Hudpleieprogram

Nyhetsbrev

Hudpleieprogram

Obs! Per nå tar jeg ikke imot bestillinger av hudpleieprogram.

For de av dere som ønsker individuell produktveiledning fra meg, lager jeg hudpleieprogram hvor du vil motta en hudpleierutine spesielt tilpasset deg og din hud. Her setter jeg opp en full hudpleierutine, basert på informasjonen du sender meg ved bestilling. Rutinen jeg setter opp inneholder anbefalinger innen rens, serum, toner, , dagkrem, nattkrem, peeling, masker, øyekrem og SOS-produkt/fuktspray etter behov. Rutinen vil også inneholde informasjon om produktene jeg velger til din hud, i tillegg til bruksmåte. Jeg legger også ved informasjon om hvor produktene kan fåes kjøpt til best mulig pris. Du kan stille 5 oppfølgende spørsmål i inntil ett år etter mottatt program.

Rutinene jeg lager inneholder med andre ord alt du trenger for å kunne oppnå en forbedret hud med færre urenheter, økt glød og et generelt sunnere utseende.

De merkene jeg anbefaler produkter fra er:

 • emerginC
 • Decléor
 • md formulations
 • Matis
 • Carita
 • PRIORI
 • Dermalogica (enkeltprodukter, ikke full rutine)

Dersom du har produktønsker innen et spesifikt merke kan du legge med informasjon om dette ved bestillingen din. Dette er riktignok ikke et krav, og dersom jeg ikke mottar beskjed om ønsket merke, anbefaler jeg de produktene jeg mener er best og har best erfaring med.

 

Bestilling av hudpleieprogram

Hudpleieprogrampakken koster per nå 580,-. Benytt skjemaet under for bestilling. Du kan også benytte dette skjemaet dersom du har spørsmål eller kommentarer i tilknytning til hudpleieprogram eller bestilling. Dersom du ønsker å legge ved bilder av huden din, kan dette også gjøres via kontaktskjemaet under, men dette er ikke et krav.

[Form id=”10″]

 

Du vil motta mail med betalingsinformasjon. Programmet må forhåndsbetales gjennom nettbank eller betaling via Paypal. Tilleggsavgift for betaling via Paypal er kr 45,-. Per nå er det en ventetid på 12 virkedager fra registrert betaling.

Her er en sjekkliste med punkter du bør skrive litt om:

 • Hva slags produkter bruker du per nå? Merker og også navn på produktene.
 • Er det noen spesielle merker du ønsker anbefaling innen?
 • Vet du hvilken hudtype du har?
 • Hvordan er porestørrelsen din?
 • Vil du beskrive huden din som grov eller fin?
 • Blir du noen gang blank i huden, i så fall hvor?
 • Blir du noen gang stram i maska etter f.eks. en dusj?
 • Flasser huden din noen gang, i så fall hvor?
 • Får du urenheter? I så fall, er det svarte/hvite prikker eller kviser med puss?
 • Hvor får du urenheter, om du får det?
 • Har du noen form for allergi?
 • Blir huden din noen gang rød/irritert/sår?
 • Hvordan reagerer du på kulde? Blir huden din rød eller holder den seg normal?

Husk at jo nøyere du er, jo enklere er det for meg å finne riktige produkter, så skriv gjerne mer enn du tror du trenger og ta med alle detaljer du kommer på. Ingenting er for dumt, og litt om livsstil og deg generelt er ikke feil å inkludere.

Hemmeligheten bak feilfri hud

Hemmeligheten bak feilfri hud er mer komplisert enn bare ett mirakelprodukt – dessverre. Selv om det er vanskelig og ofte frustrerende, må man ofte prøve og feile igjen og igjen for å finne sin perfekte hudpleierutine. Å kopiere andres hudpleierutine er sjelden ideelt siden hud er veldig individuelt, og det å finne riktige produkter i hudpleiejungelenuten utdannelse kan ofte være vanskelig. Jeg forsøker å veilede så godt jeg kan på denne nettsiden, og du kan finne mange tips dersom du leser innleggene jeg har skrevet, men dersom du ønsker individuell hjelp i produktjungelen, kan jeg sette sammen en produktoversikt til deg som inneholder alle de produktene du trenger for å oppnå en forbedret hud. Produktene i oversikten skal bedre de hudproblemene du ønsker å få bukt med, om det så er urenheter, mangel på glød, ujevn hudtone eller liknende.

Dersom du ønsker å lese en gjesteomtale av mitt hudpleieprogram, kan du finne den her:

For de av dere som lurer på hvorfor dette er noe jeg tar betalt for har jeg skrevet et eget innlegg om dette som dere kan lese her.

 

Om du har spørsmål eller kommentarer er det selvfølgelig bare å ta kontakt med meg.

Med forbehold om endringer i pris og vilkår. I noen tilfeller har jeg ikke tid eller mulighet til å behandle alle bestillingene jeg mottar, du vil motta beskjed om dette er tilfellet med din bestilling.

 

Her er noen av tilbakemeldingene jeg har fått på programmene jeg til nå har laget:

Etter å ha lest bloggen til HC en stund bestemte jeg meg for å virkelig begynne å bruke GODE produkter. Dere som meg vet at det er en jungel og hav av produkter, så for å ikke sløse bort penger på noe så bestilte jeg hudpleieprogram til Hilde Christina for å få en start i riktig retning, med de riktige produktene for min hud. Og jeg har hittil ikke kastet bort en eneste krone! Hudpleieprogrammet og hudpleieproduktene jeg endte opp med har vist seg å være tidenes investeting. Jeg gikk fra å være jenta som gråt foran speilet da jeg fjernet makeupen til å være den som møter opp på forelesing, gym, trening, what so ever til og med fest uten foundation av noe slag fordi huden min er feilfri! I tillegg til å benytte meg av hudpleieprogrammet fulgte jeg alle råd som er å finne på denne bloggen, blant annet det å stikke hull på kviser før man klemmer de, og jeg finner ikke ord for hvor effektivt dette har vært for huden min. Men som Hilde Christina skriver, det hjelper ikke å ha gode produkter og dårlig makup på og jeg kan skrive under på at det hjelper ikke en døyt heller med gode makeupprodukter og dårlige hudpleieprodukter! Uten tipsene fra bloggen og veiledningen fra hudpleieprogrammet hadde jeg aldri blitt kvitt porene, kvisene og sårene som kom av oppkløna kviser. Hilde hjalp meg ut av den onde sirkelen!

– Marita S.

Endelig (!) har jeg fått alle hudpleieproduktene i hus. Etter å ha fulgt den nye rutinen i bare noen få dager, har jeg merket STOR forskjell på huden min. Den er mye glattere, ser og kjennes sunnere ut, endel urenheter er borte og størrelsen på porene mine er blitt betydelig mindre! Jeg er så fornøyd, og gleder meg til å se huden min bli enda finere.

– Hanne.

Uten din hjelp så hadde jeg fortsatt brukt tusenvis av kroner hos forskjellige hudpleier uten et resultat som varer. Du har sikkert hørt dette over 1000 ganger før, men Tusen Hjertelig Takk!! Du hjelper mange som har hudproblemer samt inspirerer dem til å bruke produkter som ikke er testede på dyr og det er bare fantastisk bra=)=)=)

-Petra

Jeg bestilte hudpleieprogram en god stund siden, og er så takknemlig, tusen takk, huden min elsker deg, den har aldri hatt det bedre, og jeg har det bedre generelt fordi jeg vet at jeg har på meg det beste tilbehør….nemlig fin hud!

– Rasha

“Hadde det ikke vært for Hilde Christina og bloggen hennes hadde jeg fortsatt mishandlet huden min med sterke og altfor lite fuktgivende produkter, alt anbefalt av “kyndige hudpleiere”. Over mail, på første forsøk, uten å så mye som ha sett på huden min, klarte HC å finne bedre produkter for min hud enn noen hudpleier tidligere har klart.

– Anne, Oslo

Hudpleieprogrammet jeg fikk tilsendt var komplett og detaljert, og HC konstaterte ganske raskt at urenhetene jeg hadde hatt antagelig skyldtes fuktfattighet. Ut med kremer for fet hud, inn med hydra floral og fuktspray. Og det funker som bare det. Det er vanskelig å forstå hvordan utdannede hudpleiere i flere år elegant har oversett at huden min trengte fukt, og heller pøst på med uttørkende saker. Men det viser vel bare hvor vanskelig det er å finne flinke hudpleiere der ute, som hører på det du har å fortelle om hvordan huden din oppfører seg. De jeg har gått til har stort sett aldri tid til å høre etter på hva kunden har å si, og virker stort sett som de har bestemt seg på forhånd for hva du skal kjøpe. HC legger merke til detaljene i det du forteller om huden din. Det er ikke så rart at det gir bedre resultater enn når hudpleieren tar en kjapp kikk i hudpleiesalongen, det er jo du selv som lever med huden din 24/7! Jeg blir mindre blank i ansiktet enn før, de små hudfargede klumpene i panna er borte, får mye sjeldnere småkviser, og de vonde dyptliggende klumpene jeg kunne få på haka av og til har jeg ikke sett noe til siden sommeren. Nå kan jeg dra fingeren over ansiktet, og huden er glatt. Det er ganske utrolig i min verden. HC har vært fantastisk flink til å følge opp i ettertid, alle spørsmål jeg har hatt har blitt besvart raskt og grundig. Og da snakker vi spørsmål om alt fra sminke til kosttilskudd og ingredienser i vaskemidler. Ikke en eneste anbefaling har vært uheldig. Jeg kommer aldri mer til å stole på noen annen enn henne hva gjelder hudpleie! Huden min elsker HC <3   Etter at jeg fulgte dine råd, så har huden blitt slik jeg egentlig aldri hadd den kunne bli! Jeg kan nå, for første gang siden jeg var kanskje 13 år (og jeg er nå 28) vise meg utendørs HELT UTEN SMINKE på huden!!! Dette er huge for meg altså, for å si det som Paris ville sagt det, hehe! Jeg foretrekker likevel og ha litt sminke på, har jo ikke fått perfekt hud, men nå kan jeg gå søndagstur uten sminke og virkelig la huden puste, og det er fantastisk herlig!! Hudtonen/fargen min er blitt jevnere, huden er blitt mattere, jeg har nesten aldri kviser lengre, hudormene er blitt nesten borte, og porene mine har blitt betydelig mindre! Hva mer kan man be om? Du er en engel!!! 

– Cristi, Trondheim.

Ble tipset av ei god venninne om bloggen til Hilde Christina, ble utrolig fascinert og har blitt avhengig av å sjekke siden flere ganger om dagen! Er en utrolig nyttig blogg som gir mange gode tips og denne jenta vet virkelig hva hun snakker om når det kommer til produkter og hudpleie! Og ikke minst har hun reddet huden min etter at den ble “ødelagt” etter et år som elev på en hudpleieskole. Anbefaler et hudpleieprogram fra HC for alle! Dette er en hudpleier man virkelig kan stole på har den kunnskapen som trengs Smile

– Kristina K.

Tenkte bare å sende deg en liten tilbakemeldingSmile Jeg har byttet ut alle hudpleieproduktene mine med produktene du anbefalte, utenom øyekremen, jeg gikk for en variant fra decleor isteden. Jeg har tilogmed tatt nattlysolje. Jeg har ikke brukt disse produktene lenge, men jeg kan faktisk se forbedring for hver eneste dag. Og jeg trodde jeg hadde perfekt hud fra før av! Decleor sine balmer er ultradeilige, og md sin peeling er helt fantastisk. Egentlig er jeg fornøyd med alt du anbefalte. Uansett, hurra for at alt er bedre nå, og takk for at du tok deg tid til å lage et hudpleieprogram til meg! Jeg er superfornøyd! Kommer  helt sikkert til å prøve flere av produktene du anbefaler etterhvert. Kommer nok snart til et stadie der jeg ikke bruker noe som ikke er anbefalt av deg, haha. 

– Maren Kristiane

Hudpleieprogrammet jeg fikk av Hilde Christina er jeg veldig fornøyd med. Det var laaaangt(!), ryddig og oversiktlig. Produktene passet veeldig bra. Jeg merker at huden min har fått mye mer glød og fuktighet, og de bittesmå urenhetene mine i panna har faktisk forsvunnet! Den har også fått en jevnere hudtone. Huden min holder seg rolig og får mye sjeldnere røde “utbrudd” og har ennå ikke opplevd tørre flekker i kinnene, slik jeg sleit veldig med før. Jeg er veldig fornøyd med alle produktene jeg ble anbefalt, men kunne tenkt meg og fått en serumanbefaling ekstra som gikk på urenheter i t.sone. (Hint hintRazz) Jeg har blitt forelska delicate peelingen til matis og maskene fra Decleor! De funker som fy! Huden min elsker deg Hilde Christina Smile

– Gro, 20 år, fra Porsgrunn.

Jeg bestilte hudpleieprogram av Hilde Christina da jeg ikke klarte å finne de rette produktene selv, og ikke ante hva slags hudtype jeg har,etc.. Hun er veldig nøyaktig og grundig. Jeg fikk 6 maskinskrevne sider med anbefalinger, bruksmåter og hvorfor hun anbefalte disse produktene til min hud, hva slags hud jeg har, og en kort oversikt over de ulike produktene. Jeg kjøpte det jeg trengte, det svei i lommeboka, men himmel og hav, det er virkelig verdt det. Huden oppfører seg annerledes nå. Den er ikke så hissig rød som den pleier, ikke føler jeg meg stram i maska, og urenheter og andre ulumskheter er på vei vekk. Jeg har mer glød og får også komplimenter for hvor fin huden min ser ut, da blir jeg fornøyd for å si det sånn Grin Jeg har også sendt epost og gnålt i ettertid, hun svarer veldig raskt, og så er hun så koselig. Hun trår til og hjelper om det skulle være noe. For eksempel produkter som er tatt ut av produksjon, da finner hun en erstatter. Jeg er veldig fornøyd og ville anbefalt hun til alle som ikke klarer å finne stien i hudpleiejungelen selv.

– Mari J

Jeg har så lenge jeg kan huske slitt med urenheter og grå, livløs hud. Oppdaget bloggen til HC ved en tilfeldighet og ble fort avhengig. Hun er kjempeflink til å svare på spørsmål, komme med råd og anbefalinger. Jeg var avhengig av å bruke foundation, concealer og dekkstifter uansett hvor jeg skulle, men nå bare et år senere er huden min så frisk og fin at jeg ikke har noen problemer med å vise meg uten sminke lenger. Jeg får til og med komplimenter for huden min! Jeg tar meg selv i å ønske meg en kvise i ny og ne bare så jeg kan få den til å forsvinne igjen uten problemer Smile

-Heidi N.

Tusen takk for flotte tips, har lest bloggen din i rundt 4-5 mnd nå og huden min ser fantastisk ut Grin

– Jenny

Vil takke deg, jeg! Du er et forbilde, og jeg synes det er helt fantastisk at du har bloggen din, for den er virkelig til hjelp for mange jenter/kvinner der ute! Du er ærlig, kommer med tips, og jeg kan hvertfall si at du har hjulpet meg og min hud langt på vei Smile Stå på Hilde Christina! Jeg går aldri en dag uten å gå innom bloggen din Grin 

– Hanne S

Etter at jeg kom over bloggen din i høst og du hjalp meg med å komme i gang med rens, riktig kremer osv har huden blitt så fantastisk mye bedre. Jeg er utrolig takknemlig. Veldig rart, jeg aner jo ikke hvem du er, men jeg skulle gjerne gitt deg en god klem og et kjempetakk!

– Camilla

Hilde Christina: Du har reddet huden min! Den er blitt fantastisk i forhold til det den var før jeg begynte å lese bloggen din og skjønte at hudpleie fra H&M, Cubus, Esthetique etc er noe dritt!

– Therese