Tikei Mineral Concealer Yellow og Concealer Mint – Omtale

Nyhetsbrev

Tikei Mineral Concealer Yellow og Concealer Mint – Omtale

by Hilde Christina on 12. Jun, 2009

in Omtaler

Siden jeg kun har prøver på disse og også fordi de er ganske like andre concealere med samme farger, blir det en samlet omtale av disse Smile

Yellow Concealer

Dette er da en gul concealer til bruk under øynene, gult eliminerer jo blått. Denne skiller seg ut fra versjonen til Everyday Minerals ved at den htikei_concealer_yellow_storar en mer klar gul farge, Everyday Minerals sin kan virke litt gråaktig.

Fargen på denne er klar og fin og det gir et bedre resultat i mine øyne (nei, under mine øyne, haha) siden det er lett å se gusten og sliten ut ved bruk av produkter som har en gusten eller gråaktig farge, spesielt om man bruker mye mengde.

Denne dekker blått på en veldig bra måte og er enkel å påføre. Selvom de fleste bruker kost, er det faktisk mulig å påføre denne med fingrene også.

For dere som ikke får kramconcealer til er denne et veldig godt alternativ, bare vær obs på at om du har tørre områder rundt øynene bør du satse på en kremconcealer som gir fuktighet.

4 lippies

 

tikei_concealer_mintgroen_stor

Mint Concealer

Jeg trodde denne kom til å være akkurat som Mint Concealerne fra Mineralissima og Everyday Minerals, men denne skiller seg faktisk mye ut ved at den ikke har en turkis farge, men mer lysgrønn. Litt mer limegrønn.

Dette gjør at det faktisk er enklere å unngå Shrek ansikt enn det er ved bruk av de to andre. Jeg har testet denne på røde områder flere ganger nå og den funker veldig bra, samtidig som man kan slurve mye mer. Vet at mange sliter med å påføre de to andre mint concealerne slik at det blir bra, prøv denne så tror jeg det skal gå mye bedre. Jeg kan bruke mer mengde med denne og jeg trenger ikke å konsentere meg noe særlig for å få et godt resultat. Den jevner ut uten å bli blå.

Prisen på disse produktene er 89,- per stk og du kan også bestille prøver først om du ønsker det. Prøvene kommer heldigvis ikke i irriterende små plastposer, men heller i bittesmå bokser som er enkle å åpne og er helt tette.

5 lippies

Fåes på Tikei.se!

Nå skal foundationen derfra testes på høyt nivå…….. Stay tuned Smile

{ 35 comments… read them below or add one }

Amina June 12, 2009 at 19:27

Fikk lyst til å prøve den gule, virker så kjekt å kunne påføre den med fingrene :D

Reply

Gro June 12, 2009 at 19:28

Du kan påføre glos med fingrene også da:)

Reply

Moa June 12, 2009 at 20:10

Denne mintconcealeren skal prøves! :D
Den fra EM funker rett og slett ikke for meg, jeg har ikke tålmodighet til å bruke lang tid på å få et bra resultat. :p
*skattepenger kom til meg*

Reply

Hilde Christina June 12, 2009 at 20:23

Amina: Kan det med EDM og Mineralissima også synes jeg.:)

Gro: Jaaaada, men tenkte på mineralsaker jeg da.. Som ikke er kremsaker :D

Moa: Gi tilbakemelding da! :)

Heidi: Men…. Gult er jo komplimentærfargen til blått :D

Reply

Gro June 12, 2009 at 20:28

Jeg snakka te Amina jeg asså! ;D

Reply

Amina June 12, 2009 at 20:47

Gro: Tenkte på sånn pudderconcealer :) EM funker ikke 100% for meg :D

Reply

Gro June 12, 2009 at 20:51

Okei, da så ;)

Reply

moteogsminke.no June 12, 2009 at 21:10

Flott at du testet disse! Brukte den mint concealeren både i går og i dag. Det er den første mint concealeren jeg har prøvd, og syntes ikke den var vanskelig. Derfor var det litt morsomt å lese at du skriver at denne faktisk er lett, for det var det jeg følte også. Syntes nemlig det var så rart at det var så mange som skrev at mint concealer var vanskelig;) For ja: denne kunne man bruke endel av uten å bli “shrek”;) Så nå vet jeg jo hvorfor: Tikei sin er best..hehe;)
Den gule concealeren skal jeg bruke i morgen! (hvertfall etter å ha lest dette) hehe;)

Reply

moteogsminke.no June 12, 2009 at 21:19

Er forresten også spent på hva du har og si om TiKei Finishing Veil også;) hehe..

Reply

Hana June 12, 2009 at 21:28

Gult er komplimentærfargen til lilla, ikke blå! Komplimentærfargen til blå er oransj.

Men tipper uansett de fleste har mer lilla enn blå ringer rundt øynene.

Reply

moteogsminke.no June 12, 2009 at 21:36

ups..ser nå på lista over det du skrev at du mottok fra tekei ikke inneholdt finishing veil, så da blir det kanskje ikke noe test av den..jaja..blir uansett spennende å høre om foundationen og det andre, da;);) Jeg følger spent med;)

Reply

Hilde Christina June 13, 2009 at 02:19

Very strange. Lært noe helt annet på fargeanalysekurs og får også opp gult & blått når jeg googler det?
“Gul er en primærfarge og komplementærfarge til blå”

Merker jeg ikke er helt med :D Menne, gule concealere er jo ment til å dekke mørke ringer som i de aller fleste tilfeller er blå, så jaja.

Reply

Lene Kristin June 13, 2009 at 09:47

hmmmm tror jeg må få prøvd ut dem!! Jeg er så stressa for tiden = litt små blå, kanskje den øverste kunne få meg til å føle meg litt bedre hehe :D

Reply

Lene Kristin June 13, 2009 at 09:48

Litt små blå faktisk, nå hørte jegut som den wanna be smurfen :P

Reply

Gro June 13, 2009 at 11:31

Hallo jeg har hatt fargelære på skolen! Gult, blått og rødt er PRIMÆRfarger, det husker jeg. Jeg mener å huske at blått og gult er komplementærfargen til hverandre. Men det stemmer også at når man blander gult og blått så får man grønt. Men du blander jo ikke akkurat maling når du påfører concealer på mørke ringer :D

Reply

Hana June 13, 2009 at 13:16

Det er jo logisk at to primærfarger ikke kan være komplimentærfargene til hverandre da (jada dette spiller ikke en så stor rolle, men rett skal være rett) :p En blanding av komplimentærfargene gir enten hvit eller grå farge, mens blå og gul gir grønn.

http://www2.skolenettet.no/kunstweb/kunstweb2d/formfarge/tegninger/storfarg.gif
Der har dere fargesirkelen og fasit, så det så :p

Reply

Gro June 13, 2009 at 13:29

Ja kanskje det er det. Jeg fulgte ikke så med i timene XD Innerst i sirkelen er primær farger, neste sirkel er komplementærfarger og den ytterste sirkelen er sekundærfarger. Sånn var det! Men uansett, gult funker jo til å ELIMINIERE blått, trenger jo ikke være komplimentærfarge for å gjøre det :)

Reply

Oda June 17, 2009 at 11:15

hehe måtte ha sånne :D
er ofte blå under øynene og rød i tryne “/

Reply

Marie Alice June 19, 2009 at 22:58

Hvor får man kjøpt disse? :-)

Reply

Hilde Christina June 19, 2009 at 23:04

Tikei.se.

Reply

Cathrine June 26, 2009 at 17:48

så flott blogg du har, her lærer jeg masse og lar meg inspirere!! Tusen takk ;) Har nå handlet meg min første mineralfoundation fra Tikei.. og bestile kabukien derfra også nå. Takk for at du deler!

Reply

Marita July 6, 2009 at 13:58

Må bare få en ting klart før jeg hiver meg på en ny runde med bestillinger på internett igjen… Concealer er vel for å dekke til det man vil skjule i ansiktet, og foundation er kanskje for å jevne ut hudtonen osv? (Plis rett meg om jeg tar feil) Så for å skjule urenheter, uten å glinse som en flomlykt på bilder, så burde jeg kjøpe den grønne, for den komplementerer for det røde, dvs urenheter?

Reply

Hilde Christina July 9, 2009 at 23:46

Marita: Jepp :)

Reply

Moa August 12, 2009 at 19:02

Da har jeg endelig fått mintconcealeren og jeg ELSKER den! :-D
Mye mer naturlig resultat og lettere å få jevn, som du nevnte, HC.
Anbefales! :-D

Reply

NML August 24, 2009 at 17:39

hvilken synes du er enklest å ha med å gjøre av tikei sin gule og funkhouser sin? ?:-) har litt mørke ringer under øynene som jeg gjerne skulle ha skjult litt serru..

Reply

Hilde Christina August 24, 2009 at 17:44

E. Funkhouser… Den er OVERLEGEN!!!! :heart:

Reply

NML August 24, 2009 at 20:37

ja, takk, da går vi for den :X-P:

Reply

Trine September 27, 2009 at 21:24

Hei :)

Jeg har mye problemer med huden min. Urenheter, sorte prikker, kviser, blank hud og av og til rødhet.. Hva anbefaler du at jeg bruker for bra dekking og at det ser naturlig ut? Er 15 år og det er den perioden der huden er ganske viktig, men jeg liker ikke bruke for mye foundation.. Hjelp meg!!!

Reply

Hilde Christina September 27, 2009 at 21:31

Trine: Tikei foundation, eller noe annet uten bismuth. Det hjelper riktignok lite uten god hudpleie først, så ville skaffet meg en ordentlig rutine om jeg var deg.

Reply

Trine September 27, 2009 at 21:32

Hei :)

Jeg er en jente på 15 år og jeg har mange problemer med huden min. Urenheter, sorteprikker, kviser, blank hud og litt rødhet.. Er ikke så glad i foundation, men har veldig lyst på sånn mineralsminke. Forslag til hva jeg bør bruke? Hva heter merkene jeg bør bruke? Og driver du med sånne sminkekurs, som viser hvordan jeg bør sminke meg?
Hilsen Trine :)

Reply

Hilde Christina September 27, 2009 at 21:44

Svarte deg nettopp Trine :) Nei, har ikke makeupkurs.

Reply

Mari October 21, 2009 at 01:49

HC, jeg vet du har skrevet en omtale om glo minerals concealeren, og jeg har prøvd å søke, men den kommer ikke opp! vel, jeg spør… leser på ulike nettsider som selger produktet + (blogger) og jo flere steder jeg leser, jo mer usikker blir jeg…aner ikke om jeg bør ha natural, beige eller golden (utelukker honey) har kjeeeempe ringer under øynene..typ blå/grønn/lilla- kombinasjon. (ikke rødt!) ellers rimelig blek i fjeset. og, hvis man skal den glo camouflage-grei, bør man ha den i samme farge som concealeren?

Reply

Lisa May 28, 2010 at 21:12

Jag har precis köpt Concealer Mint, jag älskar den!

Reply

TB October 27, 2010 at 18:11

Kan du vise påføringsvideo med denne ?=)

Reply

Hilde Christina October 27, 2010 at 22:18

TB: har de ikke i USA, så får ikke gjort det dessverre.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: