Review: Xen-Tan Dark tanning Lotion

Nyhetsbrev

Review: Xen-Tan Dark tanning Lotion

by Hilde Christina on 21. Jun, 2009

in Omtaler

Feeluniques selvbruning #1! Det var også derfor jeg fikk tilsendt denne for testing. Førsteinntrykket var at dette må være IDs Faux Tan i annen innpakning. Fargen er lik og lukten er også identisk. Strange.

Den er farget, noe jeg synes er et kjempepluss. Du ser hvor du har påfXen_Tan_Dark_Tanning_Lotion_236mlørt den og det er lettere å få et jevnt resultat når du enkelt ser hvor fargen har lagt seg bra. Påføringen er enkel, den er enkel å få jevn. Jeg bruker gummihansker når jeg påfører selvbruning fordi jeg ikke vil måtte stresse med påføringen mens jeg tenker på mørke håndflater, og det går faktisk overraskende bra å påføre denne med hansker også.

Det jeg synes er genialt med den er at selvom påføringen blir noe skjoldete, vil fargen bli jevn og fin etter en dusj (jeg har påført den skjoldete med vilje for å teste). Det enkleste er å påføre den om kvelden og dusje om morgenen. Du må regne med at huden din blir noe klissete etter påføring, derfor synes jeg det fungerer best å påføre den om kvelden.

Fargen den gir er ikke spesielt mørk, jeg måtte bruke to lag før jeg ble fornøyd. Allikevel, det er i grunn positivt siden man da slipper å våkne med ekstremt brun hud. Det vil jo ikke se spesielt naturlig ut.. Med andre ord, en god selvbruning både for de bleke og de litt mørkere Smile

Fargen blir også BRUN, ikke orange, hurra!

Jeg liker også det faktum at fargen forsvinner gradvis, ikke flekkete. Du blir altså gradvis blekere fremfor å ha lyse flekker her og der.

Jeg bruker aldri selvbruner i ansiktet så jeg får ikke sagt noe om hvordan den oppfører seg som ansiktselvbruner, men til kropp er den veldig veldig bra. Noe uttørrende, men det vil alle selvbrunere være så det må man leve med om man er selvbrunerfan.

Veldig veldig lik Faux Tan fra ID i grunn, bare i større flaske. I mine øyne er IDs versjon altfor liten, men denne er akkurat passe stor. Synes også holdbarheten av denne er bedre, fargen varer omtrent en uke.

Kort fortalt, en veldig bra selvbruner med bra pris. Gir BRUN farge, forsvinner gradvis og er enkel å påføre.

Du får den til en veldig bra pris her. Vet ikke om noe annet sted som selger dette merket.

5 lippies

{ 47 comments… read them below or add one }

Anita June 21, 2009 at 16:27

Hei!
Du sier du bruker to lag,tar du det med en gang,noen timer etter eller neste dag?
Bruker denne,men merker ikke så stor forskjell etter en påføring så vil prøve med to lag:)

Reply

Siri June 21, 2009 at 16:32

Men hvis du ikke påfører i ansiktet, blir det ikke.. hva skal man si, en grense? Er også litt skeptisk til å ha selvbruner i ansiktet, men tørr ikke ta på kroppen i tilfelle jeg får skille :P

Reply

Hilde Christina June 21, 2009 at 16:41

Anita: Et den ene dagen. nytt lag dag nummer 2 :)

Siri: Solpudder og en tone mørkere foundation så går det fint :) Skillet er ikke så tydelig at det blir åpenbart, spesielt fordi fordi fargen ikke blir kjempemørk.

Reply

9cko June 21, 2009 at 18:12

Den høres veldig lik ut som min favoritt som er ST.tropez. Den er umulig å ikke få jevn untatt på hendene, så tipset om hansker tar jeg til meg:)

Reply

Inger June 21, 2009 at 18:49

Har du noen forslag til selvbruning i ansiktet? Sliter med dårlig pigmenter i ansiktet, og er derfor avhengig av solpudder gjennom sommern, noe som er ganske slitsomt når det er så varmt og man helst vil gå uten.. =)

Reply

Hilde Christina June 21, 2009 at 18:59

Tja, du kan jo både prøve denne og Faux Tan, men jeg synes ikke selvbruner i ansiktet er noe fint, så kan egentlig ikke anbefale noe helhjertet.

Reply

Lene Kristin June 21, 2009 at 19:54

Wow ikke verst!! Vurderer faktisk det nå istedenfor å likke å steike meg som de fleste andre. Genialt :D

Reply

Mari June 21, 2009 at 20:03

Hvis folk vil prøve en god selvbruner til ansikt anbefaler jeg Guinot sin. Man får en veldig fin brunfarge, og den er utrolig drøy. Har hatt min i over 1 år nå.

Bra du likte xen tan, Hilde! :D Har blitt totalt avhengig av den. Tror ikke den egner seg så altfor bra til ansiktet.

Reply

Pia June 21, 2009 at 20:39

Hvordan er lukten på den? Synes alt av selvbruningsprodukter har en skikkelig ekkel lukt.

Reply

Hilde Christina June 21, 2009 at 21:08

Lukten er faktisk god :) Ikke selvbruneraktig.

Reply

Tine June 21, 2009 at 21:27

Denne review’en har jeg ventet lenge på nå ;P Denne blir mitt neste kjøp fra feelunique!! Har sluttet å sole meg aktivt for å bli bruun, derfor kommer jeg til å prøve denne før jeg reiser sydover ;D
Jeg har tidligere vært storforbruker på id faux tan. Elsker fargen og alt ved den, men det er jo såå lite i den. Bruker den opp med engang, så blir for dyrt i lengden. Derfor lurer jeg på om man blir like brun av xen-tan, som man blir av id faux tan. Altså er fargen til xen-tan like mørk etter 1 påføring som id’s? Kanskje litt vanskelig å huske da :P

Reply

Linda s June 21, 2009 at 21:44

Ble kjempe glad når endelig review`en på denne kom :-) Tror eg må kjøpe denne!! lurte på ein ting,blir man brun gjennom selvbruner når man soler seg eller må man fjerne den før man soler seg??

Reply

Hilde Christina June 21, 2009 at 22:44

Tine: vanskelig å huske siden det er over ett år siden jeg brukte Faux Tan, men tror det er omtrent det samme.
Linda S: Man blir brun gjennom, selvbruning er ikke sunblokk.

Reply

Vorin Iselin June 21, 2009 at 22:53

Hm, denne hores jo ikke saa verst ut da.. Bra omtale! :)

Reply

MariJ June 21, 2009 at 22:54

Tror jeg skal forsøke denne:)

Reply

hek June 21, 2009 at 23:23

Jeg hører snakk om at hvis man bruker selvbruner, ødelegger man pigmentene i huden…? Dette høres da rart ut, men det er så mange som snakker om det for tiden. Hilde Christina, er dette bare tull?

Reply

Hilde Christina June 21, 2009 at 23:25

Baaaaaaare tull. Skal få laget et innlegg om selvbruning og myter veldig snart jeg :)

Reply

Tine June 22, 2009 at 00:07

Et lite spørsmål til her jeg; Vil ingrediensene på noen som helst måte kunne gi deg urenheter? :-O Id’s står det på beskrivelsen ikke skal gi det, så defor føler jeg den er trygg. Men er usikker på denne. (For oss som lett får urenheter på rygg)

Reply

maja June 22, 2009 at 00:11

tørker den fort? jeg synes faux tan tørker altfor fort, og det gjør påføringen så vanskelig.

Reply

Mina S. June 22, 2009 at 01:07

Jeg er en av de stakkarene som MÅ ligge i solen.. -.-
F*ck psoriasis eksem liksom! :D
Veps og mygg og dritt og lort som kommer når jeg ligger der halvnaken med fatpacken min. AWESOME! GLEDER meg til ei uke på Kreta!
Eller ikke.. -.-

Reply

Helene June 22, 2009 at 16:00

Har du noen triks for hvordan best påføre selvbruning på ryggen? Sliter med å få det jevnt siden jeg ikke kommer ordentlig til overalt :S

Reply

Hilde Christina June 22, 2009 at 16:07

Tine: Sjekket ingrediensene nå og den inneholder mineralolje. Lite, men allikevel.
Maja: Nope, synes ikke den tørker fort.
Helene: Jeg bare vrir og vender på meg jeg :) Vanskelig å forklare, men det går fint.

Reply

Anita June 23, 2009 at 00:19

Denne skal jeg SÅ prøve! Har vært blek og stolt av det i to år nå, nemlig mektig lei av at alle selvbruninger gjør meg orange/flekket og fæl.. Og jeg hater å sitte i sola, så denne blir nok redningen for hvite legger;)

Jeg er blitt sååå glad i bloggen din!! Stalker den flere ganger om dagen, og fant ut at jeg kunne jo kanskje legge igjen noen fine kommentarer til deg også:)

Reply

Sadaf July 5, 2009 at 01:07

Xen-tan har jeg nå brukt i 2 år. Jeg er utrolig fornøyd…jeg har olivenfarget hud og når jeg smører meg med xen-tan, da får jeg en utrolig fin gylden farge. Jeg blir ofte spurt hvordan jeg får til den fine gyldne fargen.
Jeg brukte Xen-Tan Dark tanning Lotion i begynnelsen, men jeg ble anbefalt av en venninne å bruke heller “XEN-TAN DEEP BRONZE TIME RELEASE INSTANT SELF TAN”. Denne fungere mye bedre på meg:) Gir mer fukt, tørker fort og huden blir ikke like klissete…
Kanskje du vil også like den, hc!:)

Reply

Karianne T. M July 8, 2009 at 12:47

Hei Hilde Christina!

Vil bare si at jeg kom over din blogg tilfeldig når jeg søkte etter erfaringer med bodylotion med farge.. OG wow.. Jeg har jo fått så mange utrolig gode tips.. Har allerede vært inne å sendt avgårde min 4 ordre til feelunique.com.. SÅ utrolig deilig å få tips om hva som funker og hva som ikke funker :-)) Du er herved lagt til på min favoritt-side og sendt som anbefalling til venner og kjente.. Stå på og tusen takk!!

Hilsen
Karianne

Reply

Astrid August 15, 2009 at 15:23

Jeg fikk masse urenheter av å bruke Xen tan i ansikt så jeg bruker Id faux tan i stedet. På kroppen bruker jeg ikke selvbruning siden jeg aldri soler ansikt og er derfor (logisk nok) brunere på kroppen.
Vet at Xen tan har noen egne selvbrunere for ansikt, kan :nerd: skje de er bedre å bruke.

Reply

geir August 20, 2009 at 20:01

hei! Har du erfaring med betakoroten? Er det sunt for uden? så en reklame av det på tv:)

Reply

Hilde Christina August 21, 2009 at 00:10

Betakaroten er fint det.. men det er penger ut av vinduet slik jeg ser det. Absolutt ikke nødvendig, og nei det gjør deg ikke brun.

Reply

Astrid January 20, 2010 at 14:24

Hei!

Den nye selbruneren fra Xen-Tan som jeg ser ei annen har referert til tidligere, “Deep Bronze Luxe”, ser ikke ut til å inneholde mineralolje. Er jeg på jordet nå, eller ser jeg rett?
Bruker den selv, og har ikke merket de store forskjellene i ansiktet, og jeg har kombinert hud! YEY;D

Reply

Hilde Christina January 20, 2010 at 14:41

Astrid: Stemmer nok det :)

Reply

Astrid January 20, 2010 at 21:12

Men hvorfor sies det at en ikke skal bruke selvbruner ment for kropp, i ansikt? Er det fordi det kan bli skjolder, eller er det noe mer skummelt som ligger bak..? :sidefrown:

Reply

Hilde Christina January 20, 2010 at 21:18

Astrid: Vel, en selvbruner vil alltid virke uttørkende uansett. Selvbruning for kropp kan være noe mer uttørkende for ansikt. I tillegg vil det alltid se ut som man har flere sorte prikker med selvbruning, siden selvbruneren farger talget i de sorte prikkene. Personlig ville jeg aldri brukt selvbruner i ansikt, det anbefales ikke. Bruk heller solpudder :)

Reply

Astrid January 20, 2010 at 21:21

Ja, det har jeg sett litt til, selv om jeg ikke har brukt den særlig ofte i ansiktet.
Takk for at du klarte opp i det!:) ..As always.. :rotfl:

Reply

jean March 7, 2010 at 20:35

Hei du!
Har du prøvd Fake Bake?

Reply

Hilde Christina March 7, 2010 at 20:44

Nopes, ikke testet Fake Bake.

Reply

KinE April 3, 2010 at 00:07

Hvordan blir det med fuktighetskrem etter denne? Og solkrem? Kommer nok til å bruke den for det meste på beina, er bare der jeg virkelig hater å være hvit som papir…

Reply

Charlotte October 3, 2010 at 21:59

Hei!
Anbefaler du produkter fra apotek eller hos hudpleier? eller kan en rett og slett bruke produkter fra parfymeri?
Blir forvirret av alle produktene som finnes jeg.

Reply

Hilde Christina October 3, 2010 at 22:02

Charlotte: Skjønner ikke hva dette har med selvbruning å gjøre…? Uansett, søk etter “hudpleie for dummies”, de innleggene forklarer hudpleie på en veldig enkel og grei måte!

Reply

Mette October 23, 2010 at 20:57

Men hvor slutter du å påføre produktet ? rett før halsen, ved kjevene eller på brystet?

Reply

Hilde Christina October 24, 2010 at 00:04

Rett under kjevebenet!

Reply

Mari December 17, 2010 at 10:33

Hei! Visst du måtte velge mellom denne selvbruneren og id sin selvbruner, hvilken hadde du tatt og hvorfor? Klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal prøve. Får lett urenheter! :/

Reply

Hilde Christina December 17, 2010 at 10:41

ID! Best for huden :)

Reply

Mari December 17, 2010 at 10:49

Takk! Da blir det Id :)

Reply

Maren April 6, 2011 at 15:42

Hva vil du anbefale av denne og ID sin for nybegynnere? eller er det egentlig mye det samme? :)

Reply

Hilde Christina April 6, 2011 at 22:09

Hipp som happ, alt ettersom hva slags hudtype du har, om du har acne prone hud osv.

Reply

Maren April 20, 2011 at 09:12

okey ;) da blir det vel ID, siden det er billigst, hehe. Takk for hjelpen!

Reply

Anna January 7, 2012 at 16:08

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: