Ole Henriksen Balancing Cucumber Face Mist – Omtale

Nyhetsbrev

Ole Henriksen Balancing Cucumber Face Mist – Omtale

by Hilde Christina on 15. Jul, 2008

in Hudpleie, Omtaler

Dette produktet er egentlig en toner, men jeg ønsket å teste denne fordi jeg ble tipset om at den fungerer bra til bruk for å lindre og dempe hovne øyne. Hovne øyne er noe vi alle lett kan slite med nå og da, enten som resultat av allergi, stress, lange og slitsomme dager, medisinbruk osv.

Til bruk som toner er dette et produkt som har betennelseshemmende effekt, som skal virke lindrende på irritert og sår hud. Den kommer i sprayflaske og kan brukes som en oppfriskende spray, både over og under makeup.

Produktet inneholder:

Water (Aqua, Eau), Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Extract, Glycerin, Polysorbate 20, Allantoin, Cucumis Sativus (Cucumber) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Extract, Panax Ginseng Root Extract, Panthenol, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Phenoxyethanol, Oleth-20, Caprylyl Glycol, Potassium Hydroxide, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Fragrance (Parfum).

Ole Henriksen Balancing Cucumber Face MistBruksmåte: Væt bomullspads med produktet og la ligge på øynene i 10-20 minutter. Kan også brukes som standard toner og oppfriskende spray.

Etter å ha testet denne på svært hovne øyne er jeg frelst, dette er et supert produkt! Første gang jeg testet dette produktet, våknet jeg etter en lang og søvnløs natt og jeg vætet to bomullspads med produktet og lot de ligge på øynene i rundt 20 minutter. Etterpå merket jeg at noe av hovenheten hadde forsvunnet, men den ga ikke wow-effekt før det hadde gått ca en time etter bruk. Før bruk lot jeg den ligge i fryseren i 10 minutter for at produktet skulle være så kjølig som mulig.

Dersom du har veldig sensitive øyne bør du være forsiktig med denne typen produkter, men på mine sensitive øyne fungerer denne veldig bra. Den har en frisk lukt av agurk, det er kanskje det eneste jeg ikke synes noe særlig om ved dette produktet, men dette er selvfølgelig noe som er veldig individuelt.

Hvordan denne fungerer som toner tør jeg ikke å uttale meg om for det har jeg aldri testet, men til bruk som SOS-produkt på hovne øyne er den super!

 

Edit 27.05.09: Dette har blitt et fast favorittprodukt! Hver gang jeg vet det kommer til å bli sene kvelder (jeg får alltid hovne øyne når døgnrytmen min ikke er helt optimal) bruker jeg denne under sovemaske om natten og jeg merker stor forskjell. Veldig godt produkt for hovne og trøtte øyne! I tillegg er den veldig drøyk i bruk, en flaske varer veldig lenge.


Pris:
210,- hos Beautybay.com. / 230,- hos Feelunique.com / 255,- hos Blivakker.no.
Frakt fra disse nettbutikkene er gratis til Norge, leveringstid er 5-10 virkedager.

{ 17 comments… read them below or add one }

Hilde N July 15, 2008 at 13:48

Høres ikke verst ut! Hva koster den og hvor får man tak i produktet?
Imponert over at du har tid til slikt om morgenen (med mindre du har sommerferie da) Jeg rekker bare dusje, kaste på sminke og av og til litt frokost før jeg må løpe :)

Reply

Hilde Christina July 15, 2008 at 13:53

Jeg kjøper alt på Ebay, der er den billigst. Bruker du ikke Ebay selges den også på Beautybasket.no.
Har fri i dag, derfor jeg har tid :) Kan aldri gjøre slikt om morgenen før jobb..

Reply

Helene July 15, 2008 at 14:36

Litt usikker på hvor jeg skal plassere dette spørsmålet, så tar det bare her. Hvor lang holdbarhet har egentlig hudpleieprodukter. Feks har jeg hatt en md facial lotion stående i to-tre år. Kan den brukes nå, eller bør jeg kjøpe ny? Også lurte jeg på om du ville lage et innlegg med ukesrutinen din på hudpleie? Hvor ofte du bruker masker osv.. :)

Reply

Hilde Christina July 15, 2008 at 15:06

Helene: MD og decléor har en holdbarhet på 3 år, andre produkter kjenner jeg ikke til.

Reply

Carmen July 15, 2008 at 20:20

Når du skriver hovne øyne, mener du da “poser under øynene”? Er den Ole Henriksen da en som demper poser under øynene?

Reply

Hilde Christina July 15, 2008 at 20:30

Ja nettopp :) Poser eller generell hovenhet.

Reply

Vallis March 20, 2011 at 12:16

Jeg har ikke prøvd dette produktet, det ser jo ut som om det er beregnet for hele ansiktet… Men Clarins øyegel fungerer umiddelbart på hovne øyne. http://www.feelunique.com/p/Clarins-Eye-Contour-Gel-20ml

Reply

siyanna Stenersen September 4, 2011 at 20:19

Er det normalt å få poser under øynene når jeg smiler ? Får ihvertfall det selv,og tror ikke jeg har sett noen andre som har det. Så vet du hvordan jeg hindrer dette ? :)

Reply

Hilde Christina September 4, 2011 at 20:49

Hmm, dette har jeg aldri hørt om egentlig…..men det gir jo mening fordi huden der løftes når man smiler. Tror ikke det er så mye å gjøre med det, med mindre hovenheten/posene er et resultat av lite søvn, feil produktbruk eller liknende.

Reply

Oda February 10, 2012 at 16:24

Hei!

Jeg har brukt denne i noen år, og når jeg bestilte meg en ny (på feelunique) når min gikk tom nå nettopp, ser jeg at de har endret “formelen” sin veldig! N å lukter den seriøst zalo, og MYE sterkere, og lukta sitter i lenge, er sånn at det faktisk er ubehagelig å bruke. Har aldri vært borti et hudpleie produkt med så sinnsykt sterk lukt som denne har fått nå. Den har også byttet farge fra grønn til klar. Når man rister flaska, skummer den opp mye mer enn den forrige. Jeg har sendt en mail til Ole Henriksen, og spurt hva som/hvorfor den er endret. Det irriterer meg når selskap gjør sånt uten å si fra!

Jeg kan si fra når jeg har fått svar fra Ole Henriksen. Tenkte bare å informere deg om dette:)

Reply

Hilde Christina February 11, 2012 at 00:09

:( Så kjipt!

Reply

Julie September 29, 2012 at 15:04

Hei!
Jeg bestilte nettopp dette produktet fra feelunique, men var så flink å ikke lese kommentarene under. Produktet mitt er også gjennomsiktig, ikke grønt. Jeg påførte slik som du sa man kunne gjøre og den var godt nedkjølt på forhånd. Det varte ikke lenge før det kom en enorm svihet, kjentes nesten ut som huden min skulle brennes i hel. Jeg skjønte fort at dette ikke skulle være meningen så tok av peddene. Da jeg så meg i speilet fikk jeg sjokk! Jeg var knall rød rundt øyene og det svidde som bare det. Skulle trodd jeg hadde blitt kraftig solbrent. Jeg skylte straks med kaldt vann og prøvde å roe ned. Jeg ble veldig redd for at jeg hadde fått en forbrenning, siden rødheten ikke forsvant. Heldigvis etter noen timer så roet det seg og øynene begynte å se noelunde normal ut. Øyene føles fortsatt litt såre, men de kommer seg.

Lurer derfor på om noen har snakket med Ole Henriksen eller feelunique om dette og fått svar?

Utrolig sjipt å bruke penger på noe som virker skadelig for huden!

Reply

Hilde Christina September 30, 2012 at 13:34

Er sansynligvis bare en allergisk reaksjon. Jeg har ikke snakket med noen av dem, produktet er ikke egentlig ment til bruk på øynene så det vil neppe hjelpe å kontakte dem, produktet fungerer nok som det skal.

Reply

Ina September 7, 2013 at 09:31

Har du testet “Ole Henriksen’s Recipe for a Vodka Skin Tonic”? Eller hva er din formening om dette? Er det verdt å prøve eller gjør det vodt verre? :)

Ha en fin helg! :)

Reply

Hilde Christina September 9, 2013 at 02:18

Jeg har ikke testet, hva går dette ut på? Merker at jeg er for lite glad i Ole Henriksen til at jeg har ork til å undersøke, men om du vet, tips meg gjerne! :)

Reply

Ina September 9, 2013 at 09:12

Det er en oppskrift på å lage sin egen skin tonic med russisk vodka :p http://www.youtube.com/watch?v=OhtMhma0YQc

Reply

Hilde Christina September 9, 2013 at 11:27

Ehm, da tror jeg at jeg ville stått over. Så konsentrert alkohol er overhodet ikke bra for huden, det virker altfor uttørkende, noe som aldri er positivt.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: