Swiss Eyes øyedråper mot røde øyne – vår mening om bloggernes favoritt

Nyhetsbrev

Swiss Eyes øyedråper mot røde øyne – vår mening om bloggernes favoritt

by Hilde Christina on 11. Jan, 2015

in Diverse girly saker, Jan Erik tester, Omtaler

Det å teste produkter som skrytes av i bloggverdenen er alltid spennende, jeg stoler generelt ikke på skryteomtaler fra kjente bloggere, spesielt fordi jeg har testet en rekke av produktene det skrytes av for å deretter oppdage at produktene ikke er bra i det hele tatt (et godt eksempel her er Maya Water).

Swiss EyesSwiss Eyes, øyendråpene fra Swiss Clinic har en rekke kjente bloggere skrevet om og skrytt av, og både Jan Erik og jeg mottok dette produktet for testing. Jeg testet dette produktet kun to ganger før jeg la det til side, dette er virkelig de verste øyedråpene jeg har testet noengang.

Produktbeskrivelsen ser slik ut:

Swiss Eyes smører øyne som er irriterte av omgivelser som røyk, dis, sterkt solskinn eller klor, samtidig som de beroliger øyne som er ”trøtte” etter bruk av kontaktlinser, for lite søvn eller andre ytre faktorer.

 

Røde øyne har aldri vært et problem jeg har slitt med, men iblant kan jeg få tørre øyne etter bruk av varmeanlegg eller aircondition i huset vårt, derfor var jeg spent på om disse øyedråpene ville være like magiske for meg som det de har vært for andre bloggere.

Da jeg testet disse første gang trodde jeg det var mine øyne det var noe galt med, for det føltes ut som jeg hadde påført en blanding av vann og sand. Øynene mine ble veldig såre etter påføring og jeg måtte til slutt skylle øynene for å fjerne dette produktet, det var rett og slett for ubehagelig å ha disse øyedråpene innpå øynene.

Fordi jeg har lest enormt mye skryt av dette produktet, bad jeg også Jan Erik om å teste disse øyedråpene, jeg tenkte at jeg kanskje hadde en spesiell reaksjon og at produktet rett og slett ikke passet for meg og mine øyne. Fordi jeg bruker mye sterke medisiner og ikke akkurat har en kropp som  alltid samarbeider, slo jeg meg til ro med at problemet nok lå hos meg.

Jan Erik fikk tilsendt samme produkt og jeg sa ikke noe til ham om min dårlige erfaring siden jeg ville se hva hans reaksjon var, uten at den ville påvirkes av min negative erfaring.

Under er omtalen han skrev etter å ha testet dette produktet.

Swiss Eyes: Jan Eriks mening

Swiss øyedråperI bloggernes verden er det mange produkter som blir hypet opp i det uendelig og lover resultater som ofte virker for godt til å være sant. Rett før jeg begynte testingen av Swiss Eyes dukket det opp reviews fra de fleste toppbloggerne i Norge hvor de skrøt av hvilken effekt produktet hadde, og at det var helt trygt. Dette gjorde meg selvsagt optimistisk og jeg satt mer enn gjerne i gang med testingen samme dag produktet dukket opp. Nå etter å ha brukt Swiss Eyes et par måneder har jeg gjort meg opp mening.

Produktet fungerer på lik måte som standard øyedråper, og en dråpe i hvert øye hevder å fjerne enhver rødhet du har. For meg som ofte ligger på etterskudd med søvn er dette gull verdt en tidlig morgen eller sen kveld hvor man vil være litt våken i blikket. I tillegg til å fjerne rødhet skal Swiss Eyes også fukte øynene og fremheve det hvite i øyeeplet.

Produktet kommer i en nøytral, standard hvit beholder på 30ml som er identisk til andre øyedråper jeg har brukt og bruksmetoden er enkel. Dessverre har jeg merket at ved kontinuerlig bruk så blir den naturlige hvitfargen i øynene mine grumsete og utover dagen blir det hvite mer gulaktig hvis jeg ikke bruker produktet. Dette har gjort sitt til at jeg etter en måned kuttet bruken og det hvite i øynene mine returnerte naturlig. Med andre ord er ikke dette et produkt jeg anbefaler og definitivt ikke noe jeg kommer til å bruke. Selv om jeg liker mange produkter fra Swiss er øyne og syn såpass viktig at dette er noe jeg aldri kunne finne på å tukle noe mer med.

Konklusjon

Ikke et produkt noen av oss kan anbefale! Hilde Christina fikk ikke testet produktet lenge nok til å få testet den langvarige effekten, øyedråpene var for ubehagelige å bruke til at de ble brukt mer enn et par ganger. Jeg testet de riktignok med flere ukers mellomrom for å se om første gangs testing ikke ga et godt bilde av produktet, men dessverre fungerte produktet like dårlig ved andre gangs testing.

Jan Erik fikk heldigvis testet produktet over lenger tid, noe som er kjempepositivt! Vi kommer til å fortsette å omtale produkter sammen for å deretter skrive en samlet omtale, på den måten får vi testet produkter grundigere og omtalene våre blir bredere.

 

Swiss Clinic har flere gode produkter, blant annet er vippeserumet deres, Swiss Lashes, veldig bra, men dette produktet ble dessverre fullstendig bom for oss begge.

 

Har du testet dette produktet?

{ 5 comments… read them below or add one }

Terese January 11, 2015 at 15:39

Jeg kjøpte Miwana drop-it brightness rett før jul. Helt ok produkt som fjerner det røde i øynene, men bruker dem kun 1-2 ganger i uka etter behov. Jeg tror man skal være litt forsiktig med slike ting, spesielt øynene er jo ganske sårbare.

Reply

Charlie January 12, 2015 at 21:53

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal plassere dette spørsmålet hen men håper du svarer!
Du nevner så ofte sykdommen din og at du skal skrive innlegg så langt helsen tillater, og siden det blir nevnt såpass ofte regner jeg med det er greit å spørre, du trenger jo såklart ikke svare:
hvordan type kronisk sykdom er det du har?

Reply

Hilde Christina January 13, 2015 at 07:26

Hadde jeg ønsket å dele det hadde jeg definitivt gjort det allerde. Det er ikke noe jeg kommer til å dele med andre enn de som kjenner meg personlig.

Reply

Ida January 14, 2015 at 20:42

Hei :) Digger den helt ærlige bloggen din! Forfriskende å se en blogg som ikke lovpriser produkter som tydeligvis har blitt godt sponset av leverandøren for å skrive en god omtale.. Stå på :)

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 07:09

Takk for koselig tilbakemelding! :) :)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: