Spots hjørne: JEG er den hotte!

Nyhetsbrev

Spots hjørne: JEG er den hotte!

by Hilde Christina on 07. Nov, 2009

in The American Bulldor

bloggbilder-220

Det må jo bare nevnes, for denne uken fikk vi beviset på hvem av oss som er hottest! Mammaen var nemlig på noe party greier og en dame hun ikke kjenner spurte hvordan JEG har det! Så jeg synes mammaen kan legge opp, her er det jeg som rocker gata. Jeg vet dere er enige.

hot

Denne ukens hit var betasuppe. Besteforeldra lagde sånn og det var nam! Jeg spiser nemlig suppe også, jeg. Magefyll er magefyll. Denne suppesaken har masse yum i seg også, potet og kjøtt. Dessverre satte mammaen den på benken for å avkjøle seg. Som om jeg ikke klarer å blåse på før jeg spiser, jeg er jo ikke helt dust.

DSC00138

Ukens aktivitet har vært matlaging. Jeg har nemlig bestemt meg for å bli drømmemannen på kjøkkenet, så jeg står med snuta i alles mat for tiden. Kanskje gjør jeg det hele tiden, men det trenger vi jo ikke å tenke så mye på…
I dette huset er det dessverre litt vanskelig å være hjelp, hverken mammaen eller bestemoren setter pris på min hotte kropp i veien. De skjønner jo ikke at jeg står der for å hjelpe til!!!! Er ikke noe gøy å bli dyttet til hele tida. Er ikke min feil at det er gøy å stappe hue nedi alle skuffer som åpnes.

DSC00142 DSC00144

Nå er det sånn hvitt på bakken. Liker ikke sånt, det er ordentlig teit! For det første ble det plutselig fryktelig kaldt, og den bare kroppen min er ikke så glad i sånt kaldt. Derfor låner jeg dunjakka til mammaen:

dunjakke 

For det andre blir det så kaldt på ørene mine!!!!!! Jeg kan bare åpne døra utover…så når mammaen ikke gidder å slippe meg inn for 34. gang den formiddagen må jeg stå og snørre på ruta til hun gidder. Det blir uffete kaldt altså. Den bedritne broren er bare glad i sånt kaldt han..tror jeg liksom skal leke med ham ute og greier. Urk. Sist vinter lekte mammaen og den bedritne broren i alt det hvite…jeg sto utenfor døra og ville inn. Vi hotte kjendiser kan ikke risikere frostskader.

Forresten skal jeg bli onkel til neste år! Ihvertfall nestenonkel. Er visst en niese som skal ha sånne små. Jeg vet ikke helt hva jeg synes om det. Mammaen er ekstatisk som vanlig, for de er visst søte. Skjønner ikke hva hun skal besøke sånne for når hun har meg.

Sist jeg ble onkel besøkte vi krekene. De var sånn passe irriterende, fulgte etter meg som en gjeng med fans. Jeg klandrer de ikke for å se opp til hotte meg, men det kan jo bli litt mye av det gode. Jeg pissa ned han ene også, ikke min feil at han sto akkurat der jeg følte for å løfte på beinet. Gul nevø er hotte saker.

onkel onkelbarn

Nå er mammaen borte igjen. Jeg liker ikke det. De kveldene hun er borte uler jeg som en tåkelur i søvne etterpå. Mammaer skal holde seg hjemme, alltid!!!!!

Ha en fin helg, woof! Spot.

{ 13 comments… read them below or add one }

Theri November 7, 2009 at 20:22

Gul nevø. xD Hahahaha…..

Reply

Lisa November 7, 2009 at 21:44

HAHA!!! Spot ser ikke helt fornøyd ut med jakke på :P og valpene er sååå søte! Savner Mie :( hun er på hyttetur i snøen

Reply

Anita November 7, 2009 at 22:08

Hahahaha! Spot er så festlig. Søte valper:)

Reply

Tone November 7, 2009 at 22:38

Jeg leeeeeeeer! Elsker bildet der Spot har på seg jakke!

Reply

Nina November 7, 2009 at 22:44

Gul nevø, haha,! :D
Morsomme de bildene med tekst.

Reply

Maren S.R. November 7, 2009 at 23:53

Go Hotspot! :D

Reply

Elisabeth November 8, 2009 at 00:48

Spot <3

Reply

Lene Ådnebergli November 8, 2009 at 01:08

ååh, herlige valper!

Reply

Susanne November 8, 2009 at 03:22

Haha. gul nevø. jeg ler meg skakk :)

Reply

Mette November 8, 2009 at 16:15

Gi meg en gul dalmatiner XD

Reply

Marie_Antoinette November 8, 2009 at 18:51

Ahhh, herlige Spot. :D

Reply

camilla November 9, 2009 at 19:58

hei hilde! har du vært kunde hos meg før?Studio Alf. :-)

Reply

Hilde Christina November 9, 2009 at 23:44

Camilla: JA! Hei!!! :) :)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: