Nyhetsbrev

Makeup Mekka Massive 5XL Volume Mascara – Omtale

by Hilde Christina on 16. Jan, 2015

in Makeup, Omtaler

Makeup Mekka MASSIVE 5 XL VOLUME MASCARADe siste månedene har jeg testet en rekke nye mascaraer og en av dem var Makeup Mekka XL Volume Mascara. Denne skal skille seg ut fra andre volummascaraer og virker lovende etter å ha lest beskrivelsen på Makeup Mekka sin nettside, men dessverre ble ikke denne en favoritt hos meg.

Produktet lover å:

  • Gi fantastisk volum uten å tynge vippene dine
  • Være trygg for sensitive øyne
  • Ikke virke uttørkende på vippene dine
  • Være enkel å påføre

Mascaraen har en middels stor gummikost og produktet kommer i et svart hylster i plastikk. At påføringen er enkel er veldig riktig, jeg synes kosten har perfekt størrelse. Det beste med denne mascaraen er riktignok resultatet, for den gir utrolig flotte vipper uten at man trenger å jobbe noe særlig med produktet. Da jeg testet den første gang ble jeg veldig positivt overrasket, for resultatmessig er denne mascaraen helt perfekt. Den gir volum uten å være klumpete og den gir også volum raskt, noe jeg er nøye på at mascaraer skal gjøre. Jeg er ikke fan av mascaraer man må jobbe en liten evighet med for at de skal gi ønsket resultat, det skal ikke være nødvendig å bruke masse tid på mascara for å få ønsket volum. Med denne får jeg ønsket resultat raskt, pluss for det.

Problemet jeg har med denne mascaraen og det som gjør at denne ikke ble en ny favoritt hos meg, er at den overhodet ikke holder. Etter bare noen timer smitter produktet av under øynene mine og jeg ender opp med vaskebjørnøyne veldig raskt. Dersom en mascara smitter av etter 6-8 timers bruk kan jeg se igjennom fingrene på dette, men når jeg ender opp med mascara under øynene bare en liten time etter påføring, gjør det sitt til at produktet blir ubrukelig for meg. Jeg ser at det er flere som sliter med det samme så sliter du med at mascaraer smitter av under øynene vil nok ikke denne være en match. Er dette ikke et vanlig problem du opplever med mascaraer ville jeg riktignok gitt denne en sjanse, det er mange som har denne mascaraen som favorittmascara og resultatmessig er den som sagt helt perfekt – jeg skulle virkelig ønske denne hadde bedre holdbarhet!

Produktet har en god pris, et must for et produkt som må byttes ut ca hver 3. måned. Jeg har nå eid denne mascaraen noen måneder og merker at den begynner å bli tørr og klumpe seg, dette er derfor ikke en mascara du bør forvente å ha i flere måneder utover det som er standard for mascara.

Hadde denne holdt dagen igjennom hadde dette definitivt vært min nye favoritt innen mascara, men fordi holdbarhet er det jeg ser på som det viktigste med mascara, ble ikke denne riktig for meg.

For å se resultat med denne påført, besøk HildeChristina.com på Instagram.

Kjøp: Produktet fåes til 49,- (ordinærpris: 99,-) hos Makeupmekka.no. Denne mascaraen fåes også i et sett på 3 stk som nå kun koster 100,-.
Frakt fra Makeup Mekka koster 29,- (for ordre opp til 800,-), leveringstid er 3-5 virkedager.

Jakten på den perfekte mascara fortsetter, tips meg gjerne om du har en favoritt jeg virkelig burde teste!

1-lippie

{ 8 comments… read them below or add one }

Elizabeth January 16, 2015 at 08:44

Denne har jeg faktisk, fikk den med et blad jeg kjøpte, og skulle bare prøve den før jeg kastet den i søpla (er vant til at slike gratis-produkter som følger med blader er søppel), og ble veldig overrasket over hvor godt jeg likte den! :) Jeg bruker ikke mascara på vippene nede til hverdags, så jeg har ikke hatt noe problem med at den smitter der, men heller ikke oppe.

Har du testet YSL sin “Doll eyes”? :) YSL er vel et av de få parfymerimerkene som ikke dyretester, så vil gjerne finne noen favoritter der ifra. Liker godt leppestiftene og glossene, og alle YSL-produktene lukter sååååå godt :)

Reply

Marita January 16, 2015 at 12:24

Nilens jord! :) NO. 788 volume maskara er veldig god, synes jeg. Når jeg skulle kjøpe ny her før jul hadde jeg det litt travelt og tok feil, endte opp med NO. 785 extreme volume. Den er ikke så verst den heller!

Reply

Kine January 16, 2015 at 15:58

Beste mascaraen er NYX doll eyes long lash!

Enig med Marita over her også at Nilens Jord NO.788 også er veldig bra:))

Reply

Amalie January 16, 2015 at 19:16

Akkurat nå er favoritten min BareMinerals lash domination volumizing mascara. Fikk en gratis prøve av den da den kom ut for litt over et år siden, og hadde ikke store forhåpninger til den. Men den er veldig god hvis man er ute etter litt mer dramatisk resultat. Veldig intens sort farge, gir mye volum og lengde, og sitter veldig godt.

Reply

Rita January 17, 2015 at 19:08

Jeg er veldig glad i Evagarden Incredible Mascara :)
Både volum og lengde = vinner i min bok!

Reply

Marion January 18, 2015 at 22:00

Har du testet den “vanlige” mascaraen fre Makeup-mekka?
Den er, i mine øyne, en fantastisk hverdagsmascara.
Marion

Reply

Hilde Christina January 21, 2015 at 05:38

Det har jeg! Og det kommer omtale av den også, karakteren blir dessverre likke dårlig som hos denne.

Reply

Anna March 9, 2015 at 18:50

Dette er akkurat sånn som jeg opplevde det! Synd…

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: