La-oss-feire konkurranse!

Nyhetsbrev

La-oss-feire konkurranse!

by Hilde Christina on 08. Nov, 2009

in Konkurranser

Som lovet, her er en konkurranse for dere som abonnerer på nyhetsbrevet mitt (altså, mine VIP`ere). Dette er egentlig bare for å feire at Dyrevennlige Bloggere endelig er på plass, min hjertesak Heart

untitled

Jeg har flere premier jeg ønsker å gi bort. Derfor har jeg laget første, andre og tredjepremie.

3. Premie blir Cover All Mix Concealer fra Make Up Store.
2. Premie er LUSH goodie bag.
1. Premie er hårprodukter fra SP med en verdi på 600 kroner + Cover All Mix Concealer fra Make Up Store.

Det eneste du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar (husk å fylle ut mailadresse-feltet) og si din mening om Dyrevennlige Bloggere. Har du idèer eller konstruktiv (!) kritikk, ta gjerne med det også.

Jeg trekker 3 vinnere om to uker, 22. november.

Lykke til! Smile

Edit: Gratulerer til Mari, Linda og Amina! Smile

{ 102 comments… read them below or add one }

Lisa November 8, 2009 at 22:11

Elsker dyrevennlige bloggere! Som jeg skrev i innlegget mitt på bloggen min så er dette en genial måte å gi beskjeden til nettopp de som har makt til å gjøre noe med dyretesting, nettopp forbrukeren, som er oss. Når mange går sammen om en sak, er det mye som kan gjøres :D jeg syns det også er en flott måte å gi beskjed om at vi ikke tolererer dyretesting uten å bli aggressive eller uforskammede :D

Reply

Tante November 8, 2009 at 22:12

Hei Hilde!
Supert tiltak og kjempesøt logo.
Jeg gir nå grasrotandelen min til Dyrebeskyttelsen; det har tilbakevirkende kraft for hele 2009.
Hilsen tante.

Reply

Lisa November 8, 2009 at 22:13

forresten, så syns jeg det kan være en ide å legge ut en mal eller en standard på et “tester dere på dyr mail” som inneholder at man er medlem av dyrevennlige bloggere! På den måten kan merkene se at vi er sammen, og ikke bare enkelte individer! (her pøser vi på med avanserte ord). Dette kan hjelpe til å skape en enhetfølelse mellom medlemmene i tillegg!

Reply

Tonje November 8, 2009 at 22:14

Jeg er veldig enig med Lisa.
Maaange, maaaange som blogger for tiden, og det hadde jo vært genialt hvis man fikk med noen av de “store” bloggerne med en drøss av lesere (for eksempel din blogg ;-) ) Jeg tror blogger kan være et bra massemedium når det gjelder å spre ting fort for tiden :-)

Reply

Siv November 8, 2009 at 22:14

Jeg har lyst til å si noe om det at man ikke trenger å være petamedlem/vegetarianer osv. for å bli med. Jeg mener at du har fattet et viktig poeng her: At man kan samles om et felles standpunkt uten å være enige om alt. :) Jeg vet om flere som har følt seg “for lite” dyrevennlige til å joine/støtte saker som har med dyr å gjøre før, av denne grunnen. Det vil si, jeg kommer på minst to konkrete eksempler her og nå!
Jeg mener at en sånn linje som du legger deg på her med dyrevennlige bloggere, er en realistisk måte å gjøre det på, som gjør at man kanskje kan få utretta mer.Det du krever for å bli med er noe veldig mange kan innfri, og derfor få spredt budskapet videre også.

Reply

Sunniva November 8, 2009 at 22:14

Utrolig bra at du legger så mye arbeid i dette prosjektet. Vi trenger flere slike som deg! Kjempe bra at man at man får litt “ære” av å være dyrevennlig, og samtidig får man jo kanskje litt reklame for bloggen sin gjennom dette (?)
Etter at jeg har begynt å lese bloggen din har jeg virkelig fått sperret opp øynene for dyrenes rettigheter, og hvis jeg hadde hatt blogg ville jeg garantert vært med i dette prosjektet, uten tvil.
Kult med Spot som maskott da! :-*

Reply

Ina November 8, 2009 at 22:17

Jeg syns dette er helt supert!
Har alltid prøvd å være obs på å ikke bruke produkter som er testet på dyr, men har ikke bestandig vært så enkelt!
Det er derfor så bra gjort av deg og bruke tid på å kontakte forskjellige merker og dele denne informasjonen med oss lesere.
Syns det er så viktig at flere får mer fokus på dette så jeg håper mange som har blogg melder seg på prosjektet ditt. Hadde jeg hatt blogg selv ville jeg definitivt meldt meg på.

Jeg har sendt link til siden din til flere av mine venner, til moren min og brødrene mine for å vise dem hvor mange av de produktene man egentli ikke tenker over at man bruker faktisk er testet på dyr og gitt dem forslag til trygge alternativ som jeg selv bruker.

Jeg elsker dyr og er så glad for at det er flere der ute som bryr seg!
Stå på HC! Du gjør en kjempe bra jobb og du har et godt hjerte :)

Ina :)

Reply

Anja November 8, 2009 at 22:17

Veldig fint initiativ — dyrevern er viktig og ofte avblåst som føleri, og innsatsen du gjør for å fortelle oss om trygge merker er gull verdt. Tenker at også folk som blogger om klær kan gjøre en del — jeg tenker pels osv. Det er også en svært vennlig fremgangsmåte, hverken aggressiv eller skummel. :)
Hva idéer angår tenker jeg det nok, om jeg skulle limt logoen inn på en nettside, at jeg ville hatt en mindre versjon av bildet, spesielt siden det har såpass spesielle farger, så det kunne kanskje være en tanke å tilby det — mange bruker mye tid på layoutene sine, for andre spiller det mindre rolle. Og sett gjerne en link til din fine liste over merker og dyretesting heeelt øverst på siden logoen linker til! :)

Reply

Silje November 8, 2009 at 22:23

Dyrevennlige bloggere er en kjempe idè! Jeg tror det vil hjelpe folk å bli mer oppmerksomme på hva de kjøper. Det hjelper med å belyse et tema som jeg tror de fleste ignorerer, ganske enkelt fordi at de ikke liker tanken. Men med dyrevennlige bloggere vil kanskje kampen mot dyretesting nå flere og vi som konsumere vil som sagt bli mer oppmerksomme på hva vi kjøper:)

Reply

Lene Ådnebergli November 8, 2009 at 22:26

Ganske enkelt; Det er rett og slett genialt! Selv hadde jeg ikke peiling på hvordan dyrene har det under testing. Min innstilling var “men de har jo allerede laget det. Er jo det samme om jeg kjøper det enn om noen andre gjør det”. Det var til jeg fant din blogg å faktisk har innsett hvor forferdelig dyrene har det. Prøver så godt jeg kan å lære videre til andre, eller rett å slett henvender dem til bloggen din!

Det er kjempe bra at du er så ivrig når det gjelder denne saken, du når ut til en hel del mennesker. Stå på!

Reply

linn November 8, 2009 at 22:27

hei! syns det er et helt fantastisk tiltak!! Etter at jeg begynte å lese bloggen din har jeg vært såå mye mer obs på produkter jeg utsetter huden(og dyr forsåvidt…)for. Jeg har sendt deg en del “tester dette på dyr-facebook mld”, og sendt deg review, fordi at jeg så gjerne vil være en del av det du driver med!

At du har en fantastisk makeup/velvære/hudpleie blogg kombinert med å værne dyr er HELT FANTASTISK!

Jeg må innrømme et jeg ikke var flink med å ikke bruke produkter testet på dyr før jeg leste bloggen din, og jeg er fortsatt ikke helt “renset”, men jeg er på goood vei! :-D

Jeg mener du er 1 av norges beste bloggere, fordi du kombinerer såkalte materealistiske ting med noe utrolig viktig, og gjør andre folk obs på at det de kjøper ukentlig/mnd.tlig og påfører huden er med på å skade HELT USYLDIGE DYR!

stå på med bloggen Hilde, du er best!

Reply

Carolina November 8, 2009 at 22:29

synes det er supert at du har gjort detta! Det gjør folk oppmersomme på at det ikke trenger å gå utover dyr og mer onformasjon om hvilke merker som er trygge.

Om mange hører på dette etterhvert og engasjerer seg så vil vel de som lager sminke finne en bedre løsning enn å bruke dyr, siden andre klarer det skal jo de klare det. Er nok vanskelig å få med hele verden, men da blir iallefall folk litt mer obs på det, og det trenger vi!

Reply

Hilde Sol November 8, 2009 at 22:31

Gratulerer med lanseringen i dag! Godt tiltak. Bra at man enkelt kan samles. Er ingen blog’er selv, kun hc-blogleser, men liker likevel idéen!
Som sagt mange ganger før; Superbra at man kan få en oversikt over trygge og ikke trygge merker slik at man vet hva man skal skygge unna og hva man kan bruke med god samvittighet.
Mango og Snuppa (mjauisene) hilser og takker!
Lykke til!

Reply

Ingvild November 8, 2009 at 22:35

Utrolig flott tiltak! Gleder meg til å følge utviklingen=)

Reply

Maren S.R. November 8, 2009 at 22:40

Jeg synes tingen her med Dyrevennlige Bloggere er fantastisk! Først og fremst for sånn som Lisa sa, at de som bestemmer er forbrukeren, altså oss, for hvis vi viser at vi er imot dyretesting ved å la være å kjøpe produkter av dyretestede merker, så sier vi ifra til produsentene om at dyretesting = NAY!

Da jeg begynte å lese bloggen din var jeg også imot dyretesting, men jeg tenkte liksom ikke på om produktene mine var det. Jeg visste at noen merker som H&M sitt merke og sånt var testet på dyr, og derfor lot jeg være å kjøpe det, men det var ikke noe jeg la sjelen min i.

Men etter å ha lest bloggen din en stund har jeg skiftet mening. Jeg er en de her plagsomme “raddisene” som digger sosialisme og hater kapitalisme, og sosialismen står jo mye for at alle skal ha det bra i samfunnet, og at alle blir tatt med, og her synes jeg også det gjelder dyr. Så når du har skrevet om det med dyretestingen, så har du dratt meg med i bølgen og fått meg til å legge sjelen min i dette. Så nå er jeg ikke bare en plagsom “raddis” som vil at alle menneskene i samfunnet skal ha det bra, men også alle dyrene, så når gir jeg hets til nesten alle jeg kjenner som bruker dyretestede merker, og jeg har derfor blitt enda mer plagsom! X)

Det er derimot noe jeg synes virkelig er verdt bryet, for har ikke dyrene det bra, så har heller ikke jeg det bra. Dyrevennlige Bloggere hjelper andre enn meg til å få øynene virkelig opp for dette, og får andre til å innse at selv om du f.eks. får fine vipper av maskaraen din, så betyr ikke det at et dyr skal være nødt til å bli torurert for at du skal få dine lange vipper!

Så TUSEN TAKK til deg, Hilde Christina, som hjelper både meg og andre til å få opp øynene via Dyrevennlige Blogger! Tusen takk! :D

Reply

Caroline November 8, 2009 at 22:55

Synes det er et kjempe bra tiltak! Det er så mange der ute som ikke tenker på hva de de stakkars dyrene må gjennomgå! Ved å kjøpe produktene som blir testet på dyr gang på gang ,vil de som lager produktene heller ikke stoppe med dyretestingen. Jeg har blitt veldig bevist på dette og håper at alle andre kan bli det også :)

Reply

Elisabeth November 8, 2009 at 23:04

Kjempebra tiltak! Som mange av de over har skrevet, har jeg også vært opptatt av om produkter har blitt testet på dyr, men syntes det var vanskelig å finne ut hvem som hadde testet på dyr og ikke (iallefall da jeg var yngre og var en n00b på internett). Synes det er fantastisk at du kjører i gang dette, spesielt med tanke på hvilken påvirkningskraft bloggen din faktisk har. Leser f.eks. ofte på mote.no at folk har byttet ut sine Garnierprodukt med md etter å ha fulgt bloggen din. (Nå har du snart meg og som md-bruker…) Tror derfor du også kan være med på å påvirke at folk kjøper dyre-snilleprodukter, og det er veldig veldig bra! Gleder meg til å følge med videre! :D

Reply

Marita November 8, 2009 at 23:08

Huurra for noen som bryr seg! Mange sier kanskje de er dyrevenner svadasvada, uten å gjøre noe med det. Nå har du satt i gang der her, og du gjør noe aktivt! Det er slike ting som gir dyrene og deres rettigheter håp. Det er fult mulig å finne andre ting å teste kosmetikk på enn dyr! Konseptet ditt er fantastisk! Dette blir knall bra. Husdyr er heldige slik at de slipper å ta så mange vanskelige valg selv. Men når valgene mennesker tar er å teste kosmetikk på disse dyrene de er “så glade i”, kan man spørre seg om menneskene virkelig er så smarte som vi vil ha det til!

Godt jobba Hilde Christina!!!

Reply

Anne GN November 8, 2009 at 23:08

Idèen er helt fantastisk! Det kommer til å vekke et enormt engasjement dersom det når ut til folk. Blogging er hittil et lite samfunn med ganske lite samhold, med unntak av de “store” (jeg sier ikke at bloggen din ikke er stor, men den er annerledes), og jeg tror at det å skape en samling av bloggere som alle står for samme synspunkt når det gjelder et så stort tema i dagens samfunn som dyretesting, vil være helt supert!
Det eneste som er litt dumt, er at dette tydeligvis kun er for bloggere. Jeg hadde selv en blogg, men jeg har rett og slett ikke tid og motivasjon til å holde den oppe, og den blir derfor glemt bort. Dette gjør selvfølgelig ikke noe, i og med at det ikke er noen slags “premie” for å være dyrevennlig (noe det heller ikke bør være, i og med at dyrevennlighet (?) SKAL og MÅ være frivillig :-) ), men jeg føler at noen kan bli satt litt “utenfor”. Dum som jeg er har jeg naturligvis ikke noe logisk svar på hvordan man skal løse dette, bortsett fra å motivere folk til å “spread the word” :-D
Bloggen din har virkelig åpnet mine øyne for dyretesting, før kjøpte jeg masse produkter uten å ha peiling på om de var testet på dyr eller ikke, nå sjekker jeg alltid bloggen din før jeg kjøper noe nytt av hud- og hårpleie eller kosmetikk! Derfor vet jeg at du er flink til å motivere, så stå på! :victory:

Reply

Anniken November 8, 2009 at 23:13

Jeg synes dyrevennlige bloggere er et supert initiativ, håper du får med deg mange og at det vokser seg stort! Skulle jeg kommet med et tips ville det vært å lage siden som en individuell nettside og ikke en underside til bloggen din. Synes initiativet fortjener sin egen, individuelle nettside!

Reply

Hilde Christina November 8, 2009 at 23:24

Egen nettside har vært i bakhodet mitt en stund og kommer nok til å bli en realitet! Er bare litt mye før jul, skal nok få det til på nyåret :)

Reply

Tanjapanja November 8, 2009 at 23:22

Oppdaget bloggen din for bare noen dager siden, og nå er jeg innom titt og ofte. Syns du skriver veldig bra, og lager gode omtaler av produkter.

Dette med dyrevennlige blogger er jo kjempelurt! Syns vi alle burde bli flinkere til å tenke oss om før vi handler, og da er det viktig at vi informerer de som ikke vet hvor mye jævlig dyr må igjennom. Jo enklere det er for folk å finner tydelige lister over hvem som ikke tester og hvem som tester, jo flere vil velge å handle hos de som ikke tester.

Flott tiltak! :highfive: :cat2:

Reply

Monica November 8, 2009 at 23:24

Spennende prosjekt!
Jeg har aldri lest noen blog fast før, ikke lest noe særlig med blogger i det hele tatt egentlig, men nå er jeg hekta! Og da er det så flott at du dermed har fått opp øynene mine for dyretesting (i tillegg til alt det dårlige de putter i hudpleieproduktene/makeupen vi intetanende smører på)!
Bra jobba :-)
mvh Monica

Reply

Gro November 8, 2009 at 23:39

Så utrolig flotte premier! :-)
Min mening er at dette er et superfantastisk tiltak, og som jeg sa; hadde jeg hatt blogg skulle jeg selvfølgelig vært en dyrevennlig blogger!!! Snille Hilde <3

Reply

Rikke November 9, 2009 at 00:08

Gratulerer med lanseringen av dyrevennlige bloggere! Jeg synes det er et skikkelig BRA tiltak. Når man har en såpass stor leserskare som deg har man veldig stor påvirkningskraft. Jeg er sikker på at dette får store ringvirkninger og at stadig flere blir bevisste på om produkter er testet på dyr eller ikke. Godt jobba!

Reply

Agnethe November 9, 2009 at 00:14

det er mange som sier de er i mot dyretesting, pels osv, men står bare fra sidelinjen å ser på at ting fortsatt skjer. dette er ett supert tiltak!

Reply

Nina November 9, 2009 at 00:16

Er veldig possitiv til dyrevennlige-blogger-prosjektet ditt!
Utrolig fin logo også! :)

Reply

Mari November 9, 2009 at 00:31

jeg syns det er et kjempebra tiltak, det er noe alle kan joine selv om man ikke er vegetarianer! syns det er utrolig bra at du lager fokus på at man skal unngå dyretesting, jeg har selv begynt å gå 100% vekk fra dyretestede merker (må jo bruke opp det jeg har liggende/kaste det først), og det ville jeg ikke gjort før jeg leste bloggen din, for da tenkte jeg ikke over det. men nå har jeg gjort litt research selv, og syns testing av kosmetikk på dyr er forkastelig, og sier klart ifra til venner og kjente at produkter de bruker er testet på dyr.

og veldig bra at dette er for alle som har blogg, samma om man skriver om hud + sminke, seg selv, hunder, sex, biler eller filmer :D

enig med Lisa om at det hadde vært fint med en mal man kan sende til merker, så slipper du å spørre aaalle selv:) så kan jo vi maile svarene til deg, og du kan legge dem ut her så fler får glede av det (feks jeg har sånn 5 lesere på bloggen min…)

du er super!

Reply

Emilie November 9, 2009 at 00:32

Kjempebra initiativ! Siden jeg fant bloggen din i vår har jeg vært fast leser, og du har gjort meg oppmerksom på dyretesting. Jeg har jo vært klar over at det skjer, men aldri helt klart å få oversikt over hvilke merker som er trygge, og heller ikke vært noe særlig engasjert i å finne det ut egentlig. Men som sagt er dette endret etter at jeg fant bloggen din. Og selv om det ikke er så mye, har jeg sluttet å kjøpe f.eks MaxFactor mascara, og si ifra til venninner hvis jeg vet at de bruker merker som tester på dyr. Så allerede har nok bloggen din endret noe for mange. Så jeg tror at vi kommer enda nærmere en verden fri for dyretesting ved at du sprer engasjementet ditt via Dyrevennlige Bloggere! Jeg håper det hvertfall!

Reply

Linn Marit November 9, 2009 at 00:38

Jeg synes det er et flott tiltak som garantert vil engasjere mange. Ellers kan jeg si at jeg faktisk liker bloggen din, og det er også den eneste jeg leser innenfor temaet makeup og hudpleie, av den enkle grunn at det er vanligvis ikke et tema som opptar meg spesielt mye. Men jeg fallt for bloggen din første gang jeg var innom, so keep up the good work:)

Reply

fashionaddict November 9, 2009 at 00:51

Dyrevennlige bloggere er et flott tiltak for å sette søkelyset på en sak som jeg vet at mange brenner for. Det er mange som sikkert vil bli mer bevisste etter å ha lest en del om innleggene dine som går på hvilke merker som driver med dyreforsøk, jeg har i hvertfall blitt mer oppmerksom på dette selv etter å ha lest bloggen din :)

Reply

Helene November 9, 2009 at 01:00

Hei Hilde Christina

Jeg syntes dette var et kjempe bra tiltak, rart ingen andre har gjort dette før deg, det er jo SÅ mangen som blogger for tiden…

Jeg trodde jeg var ganske opplyst på hvilken merker som testet på dyr, men der tok jeg skammelig feil. Heldigvis slapp jeg å kaste noe makup selv, men hos min søster gikk det enn del i søppelet kan man si ;) og det er bra!

Er enig med folk over her, at egen nettside hadde vært noe. Trodde egentlig det var det som kom…

MEN det er som sagt et KJEMPE bra tilltak og du kan klappe deg selv på skulderen å si du har vært flink ;)
Som eier av 2 hunder selv syntes jeg dette engasjemanget du har greid å starte her er super bra ! Det er mangen dyr som lider en unødvendig sjebne pga oss uvitende mennesker. Nå kan vi være med å kutte disse merkene ut.
Og forhåpentligvis blir vi bare fler og fler.
Verden trenger noen som deg som bryr seg.

Btw logo`en var som du ville sagt det selv STUNNING ;)

Lykke til HC og Spot

Hilsen Helene, Sheba og Sue :)

Reply

Marita November 9, 2009 at 01:00

jeg synes at dyrevennlige bloggere er en av de beste ideene jeg har hørt på lenge, ikke bare for å smiske meg opp i skyene men fordi jeg har lenge vært frustrert over HVORDAN kan man spre ordet om dyretesting, hvilke produkter det gjelder og så videre. Lenge har jeg tenkt at det er nyttesløst å holde seg unna dyretestede produkter og at det aldri vil gå an å få et flertall over på det slikt fokus og at dyretesting vil aldri få en slutt uansett, merker bare selv når jeg nevner det til enkelte venninner “nei ska no kjøp den solkremen lell æ ja, den e jo så bra”, og hvordan kan man få flere med innflytelse til å tenke på dette? skal man ringe en politiker og purre på med dyrevennlige lover? NEI, man bruker bloggere, alle blogger som har lesere har som regel en leser som trykker seg inn på siden for å lese det personen mener, og mange av disse leserne har bloggeren som sin guru og sluker hvert ord. SÅ JA! når bloggere formidler dette budskapet vil det nå flere lesere! så hurra for dyrevennlige bloggere, og krysser fingrene for at mange bloggere får øynene opp for dette, gjerne flere av de store bloggene og :-) jeg har trua!

Reply

Stine Elisabeth November 9, 2009 at 01:06

Supert tiltak! Det som slo meg er “dyrevennlig on a budget” som en kategori, der du samler alle dyrevennlige, gode og rimelige produkter, og der du skriver hvor man får tak i de, erfaringene dine/andres og slikt. Du gjør jo alt dette, men å få det samlet hadde jo vært tipp topp!
For et fantastisk engasjement du har til dette, er kult å se noen arbeide så mye med noe sånt! :-D

Reply

Iris November 9, 2009 at 01:20

Jeg synes dyrevennlige bloggere er et kjempeflott tiltak! Selv har jeg alltid hatt lyst til å bruke produkter som ikke er testet på dyr, men aldri helt funnet ut hvordan i all verden jeg skulle kunne få en oversikt over hvem som tester/ikke tester. Det var først da jeg leste din blogg at jeg innså at jeg fint kunne bruke sminke og hudpleieprodukter, uten å ha dårlig samvittighet for at et stakkar lite dyr måtte lide for det.

Det å spre budskapet i bloggverden er jo ganske enkelt genialt, og forhåpentligvis bare første steget mot en mer bevist forbruker. (Neste steg; avis og tv! ;p) Selv prøver jeg å overbevise venner og familie om at makeup, hudpleie og generelle husholdningsartikler overhode ikke trenger å være testet på dyr, og at det faktisk finnes alternativer der ute! Og jeg er stolt over å si at badet mitt nå nesten er helt fritt for produkter som tester på dyr! (Bare noe gamle greier som jeg prøver å få brukt opp igjen..)

Et godt tips til de som vil påvirke venner og familie som ikke leser blogg; Kjøp gode produkter som ikke er testet på dyr i julegave, (make them hooked!) :p Selv kjøper jeg LUSH-såper, slik at de selv kan merke hvor geniale disse er, og kanskje bestemmer seg for å kaste Palmolive, Lano, Dove (you name it..) ut av vinduet. :D

Reply

Caroline November 9, 2009 at 01:29

Synes Dyrevennlige Bloggere er et bra tiltak. Bra med litt fokus på dette området også, og ikke bare “overfladiske” ting – selv om dette tross alt er en hudpleie-/sminkeblogg, da :-)

Lykke til!

Reply

Susanne November 9, 2009 at 04:18

Synes dyrevennlige bloggere er et kjempeprosjekt! Skulle virkelig ønske at det fantes en side som din, bare at den handlet om håååår! Fordi det er så ufattelig mange frisørmerker som tester på dyr, og det er vannskelig å vite hva ellers som er bra… Men et kjempebra tiltak, keep up the good work! :)

Reply

jenny November 9, 2009 at 07:55

Veldig bra at du gjør dette, det viser virkelig at du brenner for saken. Mange er i mot produkter testet på dyr o.l, men gjør lite for å stoppe det, og kjøper max factor-produkter om og om igjen. Du viser at du VIL ha en forandring, og jommen tror jeg du kan utrette noe også :-) Hadde jeg hatt en blogg som var oppe å gå, hadde jeg uten tvil postet mest mulig om dette på den.. Håper folk begynner å forstå hvor viktig det du skriver om er, for det er det virkelig :-) Stå på!

Reply

SiljeOluf November 9, 2009 at 08:28

VERDENS fineste lilla hjertesnute! OMG!
Og seff; at en profilert makeup-og hudpleieblogg fronter dyrevern er kanskje det beste som kan skje! :rotfl: :panda: :heart: :hippo:

Reply

Marte November 9, 2009 at 08:38

Dette er supert, synes selv det har vært vanskelig å finne ut hvilke produkter jeg burde styre unna fordi de er testet på dyr, men nå er det enkelt! :)

En idé til hva du kan skrive om er frivillig arbeid med dyr. Flere organisasjoner (f.eks Atlantis og Xplore) tilbyr prosjekter der du kan jobbe som med dyr over store deler av verden; Afrika, Sør-Amerika og Asia . Helt supert å bruke ferien sin på, både for dyras del og din egen del!

Reply

Marit November 9, 2009 at 08:57

Jeg syns det er utrolig bra initiativ. Du er hudpleier og ekspert på kosmetikk og hudpleie og samtidig så tar du kosmetikk indurtriens forferdelige dyremishandling som kun tjener vår forfengelighet, på alvor. Du tar fullstendig avstand fra det og oppfordrer hele tiden alle lesere til å gjøre det samme. Kjempe flott!

Reply

AnneCath November 9, 2009 at 09:18

Jeg og mine to pusekatter sier hipp hurra og to poter opp for Dyrevennlige bloggere :cat:

Reply

anne November 9, 2009 at 11:00

flink er du =) jeg synes dette er et knallbra initiativ, fordi informasjon og produktanbefalinger bloggere gir når ut til utrolig mange! hvis bloggerne der ute slutter å anbefale max factor o.l., og heller gir anbefalinger om dyrevennlige produkter, så tror jeg det vil gi en ganske så merkbar effekt på salgstallene i landets parfymerier. lykke til! :-))

Reply

Cathrine November 9, 2009 at 11:08

Jeg synes dette er et kjempe bra tiltak. Dyr er forsvarsløsedyr og trenger at noen andre kjemper saken deres for dem. Dyrevenneligeblogger setter fokus på akkurat dette og er med på å gjøre folk mer beviste på hva de selv kan gjøre. Veldig bra :)

Reply

Monika November 9, 2009 at 11:10

Kjempebra initiativ!!! Gleder meg til å følge med på dette videre :)

Reply

Ann Cecilie November 9, 2009 at 11:15

Synes det er utrolig flott at du tar initiativ til dette, det er virkelig på tide. Veldig greit at du sjekker hvilke merker som er dyrevennlige osv også, tror folk retter seg veldig etter hva du skriver og mener – du er jo så flink i det her at de aller fleste lar seg påvirke av deg (det bør de iallefall!).
Stå på videre, du er fantastisk :D

Reply

Marthe November 9, 2009 at 11:18

Dyrevennlige bloggere kan virkelig “Make a difference”, og er et helt supert tiltak! Flere blir oppmerksomme på det, de som ikke har tenkt over det før og synes det virker vanskelig å finne merker som ikke tester får hjelp og tips! Jo fler, dess bedre! Skulle ønske jeg hadde en blogg, så jeg kunne vært med. Hva med “Dyrevennlige Facere”:P for de som ikke har blogg, men facebook?
Ingen ting negativt å si fra min side. Dette her minner meg egentlig litt om den søte filmen ‘Pay it forward’ =) Hehe.

Lykke til! Håper det er mange som får øyene opp nå!

Reply

Henriette November 9, 2009 at 13:34

På høg tid at nåken samla dei dyrevennlige bloggane, godt initiativ! :)

Reply

Helene November 9, 2009 at 14:01

Hei!
Jeg syntes at dette er et kjempe flott tiltak og ikke minst initiativ!
Det er ikke mye mediaoppstyr rundt dette emnet, noe det burde vært!
Media har en såpass stor og sterk makt at de burde sette et større fokus på dette.
Hadde jeg ikke oppdaget bloggen din hadde jeg trolig ikke vært så engasjert i denne “saken”.
Du, Hilde Christina er media, et forbilde, en person og et menneske som vi lesere virkelig setter pris på.
Du har makt, og den bruker du godt!
Du har påvirket mange unge og store gjennom det at du har skrevet innlegg om dette vanvittige viktige emnet!
Jeg vil egentlig bare takke for all den jobben du gjør og si at jeg ønsker deg all lykke til med dette prosjektet framover!
Det kommer til å bli en stor suksess, det vet jeg.
Det eneste negative er vel kanskje at det kun er for bloggere, men allikevel er det smart tenkt, fordi bloggere = media og media = at flere leser om saken!
Men lykke til videre! :-) :-)

Reply

Hilde Christina November 9, 2009 at 14:08

Hmm.. Ser det er flere som synes det er dumt at dette kun er for bloggere… jeg kan evt. lage et “datterselskap” (HAHA!) hvor u-bloggere også får vært med. Tenker litt på det! :)

Reply

Mette November 9, 2009 at 14:11

Det engasjemanget du viser med denne ny-lanseringen når det gjelder dyrenes velferd, er utrolig viktig. Du har gjort meg mer bevisst på hva jeg faktisk bruker penger på, gjennom bloggen din. Dersom jeg kjøper et produkt som har blitt testet på dyr, støtter jeg tankegangen om at det er “alright” å teste produkter på dyr. (NOT!) Og det er ikke alle som tenker over det, når de står og putter varen i handlekurven. Men gjennom å samle alle de dyrevennlige bloggerne som finnes i Norge (og kanskje i andre land?) vil det kunne gi økt kunnskap rundt dette temaet, og flere vil kanskje tenke seg om når de går i butikken. BRA, Hilde!!

Testing av produkter på dyr er IKKE alright!

Reply

ACDC November 9, 2009 at 14:29

Det er jo ett godt konsept, om man klarer å få med seg mange nok, slik at budskapet kommer frem til flere lesere.
Jeg er selv imot testing på dyr, pels og alle sånne UTING…

Kanskje det finnes en måte å nå flere bloggere på? Nå vet jo ikke jeg hvor mange bloggere som leser bloggen din, det er sikkert en del, men å sende mail til flere av de “populære bloggene” vil sikkert hjelpe på, så enda flere joiner. :)

For min egen del, blir jeg veldig glad for at noen andre sjekker ut dette for meg. Jeg skal bevisst styre unna merker som ikke kan bekrefte at de ikke tester noen produkter/ingredienser på dyr.

Takk for at du passer på! :-)

Reply

Marie Elise November 9, 2009 at 14:37

Jeg syns dyrevennlige bloggere er et flott tiltak, og jeg blir selv motivert til å bytte sminken ogg hudpleien min til dyrevennlige merker. Derfor har jeg påbegynnt en prosess med å bytte ut “dårlige” produkter med “gode” produkter, og når jeg er ferdig skal jeg bli med på dette. Gjennom å starte opp dyrevennlige bloggere tror jeg alle kan få øynene mer opp for dyretesting. Gjennom å samle alle de som er i mot dyretesting vil budskapet sprees raskt over med bloggene, og kunnskap og meninger kan deles enkelt. :-)

Kjempeflott tiltak.

Reply

Silje November 9, 2009 at 14:40

Som alle andre har sagt her, flott tiltak dette:D

Kanskje du kan forsøke å alliere deg med en dyrevernorganisasjon? Få dem til å linke Dyrevennlige Bloggere feks… Bare et forslag=)

Reply

Hilde Christina November 9, 2009 at 14:44

Har allerede masse allieringstanker i hodet, skal absolutt få folk til å skrive om det så ordet kommer ut :)

Reply

Susanne Iren November 9, 2009 at 14:51

Syntes det er en helt genial ide! Etter jeg startet å lese bloggen din, ble jeg bare mer og mer intressert opptatt av å være dyrevenlig! Jeg er utrolig imot dyretesting og slikt, men aldri tenkt noe særlig på det selv. Derfor er jeg er utrolig glad for at du tar det opp! :D

(btw, 22 november er dagen etter jeg er fylt 18 :D )

Reply

Astrid November 9, 2009 at 14:52

Jeg syns dette er helt fantastisk gjort og nå vil kanskje enda flere tenke over hvilke produkter de bruker og hva dyrene må ha gått gjennom
for at vi skal se best mulig ut! Jeg syns dette er bra og det er jo absolutt mulig å lage gode produkter uten å teste på dyr! Jeg har prøvd utrolig mange merker, men de beste er faktisk de som ikke er testet på dyr, og jeg kan bruke dem helt uten å tenke på at dyr faktisk har måtte lide for produktet! Syns det er kjekt vite om andre blogger enn deg som tenker på dette og det er en utrolig god måte å spre det på! Syns det er helt fantastisk at du bruker “makten” din på denne måten, for alt det du skriver påvirker oss lesere veldig, og det syns jeg du bruker på en kjempegod måte! Både jeg, huden min og kaninen min er nå blitt utrolig glad i bloggen din og leser den hver dag :-)
-Astrid

Reply

Susanne Iren November 9, 2009 at 14:52

Foresten er det feil bloggadresse på forje kommentar. (:

Reply

Hilde Christina November 9, 2009 at 14:56

Susanne: Tok meg den frihet å redigere kommentaren din, så nå er det riktig adresse :)

Reply

Tone Rose November 9, 2009 at 14:57

Jeg synes dette er et utrolig flott – og ikke minst viktig – tiltak. Jeg har vært i mot dyretesting lenge, og prøvd så godt jeg har kunnet å styre unna sminke og andre produkter fra merker som tester på dyr o.l. Men jeg har alltid vært usikker fordi jeg aldri har sett noen særlig god/riktig informasjon om dette, og fordi det (i alle fall rundt meg) virker som om det har vært lite oppmerksomhet og fokus på denne saken. Både fra venner og kjente, men også i blader osv.
Derfor er det jo SUPERT å kunne få lese og lære om akkurat dette her inne, og det er jo ditto supert at du som har norges største blogg om sminke/hudpleie går i bresjen og prøver å samle dyrevennlige bloggere i et slikt tiltak. Hurra! Forhåpentligvis vil det gjøre at man kan nå ut til mange flere også, og at det blir mer fokus på dette ellers også i samfunnet. Man må i alle fall håpe! :)

Reply

Vera November 9, 2009 at 14:57

Syns det er flott du bidrar med å øke oppmerksomheten rundt dette :-) Stå på!!

Reply

Solfrid November 9, 2009 at 15:14

Det er utruleg flott at du set dette så i fokus. Eg var ganske uopplyst før eg fant bloggen din! Og at du sender mail og spør produkt”lagere” (kome ikkje på oordet, flinkflink) direkte, og ikkje berre skriv ned alle andre listar som fins på nett er supert! (Dette var kanskje litt utanfor når eg tenkjer meg om..)
Det er utruleg bra at du òg vil vise til andre bloggere som har same standpunkt, og kan gje like gode og kanskje andre tips til sminke og hudprodukt som ingen små (eller store) dyr har måtte lide for. *Thumbs up*

Reply

Mathea November 9, 2009 at 15:20

Jeg syns det er en utrolig innsats du har lagt ned i dette prosjektet. Håper folk får øynene opp for Dyrevennlige bloggere. Du er et eksempel på at det nytter å engasjere seg. :-D

Reply

Amina November 9, 2009 at 15:25

Jeg synes det er en fantasktisk bra idè. Siden blogging er så stort som det faktisk er, er det en utrolig smart måte å få folk til å bli obs på dette med dyretesting. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke var veldig klar over hva dyretesting gikk ut på før jeg begynte å lese bloggen din, men nå som jeg vet bedre, vet jeg veldig godt hvilke merker jeg burde holde meg unna.

Jeg er sikker på at du er veldig seriøs og at du går inn for dette 100% og jeg håper og tror virkelig at dette prosjektet kommer til å få flere og flere til å ta avstand fra dyretesting.

Reply

Linda Marie November 9, 2009 at 16:07

Jeg synes Dyrevennlige Bloggere er et kjempebra konsept, håper virkelig det slår an i STOR skala! Vi trenger å bli obs på slikt i lille Norge, føler det er nyttesløst å prøve her når man hører om dyretortur i f.eks Kina og USA, men jammen har vi ikke hardcore pelsindustri selv… jeg skal melde meg inn med en gang i DB :D

Reply

Line B. November 9, 2009 at 16:10

Ingen overraskelse kanskje, men jeg liker også Dyrevennlige Bloggere :) Jeg slenger meg inn i mengden, og må virkelig si at dette er et genialt tiltak! Jeg har allerede tipset “Vi med hund” folka om Dyrevennlige Bloggere. De syns det var veldig interessant, og de skulle se på om de kanskje klarte å få til en artikkel ;)

Reply

Hana November 9, 2009 at 16:26

Etter at jeg ble obs på dette med dyretesting, har jeg prøvd hardt å informere både familie og venninner om hva som blir gjort med disse dyrene. Det er ikke alltid like lett å få folk til å innse (i know, lame) hvor galt det faktisk er når man står alene, men når det er et helt lite samfunn, så åpner folk ørene og faktisk prøver å høre litt!! Derfor syns jeg det er et utrolig bra konsept du har startet! Man synes bedre jo flere vi er, og så populært som blogging har blitt så tror jeg dette kommer til å bli enormt :) Kanskje noen allerede har nevnt det, men en egen nettside til ideen hadde vært supert det også ;)

Reply

Malene November 9, 2009 at 16:29

Du har som regel alltid noen gode ideer, som alltid faller i smak hos meg. Å dette er ingent unntak!

At noen tar seg tid å lager en dyrevennlig “klubb”, der ulike bloggere kan melde seg opp er en fenomenal ide. For hva er vel ikke et dyrevennlig samfunn som bryr seg om dyr og deres behov.

Jeg synes det er kjempe bra at noen tar for seg dette problemet med dyreplageri og unødvendig dyretesting, og med DYREVENNLIGE bloggere tror jeg samfunnet blir mer bevisste på hva som faktisk foregår med våre små firbente. Det ryster meg når jeg hører om ulike ekprimenter som blir gjort med dyr, det er urettferdig at hjelpesløse skapninger skal lide for vår materialisme, DET ER ABSOLUTT IKKE NØDVENDIG!!!!! Har ikke tall på hvor mange ganger jeg er blitt rystet av vidoer og ulike reportasjer om dyretesting og ulike eksprimenter, og ikke minst pelsindustrien! At uskyldige dyr må bøte med live for en rik hjernedød dame skal få et pelsskjerf! Da våkner krigeren i meg!!!! :pissedoff:

Synes som sakt du har en super ide Hilde Christina, og håper at flere forstår og vil kjempe for dyrene våre, enten om det er rotter eller hunder ;-) Uansett så fortjener ingen dyr dette! De har rett til et rikt liv sånn som oss mennesker :)

Reply

Stine K November 9, 2009 at 16:44

Jeg syntes det er et kjempeflott tiltak! Kjempeflott måte å få folk til å ta et standpunkt! Hva med å ha et inlegg hver måned med et fy-fy produkt som alle eller de som vil legger inn på sin blogg? Kan feks være pelskåpe, nivea, uggs osv? Det er jo en flott måte å få opp øynene til folk. Eller hva med å presentere produkter for hunder, katter, griser, fugler osv innimellom? Det kan jo være alt fra mat (som man kan lage selv eller kjøpe, feks fuglemat når snøen kommer?), morsomme leker/klær/produkter, merkelige oppfinnelser osv.
Uansett, et kjempeflott tiltak, Hilde Christina! Du er en sann dyrevenn :)

Reply

Stine K November 9, 2009 at 16:51

Du kan jo forresten lage en gruppe på facebook, der de som ikke blogger kan melde seg inn. Det kan jo evt være en gruppe man kan søke om å bli med i, eller så kan hvem som helst melde seg inn(tror det kanskje blir fler medlemmer da, og at det da når ut til fler). Der kan du jo linke til dyrevennlige bloggere, videoer, dårlige produkter osv, osv osv :)

Reply

marianne November 9, 2009 at 16:53

Etter at jeg kom over bloggen din har jeg blitt mye mer oppmerksom på produkter jeg bruker av alle slag ikke er testet på dyr. Tom zalo er testet på dyr som nesten alle husstander bruker hver enste dag, der er horribelt! Kjempe bra tiltak at du har laget denne gruppen, dyrevennlige bloggere, da blir leserne dine men også andre som kommer over dyrevennlige bloggere på andre sine blogger oppmerksom på og forhåpentligvis opptatt av å verne om de stakkars uskyldige dyrene. Stå på videre sånn du gjør. Liker at folk er engasjert og brenner for noe, og det gjør du virkelig. En ting jeg også er opptatt av er miljøet, mulig en gang i fremtiden å få til noe som viser at vi bryr oss om miljøet. Mijløverngruppe av noe slag. Er produktene som lages laget miljøvennlig? Miljøet er fremtiden vår… Dyrevennlige bloggere og miljøbevisste bloggere slå seg sammen feks..

Reply

ANITA November 9, 2009 at 17:05

Det er ikke så mye å si om Dyrevennlige Bloggere, som ikke er blitt sagt tidligere. Men jeg vil bare understreke hvor bra det er at du har laget denne “klubben” som gjør det enklere å fremme budskapet mot dyretesting. Jeg tipper det ikke tar lang tid før logoen blir kjent i bloggnorge, og at det kommer til å gi andre viljen til å ikke bare tenke på seg selv når de handler. Jeg hadde foredrag i norsk i dag om dyretesting, og det var mange som reagerte positivt og sa at de gjerne ville vite mer om temaet, så også de kunne engasjere seg i saken. Det handler bare om å gjøre disse grusomhetene kjent, så det norske folk kan ta et standpunkt, og ikke bare si at “det er synd med dyretesting og sånt, men jeg kan jo ikke vite hva som er testet på dyr eller ikke”. Dyrevennlige Bloggere kommer til å gi mange mennesker et kraftig spark i ræven, i riktig retning. Stå på HC, jeg håper dette blir en stor trend, en trend jeg kan like, og ikke som en beyond dårlig mascara fra Loreal.

Masse kjærleik fra Anita, og en glad labrador ved navn Twiggy. :dog:

Reply

Jessi November 9, 2009 at 17:07

Jeg synes ideen er helt genial! Før jeg begynte å lese bloggen din tenkte jeg aldri over om ting jeg kjøpte var testet på dyr eller ikke (fælt, jeg vet), men nå nekter jeg å kjøpe noe som ikke er dyrevennlig. Det er bra at du får så mange til å innse at det er galt, og Dyrevennlige Blogger kommer garantert til å få enda flere til å tenke over hva de kjøper! Hvis jeg hadde en blogg ville jeg garantert ha meldt meg på =)

Reply

Mona November 9, 2009 at 17:43

Synes dyrevennlige bloggere er ett utrolig bra engasjement! Jeg beundrer innsatsen din for dyrene. Har blitt mye mer bevisst på det selv og etter at jeg begynte å lese bloggen din. Har stor tro på dette prosjektet, det er helt sikkert!

:bunny: :cat: :chick: :cow: :cow2: :dog: :monkey: :pig: :panda: :mouse: :sheep:

Reply

Rasha November 9, 2009 at 18:10

Jeg synes dette er en utrolig viktig ting du gjør, siden jeg ble mor, har jeg ikke klart å spise kjøtt, jeg støtter ikke dyretesting, pining eller spising, kan ikke spise noe som har to øyene og ser på meg, eller noe som har en mor som kan sørge…sentimentell?!!!!! jepp…guilty as charged!.

Reply

Johanna November 9, 2009 at 18:18

Det er jo mange bloggere som er dyrevennelige og som skriver om dette, og da er det SUPERDUPERT at vi et sted kan finne alle/mange bloggere som er dyrevennelige og som skriver om det :-D JIPPI! :-D

Reply

Mari November 9, 2009 at 18:20

Før jeg begynte å lese din blogg tenkte jeg aldri noe særlig over det her med dyre testing. Men etterhvert som jeg har lest din blogg har jeg blitt mer og mer oppmerksom på dette. Jeg har nå kastet alle produkter jeg har som ikke er på godkjent-lista di og syns derfor det er KJEMPE bra at du har startet dyrevennlige bloggere. Så alle og ikke bare jeg kan få opp øya for dyre testing og få en slutt på det! for det er vi som forbrukere som har “makta” hvis fler og fler etterspørr dyrevennlige produkter så blir selskapene nødt til å rette seg deretter!
Så keep up the good work! :-D

Reply

Elin November 9, 2009 at 18:26

Tror gjerne den viktigste effekten av dette engasjementet er bevisstgjøringen som vi lesere får. Og det er vel nettopp det du vil få frem?
Selv har jeg vel aldri vært helt tro mot å bare bruke merker som ikke er testet på dyr, dvs. jeg har aldri tenkt særlig mye over det. Etter at jeg begynte å lese bloggen din, og faktisk oppdaget litt mer rundt selve emnet tenker jeg også mer over hva jeg bruker pengene på, og hva jeg da indirekte støtter. Det er ikke til å stikke under en stol at kjøper en produkter av f.eks. Max Factor, så støtter man (ubevisst eller bevistt) også testing mishandling av dyr (!)
En annen ting er at av alle merker der ute , så må man ikke absolutt velge det som er testet på dyr, når det finnes tusen andre til samme kvalitet (eller bedre).

Bra tiltak, Hilde Christina. Og veldig akutelt ettersom vi bruker mer og mer penger på skjønnhet og velvære. Da blir det automatisk mer relevant å bruke pengene på et trygt merke.

Reply

Hilde November 9, 2009 at 18:39

Synes dyrevennlige bloggere er en super idé og eg flott måte å få fram at hildechristina.com er en blogg som er mot dyretesting. Har lest bloggen din siden i vår sommeren, men tok faktisk et par uker før jeg skjønte at du er mot dyretesting. Nå tror jeg dette kommer enda bedre fram, og i tillegg gir du andre bloggere muligheten til å spre det samme gode budskapet!
Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har sluttet helt med f.eks. Diorprodukter, men kjøper definitivt mye mindre av merket enn før og prøver å finne gode erstatninger.
Har et tips til noe du eller noen andre som er med i Dyrevennlige bloggere kan lage et innlegg om. Det er nemlig lær- og skinnindustrien. Få tenker over at ved å kjøpe støvletter eller en veske i ekte skinn så støtter de en ganske fæl skinnindustri. Står litt om dette på PETA sin nettside.

Reply

Line :-) November 9, 2009 at 19:56

Jeg synes at dyrevennlige bloggere er et genialt prosjekt, og jeg håper virkelig at du får mange med deg på dette! hadde jeg hatt blogg hadde jeg meldt meg på med en gang :)

du gjør en utrolig viktig jobb, og det er du som har fått opp øynene mine når det gjelder dyretesting av kosmetikk, og dyretestede produkter vil ikke bli kjøpt inn igjen hos meg når de går tom!

jeg håper du får med deg “de store” bloggerne slik at dette virkelig når ut til folk! Og som noen har nevnt, prøve å få deg noen samarbeidspartnere, som f.eks dyrebeskyttelsen, kattens vern osv osv.

tror også det var et godt valg å droppe det med at alle medlemmer må publisere ditt innlegg en gang i mnd, tror du vil få flere medlemmer uten det.
Lykke til! :)

Reply

Theri November 9, 2009 at 19:59

Gøy med konkurranse! :D Jeg synes dyrevenlige bloggere er et kjempebra konsept. Hadde jeg vært litt mer engasjert så hadde jeg blitt med jeg også, men siden jeg digger redken så passer jeg vel ikke helt inn siden de tester på dyr. :P

Reply

Silje November 9, 2009 at 21:12

Dyrevennlige blogger syns jeg er bra! Man for mye informasjon om hvor viktig dette er, og får andre til å ta et standpunkt. Etter at jeg begynte å lese slike blogger ble jeg mer oppmerksom på hvor viktig dette er, og prøver så godt jeg kan å holde meg unna dyretestetede produkter.

Reply

Karoline November 9, 2009 at 21:18

Utrolig bra tiltak! Folk trenger virkelig å få opp øynene for dette!

Reply

Camilla November 9, 2009 at 21:26

Dyrevennlige bloggere er et utrolig bra tiltak av deg – jeg synes det er kjempebra! Jeg er selv en dyreperson, elsker dyr og er opptatt av at de skal ha det bra. Jeg har fått øynene opp for dyretesting gjennom bloggen din, og bestemte meg for at jeg skulle stoppe å kjøpe dyretestede produkter. Det var en utfordring å gi slipp på enkelte favorittprodukter, men jeg er absolutt villig til å gjøre det for dyrene. Listen din over merker som dyretester og ikke har vært til stor hjelp! :-)

At du nå sprer budskapet om dyretesting er flott! Jo flere som får vite om det, jo bedre. Jeg håper at mange bloggere, spesielt blogger som er mye besøkt blir med på dette. Selv hadde jeg helt klart blitt med dersom jeg hadde hatt en blogg. Stå på! :-D

Reply

Ida Bethina November 9, 2009 at 21:33

Synes at dette er noe av det mest geniale jeg har sett i bloggverdenen, ved siden av alle de andre gode tipsene du gir på bloggen din! Har nå sendt mail om å få være med i Dyrevennlige Bloggere. Kun positive ting å si, og jeg håper at dette blir stort etter hvert! Folk flest, etter min erfaring, tenker ikke over hva dyr må gå igjennom for at produktene de kjøper skal havne på markedet, derfor er det utrolig viktig at noen tar på seg ansvaret og informerer om det! Noe jeg også gjør og vil fortsette med å gjøre.

Supert :D

Reply

Frøken Friken (Linda) November 10, 2009 at 00:36

Jeg synes det er kjempe flott at du gjør dette! Man ser at det virkelig fungerer. Har faktisk allerede hørt “de tester på dyr” kommentar fra en venninne. Så at bloggen din spres i vennegjengen er sikkert og visst. Jeg har også utrolig lyst til å være en del av dette. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, da..for jeg er helt FRELST over Matis, og har skrytt merket opp i skyene på bloggen min.. så jeg er vel ikke den beste kandidaten. Men jeg må si at jeg lett bytter ut de produktene jeg bruker fra den røde listen, disse: Comfort, JIF, Klorin, Krystal, OMO, q-tips, Shiseido (ja, likte kremøyeneskyggene før jeg oppdaget bloggen din, men den skal ikke brukes mer uansett etter jeg oppdaget MAC) og Zalo. Det skal det ikke bli gjort mere innkjøp av! Men blir værre med Matis, altså.. :cry: :cry: :cry: Håper du kommer til å anbefale de som har fått anbefalt Matis i hudpleierutinene sine ett annet merke (og i såfall hvilke produkter som kan være “duplikat” av de man har fått anbefalt fra Matis) etterhvert… Men så lenge det virker som at Matis har den beste sensitivserien, så vet jeg ikke helt hva jeg gjør med det enda, altså..
Men jeg er absolutt FOR dyrevennlige bloggere prosjektet, og skal gjøre mitt for at det spres til venner, beskjente og familien. Vi må alle bli mer bevisste på dette! :-) Jeg følger med på den røde listen og synes det er supert at du holder oversikten for oss lesere! (mer Matis produkter står på ønskelista mi til jul, så jeg føler meg litt “bad”, men…synes de funker så bra)..

Dette kommer til å vokse og vokse!! :-D :-D Masse lykke til med dette! hjertet mitt begynner å brenne mer og mer for dette jo mer du skriver om det.. :-D

Reply

Monica November 10, 2009 at 06:04

Kjempeflott med oppdatering av dyrevennlige bloggere, bra tiltak! :)

Reply

Miss Grey November 10, 2009 at 12:08

Ser du har fått veldig mange innspill allerede, men må bare henge meg på forslaget til Silje – få den logoen opp på masse dyrevernsnettsider!

Slenger med noen sider:

http://www.dyrebeskyttelsen.no/ (DOH!)
http://www.dyretesting.no/ (Du burde absolutt prøve deg her!!)
http://www.dyrevernalliansen.org/
http://www.dyrsrettigheter.no/?module=Articles&action=ArticleFolder.publicOpenFolder&ID=265
http://www.etiskforbruk.no/ (Jeg vet ikke om disse tar avstand fra dyretesting, men tror det ville være verdt å kontakte dem!)

Jeg mener heller ikke at du skal hooke deg opp med Miljøpartiet de grønne, vil baregjøre deg oppmerksom på noe jeg fant i prinsipprogrammet deres her om dagen. Kan ikke huske å ha sett noe norsk parti ha tatt så sterk avstand fra dyretesting tidligere:

“Norge forbruker et stort antall forsøksdyr i undervisning og forskning. Dyrene brukes som modeller for oss selv, men vi påfører dem gjerne smerter vi ellers ville kalt tortur. Samtidig er dyreforsøk en vitenskapelig upålitelig metode, som ofte gir usikre eller misvisende svar. Miljøpartiet De Grønne tar avstand fra alle smertevoldende dyreforsøk.”

Reply

Karita November 10, 2009 at 13:34

Synes Dyrevennlige Bloggere er et kjempeflott konsept :-D Før jeg begynte å lese bloggen din HC, tenkte jeg ikke så mye over hvilke produkter jeg kjøpte, bare så lenge de lovde noe bra eller hadde en fin innpakning. Men slik er det ikke lenger! Nå sjekker jeg ofte listen din over hva jeg bør/bør ikke kjøpe og sjekker også hva som står bakpå produktene jeg kjøper. Jeg har fått øynene opp for at det finnes bedre produkter enn det jeg finner på H&M eller Vita, men også at gode ting koster mer. Men det er det vel verdt for en fin hud?

Må ærlig innrømme at jeg ikke har kastet alle mine dyre-testede produkter, men etterhvert vil jeg bytte disse ut med bedre produkter som er cruelty-free.

Reply

tn November 10, 2009 at 21:13

Jeg har lest bloggen din i noen måneder nå, og jeg må innrømme at du er den bestes bloggen jeg leser innen hud og sminke. Selv om jeg synes at du tar litt fra TiffanyD. Hver gang jeg har lyst på en hudkrem, eller ser et nytt sminkemerke osv. så søker jeg i søkefeltet ditt for å se om du har skrevet om produktet fra før av. Jeg tar til meg utrolig mange råd som du legger ut på bloggen. Ikke nok med det, så digger jeg sarkasmen din og at du ikke bare er en “Jeg er snill og god. Worldpeace.”-blogger. Som foreksempel parodien av svenske bloggere og hvordan man “sminker” leppene. Du spør også hva jeg synes om dyrevennlie bloggere. For å være helt ærlig, så bryr jeg meg ikke så mye om det.
Stå på;D

Reply

Hilde Christina November 10, 2009 at 21:40

Tar litt fra TiffanyD…? Jeg leser ikke hennes blogg, hva er det jeg tar derfra? Btw, jeg spurte om meningen din om DB..ikke meg..

Reply

Aisha November 10, 2009 at 21:39

jeg synes hele konseptet med dyrevennlige bloggere er genialt, fordi det belyser problemene ved dyretesting osv. og samtidig gir det folk muligheten til å bli mer oppmerksomme på produkter som er testet på dyr. :-)

Reply

Alise November 11, 2009 at 09:48

Jeg synes DB og hele konseptet er kjempe fint. Vi lever i 2009, og vi trenger ikke bruke produkter som testes på dyr. Det er en uting, rett og slett. Vi mennesker snakker om solidaritet, og at vi skal hjelpe alle andre, men før vi kan hjelpe andre må vi da strengt tatt klare å endre forbrukervaner som støtter tortur og lidelse. Jeg er selv med i Miljøparitet De grønne, og støtter alt som har med dyr å gjøre. Jeg er vegetarianer og sterkt i mot pels og skinnindustrien, samt dyretestet kosmetikk.

Det å samle dyrevennlige bloggere er et stort skritt i riktig retning. For å si det på på en skikkelig cheesy måte, et lite skritt for mennesket, men et stor for dyrene våre.
Det er ikke rett at vi skal kunne teste produkter på dyr for vår velferd når det er andre alternativer.

Dyrevennlige bloggere er et fantastisk konsept. Rett og slett.
Jeg kan ikke annet enn å rose deg opp i skyene.

Reply

Anette November 11, 2009 at 11:03

Dyrevennlige bloggere er et flott tiltak. Det at flere blogger står sammen og viser at man bryr seg om dyr får frem et viktig tema på en bra måte!

Reply

Siren November 11, 2009 at 14:49

Jeg synes dette er genialt. Du har sannsynligvis mange lesere allerede som budskapet har nådd ut til, men nå har du mulighet til å få mange flere oppmerksom på dyretesting. Det er også bra at du linker til de bloggene som er med på prosjektet, slik at de har mulighet til å få flere lesere så det blir en win win situasjon for alle.

Reply

Hanne November 11, 2009 at 16:59

Jeg synes Dyrevennlige Bloggere er et kjempeflott prosjekt! Det er totalt unødvendig å teste på dyr, og det er på grunn av deg at jeg har blitt obs på dyretestede produkter, takk for det :)

Ønsker deg lykke til videre med dette!

Reply

Hanne November 15, 2009 at 12:52

Kjempebra initiativ! Blogging er etterhvert blitt en ganske stor greie, kommer bare flere og flere bloggere opp på nettet! Så å bruke disse for å få ut viktige budskap er absolutt veldig viktig :) Å oppdrette en gruppe som dette, vil bare gjøre at flere å flere henger seg på denne ideen. Og både bloggere og lesere vil bli påvirket til å være bevisst på dette temaet. Så det du gjør nå, kan virkelig få mange, mange flere til å bli dyrevennlige.
Selv er dette et tema som opptar meg, har vært vegetarianer så lenge jeg kan huske. Og er bevisst når jeg kjøper nye produkter, de skal ikke være testet på dyr! Så jeg er utrolig glad for at du kom på denne ideen, og håper mange flere blir bevisst på dette ved hjelp av den.

Når det gjelder hva mer du kan gjøre; kanskje få opp en side hvor det blir lettere for nye å bli dyrevennlige. At du for eksempel på ‘dyrevennlige bloggere’ siden din linker til andre innlegg her, hvor det står hvilke merker som er dyrevennlige osv. Altså legge litt opp til at nye kan lese seg fram til hva de kan gjøre, og litt om hvorfor de burde legge bort alt som ikke er dyrevennlig. Vise litt hvordan de faktiske forholdene er for disse stakkars dyrene..

Men lykke til, og håper det stadig blir flere og flere bloggere som hiver seg på dette prosjektet. Skulle gjerne gjort det selv om jeg hadde hatt blogg! Også håper jeg at stadig flere personer blir bevisst på område.

Reply

Mina S. November 21, 2009 at 19:57

Syns dyrevennlige bloggere er genialt! Da får du liksom spredd ordet rundt hos andre bloggere, slik at flere og flere blir informert om hvilke merker som testes på dyr, hva det vil si å teste på dyr osv osv..
Litt kjipt med de som fortsetter å kjøpe dyretestede produkter etter å ha meldt seg på.
Håper at dette blir såpass stort at vi tilslutt får en slutt på testing av rare greier på dyr! De har like stor rett på et normalt liv, som oss.

Må bare legge til at før så trodde jeg aldri at jeg kom til å bli så dyrevennlig innen sminke, det var liksom så vanskelig(!), så kom jeg over bloggen her, og fikk jo tips om masse dyrevennlige produkter, så kan med hånden på hjerte si at jeg idag er helt dyrevennlig :D
(uten om en tigi palette jeg har som ble kjøpt for lenge siden, men den skal jeg selvsagt ikke kjøpe ny av)

Reply

Frøken Friken (Linda) November 22, 2009 at 18:09

ikke Frøken Friken – Linda, ikke sant? en annen Linda? hihi :X-P:

Reply

Frøken Friken (Linda) November 26, 2009 at 19:12

WEEEEEE! Det VAR meg!!!!!! ;D;D:D Hele postkassa luktet godt i dag!!! Tusen tusen takk!!! Ble kjempe overrasket, for jeg pleier aldri å vinne noe!! Helt i sjokk, jeg!! ;D;D;D;D Håpet jo på at det var meg, men trodde det ikke;p hihi

Reply

Anja May 26, 2011 at 11:32

Hei! Jeg sksl ha et foredrag om det samme, men bare på engelsk. Så jeg lurte på om du kunne sende meg/kommentere på min blogg (illustratioon.blogg.no) hvordan ditt foredrag var, eller bare litt av det eller kanskje bare litt info om det du kan i korte trekk? Det gjør det lettere for meg å finne info, jeg skal ikke kopiere ditt, aldri om jeg gjør det. Hadde vært kjempefint for meg, men selvfølgelig er det ditt valg ;)

Reply

Hilde Christina May 26, 2011 at 12:57

Ikke tid til dette, beklager!

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: