Lily Lolo Rosy Apple Blush – Omtale

Nyhetsbrev

Lily Lolo Rosy Apple Blush – Omtale

by Hilde Christina on 28. Sep, 2009

in Omtaler, Økologisk skjønnhetspleie

Lily Lolo er et britisk mineralmakeupmerke, og de sendte meg flere produkter for testing. Et av produktene jeg mottok var denne blushen, som i følge nettsiden deres er en nøytral tone, fargen er beskrevet som “The perfect pink-brown shimmery blush, a customer fave.”

I boksen ser fargen ganske så mørk ut, og man må også være forsiktig med mengden produkt man brukes. Overdriver man kan man lett bli seendes ut som Rudolf, bare med røde kinn fremfor rød nese. Fargen er veldig skimrende og er mer korallfarget enn pink-brown slik jeg ser det. Den minner meg litt om en litt mer korallfarget utgave av Everyday Minerals Text Message, en av mine favorittblusher.

Slik ser den ut på min hud:

Lily Lolo blush

Bruker man denne sparsomt er fargen virkelig nydelig! Den er ikke for rød, ikke for skimrende, og gir kun en naturlig “flush”. Dette er riktignok ikke en blush man tyr til dersom man har dårlig tid, fordi den er veldig pigmentert er dette ikke en blush man kan slurve med. Man må være nøye med påføring og påføringen tar også noe lenger tid enn ved bruk av andre, mindre pigmenterte blusher.

Absolutt en anbefalt farge, til min hår- og hudtone er fargen utrolig fin! Det eneste jeg trekker den for er at den kommer i pudderform, dette gir alltid mye søl og er ikke noe jeg personlig liker spesielt godt.

Bortsett fra det, to tomler opp! Prisen er også mer enn godkjent, den koster under hundrelappen hos Feelunique.com. Lily Lolo mineral foundation er et annet produkt jeg har testet fra samme merke, i tillegg til Lily Lolo Super Kabuki Buffer Brush.

4 lippies

{ 12 comments… read them below or add one }

Hana September 28, 2009 at 17:42

Har du prøvd å presse de løse blushene/skyggene?

Reply

Hilde Christina September 28, 2009 at 17:57

Hana: Nopes.

Mika: Æh… nei :rotfl:

Jeanett: Søk etter ‘min favorittkombinasjon’, der ligger det hva jeg har brukt :)

Reply

Mika September 28, 2009 at 17:47

Synes du var veldig fin med mye blush jeg!:)
fin farge og. Selv bruker jeg såpass mye at det synes godt…uten å se ut som en klovn.(forhåpentligvis)

Reply

Jeanett September 28, 2009 at 17:49

Fin øyenskygge også:) hvilke farger er det?

Reply

jente, 15 September 28, 2009 at 17:57

å, det var nydelig! egentlig så var hele sminken utrolig fin ! :) :laugh:

Reply

Nette September 28, 2009 at 18:08

Hvorfor lager dem ikke minerralpudder i fast form ?
er ganske lei løst pudder nå :pain:

Reply

Hilde Christina September 28, 2009 at 18:12

Nette: Noen gjør det… men jeg klarer ikke å finne noen som er bra OG uten bismuth :( Suger gråstein, krysser fingrene for at det dukker opp noen gode faste saker snart!

Reply

Mimi September 28, 2009 at 18:28

Jane Iredale har mineralblush i fast form, og de bruker ikke bismuth=)

Reply

Amina September 28, 2009 at 19:28

Nette: Hvis du vil prøve mineralpudder i fast form, burde du teste ut Everyday Minerals Pressed Powder :) Dette er pudder og ikke foundation, så hvis du vil unngå en veldig pudderaktig look burde du kombinere den med MAC Fix+

Reply

Annette September 28, 2009 at 21:29

Du kledde den fargen på blushen veldig godt :)

Reply

Mimi September 28, 2009 at 22:28

Tenkte å tipse deg om denne mineralmakeupen hvis du kanskje kunne fått dem til å sende deg prøver for testing=) http://store.afterglowcosmetics.com/ Er vissnok mineralfoundation med tilsatt antioksidanter, og ingen bismuth :-)

Reply

Elise September 29, 2009 at 10:42

Mimi: Den siden så interessant ut! Masse lekre saker, organisk og cruelty free^^

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: