Suki Resurfacing Enzyme Peel – Ny favoritt (med rabatt denne helgen)!

Nyhetsbrev

Suki Resurfacing Enzyme Peel – Ny favoritt (med rabatt denne helgen)!

by Hilde Christina on 31. Jan, 2015

in Månedens produkt, Økologisk skjønnhetspleie

Suki Resurfacing Enzyme PeelDet er sjelden jeg får nye favoritter innen peeling, men etter å ha sett resultatet Suki Resurfacing Enzyme Peel ga etter bare én gangs bruk, gikk dette produktet rett inn på favorittlisten min og jeg har sverget til dette produktet siden. Derfor er dette månedens produkt for januar og frem til midnatt i morgen (søndag 1. februar) kan dere få 10% rabatt på dette produktet og alle de andre produktene fra dette merket ved å bruke rabattkode HildeChristina hos nettbutikken Skinlove.no!

Denne måneden har jeg testet en rekke produkter fra det økologiske merket Suki, etter at nettbutikken Skinlove.no sendte meg flere produkter for testing. Det vil dukke opp omtale av mange produkter herfra, i tillegg til at en av leserne mine vil teste serien deres for fet hud. Med andre ord kommer jeg til å få veldig god erfaring innen dette merket i løpet av 2015, testingen begynte allerede i fjor hvor jeg oppdaget favoritten Suki Tinted Active Moisturizer.

Det er sjelden jeg tester peeling, mye fordi det er sjelden at jeg ser et merkbart resultat, og peelingen jeg har brukt i mange år er så bra at jeg ikke kan tenke meg å bytte den ut (bortsett fra når jeg tester produkter for denne nettsiden). Denne peelingen fra Suki skiller seg fra andre peelinger ved at den brukes som en ansiktsmaske og dette gjør at jeg liker den ekstra godt. Dette er et produkt som virker eksfolierende på huden uten å være en standard skrubb med korn, noe som gjør den ideell for de av dere som ikke liker standard peeling hvor du må skrubbe huden. Det er mange som ikke liker å bruke ansiktsskrubb fordi det er enormt mange peelinger på markedet som er for røffe for huden og som dermed kan forverre hudens utseende, fremfor å gjøre det vi ønsker at hudpleie skal gjøre: gi sunnere, friskere og finere hud. I mange år trodde jeg at peeling var et produkt jeg ikke kunne bruke fordi jeg testet peeling fra merker som Nivea, Garnier og Clarins og etter hvert bruk våknet jeg dagen etter med kviser og tydelig irritert hud. Dette var før jeg utdannet meg innen hudpleie og lærte hva man bør se etter når man velger skrubb til ansikt, og denne enzympeelingen fra Suki er absolutt et produkt jeg kan anbefale dersom du er usikker eller redd for vanlig peeling med korn.

Peeling vil fjerne døde hudceller fra huden din, et must dersom du ønsker en hud fri for urenheter. Døde hudceller vil kunne tilstoppe porene dine og gi uren hud med kviser og komedoner, døde hudceller som blir liggende på hudoverflaten vil også gi huden din et grått og gustent utseende. Dersom du ikke har brukt peeling på en stund eller om det er et produkt du ikke har brukt i det hele tatt, vil du kunne se et før-og-etter resultat på huden din. Du må ikke skrubbe huden for å fjerne døde hudceller, innholdet av enzymer i dette produktet gjør at den fjerner døde hudceller uten behov for skrubbing. Emzymer fungerer på den måten at de løser opp “limet” som sitter mellom de døde hudcellene på hudoverflaten vår. Se for deg en murvegg med murstein som henger sammen ved hjelp av lim, hvor døde hudceller er mursteinene og enzymene er en ingrediens som løser opp limet og som dermed gjør at døde hudceller fjernes fra hudoverflaten vår – uten at vi trenger å gjøre noe annet enn å la produktet ligge på huden vår en stund.

Jeg fikk først en prøve på dette produktet og jeg testet den en dag hvor jeg hadde en hud som tydelig flasset. Ofte kan jeg få flassende hud dersom jeg ikke er flink med ansiktsskrubb hver uke, eller fordi huden min blir så tørr av varmeanlegget i huset vårt at den begynner å flake. Når jeg ikke har brukt peeling på en stund kan jeg også få en litt gusten hud, noe jeg ofte ikke merker før jeg bruker peeling og ser at huden min har merkbart mer glød enn før bruk.

Denne peelingen brukes som en maske, noe jeg er veldig fan av. Selv om jeg gjerne bruker standard ansiktsskrubb i dusjen, sparer produkter som dette tid fordi jeg kan påføre produktet og la det virke mens jeg gjør andre ting.

Dette produktet inneholder glykolsyre og C-vitamin og lover å fjerne døde hudceller, behandle og motvirke urenheter, gi glød og en jevnere hudtone. I tillegg til å brukes som en maske kan den også påføres på kviser som intensivbehandling over natten.

Etter bruk kan jeg se et resultat, noe du ikke alltid kan med gode hudpleieprodukter, men som virkelig gir motivasjon til å fortsette bruken. Nå er ikke det å se et umiddelbart resultat nødvendigvis en indikator på at produktet er bra, det vil heller langvarig bruk vise, men det er tydelig at dette produktet har effekt. Jeg lar denne virke så lenge jeg har tid til å la den ligge på huden, og etter bruk er huden min mykere, har mer glød og ikke minst: flass er fjernet fra hudoverflaten min. Helt siden vinteren kom har jeg flasset mye som et resultat av temperaturforandringene og i det siste har denne vært min lille redning og en del av min ukentlige rutine. Jeg bruker den etter rens og før fuktgivende maske, men jeg har også testet den uten bruk av fuktgivende maske etterpå og den tørker overhodet ikke ut huden min. Fuktighetskrem etter bruk er alltid viktig, men i motsetning til andre peelinger så gir ikke denne en stram eller dehydrert følelse på huden. Med min fuktfattige / dehydrerte hud kan peeling om vinteren ofte gjøre at huden min føles noen nummer for liten, men det er ikke tilfellet med dette produktet.

Dette gjør sitt til at jeg trygt kan anbefale den til alle hudtyper, også tørr hud, og at den kan brukes som maske gjør at jeg kan anbefale den til bruk for de av dere som har sensitiv hud og som er usikre på bruk av peeling. Skrubb av huden kan føles sårt og ubehagelig og dersom du ikke føler deg komfortabel med skrubb så er dette et produkt verdt å teste.

Abolutt en ny favoritt! Jeg har ikke testet alle produktene fra Suki grundig enda, men så langt ser dette ut til å være et veldig lovende merke og så langt det beste merket jeg har testet som er økologisk. Som nevnt over vil jeg teste mange produkter fra dette merket i 2015, omtaler kommer fortløpende!

Hudtype: Alle hudtyper.
Bruksmåte: Påfør et jevnt lag på ansikt (og hals og bryst dersom du ønsker det) og la produktet virke i 10-20 minutter alt etter hvor sensitiv hud du har. Fjern produktet med vann eller fuktet bomullspads. Produktet kan brukes 2-3 ganger i uken, avhengig av hva huden din tåler. Unngå øyepartiet.

 

Produktet fåes hos den norske nettbutikken Skinlove.no og frem til midnatt på søndag kan du bruke rabattkode HildeChristina for å få 10% rabatt på dette produktet og ALLE de andre produktene fra Suki. Det inkluderer altså min favoritt innen foundation om dagen, Suki Tinted Active Moisturizer.

{ 27 comments… read them below or add one }

Julia Therese January 31, 2015 at 14:33

Kan jeg spørre hvilken fuktmaske du bruker nå?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:53

Søk øverst i søkefeltet, der finner du svar på nesten alt du lurer på! :)

Reply

Elin January 31, 2015 at 17:10

Er dette en peeling som kan brukes i dyprens eller anbefaler du den til Linda Johansen til det som du har skrevet om før. Jeg bruker peel pads til Emergin c som scrub.

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:52

Du kan bruke nesten hvilken som helst peeling i dyprens, spesielt peelinger med enzymer og/eller en form for syre.

Reply

Sofia January 31, 2015 at 18:51

Passet bra at man trengte en ny skrubb, så da klikket man denne hjem :) Blir spent å se hvordan huden min liker denne.

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:52

Håper du blir fornøyd! :)

Reply

Sofia March 14, 2015 at 13:49

Denne er en super SOS produkt å ha på utbrudd over natten. De blir vesentlig mye mindre morgenen derpå.

Reply

irene January 31, 2015 at 19:16

Er dette produktet mildere mot huden enn emerginc peel pads?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:52

Vanskelig å si, jeg vil si at emerginC er noe mer aktiv.

Reply

Hanne H February 1, 2015 at 12:32

Hei! Jeg bruker MD skrubb + rensende maske + fuktighetgivende maske én gang i uken, og så bruker jeg dermalogica multivitamin masken én gang i uken, hvordan ville du puttet inn en peeling maske i en slik rutine? :) Jeg elsker å bruke ansiktmasker, men lurte på om det kan blir litt overdrevent?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:50

Hei! Du bruker denne masken istedenfor eller som peeling, altså istedenfor skrubben du bruker fra md formulations. Denne brukes som en maske, men fordi det er et peelingprodukt vil det være korrekt bruksmåte.

Reply

Carmen February 6, 2015 at 10:41

Har du tenkt til å teste ut mineralpudderet på skinlove?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:43

Hvilket mener du?

Reply

Charlotte K. February 6, 2015 at 20:50

Hei! Har du noen gang testet hudpleie fra Elixir? Hørt mye skryt om dette produktet i det siste, bla på div blogger :)

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:40

Svart på samme spørsmål under! :)

Reply

Camilla February 6, 2015 at 21:04

Hei:) Jeg har hørt så mye bra om hudpleie merket Elixir at jeg vil teste dette, men jeg vil ikke før jeg vet det er godkjent av deg, haha! Du er min hudpleie-mor.
Jeg har søkt på hudpleie utdanning nå, for jeg vil bli som deg.

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:39

Hei! Testlisten min for 2015 er allerede fastsatt så jeg kommer nok ikke til å teste produkter fra Elixir, ihvertfall ikke i år. Jeg har hørt mye forskjellig, men det virker for meg som det er ganske så hypet opp. Det ser ut til at det er mange som har hørt at produktene er bra, men jeg finner lite erfaringer og faktiske omtaler.

Reply

Emma February 13, 2015 at 13:31

Har du testet hudpleieproduktene fra Neutral?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:22

Mener du den norske serien solgt på apotek, eller en annen?

Reply

Linn H. February 22, 2015 at 17:48

Hei HC. Jeg lurer på om du har satt deg masse inn i det med essensielle oljer og virkninger på huden? Leste nettopp at lavendel iflg studier visstnok ikke er bra, og det er en ofte brukt ingrediens. Denne opplysningen gjør at jeg ikke helt vet hvilke produsenter jeg skal velge å stole på. Hadde vært veldig interessant hvis det er et tema du kan skrive om etterhvert. Mvh Linn

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 03:02

Hei! Lærte om dette på skolen for altfor mange år siden og kunne mye om det den gang, men er usikker på hvor mye av det som sitter enda. Kanskje jeg skriver om dette om interessen er der senere, men det blir nok ikke i nærmeste fremtid.

Reply

Thea February 23, 2015 at 10:53

Hei. Kan jeg spørre hvor mye glykolsyre det er i den? I prosent? Og eventuelt hvilken PH-verdi den har? Siden den skal vaskes vekk igjen vil vil egentlig veldig mye av peelingeffekten forsvinne, vil den ikke? Ut fra min hudtype må kjemisk peeling bli igjen på huden for å få noe effekt, da vanlig peeling med korn er helt grusom for min hud må jeg anvende en kjemisk en. Skjønner ikke helt hvordan effekten blir når den skal vaskes av så fort.

Det samme vil vel gjelde ved C-vitamin? Vil ikke den også få best effekt av å bli igjen på huden?

Evenutelt har du en god C-vitamin å anbefale? Vurderer å lage min egen, men blir så stress når den ikke kan oppbevares så lenge.

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:53

Det har jeg ikke kjennskap til, det beste er å kontakte merket direkte når du ønsker svar på den typen spørsmål.

Reply

Linn H. March 27, 2015 at 06:25

Hei. Lurer på om dere kunne ha skrevet om Obagi? Hadde vært interessant. Mvh Linn

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:34

Hei! Kanskje testes merket i fremtiden, men det blir ikke før tidligst til neste år.

Reply

Heidi April 1, 2015 at 21:47

Denne fikk jeg akkurat i posten etter å ha bestilt den når jeg leste om den her! Superrask levering i allefall. Den virkelig veldig god! Men har akkurat kjøpt en del produkter fra md-formulation, tror du det er greit å kombinere disse merkene? Ellers vil jeg bare ønske deg en god påske, og takk for masse bra og lærerikt lesestoff!

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:31

Det går fint, ja! :)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: