Linda Johansen hudpleie – Testprodukter og rabattkode

Nyhetsbrev

Linda Johansen hudpleie – Testprodukter og rabattkode

by Hilde Christina on 10. Jun, 2013

in Hudpleie, Negler og hender

Linda Johansen har sitt eget merke innen hudpleie, og jeg ble kontaktet med spørsmål om jeg kunne tenke meg å teste flere av produktene hennes. Testing av nye og ukjente merker innen hudpleie er alltid spennende så fremover vil det dukke opp flere omtaler fra dette merket. Jeg har testet noen få av produktene allerede og så langt lover det veldig bra, her er en oversikt over de produktene jeg skal teste. Edit: Trykk på overskriftene for å lese omtalene!

Linda Johansen Instant Rescue Mask

Instant Rescue Mask

Produkter som lover umiddelbar effekt er jeg alltid nysgjerrig på, og dette er en ansiktsmaske som lover å friske opp sliten og gusten hud, som et SOS-produkt de dagene du enten trenger et fuktboost og en oppfrisker, eller for bruk før spesielle anledninger. Denne er veldig spesiell, for den påføres i et tykt lag på huden hvor den begynner å skumme av seg selv etter 3-4 minutter, før produktet masseres inn i huden og skal virke i 2-3 minutter før produktet fjernes. Passer for alle hudtyper, også for hud som sliter med akne. Denne masken vant en pris i Cosmopolitan Beauty Awards i 2011, og har en pris på 659,-. (se nederst for rabattkode som gir 15% rabatt).

Microdermabrasion Cream

Denne er jeg veldig spent på! Jeg har allerede så vidt testet den, og uten at jeg vil røpe for mye, denne er veldig god og gir merkbart mykere hud etter bruk. Dette er en peeling eller ansiktsskrubb, men den skiller seg fra andre peelinger jeg har testet fordi den inneholder små krystaller, og før jeg påførte dette produktet på huden var jeg ganske skeptisk. Produktet føles veldig røft, og denne er ikke for de med sensitiv hud. Min litt sensitive hud liker denne godt så lenge jeg er forsiktig, jeg har ikke merket noe til rød hud, sår hud, eller irritasjon. Både i produktbeskrivelsen og på selve produktet er det skrevet spesifikt at denne ikke skal brukes på en røff måte eller for lenge av gangen, noe jeg synes er veldig bra at de er nøye på å informere om. Den kan blandes med renseprodukt for å få en mildere effekt. Prisen er 649,-.

Lip Spa SPF 15

Perfekt timing for testing av leppepomade med solfaktor! Denne inneholder hverken lanolin eller mineralolje, og den skal virke helende på såre og tørre lepper. Denne vil det trolig dukke opp omtale av veldig snart, jeg har allerede testet den til bruk hver dag over en viss periode. Prisen er 79,-.

Linda Johansen Facial Sunstick SPF 30Facial Sunstick SPF 30

Denne gleder jeg meg til å teste, solstifter er et supert produkt å ha liggende i vesken gjennom sommeren, til påføring “on the go”. Denne typen solstifter bruker jeg også på hundene våre, og jeg har en stund vært på leting etter en som ikke er for fet eller etterlater et hvitt utseende på huden, og som selvfølgelig heller ikke tetter porer eller gir hudormer. Den er smak- og duftløs, og kan brukes av alle, også på barn. Den kan brukes både under og over leppestift og lipsgloss, og jeg liker at den har høy solfaktor. Den beskytter både mot UVA- og UVB-stråler og er 100% naturlig, 95% økologisk. Prisen er 149,-.

Gentle Daily Wash

Et standard renseprodukt som kan brukes av alle hudtyper, også til barn. Denne kommer i en krukke og påføres på huden, masseres inn, og skylles av. Denne kan beskrives som en rensekrem, konsistensen er som en fet krem. Den er beskrevet som et renseprodukt hvor en krukke på 100 g tilsvarer 3-4 flasker av andre renseprodukter med krem- eller gelkonsistens, og selv om jeg ikke har brukt produktet lenge nok til å vite om det stemmer, er det en veldig liten mengde produkt som trengs for mitt ansikt. Det skrives at man trenger produkt på størrelse med en ert, men jeg bruker faktisk mindre enn dette. Produktet kan også brukes til barbering, dette må jeg definitivt også få testet. Prisen er 399,-.

Step 2 Vitalizing Tonic

En typisk toner som kommer i sprayform. Denne hevder å være helt ulik andre tonere fordi den inneholder aktive gjærekstrakter som virker eksfolierende på huden og skal gi myk og glatt hud. Hva gjærekstrakter gjør for huden vår vet jeg for lite om, så dette skal jeg få lest meg opp på før jeg skriver omtale. Den brukes som en standard toner, altså etter renseprodukt, men den kan også brukes som en oppkvikker i løpet av dagen. Prisen er 279,-.

TLC Daily Moisturizer

En fuktighetskrem som kan brukes både som dagkrem og nattkrem, og som også kan brukes av barn. Den er beskrevet som en krem som skal kunne fukte selv den tørreste hud, og fordi jeg har dehydrert hud og ikke tørr hud, er jeg spent på om denne vil gi meg urenheter. Denne kan også brukes som en redning dersom man har en hudkrise som sår hud, solbrent hud, forkjølelsessår osv. Den kan også brukes på neglebånd, noe jeg definitivt skal teste den til nå som jeg har akrylnegler. Prisen er 599,-.

Linda Johansen Serum GOLD +

Serum GOLD+

Nest etter Instant rescue mask er dette produktet det jeg er mest spent på fra dette merket. Dette er et serum for dehydrert hud, og jeg må innrømme at da jeg leste beskrivelsen og så at dette serumet inneholder 24k gullflak, ble jeg ekstra spent. Serumet lover å både binde fuktighet slik at huden får en god fuktbalanse, i tillegg til at serumet skal gi en umiddelbart effekt. Dette kan brukes helt opp til øyet, noe som er ganske unikt. 2-4 dråper brukes under dag- og nattkrem og serumet skal være fint å bruke på tørr vinterhud. Prisen er 799,-.

Silky Rose Serum

Et serum som inneholder roseolje, en ingrediens som ofte brukes i hudpleie fordi den har flere ulike egenskaper. Det første jeg la merke til ved dette produktet er at det lukter urolig godt! Noen dråper påføres før dag- og nattkrem, og produktet kan også blandes med foundation og dagkrem. Jeg skal teste denne i kombinasjon med typiske tykke og mattende foundationer, i håp om at denne kan gi de en mer riktig konsistens til min hud. Dette serumet passer for normal hud, tørr og veldig tørr hud, sensitiv hud, kombinert hud, og for de eldre. Jeg er spent på om dette serumet vil gi nok fukt til min fuktfattige hud. Prisen er 799,-.

TLC Recovery Mask

En ansiktsmaske som kommer i små pakninger, og som passer for en hud som føles tørr og stram. Denne anbefales til bruk om vinteren hvor huden vår ofte føles tørrere enn før, men siden jeg bor i California og ikke har typisk kald vinter, skal jeg teste denne i sommer hvor vi bruker air condition-anlegg hver eneste dag. Masken kan bruke så ofte du ønsker og av alle hudtyper, også barnehud. Den kan også ligge på huden over natten. Prisen er 659,-,

Mikrofiber Votter

To votter i to ulike størrelser til fjerning av ansiktsmakeup og mascara, kun ved bruk av vann. De kan også brukes med rens og ansiktsskrubb, og til fjerning av denne typen produkter. Ofte blir denne typen produkter for røffe for min hud, men en leser har testet disse og merket positiv effekt på urenheter så jeg er veldig spent på disse. Nå har jeg hverken grov hud eller hud som sliter med hudormer eller kviser, så blir disse feil for min hud kan det hende jeg sender de til en testperson.

Nail Candy Neglelakk

Linda Johansen har også neglelakk, men fordi jeg kommer til å ha akrylnegler i hele sommer, sender jeg negleproduktene til en testperson som er glad i neglelakk. På den måten får jeg en omtale fra en som har testet mye innen neglelakk og vet hva god neglelakk er. Jeg fikk tilsendt base coat, top coat og neglelakken Razzle Dazzle, som er en utrolig fin lilla neglelakk med glitter. Bildet  på nettsiden viser ikke hvor fin denne lakken er i det hele tatt, dette bildet fra neglelakkbloggen Neglelakkmani.com (trykk for å se flere bilder og lese hennes vurdering) viser hvor utrolig fin den er påført:

Linda Johansen Razzle Dazzle neglelakk

Prisen er 139,-, og disse neglelakkene er en sunnere form for neglelakk som ikke inneholder ormaldehyd, toluene eller dibutyl phalater (DBP).

 

Alle produktene fåes hos Shop.lindajohansen.no, og dersom du bruker rabattkode hc2013 får du 15% på alle produktene! Jeg har som nevnt allerede startet testingen, men fordi jeg ønsker å teste ett og ett produkt for seg selv vil det ta noe tid før alle omtalene er på plass. Solproduktene, peeling, og ansiktsmasker er de produktene det vil dukke opp omtaler av først.

Om noen har erfaringer innen dette merket, del gjerne! Jeg har hørt gode ting om produktene til Linda Johansen, men det er alltid spennende å lese deres erfaringer.

{ 23 comments… read them below or add one }

Elise June 10, 2013 at 13:20

Spennende! Gleder meg til omtaler :-)

Reply

Silje June 10, 2013 at 18:37

Er så spent på alle disse produktene! Hvor lenge varer tilbudskoden?

Reply

Hilde Christina June 10, 2013 at 20:36

Jeg også! :) Per nå har den ingen utløpsdato og kan brukes så ofte du vil.

Reply

Lene E June 11, 2013 at 18:20

Jeeej!! Jeg har lenge vært nysgjerrig på Linda Johansen sine produkter, men aldri turt å teste de da jeg frykter de er som Ole Henriksen sine produkter; skrytt opp i skyene for så å ikke leve opp til forventningene, så jeg venter spent på omtale! :D

Reply

Elin S June 14, 2013 at 21:49

Så spennende! Mamma er fan av produktene til Linda Johansen, men selv har jeg ikke turt å prøve siden du ikke har skrevet om dem og godkjent dem, hehe… Så jeg gleder meg til omtaler! Og den lilla neglelakken så jo bare kjempelekker ut, den må jeg nok i hvert fall skaffe meg… :)

Reply

Hilde Christina June 15, 2013 at 01:48

Takk for tilliten! :)

Reply

Stine June 22, 2013 at 21:26

Jeg har prøvd daily wash, vitalising toner, mikrofibervotter, instant rescue mask og white bright serumet i denne serien. Jeg liker alle produktene veldig godt, men ble skuffet over instant rescue mask, den så jeg ikke mye effekt av. Og ikke skummet den opp den andre gangen slik den skal enda jeg har fulgt bruksanvisning, og t.o.m sett introvideo på nettsiden deres for å være sikker på at jeg ikke gjorde noe feil, da den ikke “fungerte” riktig de første gangene. Overraskende nok er jeg blitt veldig glad i mikrofibervottene. De er supermyke og gode mot huden,og føler at jeg blir mer “ren” (?) på en måte. Vanskelig å beskrive, men vil alltid bruke de i fremtiden tror jeg. Syns white bright serumet var ok, fornøyd, men like fornøyd med decleor white c serumet. Toneren er det jeg er mest fornøyd med, ser forskjell på huden. Gleder meg til å høre hva du syns om de forskjellige produktene. Er selv veldig nysgjerrig på Serum Gold + og Silky Rose Serum.

Reply

Hilde Christina June 23, 2013 at 08:45

Takk for erfaring! Instant Rescue masken skummer heldigvis på min hud, såpass ille at den kiler meg noe helt grusomt!

Reply

Stine June 23, 2013 at 10:59

Så fint at den ser ut til fungere riktig på deg, men skummer den opp den andre gangen når du har massert produktet inn igjen? Den skummer opp den første gangen på meg også, så masserer jeg inn og venter, men ingenting skjer..

Reply

Hilde Christina June 24, 2013 at 08:09

Nei, men det skal den vel ikke heller?

Reply

Stine June 24, 2013 at 11:56

Jo, iflg introvideoen og beskrivelsen av masken på siden deres, og i beskrivelsen på esken, så skal den legges på, vente i 2-3 min, mens den skummer opp, masseres lett inn pånytt, vente nye 2 min mens den skummer opp igjen pånytt. Når masken har blitt til “gele” skal den vaskes av. Hvis ikke jeg har misforstått noe kraftig her, så er det da masken jobber og “magien” skjer iflg nettsiden deres. Jeg undersøkte litt nærmere her nå, da jeg plutselig ble usikker, så på to forskjellige videoer som begge sier at masken skal skumme opp pånytt når den masseres lett inn igjen..

Reply

Hilde Christina July 8, 2013 at 11:36

Det står det ikke å min flaske? På min står det at den skal skumme opp etter påføring, men kun ligge på huden etter at den masseres inn. Den skal ikke skumme opp etter massering. :)

Reply

Stine July 8, 2013 at 18:29

Her ser du hva det står i beskrivelsen på nettsiden, og i videoen:
1: Legg et passe tykt lag maske med pensel eller fingrene jevnt over hele ansiktet
2: Vent til det skummer opp
3: Etter det har gått et par minutter kan du fint skumme den opp igjen ved å lett massere den inn i hele ansiktet igjen
4: Når skummet har gått bort og det bare er en gele igjen på huden så kan du vaske den av

Ettersom jeg ble såpass usikker spurte jeg på bloggen til Linda Johansen, og her ser du svaret jeg fikk:

Linda Johansen svarte:
29. juni kl 21:27 Svar Hei Stine.
Enten har du massert for mye, du har ventet for lenge eller ikke hatt på nok maske. Hvis huden er veldig tørr vil mye av fuktighetskrem i masken trekke inn i huden og dermed blir det mindre skum. Men, det er ingen krise om ikke masken skummer opp to ganger.

Utfra videoen hvor de smører på, venter til det skummer, masserer inn, venter til det skummer opp igjen, og så vasker av samt beskrivelsen, så antar jeg at det er meningen at den skal skumme opp igjen to ganger, men som Linda selv sier kan det være årsaker til at det ikke gjør det.

Reply

Hilde Christina July 9, 2013 at 02:29

Da fortsetter jeg som før. :)

Reply

Viel December 19, 2013 at 21:18

Stemmer det at du ikke har skrevet omtale av alle produktene (og er det da fordi de ikke er ferdig testa, eller fordi de havna i kategorien “ikke så bra – tiltak å skrive omtale?), eller er det bare jeg som ikke “kan” detta med søkefunksjonen din? Spent på hva du synes om de resterende merkene, og generelt Linda Johansen-produkter. :)

Reply

Hilde Christina February 26, 2014 at 08:33

Er ikke skrevet enda, stemmer!

Reply

Mai January 3, 2014 at 19:12

Har du blitt å teste TLC daily moisturizer? Tror du den passer for sensitiv, fuktfattig hud som lett får urenheter?

Reply

Hilde Christina January 7, 2014 at 11:15

Ja, den har jeg testet. Den er faktisk det eneste produktet jeg har testet fra dette merket som jeg virkelig ikke har likt. Den trekker ikke inn i huden min, istedet preller den av, noe som gjør påføring av makeup umulig. Finnes mange andre bedre alternativer slik jeg ser det.

Reply

Kristina January 22, 2014 at 10:30

Jeg elsker produktene fra Linda Johansen. Bestilte noen testprodukter etter omtale fra deg, og ekstra superfornøyd med fuktmasken Aqua Radiance Hydro Mask, og toneren Vitalizing Tonic. Har merket en generell bedring av huden min etter bruk Linda Johansen produktene, og huden min er mye bedre fuktet, og glødende faktisk (som reklamen sier, hah :p). Kjøpte; Gentle Daily Wash, Microdermabrasion Cream, Vitalizing Tonic, Serum GOLD+, TLC Daily Moisturizer, Aqua Radiance Hydro Mask. Den eneste jeg ikke er super happy med er som deg TLC Daily moisturizer. Den flaker. Men ok om jeg tar liten mengde og sørger for at alt maseres inn i huden slik at det ikke blir noe overskudd, liker at den kan fungere godt som en kuldekrem. Men favoritten er helt klart Aqua Radiance Hydro Mask. Liker at den kan brukes alene som fuktmaske, eller over serum og nattkrem, og brukes over natt (noe jeg gjør). Alt trekker raskt inn i min hud, og jeg legger på en til lag. Fantastisk! Lurer på hva du syns om den :-)

Reply

Hilde Christina January 23, 2014 at 03:28

Aqua Radiance mask kommer ikke jeg til å teste selv, men Jan Erik driver og tester den nå så det kommer omtale fra ham! :)

Reply

Anita January 26, 2014 at 11:10

Tusen takk for en super blogg! Lurer bare på når omtalene av resten av produktene kommer?
Er spent på hva du syns om rens og serum. :)

Reply

Hilde Christina January 26, 2014 at 12:13
Stine May 25, 2014 at 11:53

Jeg har testet Micro Polisher nå, som er den ansiktsskrubben ment for veldig sensitiv hud.
Vet ikke om du har testet denne, men vil si at dette er en skrubb jeg kan se for meg passer
bra til de som vanligvis ikke tåler skrubb. Den er utrolig “forsiktig og gentle” mot huden,
men skrubber allikevel lett huden. Selv elsker jeg MD sin face & body scrub og
Emergin C peel pads til vanlig. Men hvis huden min er veldig sensitiv som den blir i perioder,
kan jeg ikke bruke disse, da kommer LJ Mikro Polisher frem, og den gjør jobben uten å
gjøre huden mer sensitiv.

TLC Daily Moisturiser er jeg heller ikke særlig fornøyd med. Den preller av huden som du
skriver og føler ikke at den gjør noe særlig. Vil tro den er bedre for veldig tørr hud, ikke hud
som mangler fukt.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: