Nyhetsbrev

Pensling fra MD Formulations

Pensling fra md formulations, også kalt fruktsyrepeeling eller AHA-peeling, er en salongbehandling som er svært effektiv mot akne, ujevn hudtone, solskadet hud og ujevn pigmentering.

Behandlingen kan trygt utføres hjemme og tar 15 minutter. For optimale resultater anbefaler jeg totalt 12 behandlinger, to behandlinger i uken i seks uker.

Pris:                    1500,- inkl. porto*

Kurene vi selger inneholder 12 behandlinger, altså nok produkt for en full kur. En full kur utført i hudpleiesalong har en pris på over 7000,-.

For bestilling, send mail til hilde@hildechristina.com

Nytt januar 2017! Lik HildeChristina.com på Facebook og få 15% rabatt på pensling!

Betingelser: Kjøper må like HildeChristina.com’s facebookside . Tilbudet gjelder frem til 08/01/2017 og gjelder kun for full kur, altså 12 behandlinger. Tilbudet kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabattkoder og gjelder kun to ganger per kunde. *Porto er inkludert innenfor Norge.

 

Hva er pensling?

Pensling eller fruktsyrepeeling er en behandling som gir en overfladisk peeling ved hjelp av fruktsyrer i ulike konsentrasjoner. Behandlingen passer for alle hudtyper og er bra for en rekke ulike problemer:

  • Akne
  • Solskadet hud
  • Grov hud med store porer
  • Pigmentforandringer
  • Grå og gusten hud som mangler glød
  • Fine linjer og rynker

Penslingen vi selger er fra md formulations og er eksakt samme produkt som tilbys i hudpleiesalonger. Denne formen for pensling er den behandlingen jeg stoler mest på når det kommer til uren hud og er den behandlingen som fjernet mine aknearr. Jeg har sett utrolige resultater både på meg selv og andre, og derfor ønsker jeg å gjøre denne behandlingen tilgjengelig for alle. Behandlingen tilbys i hudpleiesalonger, men prisen per behandling er over 600 kroner. Fordi 12 behandlinger ofte anbefales, vil dette koste godt over 7000 kroner, noe de fleste ikke har mulighet til å betale for hudpleie.

Utføring av behandlingen

Behandlingen er helt trygg å utføre hjemme og tar 10-15 minutter. I pakken du mottar får du både alkohol for forberedelse av huden og selve glykolsyren for behandling.

Behandlingen består av tre steg:

  1. Rens (her kan du bruke ditt vanlige renseprodukt)
  2. Prepping av huden med alkohol
  3. Påføring av selve glykolsyren som skal ligge på huden i 10 minutter

Etter behandlingen anbefales det å bruke pleiende produkter som tilfører mye fukt, du bør også unngå bruken av produkter som inneholder glykolsyre i 24 timer etter behandling. For optimale resultater anbefales hjemmeprodukter fra trygge hudpleiemerker som md formulations, emerginC, Decléor, PRIORI etc, men dette er ikke en nødvendighet.
Når du bestiller penslingskur fra oss sender vi deg bruksanvisning som inneholder fremgangsmåte, jeg gir også veiledning underveis dersom du er usikker på noe.

Om du vil lese gjesteomtaler av denne behandlingen har jeg publisert to av disse, de kan du lese ved å trykke her (uten bilder) og her (med før og etter bilder).

 

For bestilling, send mail til hilde@hildechristina.com. Betaling forgår via overføring via nettbank, via Vipps eller via Paypal (tilleggsavgift for betaling via Paypal er kr 45,-).
Normal leveringstid når vi har produkt på lager er 4-6 virkedager fra registrert betaling, dette varierer utifra hvor stor pågang vi har. Pakkene sendes fra lager i Norge, det er derfor ikke toll eller moms på disse pakkene.