, så bare lurer på om du har brukt samme mascara på før og etter bilde?

Reply

Hilde Christina April 8, 2013 at 14:45

Nei, det er ikke samme mascara. Mascara gjør riktignok ingenting for lengden på mine vipper.

Reply

Mona April 8, 2013 at 14:24

Tester ut Talika Lipocils Expert akkurat nå, den skal påføres både langs vippekanten og som en mascara morgen og kveld. Bruker den også på øyenbrynene mine i håp om å få de fyldigere. Talika inneholder ikke dette stoffet som kan gi brune flekker på irisen, eller andre stoffer med bivirkninger.. Prisen var bare 200 for 10 ml, så jeg bestemte meg for å teste dette før swiss lashes! Har bare brukt det 3 uker, men merker allerede forskjell. Vippene i hjørnene på øynene er begynt å bøye seg som ved bruk av vippetang, selv om jeg egentlig har så godt som rette vipper. I tillegg har jeg lagt merke til noen nye vipper. I tillegg så gjør den mascaraen min fantastisk mye finere og vippene ser både lengre og fyldigere ut nå når jeg sminker meg.

Reply

Hanne April 8, 2013 at 15:03

Et lite tips til dere med stramt budsjett: Eye lash conditioning gel fra silk naturals (www.silknaturals.com) koster $5.95 (ca 34 kr)
Om det er like bra som swisslashes vet jeg ikke, men jeg fikk i hvertfall lengre vipper og det har ingen skumle ingredienser.

Reply

Caroline April 8, 2013 at 17:37

Du er en kosmetikkgudinne. Ferdig snakka. :laugh:

Reply

JulieM April 8, 2013 at 17:54

Så gøy, og så fint resultatet ble! Vet du om det er parabener i denne?

Reply

Hilde Christina April 10, 2013 at 02:51

Veldig godt spørsmål, det vet jeg faktisk ikke. Jeg kan spørre, kommer tilbake til deg :)

Reply

Tonje April 11, 2013 at 00:07

Ville bare skyte inn min erfaring så andre kanskje unngår det. Jeg har testet lilash (regner med det er sammen virkestoff) Jeg var super happy i starten, vippene ble sinnsykt lange og fine. Etter noen mnd med bruk begynte vippekanten å klø og etterhvert ble denne også sterkt missfarget. Jeg ble plutselig avhengig av concealer for ikke å se syk ut. På dette tidspunktet sluttet jeg. Det som skjedde var at mesteparten av vippene mine falt av, noe som i grunn var greit i og med jeg visste de vokste ut igjen. Problemet var at missfargingen fortsatt var der. På nettsidene til produktet står det at dette vil blekne etterhvert, men etter 6 mnd er det altså fortsatt like fremtredende:( Så i mitt tilfelle var det absolutt ikke verd det. Har lest at det er mange med samme erfaring som meg her, dessverre.

Reply

Hilde Christina April 11, 2013 at 02:25

Hørt det samme om Lilash faktisk, da unngår jeg utvilsomt den tuben selv om jeg har den på badehyllen for testing. Jeg husker jeg fikk med irritasjon av den enn det jeg gjorde med denne, det var derfor jeg lot den ligge og ikke testet den fullt ut.

Skummelt!

Reply

aboxof-chocolate April 11, 2013 at 17:25

WOW – hvilken forskjell. Enig med deg, øynene dine “popper” ekstra. Nydelige. Selv har jeg testet neulash, men klarte ikke helt å vurdere det… Kunne vært morsomt å høre din mening om den. Problemet mitt er ikke at jeg ikke har lange vipper, problemet mitt ligger i at vippene på høyre øyet “vipper” nedover. Som i at de faktisk ødelegger litt for synet… noe IRR :-P Derfor har jeg også ødelagt vippene fullstendig ved bruk av vippetang kun på dét øyet… Jeg tviler selv, men må likevel spørre, tror du det kan finnes noe som kan hjelpe for dette? -Annet enn permanent vippebøy evt.

Reply

Hilde Christina April 14, 2013 at 08:00

Er litt skeptisk til Neulash, har hørt noen skrekkhistorier, men skal sjekke det ut :) Jeg vet det finnes operasjoner for de som har vipper som “vipper” feil vei, jeg har en bekjent som fikk inngrep dekket fordi vippene hennes faktisk lå innpå øyet og irriterte. Spør en øyelege er mitt råd, permanent vippebøy er vel det eneste annet som kan fungerere.

Reply

aboxof-chocolate April 17, 2013 at 16:07

Takk for svar :-) Da skal jeg høre med en øyelege. Spent!

Reply

Charlie April 12, 2013 at 13:49

Jippi, dette var verdt å vente på! Men tror du det egentlig er nødvendig å kjøpe eget kit for brynene -i tillegg? Er ikke innholdet det samme? Skulle jo gjerne vært foruten den ekstra utgiften..
Takk for opplysende blogg:)

Reply

Hilde Christina April 12, 2013 at 18:52

Hmm, jeg er faktisk ikke sikker på om det er samme ingredienser eller produkt, jeg kan spørre :) Kommer tilbake til deg.

Reply

doris April 15, 2013 at 23:00

Kuli, takk:)

Reply

Hilde Christina May 11, 2013 at 13:35

Du kan bruke de om hverandre! Bare vær forsiktig så du ikke får produkt inn i øynene :)

Reply

Rasha April 14, 2013 at 17:24

WOW, for en forskjell!!! Nydelige vipper… dette skal jeg investere i…tusen takk for omtale.

Reply

Hilde Christina April 15, 2013 at 01:28

Håper du blir fornøyd! :)

Reply

Helen April 16, 2013 at 12:39

Billig verson, for godt til å være sant? :-)
http://www.feelunique.com/p/Mavala-Eyelite-Double-Lash-10ml

Reply

Hilde Christina April 18, 2013 at 08:40

Veldig godt spørsmål! Jeg er skeptisk, men kanskje verdt å teste? Jeg har hørt flere nevne at med de som påføres på selve vippene som en mascara så vil produktet gjøre at det ser ut som vippene er lenger enn de er, men at det er selve produktet og ikke vippene selv. Hvorvidt det stemmer vet jeg riktignok ikke :)

Reply

Lisa January 16, 2015 at 19:48

Har prøvd både Swiss serumet og Mavala sin. Var selv skeptisk til Mavala sin, men tok sjansen, og angrer ikke på det. For meg ga Mavala bedre resultater enn det Swiss gjorde, så jeg vil si det er verdt å teste… :)

Hilsen en med korte vipper (selv etter å ha brukt serumet i snart 2 mnd., men de har blitt betydelig lengre!)

Reply

Lene E April 17, 2013 at 20:36

Vippeserum er helt gull når de funker! Første jeg prøvde var LiLash og jeg ble strålende fornøyd. Fikk som nevnt over her en litt brunlig strek der jeg påførte produktet etterhvert dersom man så godt etter, men dette gikk bort hos meg. Fikk derimot ingen kløe eller irritasjon heldigvis. Mine vipper er ganske rette, men da jeg brukte LiLash ble ikke vippene bare lenger, de bøyde seg oppover også! Har du merket noe til at vippene krølles med bruk av Swiss Lashes? Da jeg gikk tom for LiLash tok jeg en liten pause før jeg fant ut at jeg skulle prøve neuLash. Ble utrolig skuffa av dette produktet. Det fungerte ikke på meg i det hele tatt dessverre, selv om det visstnok skal være bra ut fra det jeg har hørt. Kanskje denne fra Swiss blir min neste… Og dette med at folk mister vipper er jeg litt skeptisk til. Kan jo selvfølgelig være tilfellet, skal ikke nekte for det, men vippene man oppbygger seg ved hjelp av vippeserum vil falle av ved stopp av påføring av produktet, slik som dine naturlige vipper faller av med jevne mellomrom. Dersom man stopper å bruke vippeserumet kan det dermed virke som at man mister mer enn vanlig siden man går tilbake til utgangspunktet man startet med. Hvertfall det jeg har blitt fortalt, og det som er min tidligere erfaring

Reply

Hilde Christina April 18, 2013 at 08:33

Huff, det høres skummelt ut, håper det ikke skjer meg! Jeg har ikke merket at vippene mine er mer bøyd når jeg ikke har mascara på, men når jeg påfører mascara nå får jeg bedre bøy på dem enn jeg gjorde tidligere. Hvorfor denne nye bøyen ikke synes når jeg ikke har på meg mascara vet jeg ikke, men det er en ganske stor forskjell, uavhengig av hva slags mascara jeg bruker.

Reply

elin April 21, 2013 at 14:16

må man bruke denne jevnlig for å opprettholde resultatet. eller holder det med en gang. tusen takk for svar

Reply

Hilde Christina April 22, 2013 at 03:02

Jeg er faktisk veldig usikker, jeg tror man må fortsette bruken forebyggende for å opprettholde, det er ihvertfall det jeg har hørt fra andre.

Reply

Mariann April 24, 2013 at 11:58

Jeg forstår ikke hvordan alle får så gode resultater, jeg har brukt dette serumet i sånn 8 uker, først 1 gang om dagen i 4 uker, så to ganger om dagen i 8 uker, og de har verken blitt lengre eller tykkere.. :/

Reply

Mariann April 24, 2013 at 11:58

Jeg mener: 1 gang om dagen i 4 uker, og deretter 2 ganger om dagen i 4 uker til. Altså til sammen 8 uker.

Reply

Anja May 5, 2013 at 17:14

Hei!

Jeg har også brukt mitt serum lenge… Jeg vet ikke nøyaktig hvor lenge, men jeg vet det er fra januar en gang (jeg er HÅPLØS på å huske sånt!). Men uansett, det er først nå jeg har merket en skikkelig forskjell. Plutselig her den andre dagen la jeg merke til at vippene mine er sykt mye lengre. Tror det er veldig ulikt hvor fort det fungerer på noen. Jeg hadde null troen etter noen uker, men tenkte at siden jeg har brukt så SINNSYKT mye på noe så lite så skulle jeg hvertfall bruke den til den er tom…. Og nå ENDELIG har jeg begynt å se forskjellen! Så seriøst ut som at jeg hadde falske vipper her da jeg tok på mascara den andre dagen :)

Hvis du tåler å ikke gå med mascara, så prøv å la vær et par uker. Da vil du nok se forskjellen når du først tar på mascara igjen! :)

Så hold ut, og ikke gi deg!

Reply

Helga Prelga May 12, 2013 at 22:00

Trur du blir å teste ut tannblekningsproduktet dems og? :)

Reply

Hilde Christina May 12, 2013 at 22:17

Ikke jeg, men Jan Erik har! Er så vidt jeg vet ferdigtestet, så omtale bør komme så fort han får tid til å skrive. :)

Reply

Anonymous May 17, 2013 at 20:22

Hvorfor kan ikke dette brukes til øyebryn også? Altså: hva er forskjellen mellom dette og serumet som er spesielt for øyebryn? Holder dette hvis jeg kun trenger å fylle inn enkelte plasser i øyebrynene?

Reply

Hilde Christina May 18, 2013 at 11:08

Det kan brukes til øyenbryn også, om du ønsker det! Det skal være samme formula så vidt jeg har forstått, men det er vanskelig å påføre den for bryn på vippene uten å få produkt i øynene, så om du vil bruke produktet til begge deler er det beste å kjøpe den for vipper og også bruke den på bryn.

Reply

Elisabeth L. June 7, 2013 at 13:17

Hei Hilde Christina :) Noen øyevippeserum innholder prostaglandiner, som visstnok er skadelig for øynene, men det er ikke lett å finne ut hvilke av ingrediensene er prostaglandiner siden de ofte kaller det med et annet navn. Jeg bare lurer på om du kunne lage en liste over hvilke ingredienser du unngår som pesten, hvorfor du gjør det og hva det ofte heter i selve ingredienselisten. Jeg har lest på noen av omtalene dine at det er visse ingredienser du prøver å unngå, slik som mineralolje, Sodium Lauryl Sulphate etc. Det trenger ikke å være mer enn en liste altså, mer informasjon kan man jo finne via Google :) Problemet er vel mer at jeg vet ikke hvilke ingredienser som er skadelige i utgangspunktet.

Reply

Hilde Christina June 7, 2013 at 14:12

Søk etter “ingrediensguide hudpleie makeup” i søkfeltet, så får du opp nettopp det :) Det er et gammelt innlegg og den er ikke oppdatert, det står på to-do listen min!

Reply

Elisabeth L. June 7, 2013 at 16:03

Supert! Takk :) Det er ikke så lett å finne frem i alle innleggene dine :D

Reply

Elizabeth June 13, 2013 at 09:11

Ser at denne siden ikke eksisterer lenger :-?
Vet du noe om de er tomme eller er den gått ut av produksjon?

Reply

Hilde Christina June 16, 2013 at 14:00

Neida, var bare linken som var feil! :) Swissclinic.no <– Den bør fungere!

Reply

Brita July 3, 2013 at 18:34

Kunne du gitt en liten update på hvordan vippene er nå? Bruker du fortsatt produktet?

Reply

Hilde Christina July 5, 2013 at 13:27

Vippene mine har faktisk ikke endret seg noe særlig, til tross for at jeg ikke har brukt produktet den siste måneden. Jeg ser ihvertfall ingen drastisk forskjell, da min mor besøkte oss her i USA kommenterte hun på at vippene mine så så lange og fine ut, så det betyr nok at de fortsatt er finere enn mine naturlige vipper. :)

Reply

Elizabeth July 7, 2013 at 20:49

Blir det toll på dette produktet?Eller sender de slik at vi slipper toll?

Reply

Hilde Christina July 8, 2013 at 11:19

Du slipper toll!

Reply

Linn July 7, 2013 at 22:26

Hei HC. Gjorde du research på de ulike merkene før du bestemte deg for dette merket?
Har du prøvd vippeextensions før?

Reply

Hilde Christina July 8, 2013 at 01:56

Nei, jeg ble kontaktet av Swiss og tenkte at det ikke skadet å prøve! Vippeextentions har jeg testet ja, omtale ligger her: http://www.hildechristina.com/omtale-vippeextentions

Reply

Julia July 15, 2013 at 15:31

Er så veldig spent på hva du synes om serumet fra dette merket til bryn. Du skulle teste det, sant? Mener å huske at det skulle bli synlige resultater etter 6-ukers tid. Kan du kanskje gi et hint om hvordan det går? :)

Reply

Hilde Christina August 28, 2013 at 06:30

Ja, det stemmer! Men jeg ble så dårlig at jeg måtte kutte testingen av det aller meste, jeg starter derfor ikke testingen før denne uken. Oppdaterer dere etterhvert! :)

Reply

Elizabeth September 2, 2013 at 16:23

Så flott :-)

Reply

Stine November 2, 2013 at 17:30

Hei! :) Har lyst til å prøv dette nå!! Teit spørsmål; men jeg bruker altså aldri eyeliner….påføres serumet langs roten ovenfor øvre øyevipper og nedenfor nedre øyevipper som en tynn linje? er det vanskelig å påføre uten å få det inn på våtkanten av øyet? Hva skjer om en gnir seg i øynene (eller tørker det fort)? Når det brukes som en kveldsrutine, påfører en da øyekrem på vanlig måte etter vippeserumet har tørket?

Reply

Hilde Christina November 4, 2013 at 05:53

Hei! Ja, den påføres så nært vipperoten du kommer både oppe og nede. Fordi jeg har sensitive øyne har jeg ikke brukt denne nede, litt også fordi jeg ikke bryr meg så mye om hvor lange de nedre vippene mine er. Det tørker veldig fort, ja, så du kan enkelt påføre øyekrem etter påføring.

Reply

Elizabeth November 17, 2013 at 14:34

Finner desverre ikke dette produktet lengre verken på linken din eller i nettbutikken. Vet du om den har den gått ut av produksjon allerede eller om nettbutikken er gått helt tom over så lang tid?Har sjekket flere ganger over 1 månedes peiode…

Reply

Hilde Christina November 18, 2013 at 07:13

Usikker på hvorfor den ikke fåes hos dem lenger, men Makestyle.no er en norsk nettbutikk som har den, de er også trygge å handle fra :) Her er den:

http://www.makestyle.no/merker/swiss-lashes

Reply

Elizabeth November 21, 2013 at 22:55

Tusen takk for hjelpen :rose:

Reply

Anette December 9, 2013 at 18:15

Tror nesten jeg må teste den. Har lest om den i mange blogger, men for å være helt ærlig har jeg ikke stolt på dem, fordi disse bloggerne så ofte legger ut omtaler om samme produkter som de andre bloggerne, helt likt. Kjøpt og betalt tenker jeg da.
Men når du omtaler og gir god karakter så tror jeg på det! Godt med bloggere man stoler 100% på :) Går som regel alltid innom siden din før jeg kjøper noe nytt innenfor hudpleie og sminke :)

har prøvd vippeserum før også, husker ikke helt hvilket merke, men husker at det fungerte, og at vippene virket sterkere. Så er spent på å begynne på denne! :)

Reply

Hilde Christina December 10, 2013 at 10:45

Jeg er veldig enig med deg, jeg rynker også på nesen når noe omtales av bloggere. Synd det skal være slik, for det er jo ikke bare jeg i bloggNorge som er ærlig og faktisk omtaler utifra hva jeg mener fremfor hvor mye penger jeg kan tjene på omtalen, men det har blitt slik dessverre :-/ Håper du blir fornøyd om du tester, jeg er fortsatt veldig fornøyd med denne! :)

Reply

Thea March 23, 2014 at 19:34

Hei,

Lurte på hvor lenge produktet ditt varte? Jeg kjøpte 5 ml, og er strålende fornøyd med resultatet så langt. Serumet er imidlertid blitt fullstendig tomt på kun 4 uker, og jeg har bare brukt det på øvre vippekant, riktignok både morgen og kveld.. :-)

Reply

Hilde Christina March 24, 2014 at 07:55

Mitt varte lenge, de er faktisk ikke tomme enda. Nå har jeg ikke brukt de hver dag siden jeg mottok dem, men mine to tuber varte til ihvertfall to behandlinger/kurer.

Reply

Anonymous March 24, 2014 at 09:54

Takk for svar! Da sender jeg Swiss clinic en mail og spør om jeg kan sende inn produktet. Merkelig at det skal vare så kort..

Reply

Thea March 24, 2014 at 09:56

Tusen takk for svar! Da sender jeg de en e-post og spør om jeg kan sende inn produktet. Fire uker er ikke bra nok for 5 ml, når det står at 3 ml skal holde 4-5 mnd.. :)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: