Mario Badescu Bee Pollen Night Cream – Omtale

Nyhetsbrev

Mario Badescu Bee Pollen Night Cream – Omtale

by Hilde Christina on 15. Jan, 2015

in Hudpleie, Omtaler

Mario Badescu Bee Pollen Night CreamMario Badescu er et merke jeg har testet mye fra, men siden jeg testet produktene deres lenge før jeg begynte å skrive om skjønnhetsprodukter, har jeg ikke delt omtaler av alle produktene jeg har testet herfra. Derfor bestemte jeg meg for å teste flere av produktene deres på nytt for å gi en grundig omtale av både produktene og merket i seg selv. Min korte mening er at dette er et merke som er hypet opp og skrytt ekstra av fordi flere kjendiser hevder at merket og produktene er fantastiske, men så langt er dette et såkalt ‘hit or miss’ merke slik jeg ser det. Med det mener jeg at det finnes noen gode produkter innimellom som er veldig gode, men kvaliteten jevnt over er bare ok.

Det samme tenkte jeg da jeg testet Mario Badescu Bee Pollen Night Cream, en nattkrem som skal passe både kombinert, tørr hud, og sensitiv hud. For the record, jeg har normal – kombinert hud, dehydrert og sensitiv hudtilstand.

Produktet inneholder:

Deionized Water, Vegetable Oil, Peanut Oil, Octyl Palmitate, Protopet, Beeswax, Stearic Acid, Myristyl Myristate, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Quaternium-60, Sodium Borate, Glycerin, Pollen Extract, Imidazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Propylparaben, Methylparaben, Honey Extract.

Fuktighetskremen har en gul farge og litt tykk konsistens, produktet trekker raskt inn i huden til tross for en litt tykk konsistens. Dette er en nattkrem så konsistensen er veldig passende, nattkremer er ofte litt tykkere enn dagkremer fordi disse skal gi mer fukt enn en dagkrem.

Navnet de har valgt er litt merkverdig siden produktet inneholder en så liten mengde bee pollen at denne ingrediensen ikke vil kunne gi noen effekt på huden. Produktet inneholder heller ingen antioksidanter og mangler endel helt ingrediensmessig.
Peanøttolje står høyt på ingredienslisten og selv om dette ikke er av de verste oljene som finnes så er den moderat komedogen, det vil si at den kan tilstoppe porer og gi urenheter. Nå er ikke dette en nattkrem som er anbefalt for fet hud, men den er anbefalt for kombinert hud som ofte er acne prone og jeg forstår derfor ikke helt hvorfor ingredienssammensetningen er slik den er. Vegetable oil er ikke spesifisert på denne ingredienslisten, men generelt er dette en ingrediens som er mer komedogen (større mulighet for å tilstoppe porer og forårsake uren hud) enn lanolin og mineralolje. Dette produktet inneholder ingen ingredienser som virker vannbindende, noe som merkes etter langvarig bruk.

Jeg har en hud som er veldig acne prone, den reagerer veldig raskt når det er et produkt den ikke liker. Etter ca en ukes bruk av denne nattkremen merker jeg at huden min virkelig ikke er fan. Den tilstoppes raskt og selv om jeg ikke får kviser av dette produktet så får jeg mange tilstoppede porer på nese og hake, typiske tegn på at denne nattkremen ikke passer for oss som lett får urenheter.

Når det gjelder fukt synes jeg heller ikke den fungerer optimalt. Jeg liker nattkremer hvor jeg kan våkne dagen etter og kjenne at huden min er myk og at den har fått bra med fukt og næring gjennom natten, dessverre skjer ikke dette med denne nattkremen. Huden min føles ikke tilstrekkelig fuktet, isteden våkner jeg med en hud som er noen nummer for liten og tydelig skriker etter fukt.
At denne nattkremen passer for sensitiv hud kan jeg heller ikke si meg enig i, da min hud svir lett etter påføring. Jeg har testet enormt mange ulike produkter de siste årene og jeg har lært huden min så godt å kjenne at jeg enkelt merker at et produkt ikke er spesielt bra eller av høy kvalitet. Ved testing av mindre gode produkter (ofte fra billigere merker, uten at jeg kan påstå at dyrt nødvendigvis betyr bra) merker jeg en lett sviende følelse på huden min, fremfor en følelse av at huden min får tilført det den trenger av fukt og pleie. Når jeg påfører produkter som har høy kvalitet og som virkelig er gode produkter, merker jeg det raskt ved at huden min føles beroliget fremfor stresset, dessverre etterlater denne nattkremen en lett sviende og “stresset” følelse på min hud.

Produktet har en pris som er vennlig for de flestes lommebok, men dette er ikke et produkt jeg kan anbefale. Den tilfører ikke nok fukt, den tilstopper tydelig porer / gir urenheter, og den gir ikke en følelse av myk og fornøyd hud, slik en nattkrem bør gjøre.

Bomkjøp!

Konklusjon

Hudtype: Tørr hud.
Alder: Alle aldre.
Konsistens: Tykk kremkonsistens.
Innpakning: Hvit plastikkrukke.
Produktet er ikke testet på dyr.

Kjøp: Produktet fåes hos Beautybay.com.
Leveringstid til Norge er 5-10 virkedager.

0 lippie

{ 2 comments… read them below or add one }

Nina January 16, 2015 at 08:42

Kommer du til å teste produktene i green peel serien?

Reply

Hanne January 21, 2015 at 21:21

vegetabilsk olje kan jo være så mangt, (solsikke olje for eks?) tror jeg? når det er litt sånn vagt så går jeg bare ut ifra at det forstopper porene, haha. peanøttolje sjekket jeg på den comodogenic lista for litt siden for jeg skulle kjøpe noe til ei vennine, og den ligger vel på 1 ellernoe? (0 er non-comodogenic, som for eks hemp oil er)

så denne styrer jeg laaangt unna tvert! (og parabener, wtf!)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: