John Masters Organics Zinc and Sage Shampoo with Conditioner – Omtale

Nyhetsbrev

John Masters Organics Zinc and Sage Shampoo with Conditioner – Omtale

by Hilde Christina on 30. Jul, 2009

in Hår og hårpleie, Omtaler, Økologisk skjønnhetspleie

Min favorittshampo! Som jeg har gnålt om de siste månedene, min hodebunn er håpløs. Den reagerer på alt og blir tørr og kjip om jeg ikke er ekstra forsiktig med hva jeg bruker. Denne + John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser og en balsam som det kommer omtale på snart, har virkelig gjort underverker for hår og hodebunn.

Her er hva som er skrevet om den:

This is the most popular shampoo. John Masters has combined his all-natural shampoo with a special wheat and vegetable protein conditioner to replenish dry hair as it gently cleans it.
Zinc, a natural scalp regulator, maintains equilibrium of oils, ending any itch and flakes caused by over-drying products or cold weather.
Your hair is left shiny and manageable. Your scalp is healthy and strong.

Jeg testet denne første gang etter at jeg fikk en prøve på den fra onlyorganic.no, product_13080 og jeg forelsket meg egentlig i den da, rett og slett fordi hodebunnen min ikke føles stram etter bruk, noe den som regel alltid gjør.

Flassing som resultat av tørrhet er borte og håret mitt ser bedre ut enn noengang. Det føles mye sunnere rett og slett, mer luftig!

Lukten er god, fargen er noe ew (ser ut som sjokoladesaus) og den skummer godt. Den inneholder selvfølgelig ikke SLS.

Jeg forstår godt at dette er bestselgeren til John Masters Organics, for jeg elsker den! Den passer også for oss med farget hår, noe som er et kjempepluss for min del.

Sliter du med irritert og tørr hodebunn er denne absolutt verdt et forsøk, samt alle andre JMO produkter.

Du får den til akkurat under 200-lappen på Feelunique.com!

5 lippies

{ 27 comments… read them below or add one }

NML July 30, 2009 at 18:59

bruker du balsam etter denne, eller bruker du bare balsamen som er i sjampoen?

Reply

NML July 30, 2009 at 19:00

doh, les teksten før du kommenterer liZZm :razzmad:

Reply

Hilde Christina July 30, 2009 at 19:02

hehe ;) Jeg synes ikke denne gir nok “balsameffekt” til at jeg kan bruke den alene, men noen kommer kanskje unna med det.

Reply

Marlene July 30, 2009 at 19:24

kan du beskrive hva den lukter? Jeg har JMO shampo Evening primrose, og den klarer jeg ikke lukten på.

Reply

Hilde Christina July 30, 2009 at 19:38

Den lukter.. godt? Klarer ikke å beskrive lukter, er helt elendig dårlig på det.

Reply

Mina S. July 30, 2009 at 20:05

HAH! Det minnet meg om veninna mi når hun skulle forklare en brus:
”Den smakte litt.. brus med litt gang i?” så så hun bare dum blond ut xD
Huff.. :P
UANSETT! Tror jeg skal prøve denne shampoen, jeg sliter jo litt med tørr hodebunn og FLASS selv :/ Og jeg er en av de som er redd utenlandske butikker, så pureshop here I come! :D

Reply

NML July 30, 2009 at 20:06

Marlene, er det noen andre du kommer på som har en liknenede lukt? Tenkte å kjøpe denne sjampoen serru, men kanskje ikke hvis den lukter ugh.. Noen som vet om lavendel og avocado-balsamen lukter godt?

Reply

Hilde Christina July 30, 2009 at 20:17

Ja Avokadogreia lukter godt. Alle av JMO som jeg eier lukter bra synes jeg. Hvorvidt den lukter godt for deres neser er jo umulig så si da men :D Zink and Sage synes jeg lukter best av de produktene jeg har.

Reply

MariJ July 30, 2009 at 20:45

Zink and Sage har jeg også, alene klarer den ikke redde den bedritne hodebunnen min, men den har blitt betydelig bedre. Jeg syns shampoen lukter litt, karamellaktig, søtt hvertfall, som en dessert :-)

Reply

hurramegrundt July 30, 2009 at 21:23

Denne shampoen gjør håret mitt ekstremt tovete. Derimot har JMO en anna shampo på en mørkebrun høy, smal tube som var FANTASTISK til mitt tynne, glatte, tørre hår.

Med det samme vil jeg takke fint for alt arbeidet du legger ned i bloggen. Jeg sjekker daglig for oppdateringer, og den er mitt faste oppslagsverk når jeg skal gjøre nyinvesteringer – og huden min har blitt mye bedre!

Reply

Marlene July 31, 2009 at 00:31

NML: den lukter sterkt, krydret, synes nærmest den minner om myggmiddellukt… (!). Men jeg har brukt citrus&neroli balsamen etterpå, og da lukter håret bare av den, og den lukter godt. Likevel vil jeg ikke bruke shampoen, for jeg får vondt i hodet av å puste inn duften, selv den korte stunda i dusjen.. Hodet mitt er sensitivt på lukter, får hodepine av f.eks lavendelduft.

Reply

Hilde Christina July 31, 2009 at 00:38

Ikke Zink & Sage som lukter sånn vel? Prøvde å snuse grundig på den i stad for å identifisere lukten og den var ikke akkurat myggmiddelaktig. Men antar du snakker om den andre saken?

Reply

Vårin July 31, 2009 at 03:09

Jeg er og en liten JMO fan blitt. Kjøpte “honey&hibiscus hair reconstructing” sjampo, og “honey&hibiscus hair reconstructing” balsam/maske :inlove:
Har fått med meg at ved bruk av hårkur så er det kjekt med balsam etterpå, for å lukke skjell lagene i hårstråene?
Så da er det enda en rutine som jeg har satt i gang med.

Har ikke brukt den så lenge så ikke godt å si om den gjør det jeg vil den skal gjøre med håret. Har krøllete (korketrekker) hår, noe som gir et “naturlig” slitt/tørt hår, som treng litt ekstra :-*
Men flassen/tørrheten/kløen i hodebunn er… B-O-R-T-E!

Men den lukten ja… Syns den lukter manne parfyme, men ikke mere enn jeg kan leve med.
“Man tager det man haver?” :giggle:

Reply

Marlene July 31, 2009 at 19:16

Nei, det var evening primrose shampoen jeg snakka om :)

Reply

Jannicke September 8, 2009 at 15:13

Hei:)
Takk for en super blogg, jeg leser deg daglig å setter virkelig pris på alle tips og hud og hår!
Jeg fulgte anbefalingen å kjøpte denne shampooen for å se om jeg ble kvitt min tørre hodebunn. Nå har jeg brukt den i to uker og klør noe helt forferdelig i hodebunnen. Håret føler jeg har blitt tyngre og det blir fortere fett. Har aldri før hvert spesielt ømfintlig til shampooer.. Har du noen andre tips til gode shampooer mot tørr hodebunn? :-))

Reply

Hilde Christina September 8, 2009 at 16:06

Jannicke: Prøv en av de andre produktene til JMO, jeg husker ikke hva den andre shampoen jeg bruker heter.. Kanskje noe med sitrus..eller neroli? Er helt blank, men har ikke så mange råd når jeg fint kan bruke dem alle uten problem:-/

Reply

Mirela September 13, 2009 at 20:55

Jeg har også fått litt hodebunns problemer med denne shampoen. Jeg har brukt den i over en måned nå og først de siste ukene har jeg merket at hodebunnen klør noen veldig(aldri hatt dette problemet før). Jeg går nok tilbake til Aveda brilliant. Den shampoen har jeg egentlig alltid vært veldig fornøyd med. Kjøpes både på strawberrynet og lookfantastic :-) .

Reply

Monica September 14, 2009 at 21:00

er disse produktene å få kjøpt i trondheim noen plass?:)

Reply

Hilde Christina September 15, 2009 at 00:50

Monica: Det vet jeg ikke, prøv Google.

Reply

Christina April 20, 2010 at 07:52

Den lukter KARAMELL :D

Reply

Kari November 4, 2010 at 14:31

Jepp, den lukter karamell! Mmm!
Liker den veldig godt, men sliter litt med at jeg bruker den fort opp. Synes vel ikke den er så innmari drøy, akkurat. Og så er jeg en dumming som vasker håret (nesten) hver dag. Trener mye, og ser helt bøll ut på hodet når jeg står opp om morgenen. Har glatt hår og kort, rett lugg (litt Amelie/Hepburn-style) som blir ustilig hvis det ser fett ut. Og jeg tipper at hodebunnen min overkompenserer for at jeg vasker så ofte …
Tips til hvordan jeg skal komme ut av den onde sirkelen mottas med stor takk!

Reply

Lena March 11, 2011 at 13:42

Da er denne shampoen bestilt! Gleder meg som en liten unge! :laugh: Hodebunnen min er ikke glad i meg om dagen. Den er “for liten”, klør og jeg begynner å få flass. IIIK osv…
Håper dette kan være min reddende engel også!!!

Takk for tips HC!

Reply

Samantha July 29, 2011 at 15:25

JEG ELSKER DENNE SHAMPOEN! jeg har brukt den nå i 4 uker og hodet mitt har nesten sluttet å klø, håper neste steg blir at hodebunnen slutter å flasse. Håret mitt blir ikke fett av denne heller! Kan gå flere dager uten at jeg vasker håret, og håret ser like friskt ut. Elsker lukten i tillegg.

Reply

siyanna Stenersen February 11, 2012 at 17:52

har tørr hodebunn, men er det et must og bruke John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiseri tilegg eller holder det med bare denne? :)

Reply

Hilde Christina February 12, 2012 at 02:32

Jeg måtte bruke begge, det holdt ikke bare med denne.

Reply

nelly April 29, 2012 at 23:18

Min erfaring med denne er at hodebunnen min har blitt veldig tørr, og kløete . Veldig rart siden jeg skjønner at andre merker det motsatte. Men men.
Jeg får jakte videre :)

Reply

Hilde Christina April 30, 2012 at 00:18

Prøv Pureology :)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: