Suki Balancing Facial Oil – Gjesteomtale

Nyhetsbrev

Suki Balancing Facial Oil – Gjesteomtale

by Hilde Christina on 01. Feb, 2015

in Gjesteomtaler, Hudpleie, Økologisk skjønnhetspleie

Nylig mottok jeg en gjesteomtale av ansiktsoljen til Suki ment for fet og uren hud, og siden Skinlove.no har gitt meg en rabattkode som gir dere 10% på alle produktene til Suki frem til midnatt søndag, deler jeg den allerede nå!
Fulle omtaler av alle produktene innen denne serien vil komme i løpet av første halvdel av 2015.

Suki Balancing Facial Oil – Martes mening

Suki Balancing Facial OilJeg har vært på jakt etter et produkt som kan redde huden min. Tidligere har jeg kun hatt tørr og fuktfattig hud, men i over et halvt år nå så har jeg plutselig gått over til å ha kombinert hud, med tørre kinn og munn-parti og fet t-sone.
I tillegg til fet hud, så kom det også endel urenheter i pannen min, noe jeg aldri hatt problemer med tidligere.

Jeg fikk en prøve pø denne oljen sendt i posten og kun etter 2 påføringer så merket jeg en utrolig forbedring. Jeg renset først huden med cleanser, og påførte oljen over hele ansiktet og ned på halsen. Det første jeg merket var at t-sonen ikke var blank etter påføring, men faktisk det stikk motsatte. Hvordan olje kan fjerne olje aner jeg ikke, men dette var et mirakel!

Neste dag så merket jeg at _alle_ urenhetene i pannen var vekk, huden føltes glatt og fin ut igjen.
Jeg bestemte meg for å bestille flaske, siden prøven nesten var tom. Har allerede priset denne oljen høyt til alle venner som har samme type problemer med hud som meg.

Huden føles mettet på fukt og har ikke føltes tørr eller stram etter at denne er påført. Samtidig som det er en olje, så føles den aldri tung eller klissete på huden. Jeg har valgt å bruke denne den siste uken istedet for dagkrem, men føler likevel ikke at jeg ser spesielt blank ut etter påføring.
Oljen i seg selv har en vanlig konsistens, ikke for tykk og ikke for tynn. Jeg velger å påføre denne med rene fingre istedet for en bomullspad, da jeg føler dette kaster bort mye av produktet.

Den har en duft som jeg synes det er litt vanskelig å beskrive. Den er veldig “earthy”, og kan minne om teatre-olje, men ikke like sterk. Den sitter ikke lenge på huden.
Oljen kjøpte jeg fra skinlove.no. På siden deres beskrives oljen slik:

“En lett fuktighetsgivende olje som er utviklet for å gi fet og uren hud den riktige fuktighetsbalansen den trenger uten å tørke ut huden. Kan brukes både dag og natt.”

Den inneholder heller ingen lumske eller dårlige ingredienser.
Til alle som er på jakt etter en olje som redder deg fra fet og uren hud, så vil jeg anbefale denne på det VARMESTE. Er første gangen jeg har prøvd et produkt som har fungert så fort som denne. Jeg kommer nok til å prøve ut flere av produktene til både Pai og Suki om jeg ser behovet for det.

Jeg kan ikke finne noe negativt å si om dette produktet, så jeg gir den 5 ut av 5 poeng!

 

Kjøp: Produktet fåes hos Skinlove.no, frem til midnatt 1. februar kan dere bruke rabattkode HildeChristina for 10% på dette og alle de andre produktene fra Suki.

{ 61 comments… read them below or add one }

Johanne Marie February 1, 2015 at 15:13

Hei!
Det står at organic simmondsia chinensis (jojoba) seed oil er hovedingrediensen i denne oljen. Tror dere denne fungerer bedre enn hvis man f.eks. bruker ren, kaldpresset jojobaolje?

Reply

Marte Forsberg February 1, 2015 at 20:28

Det er vanskelig å si, så jeg vil hverken si ja eller nei her.

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:49

Personlig er jeg ikke fan av rene oljer, det fordi jeg tror at dersom det ville fungert fantastisk så ville hudpleiemerkene solgt overpriset jojobaolje. Jeg har testet flere typer rene oljer og får ikke gode resultater med noen av dem, jeg foretrekker definitivt denne typen hudpleieprodukter.

Reply

Elin February 1, 2015 at 19:08

Er denne oljen bra for alle som sliter med blank t sone. Jeg har blank t sone ikke så mye urenheter kun nå og da

Reply

Marte Forsberg February 1, 2015 at 20:27

Jeg var veldig blank i t-sonen, og denne har har hjulpet meg veldig. Som jeg nevner, så har jeg ingen ide om hvordan en olje kan fjerne olje, men det gjør den, hehe.

Reply

Elin February 2, 2015 at 19:45

Er dette et produkt alle som sliter med blank t sone burde bruke. Har fått hudpleieprogram av h c. Men kanskje jeg burde inkludere dette produktet også?

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:45

Du kan absolutt kombinere produkter fra Suki i hudpleierutiner fra meg, det går fint. :)

Reply

Elin February 17, 2015 at 17:53

Synes du jeg burde ta i bruk denne

Reply

Elin February 28, 2015 at 11:43

Jeg kjøpte denne og har tatt den i bruk. Merker at jeg blir blank spesielt med mineral foundation på. Må pudre t sone ofte. Så tror denne skal hjelpe på det

Reply

Elisabeth February 6, 2015 at 12:18

Tror muligens jeg nettopp glemte å legge inn mailadressen min i den forrige kommentaren min, det var ikke meninga, sorry.

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:43

Hei!
Kommentaren din er slettet, vi ber om at det ikke legges igjen linker og annet du har økonomisk gevinst av. Om du ønsker å tjene penger på den måten, vil jeg anbefale at du lager din egen nettside / blogg, det er noe frekt å legge igjen denne typen ting hos andre. Denne typen linker vil ikke godkjennes hverken her eller på Facebookgruppen vår (hvor du la igjen samme kommentar), vi ber om dette respekteres.

Reply

marlene February 8, 2015 at 19:37

Har du hørt om hudpleie merket elixir? Skal visst Være bra:)

Reply

Hilde Christina February 16, 2015 at 06:36

Har hørt om merket, men kan ikke uttale meg om effekt siden jeg ikke har testet selv.

Reply

Elise February 11, 2015 at 16:53

Hei :)
Har et spørsmål angående dyretesting. Clinique skriver på sin side at ingen av produktene deres eller ingrediensene er testet på dyr. Men her inne er den på den rød lista.. Hvordan vet du at det er tester på dyr?

Reply

Jan Erik February 12, 2015 at 11:35

Clinique selges i Kina og tester på dyr. Dyrestesting.no er en god side.

Reply

Anonymous February 16, 2015 at 22:15

Har du prøvd merket Nimue?:-)

Reply

Anonymous February 16, 2015 at 22:22

Har du prøvd merket Nimue?

Reply

Hilde Christina May 28, 2015 at 01:42

Nei, dette merket har jeg ikke testet.

Reply

Heidi February 16, 2015 at 23:22

Hei! Visste ikke helt hvor jeg skulle spørre, men jeg er på utkikk etter en god mineralfoundation i pudderform, og leste omtalen din om Terre Doc mineral powder foundation, men ser nå at de ikke selger denne lenger.. så jeg lurer på om det er noen andre mineralfoundations du kan anbefale for de med tørr og litt sensitiv hud?

Reply

Hilde Christina May 28, 2015 at 01:42

Hei! Søk øverst i søkefeltet etter typen produkt du ønsker å lese om så får du opp en rekke omtaler av produkter jeg har testet og omtalt. Fint om spørsmål legges under relevante innlegg slik jeg at jeg slipper å svare på ting flere ganger.

Reply

Tuva February 18, 2015 at 20:48

Hei! Har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men vet du om Artdeco tester på dyr eller ikke?
så gjennom dyretesting listen din, men fant ikke dette merket.

Reply

Thea February 23, 2015 at 11:04

Oi det var mange oljer som vil gi meg kviser. Hverken Jojoja, solsikke, lavender eller kamomilla som denne inneholder vil funke for min hud, men nå har jeg både sensitiv hud, acne og tilstoppede porer svært lett. I tillegg har jeg seboreisk eksem, så dette vil bare gjøre min hud verre dessverre. Kjenner jeg får kviser bare jeg ser på den. Ut fra oljene den inneholder vil kun Oliven- og Hasselnøttoljen i den funke for meg, men der er vi nok alle veldig forskjellig.

Har du noe erfaring med gode solkremer? Jeg prøver å finne en som ikke tilstopper porene mine, og det er jammen ikke lett.

Reply

Jan Erik February 23, 2015 at 11:46

Bruk søkefeltet og søk etter “Solkrem”, kommer opp en del innlegg da.

Reply

Veronica May 22, 2015 at 18:32

Hei Thea! Jeg har nesten helt lik hud som du beskriver her , har du noen tips til produkter jeg kan bruke? Tror jeg snart har prøvd alt av merker!

Reply

Janne February 25, 2015 at 12:36

Hei!

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal stille dette spørsmålet siden det ikke er relatert til denne artikkelen. Men hva er din (Hilde Christina) mening om hudpleieprodukter som inneholder Shea Butter? Vet at mange kjente internasjonale hudpleiere mener at det er en triggende ingrediens for de som sliter med acne. Samtidig ser jeg at merker og kremer du anbefaler som regel inneholder dette. Jeg kjøpte også her om dagen EmerginC sin HyperVitalizer krem (etter anbefaling på bloggen din) og troooor kanskje jeg har reagert, men synes det er vanskelig å skille en reaksjon i form av kviser, eller om det bare er vanlige kviser som uansett hadde kommet da jeg sliter med uren hud.. Har du noen mening om det? Jeg synes generelt sett at det er vanskelig å finne gode merker og produkter som ikke inneholder dette.. Jeg kan også nevne at jeg har veldig sensitiv hud og blir fort rød/varm i ansiktet, så mulig det er en reaksjon pga. det?

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:55

Hei! Jeg har ingen spesiell formening om shea butter, jeg går sjelden etter en spesiell ingrediens når jeg tester produkter, men jeg vil tro du kan google og finne mye informasjon der. Er du usikker på om du reagerer på ingrediensen ville jeg kjøpt rent shea butter og påført dette, da vil du veldig raskt merke om det er det du reagerer på eller ikke.

Reply

Tirill M March 9, 2015 at 19:57

Jeg lurer på om du har noen forslag til krem til meg som sliter med tørr og rød nese? Uansett hva jeg bruker av kremer og serum, så blir nesa så sykt tørr når jeg påfører foundation. Har snart prøvd alt av foundation også. Blir så frustrert og lei meg…

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:47

Produktveiledning gir jeg dessverre ikke gratis, kun som del av hudpleieprogram.

Reply

Anine March 10, 2015 at 17:32

Hei. Om dagkremen skal bare brukes om kveldene? Korleis vil det beskytte huden når du tar på noko morninen etter? Den der ser eg ikkje heilt.

Reply

Jan Erik March 10, 2015 at 18:42

Hei,

Forstår ikke helt? Dagkrem brukes jo på dagen, og nattkrem bruker du på kvelden.
Nattkrem fjerner du jo om morningen når du vasker ansiktet og påfører dagkrem, og det samme gjelder jo på kvelden :)

Reply

Anine March 11, 2015 at 22:17

Ah… Tusen takk.

Reply

Margrethe March 13, 2015 at 21:23

Mange anbefaler produkter fra beautee pacifique. Kunne du tenke deg å teste ut noe fra de? Jeg tenkte å prøve fuktmasken:)

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:41

Absolutt ikke! Det merket er proppet med mineralolje og er virkelig ikke et merke jeg kommer til å bruke tid på å teste. Noen bloggere har vært typisk kjøpt og betalt for å promotere dette merket, men utifra ingrediensene er det virleig ikke et merke du burde investere i.

Reply

Mia March 24, 2015 at 00:24

Det har vært så stille her i det siste, savner å lese innleggene dine!

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:36

Hei! Jeg sliter med en kronisk sykdom og er for tiden veldig syk, jeg ber om at det ikke mases etter innlegg. Når jeg føler meg ok nok til å gå tilbake til jobb skal jeg selvfølgelig gjøre det. :)

Reply

Mia May 27, 2015 at 21:30

Beklager hvis det innlegget oppleves som mas. Var mer ment som at “Hei, vit at du er savnet og at folk har satt pris på det du har skrevet?”…

Reply

Hilde Christina May 28, 2015 at 01:06

Ingen fare, ville kun påpeke det ovenfor alle slik at alle som ser kommentaren vet hvordan ståa er! :)

Reply

Amalie March 28, 2015 at 21:46

Vet du hvordan Clinique sin Moisture Surge Overnight Mask, er på fet hud, som trenger fukt?

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:34

Clinique er virkelig ikke et merke jeg kan anbefale, spesielt ikke til problemhud. Gå for trygge merker istedet, ikke det du finner i parfymeri.

Reply

Margrete March 31, 2015 at 11:26

Går det fint og bruke økologisk kokosolje som sminkefjerner og nattkrem?:-)

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:31

Nei, det vil jeg absolutt ikke anbefale. Jeg har testet dette selv og det vil dukke opp innlegg om ikke lenge som inneholder min erfaring.

Reply

Silje April 13, 2015 at 01:01

Du har vel ikke testet Matis sin primer? Matis Reponse corrective. Jeg er veldig spent på denne egentlig. :-)

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:27

Ble med ett usikker for jeg tester stort sett alle produktene innen merkene jeg liker, men jeg tror ikke jeg har testet primeren, nei. Det er et produkt jeg sjelden bruker så det er nok grunnen. :)

Reply

Chikita April 26, 2015 at 01:02

Jeg har også lest din omtale om Pai nypeolje og at den gjorde underverker på nupper du hadde i knærne ect. Men hvilket resultat fikk du av å bruke den i ansiktet? Anbefales den å bruke i ansiktet i det hele tatt? Jeg prøvde det en gang, og dagen etter jeg våknet påførte jeg litt sminke og i godt lys kunne jeg se små nupper under huden allerede… og har mistanke om at det var den… :S hmm…

Reply

Lola April 26, 2015 at 01:03

Hei beklager jeg gjør et forsøk til med å spørre. Jeg har også lest din omtale om Pai nypeolje og at den gjorde underverker på nupper du hadde i knærne ect. Men hvilket resultat fikk du av å bruke den i ansiktet? Anbefales den å bruke i ansiktet i det hele tatt? Jeg prøvde det en gang, og dagen etter jeg våknet påførte jeg litt sminke og i godt lys kunne jeg se små nupper under huden allerede… og har mistanke om at det var den… :S hmm…

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:24

Hei! Ansiktshuden min er fullstendig feilfri og har vært det lenge, derfor har jeg ikke kunnet gjøre en vurdering på hva slags effekt Pai’s olje har i ansikt. Jeg testet den i ansiktet da jeg hadde den og den holdt huden min feilfri, altså er den helt trygg på ingredienser. Den gir også veldig bra med fukt, men på min veldig fuktfattige hud så måtte jeg bruke fuktighetskrem over. Jeg skulle ønske jeg hadde dårligere hud i ansikt så jeg kunne vurdert denne på dette, men jeg valgte å teste den på kropp istedet siden jeg der hadde problemhud den kunne ekstremtestes på.

Reply

Lene May 4, 2015 at 23:51

Er Kora Organics noe du kunne tenke deg å teste? De bruker kun den høyeste kvaliteten sertifisert økologisk, og bruker kun naturlige ingredienser. Veldig nyskjerrig da det er laget av Miranda Kerr.

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:14

Har ingen umiddelbare planer om det, det er ikke et merke jeg kjenner til. Det blir i så fall ikke i 2015, testlisten min for dette året er allerede fullpakket.

Reply

Charlotte K. May 5, 2015 at 18:48

Hei Hilde Christina! Glad for å høre at du snart er tilbake :) Når har du tenkt å publisere hudpleierutinen din? Har gledet meg til det innlegget lenge. Jeg gifter meg snart, og vil gjerne ha perfekt hud innen bryllupet :)

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:13

Hei! Det tør jeg ikke å gi svar på, da det avhenger fullt og helt av helsen min som er for utforutsigbar til at jeg kan planlegge mer enn noen dager av gangen. Forhåpentligvis innen noen måneder, men jeg tør ikke love noe.

Reply

Kathrine May 10, 2015 at 13:47

Hei.
Om morning og kveld bruker jeg først rens, deretter toner, så serum og tilslutt fuktighetskrem. Bruker også to forskjellige “kvisekremer”, Dalacin på morning og Finacea på kveld. Det jeg lurer på er, når skal “kvisekremen” påføres i min renserutine? :- )

Håper på svar, da hadde jeg blir superglad!

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:10

Jeg har skrevet flere innlegg om rekkefølge på produkter, fint om du bruker søkefeltet øverst til venstre før du spør slik at jeg slipper å svare på ting flere ganger. Innlegg om SOS produkter og rekkefølge finner du ved å søke etter “hudpleie rekkefølge”.

Reply

Camilla May 13, 2015 at 22:39

Heihei!
(dette har ingenting med dette blogg innlegget å gjøre)
Men jeg er i et skikkelig dilemma, skal kjøpe ny fuktighetskrem, men vet ikke hva jeg skal velge. Det står mellom emerginC Phytocell Cream og Matis Réponse Vitalité – Energising Cream for øyeblikket. Har lest meg endel opp på denne bloggen om hva som er bra og ikke, og jeg må bare komplimentere om hvor til hjelp denne bloggen er, og ikke minst hvor mye peiling og erfaring du har innen hudpleie, – kan jo kalle deg “the superwoman” innen hud,og jeg må bare si, ALDRI slutt med denne bloggen. Vil nesten gi deg en klem for hele bloggen er bare genial.

MEN ihvertfall hva anbefaler du, Jeg er i slutten av 19 årene, og har tatt endel solarium igjennom tidene, og ikke tatt så mye vare på huden før idet siste, har faktisk fått 1 liten linje på ene siden av pannen(!!!) men heldigvis tåler huden min endel, jeg har egentlig ganske fet hud og får lett kvise, men flassete i neseområdet, tror jeg har kombinasjonshud? men går på ppiller som skal gi helt kvisefri hud, som da gjør huden min mindre fet for den nedsetter talgproduksjonen, så er ikke så plaget med kviser lengre.
og et veldig viktig spm!! har begge de to fuktighetskremene sol beskyttelse? De nevner ingenting om det i infoen på produktet der du skal kjøpe det, det står bare at “den beskytter”.

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:06

Hei og takk for koselig kommentar! :)
Individuell veiledning gir jeg dessverre ikke i kommentarfeltet mitt eller gratis, kun som del av hudpleieprogram. Per nå selger jeg ikke disse programmene, men jeg håper å kunne tilby de for salg om ikke så altfor lenge.

Reply

Camilla May 13, 2015 at 22:41

Glemte selvfølgelig å skrive inn e-mailen min, som er fint å skrive inn, hvis man vil få beskjed om du svarer!

Reply

Ann May 21, 2015 at 23:33

Hei.
Vært så stille på siden din.Håper det går bra med deg og at du snart er tilbake som før.Hilsen Ann.

Reply

Hilde Christina May 27, 2015 at 02:04

Hei og takk! Hvorvidt jeg kommer tilbake som før er enda usikkert, men jeg vil så smått begynne å vende tilbake til blogg og innlegg.

Reply

Mari June 4, 2015 at 22:27

Har begynt å bruke Suki Brithening serumet som skal jevne ut hudtonen og redusere arr/flekker/pigmentflekker. So far so good :-)

Reply

Hilde Christina June 9, 2015 at 13:34

Så bra, takk for tilbakemelding! Kan jeg spørre hva slags hudtype du har og hvor lenge du har brukt produktet? Dette er et produkt jeg aldri får testet personlig selv så jeg setter stor pris på tilbakemelding! :)

Reply

Mari July 20, 2015 at 00:49

Har kombinert hud med noe urenheter som dukker opp i kinn og på hake. Har brukt produktet i et par måneder nå, og ser forskjell :-) Det skal sies at jeg i tillegg bruker Decleor Aroma White C nattkrem og Emerginc Phytocell krem, som begge skal ha lysnende effekt, samt Swiss roller som øker opptaket av serum. Føler likevel at forbedringen kom raskere etter jeg begynte å bruke serumet fra Suki.

Reply

Monica July 27, 2015 at 19:06

Hei! Jeg ser at den som har skrevet gjesteomtalen fikk en tester i posten først. Er det mulig å kjøpe eller få tak i tester på denne?
Jeg bruker Mineral Hygienics mineralpudder og sliter med fet og blank hud, vil dere anbefale primer eller olje for dette problemet?

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post: