Min nye “foundation”favoritt & rabattkode!

Nyhetsbrev

Min nye “foundation”favoritt & rabattkode!

by Hilde Christina on 30. Oct, 2014

in Hudpleie, Makeup, Omtaler

Suki Tinted Active MoisturizerEt nytt produkt er testet grundig og falt raskt inn på favorittlisten min, på tide å dele den med dere!

Tinted moisturiser, eller farget dagkrem er et produkt jeg aldri helt har falt for. Jeg har hatt en favoritt fra Laura Mercier innen denne kategorien, men det har aldri blitt et favorittprodukt jeg har brukt hver dag eller sett på som et must-have produkt jeg kjøper igjen og igjen. Kanskje har det hatt sammenheng med at jeg aldri har følt meg komfortabel uten en godt dekkende foundation, men jeg har aldri syntes at fargede dagkremer har vært noe for meg. Allikevel har jeg testet en rekke ulike alternativer og etter å ha testet Suki Tinted Active Moisturizer har jeg endret mening om denne typen produkter, denne er fantastisk bra!

Dette er det første produktet jeg tester fra merket Suki Skin Care, et merke som har fokus på rene ingredienser og produkter som skal passe for selv den mest sensitive hud. Hudpleiemerker som har makeupprodukter er jeg alltid litt ekstra nysgjerrig på, mest fordi det som regel aldri blir en suksess. Noe av det som gjør at dette produktet virkelig fungerer og som skiller denne fargede dagkremen fra andre jeg har testet, er at dette er en ordentlig krysning mellom hudpleie og makeup / foundation og fuktighetskrem. De fargede dagkremene jeg til nå har testet har ikke tilført huden min merkbart med fukt, mens denne faktisk kan brukes som en erstatning for dagkrem. Basen i dette produktet er en annen fuktighetskrem fra Suki, Balancing Day Lotion, dette er samme produkt tilsatt mineraler for å gi farge og dekkevne. Det gjør sitt til at jeg synes den fungerer optimalt, det gjør den også veldig unik. For å teste den fuktgivende effekten grundig har jeg brukt denne alene over tid, jeg har også påført den utover dagen når jeg har følt meg stram i masken og at den gir fukt er det ingen tvil om.

Konsistensen er som en litt fet foundation, den har tykkere og fetere konsistens enn de fleste andre foundationer jeg liker. Allikevel virker den ikke klissete på huden, du bør riktignok la den tørke litt på huden før du påfører blush eller solpudder. Den kan brukes av alle hudtyper, men jeg tror ikke denne vil holde spesielt godt på veldig fet hud. Til tross for den fete konsistensen holder den overraskende bra, jeg har ekstremtestet den i 35 + grader og den sklir ikke av slik noen fetere produkter kan gjøre.

For meg erstatter denne foundation, den har god nok dekkevne til det. Den har ikke full dekkevne og vil ikke gi feilfri hud dersom du har mye problemer med huden i utgangspunktet, men den dekker mye bedre enn de fargede dagkremene jeg til nå har testet og for mitt behov dekker denne mer enn nok. Jeg fikk min mor til å teste denne for å se hva hun mener om dekkevnen og hun syntes ikke den dekket like godt som sin foundation, men nå har hun også røde områder hvor en godt dekkende foundation er nødvendig for å oppnå et helt jevnt resultat. Hun bemerket at den føltes bra på huden og hun har veldig tørr hud som lett tørker ut, derfor kan jeg gå god for denne for tørr hud også, denne tilfører huden bra med fukt.
I tillegg til å fungere som en erstatning for foundation, har dette produktet pleiende egenskaper – dette er absolutt et produkt som befinner seg både i hudpleie- og i makeupkategorien. Mange produkter hevder å være nettopp det, men dette er et av de få produkter som faktisk ikke bare hører hjemme i én katergori.

Produktet lover å:

  • Tilføre fukt
  • Gi huden glød
  • Virke balanserende
  • Redusere røde områder
  • Virke betennelseshemmende
  • Virke behandlende på uren hud
  • Beskytte huden mot solens skadelig stråler med SPF 15
  • Forebygge aldring ved å tilføre huden antioksidanter og vitaminer

Produktet inneholder:

High-potency (aqua, organic rosa centifolia) rose concentrate™, organic alcohol denat (sugar cane extracted with lavender oil) with lavandula, organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil, organic helianthus annuus (sunflower) seed oil, vitis vinifera (grape) seed oil, cera alba (beeswax), oryza sativa (rice) bran oil, anthemis nobilis (roman chamomile) flower oil, cetearyl alcohol, food grade acacia (gum arabic) senegal gum, phospholipids (liposomal delivery system), salix alba (TLC salicylic acid™ from white willow), vigna aconitifolia (TLC retinol vitamin A™ from moth bean) seed extract, organic tocopherol (vitamin E) helianthus annuus, borago officinalis (borage) seed oil, corylus avellana (hazelnut) seed oil, matricaria recutita (german chamomile) flower oil, calming complexion complex™ (chamomilla recutita (matricaria chamomile) flower/leaf extract, calendula officinalis (calendula) flower extract, lavandula angustifolia (lavender) flower extract), organic aloe barbadensis (aloe) leaf powder, echinacea purpurea (echinacea) flower extract, fair trade butyrospermum parkii (shea) fruit butter, carthamus tinctorius (safflower) seed oil, olea europaea (olive oil) fruit, squalane (from olive oil), organic (lecithin) brassica campestris, food grade xanthan gum, maltodextrin, 100% pure (fragrance) essential oils, linalool, citronellol, limonene, geraniol, farnesol, citral, eugenol. May contain: titanium dioxide (cl 77891), iron oxides (cl 77491, 77492, 77499)

Det eneste jeg har et problem med ved dette produktet, er at fargen så vidt er litt mørk for min hud. Denne kommer i to ulike farger: Porcelain og Natural. Det som gir farge til dette produktet er som nevnt mineraler og produktet vil derfor tilpasse seg noe til hver enkelt hudtone, derfor fåes produktet kun i to fargenyanser. Allikevel må jeg blende denne godt og være nøye med påføring nedover halsen for at den ikke skal bli for mørk for min lyse hud. Har du lysere hudtone enn det jeg har vil nok denne bli for mørk, men har du samme eller mørkere hudtone, vil Porcelain passe bra. Det positive er at den kan blandes med dagkrem eller foundation for å justere fargen, den blander seg så godt med andre produkter at du enkelt kan justere fargen ved hjelp av andre produkter. Blandes den med foundation vil den selvfølgelig også dekke bedre, om du er avhengig av produkter med god dekkevne. Jeg bruker den som regel som den er, men jeg har testet den både blandet med ulike foundationer og fuktighetskremer, og det finnes utallige kombinasjoner og blandeforhold du kan prøve deg frem med til du finner det som fungerer best for deg og din hud.

Det jeg liker absolutt best med denne er at den virkelig gir fukt, jeg merker lindring dersom jeg påfører den midt på dagen som et fuktboost og det er noe jeg ikke har opplevd med denne typen produkter før. Min erfaring er at fargede dagkremer kun er som lette foundations, at de faktisk tilfører fukt er sjelden å se. Den tilstopper ikke porer og er helt trygg å bruke for oss med acne prone hud.

Har du kombinert – fet hud kan du bruke denne alene, jeg anbefaler å ihvertfall bruke serum under. Har du hud som mangler fukt, enten i form av tørr hud eller dehydrert hud så ville jeg brukt dagkrem først, men dette er noe du fort vil kunne justere etterhvert. Dager hvor jeg er utslitt av sykdom bruker jeg denne fint alene over serum, den har vist seg å være et utrolig nyttig produkt på sykedager hvor jeg er nødt til å forlate huset og vil se lett sminket ut, uten at jeg egentlig har energi til å påføre makeup. At den inneholder solfaktor 15 er stort pluss, det gjør det enkelt å beskytte huden mot solens skadelig stråler, uten å måtte tilføre enda et produkt i hudpleierutinen din. På grunn av den fete konsistensen er produktet veldig drøyt i bruk, jeg trenger minimalt med mengde for å dekke det jeg ønsker å dekke.

Kort sagt: Jeg er veldig imponert, denne har blitt en ny storfavoritt! Bortsett fra at fargen gjerne kunne vært litt lysere så er dette et fantastisk bra produkt. Det er sjelden jeg finner produkter som lover å ha så mange egenskaper som denne og som faktisk holder det som loves. Anbefales!

Hudtype: Alle hudtyper, kan bli for fet på veldig fet hud.
Farge: Kommer i to ulike farger, Porcelain (lys og Natural. Jeg har denne i Porcelain.
Finish: Helt naturlig finish, som huden din, bare bedre.
Konsistens: Litt fet, tykk krem.
Dekkevne: Lett-medium dekkevne. Kan legges i flere flag for bedre dekkevne.

Produktet selges i den norske nettbutikken Skinlove.no og frem til midnatt 31. oktober så får dere 10% rabatt på dette produktet og alle de andre produktene fra Suki ved å bruke rabattkode HildeChristina. Tilbudet gjelder kun så lenge lageret rekker.

5 lippies

{ 52 comments… read them below or add one }

Julia Therese October 30, 2014 at 12:18

Bestilt! :-) Tester du flerer ting fra Suki?

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:28

Om dere vil, ja det kan jeg gjerne! :)

Reply

Joanna October 30, 2014 at 12:18

Hvordan vil du si dekkevnen til denne er i forhold til Jane Iredale sin BB-krem?Jeg sliter med noe rød hud (noen få sprengte blodkar i kinnene) som jeg ønsker å dekke over ☺

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:29

Litt vanskelig for meg å si siden huden min har endret seg enormt etter at jeg begynte med Jane Iredale’s BB Cream, men jeg vil si at Jane Iredale er noe mer dekkende, men gir ikke fukt slik denne gjør. Denne gir også et naturlig utseende og finish, mens Jane Iredale gir en glødende look. Konsistensmessig er de ganske like. :)

Reply

Annicken October 30, 2014 at 12:24

Så flott, denne blir nok bestilt :-) Jeg ser at denne har solfaktor. Hvordan blir den dersom man tar bilde med blits?

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:29

Overraskende ikke hvit! Jeg tester alltid produkter med SPF med blitz og denne gir ikke det hvite utseendet noen produkter med solfaktor kan gi. Heldigvis!

Reply

Hege October 30, 2014 at 12:34

Høres ut som et fantastisk produkt!
Problemet mitt er at jeg har veldig fet hud og er likblek, type nc5 eller noe :p

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 14:26

Auda, da blir det neppe noen match! Hvilken foundation bruker du til vanlig med så lys hud?

Reply

Anja B October 30, 2014 at 12:50

Dette kom som bestilt! Jeg tenkte senest i dag tidlig på hva i alle dager jeg skal gjøre når det blir (enda) kaldere, huden min er allerede tørr som sandpapir og foundation gjør det bare verre. Jeg bestiller denne asap og krysser fingrene for at den redder vinterhuden min! Takk!

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:30

Håper du blir fornøyd! Jeg får ikke testet denne i kaldt vær siden det aldri når frysepunktet her, men jeg håper jeg får den typiske tørre vinterhuden så jeg kan få se hvordan denne oppfører seg. :)

Reply

Unn October 30, 2014 at 13:27

Min hud passer Medium beige i Bare Minerals. Hvilken farge tror du da vil passe best for meg?

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:31

Det tør jeg ikke å uttale meg om, jeg har kun erfaring med mine egne farger.

Reply

Linn October 30, 2014 at 14:22

Takk for fin omtale! Har vært litt i tenkeboksen hvilken foundation jeg vil kjøpe. Dette høres ut som noe for meg.

Reply

Elin October 30, 2014 at 23:22

Påfører du den med fingre eller kost? Hvis kost hva slags

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:31

Alltid fingre, jeg er fan av å bruke så lite verktøy som overhodet mulig! :)

Reply

Andrea October 31, 2014 at 11:05

Bestilt i fargen natural, gleder meg til å prøve den. :)

Reply

Malin November 24, 2014 at 15:51

Hvilken hudfarge vil du si at du har, og passet Natural fint til deg? :-) Synes det er vanskelig å velge. Har brunt hår og blå øyne, blir lett brun om sommeren, litt mer oliven(bleik) på vinteren.

Reply

Andrea November 24, 2014 at 16:20

Jeg har brunt hår og brune øyne, blir lett brun om sommeren, men om vinteren vil jeg si at jeg har oliven (bleik/gusten) hudfarge med gul undertone. Jeg bruker mineral hygenics i fargen light tan, hvis det sier deg noe. Jeg fikk med prøve på den lyse fargen, den ble helt feil, så litt ut som et spøkelse. Hvis du har olivenhud så tror jeg at det kanskje er best å gå for neutral, siden man som regel har varme undertoner. Håper jeg kunne være litt til hjelp! :)

Reply

Malin November 24, 2014 at 16:24

TAKK for svar, det var supert! Har du veldig mørke brunt hår? Mitt er litt mer i grensa mørk blond/brun. Men da skal jeg dra rett hjem å se hvilken farge jeg har i Mineral Hygenics :-) Er litt redd for at neutral blir for mørk nå om vinteren, men samtidig er jeg mer gul/nøytral enn rosa i undertoner.

Reply

HC-mamma November 1, 2014 at 10:59

Ja, denne var god! Den beste jeg har prøvd med unntak av min faste! Dessuten smittet den ikke av som mange andre jeg har prøvd, men var likevel enkel å fjerne. Jeg har litt sart hud som lett blir rød ved dårlige produkter, men denne reagerte jeg ikke på. Hurra!

Reply

Johanne November 4, 2014 at 13:19

Hvilken er din faste?:)

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 13:20

Hun ser nok ikke denne, hennes faste er fra Kanebo! :)

Reply

Julia Therese November 3, 2014 at 14:36

Fikk denne nettopp å måtte bare prøve! I love this!!!! Ser veldig naturlig ut på huden, og jeg har litt som må dekkes, men det synes jeg ‘forsvant’ etter ei stund etter påføring. Veldig jevn hud. Hurraaa! Det meste fra Suki er egentlig mest for akne,kviser,rosacea,++. Å du er vel ikke spesielt plaget av noe ;-) Men,kanskje peel produktene?

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 08:20

Det var fort! Glad du også likte den :) Har bedt kontaktpersonen min hos Skinlove anbefale noen produkter fra Suki til meg så da blir det mer testing derfra!

Reply

Julia Therese November 4, 2014 at 09:36

Ja, de leverer veldig raskt :-)
Hvor lenge tester du et nytt produkt egentlig før du kan godkjenne det? :-) Og hvor lenge bør man teste et produkt før man kan si noe om det ‘virker?’

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 13:34

Det avhenger veldig av hva slags produkt det er snakk om, og også hvordan huden min oppfører seg eller hvilken “tilstand” den er i når jeg begynner testingen. Jeg er såpass dreven innen testing nå etter så mange år med testing av ulike produkter at jeg raskt klarer å vurdere hvor bra et produkt er, men jeg tester likevel produktene lenger enn jeg må eller trenger for å være helt sikker på at det virkelig er hold i omtalene mine. For denne typen produkter tester jeg i flere omganger, det for å se om produktet gir urenheter. Altså bruker jeg produktet en stund før jeg kutter bruken og deretter går jeg tilbake til å bruke det hver dag. Om det er merker jeg ikke kjenner godt tester jeg produktet i to uker av gangen, om det er merker jeg kjenner til som f.eks. emerginC eller Decléor, tester jeg i ca en uke før jeg begynner på omtalen. Denne brukte jeg hver dag i rundt en måned før jeg skrev omtalen siden jeg ville teste den både som foundation og som hudpleieprodukt.

For hudpleie kan det ta måneder før man får full effekt av et produkt så det er vanskelig å gi et godt svar på dette, men generelt for hudpleie vil jeg si minimum to uker før du kan vurdere hvorvidt produktet er bra eller ikke, hvorvidt det har god effekt og holder det det lover, vil jeg si man trenger en måned + for å kunne vurdere. For serum som skal behandle akne vil jeg si minimum to måneder, det kan ta så lang tid som seks måneder før du ser den faktiske effekten av slike produkter. Men igjen, det avhenger veldig av hva slags produkt, hvilken effekt du er på jakt etter, hvor godt du kjenner huden din og også hvilken hudtype du har. Jeg har en hud som reagerer veldig raskt om det er noe den liker, jeg kan merke effekt eller endring etter bare én natts bruk av et produkt, men nå er dette også jobben min så jeg hadde nok ikke vært så obs på endringer om jeg ikke hadde testet produkter hver dag. :) Veldig godt spørsmål, jeg burde kanskje skrive eget innlegg om dette?

Reply

Julia Therese November 4, 2014 at 16:08

Ja, absolutt :-) Jeg kjøper en del av det du anbefaler, men det vil jo ikke si at min hud liker alt. Det skal jo brukes ei stund hvis man før full effekt, så burde vel ha det i bakhode når man kjøper ALT du anbefaler :-D

Reply

Solveig November 7, 2014 at 14:25

Hvordan er dekkevnen iforhold til den fra Laura Mercier? :)

Reply

Hilde Christina November 16, 2014 at 00:02

Du mener den fargede dagkremen til Laura Mercier? Mye, mye bedre. Laura Mercier har så vidt dekkevne, denne kan måle seg med en foundation.

Reply

Andrea November 8, 2014 at 15:24

Hei! :) Har nå brukt den et par ganger i fargen natural. Må jeg si at jeg er veldig fornøyd med produktet! Synes dekkeevnen var overraskende bra, og huden ble mye jevnere. Jeg har også brukt den under Mineral Hygenics foundation, noe jeg synes har fungerte utmerket:) Til tross for at jeg har litt fet hud blir jeg ikke blank, og den har holdt seg fint.

Som noen andre nevnte ovenfor håper jeg du tester mer fra samme merke :) Veldig fristet til å prøve rens og serum for uren hud.

Reply

Hilde Christina November 12, 2014 at 07:44

Takk for erfaring! Veldig nyttig, spesielt når du har en annen hudtype enn meg. Jeg kommer til å teste en hel serie fra Suki innen hudpleie så flere omtaler kommer! :)

Reply

Hedda November 9, 2014 at 16:17

Hei. Jeg var å så litt inne på skinlove, og så at de selger et vippeserum. Kan du teste ut dette? Jeg har ganske korte øyevipper og har lett ganske lenge etter et bra vippeserum fra et merke som ikke tester på dyr. Hadde satt stor pris på om du ville teste ut dette produktet eller andre vippeserumer

Reply

Hilde Christina November 12, 2014 at 02:34

Hei! Her er omtale av et vippeserum som fungerer veldig bra: http://www.hildechristina.com/swiss-lashes-eyelash-enhancer-omtale/

Reply

Isabella November 13, 2014 at 16:50

Hei :) passer denne til blandingshud, hvor t-sonen blir oljete før kl 12 og som i tillegg er dehydrert? Jeg bruker hele Emergin C sin Scientific Organics serie, men oljete t-sone er fortsatt et problem. Jeg har også prøvd Laura Mercier, men sluttet etter en uke fordi den ga meg rare små prikker på pannen som jeg aldri har hatt før, og jeg så at porene begynte å bli tilstoppet.

Reply

Hilde Christina November 15, 2014 at 23:57

Hei! Jeg har en hud som er veldig dehydrert og som gjerne blir blank når det er varmt ute og denne fungerer veldig bra til min hud, så jeg vil tro det? Jeg har fått flere tilbakemeldinger fra lesere som liker denne til tross for at de har endel fetere hud enn det jeg har så jeg ville gitt den en sjanse. Laura Mercier reagerer jeg også på dessverre, veldig synd siden finishen flere av foundationene deres gir er veldig fin!

Reply

Anonymous January 20, 2015 at 21:47

Nå har jeg prøvd denne i over en måned, og jeg vil bare takke deg for en fantastisk anbefaling på et suverent produkt! Jeg er veldig fornøyd :) hvis jeg bruker Thebalm sin sexy mama translucent powder i t-sonen så holder sminken seg selv i et tørt kontorlandskap!

Reply

anette November 19, 2014 at 18:21

Hei:-) Kjenner du til om den ene er mer gul i fargen enn rosa?

Reply

Johanna November 21, 2014 at 10:36

Jeg synes konsistensen på denne er litt seig (i mangel på et bedre ord),og dermed bruker jeg litt ekstra tid på påføring. Men når det er sagt så er dette faktisk min nye favoritt innen flytende “foundation”. Den gir meg ikke urenheter,fargen porcelain er perfekt for min hudtone,den varer hele dagen og gjør heller ikke huden min blass. Jeg har røde områder i ansiktet noen ganger og den dekker ikke dette helt, men da påfører jeg bare et lett lag med pudder over. Så kort oppsummert er jeg er kjempefornøyd med denne. Gleder meg til du skal teste mer :)

Reply

Malin January 31, 2015 at 16:53

Hvordan teknikk for påføring har du funnet ut at fungerer best? Jeg sliter fortsatt litt med å klare å få den på fint :-/ Så tar gjerne i mot tips ;-)

Reply

CharlotteJ November 25, 2014 at 19:13

Hei,

Godt å høre at du føler deg litt bedre, håper det fortsetter!
Jeg lurer på om du fikk gjort deg opp en mening om Darphin CC cream instant multi- benefit care spf 35? (Tenker kanskje at siden den ikke er blitt nevnt falt den kanskje ikke i smak..). Nysgjerrig på den.
Jeg mener ikke å mase, så det er ikke slik ment, tenkte bare nevne den eventuelt til senere.

God bedring videre HC=)

Hilsen fast leser

Reply

Anja December 2, 2014 at 19:28

Denne er jeg også veldig nysgjerrig på :)

Reply

CharlotteJ November 25, 2014 at 19:15

Ps, Beklager om jeg postet på feil sted, tenkte på det rett etter at jeg trykket på submit!

Reply

Linn November 26, 2014 at 20:25

Synes du man trenger blush/solpudder og finishinging pudder over denne? Har testet den nå og fargen pircelain passer perfekt. Lett å legge og føles god på huden.

Reply

Sofia November 30, 2014 at 16:36

Hei!

Jeg var litt usikker hvor jeg kunne poste dette, men det er jo litt relevant siden det er et innlegg om foundation. Jeg følger en annen blogg, amerikansk, som heter “Beauty by Britanie”, og som er ganske opptatt av økologiske og ‘rene’ produkter. For en liten tid tilbake postet hun et innlegg med hennes topp 4 favoritt foundations.
http://beautybybritanie.com/2014/11/24/my-top-four-all-natural-foundations/

Jeg ble nysgjerrig på dem, og lurte på om du har testet noen av disse? Eventuelt om du er interessert i å teste noen av dem? Har sjekket dem opp, og de er ikke dyretestede.

Reply

Hilde Christina November 30, 2014 at 23:36

Hei!

Alima Pure har jeg testet, den ga meg allergisk reaksjon i form av masse røde, kløende nupper i hele ansiktet. Jan Erik har samme erfaring med den så den kan jeg ikke anbefale i det hele tatt.

De tre andre har jeg ikke hørt eller lest noe om før, vet du om noen av dem finnes i nettbutikker? I utgangspunktet tester jeg ikke produkter med mindre de er lett tilgjengelige for leserne mine, men jeg kan gjerne teste om de finnes i en eller annen nettbutikk som shipper til Norge.

Reply

Linn December 3, 2014 at 13:14

Den ene som hun nevner, Kjær Weis, finnes ihvertfall på Gimle økologiske parfymeri og på nettbutikken parfymeri.no

Reply

Linn December 3, 2014 at 13:17

Og på pureskin.no

Reply

Anonymous January 3, 2015 at 04:00

Vurderer virkelig å teste den! :)

Reply

Maren February 12, 2015 at 14:07

Bestilte denne og er veldig fornøyd, veldig godt alternativ til foundation i en rask hverdagsrutine! :) Har røde områder som den dekker bra :) Men stemmer det at denne har spf? Det står også på nettsiden, men finner ingenting hverken på flasken eller esken om spf…

Reply

Kristin February 18, 2015 at 16:12

Da har jeg også kjøpt denne. Jeg har bare brukt den i to dager, men er foreløpig fornøyd. Var redd fargen skulle være for mørk (jeg er relativt blek), men den passet fint synes jeg. Men jeg synes kanskje ikke den var så fuktighetsgivende som jeg hadde trodd (jeg har kombinert hud og synes den fremhevet flass på nesen).

Reply

Lola April 26, 2015 at 01:15

Hvordan er denne foundationen i forhold til Zuii Organics Flora liquid Foundation ? (Kjøpes hos kun én norsk nettbutikk til Norge, er et australsk merke) hvis du har peiling på dem ingrediensmessig mtp hva huden typisk kan reagere mot her, hva ville du sagt?

jeg bruker zuii sin foundation. jeg renser med MD formulations. og bruker nourish/dermalogica sin fuktighetskrem. jeg bruker badger solkrem som er helt organisk med kun 5 ingredienser. og deretter zuii foundation over. likevel har jeg aldri fått så evigvarende kviser og kvisearr som nå, og jeg merker stadig en liten her og en liten der til perioder… og jeg vet ikke hvilket produkt det kan være/hva jeg reagerer mot… ://

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:20

Hei!
Det vet jeg ikke, jeg er helt ukjent med foundationen du nevner.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: