Om nettsiden

Nyhetsbrev

Om nettsiden

Velkommen til HildeChristina.com!

Jeg heter Hilde Christina, jeg er 30 år gammel og jeg driver denne nettsiden som har vokst seg til å bli Norges største blogg innen hudpleie og makeup.

I 2005 utdannet jeg meg til hudpleier ved Hudpleieakademiet i Oslo, og jeg har en brennende lidenskap for alt som har med skjønnhetspleie å gjøre, da spesielt hudpleie. Jeg har kurs innen merkene Decléor, md formulations, Matis, Bare Escentuals og Carita, og jeg er i ferd med å ta kurs hos emerginC.

Mitt hovedmål med denne nettsiden er å veilede leserne mine i den forvirrende produktjungelen kalt ‘hudpleieprodukter’. Da jeg var tenåring slet jeg veldig med akne, og jeg vet hva kviser og uren hud kan gjøre med selvtilliten. Sminke og det å se bra ut, er fint og flott, men målet mitt er å hjelpe leserne mine til å oppnå en så bra hud som overhodet mulig og kanskje dermed hjelpe noen med å få bedre selvfølelse.

Jeg lager også hudpleieprogram for de som ønsker det, klikk her for å lese mer om hudpleieprogram.

I tillegg til å ha en stor lidenskap for hud og hudpleie, er dyr og dyrevelferd det jeg har fokus på. På denne nettsiden vil du ikke kunne lese omtaler om eller se reklame for produkter som er testet på dyr, og jeg oppfordrer leserne mine til å styre unna dyretestede produkter. Hudpleie og makeup er spennende og artig, men dyr skal ikke måtte lide for vår skjønnhet.

Denne nettsiden er jobben min, men jeg er allikevel ikke en typisk sponset blogger. Produktene jeg skriver om kjøper jeg stort sett alltid selv, og jeg er stolt av at jeg aldri er, eller har vært, kjøpt og betalt. Omtalene jeg skriver vil alltid være min ærlige mening, uansett om produktet er sponset eller ikke, og tilliten leserne mine har til meg er noe jeg setter svært høyt. Les mer om dette under FAQ – ofte stilte spørsmål.

Selv om det meste av innholdet på denne nettsiden vil dreie seg om hudpleie, sminke, hårpleie og alt annet innen skjønnhetspleie, skriver jeg iblant om andre emner også, da hovedsakelig emner som er innenfor alt det som er ‘girly’.

Jeg håper du finner nytte og glede av nettsiden min, om det er noe du savner, hører jeg gjerne fra deg!

Den raskeste måten å få svar fra meg på er å legge igjen en kommentar under et innlegg, men du kan selvfølgelig også sende meg mail dersom du er mer komfortabel med det. Les gjerne min FAQ før du sender meg mail, der har jeg besvart de spørsmålene jeg oftest får.