Min nye neglebesettelse og bryllupsreise!

Nyhetsbrev

Min nye neglebesettelse og bryllupsreise!

by Hilde Christina on 23. Nov, 2012

in Negler og hender

Jeg er en av dem som virkelig hater neglelakk. Å ha fine negler liker jeg, men å påføre neglelakk er noe av det kjedeligste jeg vet, jeg synes alltid det er for mye styr til at det er verdt det. Allikevel, de siste ukene har jeg vært helt besatt av noe som både er enkelt og fint, og som minner litt om en merkelig versjon av fransk manikyr: Glitrende negletipper!

På bildet over har jeg brukt Nicole By OPI Rainbow In The S-Kylie Nail Lacquer som er en glitterlakk med både store og mindre glitterpartikler, i blått, rosa, rødt, grønt, gull, sølv osv. Denne lakken har jeg påført kun på negletippene. Med glitterlakker trenger du ikke å være nøye med påføringen, selv om du påfører ujevnt ser det allikevel ikke rotete ut, det ser veldig fint ut uten at det egentlig krever noe arbeid i det hele tatt. Fransk manikyr i farge på negletippene er alltid fint, men for en som meg som synes negler er et styr, er det for mye jobb å sørge for at det blir jevnt og riktig påført. Dette riktignok, er utrolig enkelt og ikke minst idiotsikkert for oss som synes negler er mer styr enn artig.

Jeg er forelsket! For denne effekten foretrekker jeg neglelakker som har store glitterpartikler, men hvilken som helst glitterlakk kan selvfølgelig brukes. Om noen har tips til gode glitterlakker i fine farger, tips meg gjerne! Nicole By OPI Rainbow In The S-Kylie Nail Lacquer elsker jeg, den inneholder så mange farger at den går til alt, den har også god holdbarhet og er enkel å påføre.

Med det drar jeg på bryllsupsreise til Bahamas, vi snakkes om en uke! Når jeg er tilbake sparker jeg igang årets julekalender, hvor én premie vil gis bort hver dag frem til jul. Det blir ganske så varierte premier i år, det blir også én premie jeg gleder meg masse til å gi bort fordi den er fra meg.

Håper alle får en finfin uke! Smile

{ 32 comments… read them below or add one }

Ina November 23, 2012 at 15:35

Så fine! : ) Ha en flott bryllupsreise, og kos dere masse! :D

Reply

Silje♥ November 23, 2012 at 15:58

Kjempefint! :yes:
Håper du får det fint på bryluppsreise:-)

Reply

Lise November 23, 2012 at 16:45

Ha en fantastisk bryllupsreise :)

Reply

hedda! November 23, 2012 at 17:07

God tur til Bahamas :) kos deg!

Reply

Kine November 23, 2012 at 17:38

Nydelig ring og kule negler! Ha en fin tur!! :)

Reply

Elizabeth November 23, 2012 at 18:00

Så flott måte å få “fransk manikyr” med en annen og enklere vri :-D Virkelig en type neglelakk jeg skal kjøpe meg :-D Bruker du bare vanlig klar base under og blank overlakk over? :-D
Du må ha en fantastisk fin bryllupsreise :-D Kos dere begge to og plei forholdet og dere selv :-D
Dette er virkelig fortjent reise lille ENGEL Hilde Christina :-D

Reply

Maria K November 23, 2012 at 19:24

Det var kjempefint å enkelt! Har lignende selv bare med røde negler med glitter på tuppene. God tur til Bahamas :-D

Reply

Edda November 23, 2012 at 19:26

Kjempefint! Deborah Lippman har mange fine :-) Vet ikke om de tester på dyr da :-/
God tur til Bahamas!

Reply

Ida November 23, 2012 at 21:26

Det var veldig fint :) Skal prøves ut!

Reply

Mari S November 23, 2012 at 21:32

SUPERFINT!! Må også bare si at du har utrolig pene negler..! :)

Reply

Anonymous November 23, 2012 at 23:02

Hei! Jeg har nettopp oppdaget deg, og synes du er utrolig kul! Helt i starten så var jeg litt skremt, fordi den første videoen jeg så av deg var en sånn “klage video”.. men så etter en stund så er jeg avhengig av å se videoene dine! Du er såå kul!! Og jeg elsker måten du”lever” livet på ! Så ønsker jeg deg en utrolig god bryllups reise og kos deg <3

Klem Mona :)

Reply

Victoria November 24, 2012 at 14:57

Har du noen tanker om denne serien? Hvis du har hørt om den før da.
http://ulrikkelund.com/2012/11/24/i-have-a-skin-secret-to-spill/

Kos deg på bryllupsferie :D

Reply

Hilde Christina December 4, 2012 at 06:28

Obagi er bra! Men ikke for ung hud, dette er noe jeg kommer til å teste når jeg bikker 35 :)

Reply

aboxof-chocolate November 24, 2012 at 19:21

Også fan av glitterneglelakker da det krever lite arbeid ;-) Go bananas at Bahamas! Eller noe i den duren :-p Kos dere med bryllupsferie og hverandre <3

Reply

ChristinaN November 25, 2012 at 13:22

Så fine og kule negler! Er helt enig med deg ang neglelakker, hehe. Jeg pleier ofte å bruke Princesses rules by OPI. Den er helt lys, lys rosa med shimmer i, og da trenger man heller ikke være så nøye ;)

Tenker jeg skal prøve slikt som du viste her også ;)

Ha en herlig bryllupsreise!

Reply

Maren :) November 25, 2012 at 20:33

Ha det fint på bryllupsreise !! Nydelige negler !! :D

Reply

Viktoria November 25, 2012 at 23:26

Vet dette ikke har noe med innlegget å gjøre, men så noe på bloggen til Ulrikke Lund som bare var helt ukjent og rart og lurer derfor på om du har noe mening om disse Obagi produktene som skal “etse” bort huden din og etter en periode gi deg ny hud? Du har sikkert ikke hørt om det, men link her –> http://ulrikkelund.com/2012/11/24/i-have-a-skin-secret-to-spill/

Reply

Hilde Christina December 4, 2012 at 06:28

Obagi er supert, men ikke for yngre hud slik jeg ser det. Jeg kommer til å teste produktene, men venter 10 år til! :)

Reply

Hanne November 26, 2012 at 12:31

God tur :D

Reply

Amalie November 26, 2012 at 22:48

Lucky girl ;) Kos deg masse!

Reply

Anita November 27, 2012 at 11:38

Dette var et veldig godt tips! Som nybakt mamma trenger jeg noen bra enkle skjønnhetstips. Det finner jeg alltid hos deg:-)

Reply

Tone November 27, 2012 at 16:41

Fint! Jeg liker OPI Gone Gonzo, store fine glitterpartikler i blått og sølv :)

Reply

Stephanie November 27, 2012 at 19:38

Selger du den største hudpleiepakken etter nyttår?

Reply

Hilde Christina December 1, 2012 at 11:35

Ja! Men den vil øke betraktelig i pris.

Reply

Sofie November 27, 2012 at 20:30

Har du noen tips til å bli kvitt kviser? Sliter en del med det, er verst rett før jeg får mensen .. :-(

Reply

Hilde Christina December 1, 2012 at 11:34

Ja, men individuell veiledning gir jeg kun som del av hudpleieprogram: http://hildechristina.com/hudpleieprogram

Reply

Vestfoldgirl November 28, 2012 at 20:43

God tur og kos dere masse! Det hørtes helt fantastisk ut :)

Reply

Anette November 28, 2012 at 22:31

Wow, sjekk den steinen. Hadde du tryna ut i sjøen hadde du gått rett til bunns! … Flotte negler, men den ringen… damn. Den tar mye fokus. Mannen din har god smak :D

Reply

Hilde Christina November 29, 2012 at 01:49

Haha jeg ler :D Den er nylig oppgradert, er halvredd for å bruke den…

Reply

Janne November 29, 2012 at 11:18

Heisann! Jeg er like “lat” som deg når det kommer til påføring av neglelakk! Det er så dørgende kjedelig, syns jeg… Huff av meg;) Så dette var et nyttig tips, tusen takk! Ps. Kos deg på bryllupsreise! Nydelig ring!

Reply

Synne December 2, 2012 at 10:08

God tur!! <3

Reply

Anna June 1, 2013 at 13:18

kjempefint elsk :inlove: , men hvis du syntes lakken bruker lang tid på å tørke prøv IsaDora Graffiti Nail Top påfør den over vanlig lakk kjempefint,raskt og graffiti lakken bruker sånn ett minutt på og tørke helt :-D

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: