HealGel Body – Helende produkt for kropp

Nyhetsbrev

HealGel Body – Helende produkt for kropp

by Hilde Christina on 26. Aug, 2014

in Kroppsprodukter, Månedens produkt

Healgel BodyDet er ikke ofte jeg omtaler produkter etter å ha eid dem bare noen dager, men iblant imponerer produkter så mye at jeg ønsker å dele hvor ekstatisk jeg er med en gang, og etter å ha testet det nye produktet til HealGel på sår hud, var jeg nødt til å dele min erfaring med dere.

HealGel er, som dere kanskje vet, et merke som er laget av plastiske kirurger og hvor produktene er ment til bruk etter behandlinger hvor huden vår har behov for maksimalt med pleie, derav navnet ‘heal gel’. Dette er produkter jeg har skrytt masse av tidligere og nylig lanserte de sitt første produkt spesielt tilpasset kropp; HealGel Body. Siden jeg har vært utrolig imponert med de tre ansiktsproduktene fra dette merket, måtte jeg teste dette kroppsproduktet også, og etter bare noen dagers bruk er jeg veldig imponert.

Etter å ha glemt å ta av meg et halssmykke før jeg la meg for kvelden, våknet jeg med ekstremt sår hud rundt halsen. Jeg hadde fått tydelige blemmer akkurat der halssmykket hadde ligget og dette var såpass sårt at det forble ubehagelig hele dagen gjennom. Siden jeg tidligere hadde fått Heal Gel Body i posten, bestemte jeg meg for å teste dette produktet på den såre og røde huden, mest for moro skyld. Etter bare seks timer var blemmene utrolig nok borte og huden min var nesten tilbake til normalen igjen. Den intense svien var fullstendig borte og huden min var nesten ikke rød lenger.

photo (6)Øverst: Rett etter påføring.
Nederst: Seks timer etter påføring.

Dette var veldig uventet og en positiv overraskelse fra dette produktet, spesielt fordi huden min heles utrolig sakte om dagen, det grunnet medisinbruk. Sår hud er noe jeg opplever raskere nå enn før, og når jeg først får sår hud så forblir den ofte sår en stund. Det er lenge siden jeg har sett bedring så raskt og dette gjorde sitt til at jeg definitivt kommer til å fortsette å bruke HealGel Body på små og store hudkriser i form av sår hud, blemmer, nuppete hud, små kutt osv. Selv om jeg stort sett har holdt meg i ro etter at jeg ble diagnotisert med en kronisk sykdom, har sår en tendens til å plage meg lenger enn jeg skulle ønske og jeg har ofte små kutt på hender og armer etter at vi fikk det nyeste kjæledyret vårt, Pete (en Bearded Dragon med ekstremt skarpe klør!).

Produktet inneholder:

Aqua (Water), Glycerin, Propylene Glycol, Methylsilanol Hydroxyproline Aspartate, Cyclopentasiloxane, Polysilicone-11, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/ VP Copolymer, Dimethicone, Phenoxyethanol, Arnica Montana Flower Extract, Laminaria Digitata Extract, Phospholipids, Alcohol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Madecassoside, Linalool, Salicylic Acid, Potassium Sorbate, Limonene.

HealGel Intensive har vært min faste livredder når huden min har fått små sår, men til små og store skader på kropp kommer jeg til å bruke HealGel Body fra nå av. Til tross for at august måned ikke er over helt enda, kårer jeg denne til månedens produkt for august for det er ikke noe produkt som har imponert meg så mye som dette denne måneden. Neppe vil jeg finne et produkt som imponerer mer de neste fem dagene, derfor tar jeg sjansen på å kåre denne som vinner for august 2014.

I likhet med HealGel Intensive har denne en lett gelkonsistens og påført på huden virker den ikke spesielt fuktgivende. Den er litt for lett, med litt for spesiell konsistens til at den imponerer stort på fukttilførsel. For å tilføre fukt bruker jeg uansett standard body lotions istedet, dette er for meg et SOS-produkt til bruk i spesielle tilfeller, ikke nødvendigvis et produkt jeg strekker meg etter når huden min har behov for fukt. I tillegg til å virke helende, virker også produktet dempende på kløe. De siste ukene har jeg opplevd å få små, røde, ekstremt kløende prikker rundt om på kroppen og så langt er jeg fornøyd med effekten HealGel Body har hatt på disse små prikkene. Fordi dette sansynligvis er en allergisk reaksjon, varer dessverre ikke effekten spesielt lenge, jeg håper derfor at jeg i nær fremtid får et myggstikk jeg kan teste denne på, for å se om den har like god kløstillende effekt som den er helende. Produktet er ikke av de billigste, i likhet med de andre produktene i samme serie, men fordi dette er produkter til bruk nå og da er ikke prisen et problem slik jeg ser det. HealGel Intensive eide jeg i over et år før flasken ble tom, med andre ord er dette produkter som er drøye i bruk. Om du bruker produktet hver dag tør jeg ikke å si hvor lenge det varer siden dette er produkter jeg kun bruker når huden min har behov for ekstra pleie eller sår- eller arrheling, men til bruk nå og da er ikke dette et spesielt kostbart produkt å investere i.

Absolutt en ny vinner i denne serien og et nytt must for min ofte såre hud! Om du har testet denne, fortell meg gjerne hva din erfaring er.

 

Konklusjon

Hudtype: Alle hudtyper.
Alder: Alle aldre.
Konsistens: Lett gel.
Bruksmåte: Påfør og massér inn i huden. Bruk ved behov på sår hud som har ekstra behov for pleie, kan også brukes som standard body lotion for å tilføre huden fukt.

Pris: 405,- hos Feelunique.com, Allbeauty.com og Lookfantastic.com.
Begge nettbutikkene har gratis frakt til Norge, leveringstid er 5-10 virkedager. Feelunique tilbakebetaler toll/moms dersom du får dette i tillegg.

{ 16 comments… read them below or add one }

Julianne August 26, 2014 at 11:01

Tror du denne kunne vært noe å bruke på nye tattoveringer, enten alene eller i tillegg til en fuktighetsgivende krem?

Reply

Hilde Christina August 27, 2014 at 07:59

Ja, absolutt. :) Jeg brukte HealGel Intensive på min siste tatovering da den var helt fersk og det fungerte veldig bra.

Reply

Ina August 26, 2014 at 13:18

Kan den brukes på eks lette brannsår?

Reply

Hilde Christina August 27, 2014 at 07:59

Ja, absolutt!

Reply

Elin August 26, 2014 at 17:16

Lurte på hvilken du anbefaler etter barbering av intimsone. Heal Gel intensive eller heal Gel kropp. Takk for svar. Fortsatt god bedring

Reply

Hilde Christina August 27, 2014 at 07:59

Det tror jeg blir hipp som happ :) Ikke testet selv så jeg tør ikke å garantere noe, men jeg ser for meg at de begge vil fungere fint.

Reply

sara August 26, 2014 at 17:42

Hei! elsker bloggen din!!! Jeg lurte på om du har prøvd noen produkter fra den helt nye hudpleieserien elizabeth arden pro. Tror det er md og priori som står bak ingridiensene osv men at det går under varmerket elizabeth arden eller noe sånt.. Vet ikke hvor ny den er i usa da.. hadde vært morsomt å høre omtale, hvis du har prøvd noe av det?
God bedring forresten!!<3<3

Reply

Hilde Christina August 27, 2014 at 07:58

Det merket tester på dyr så det er ikke et merke jeg kommer til å teste, nei.

Reply

Stine August 27, 2014 at 14:33

Gjør de det? Det var dumt, for på Priori sine produkter står det at de ikke tester på dyr. Når de lanserer et nytt merke, der produktene skal være det beste fra MD og Priori, så hadde jeg ikke forventet at de velger å teste på dyr.

Reply

Kristina August 26, 2014 at 18:50

Hvilken av HealGel body og HealGel Intensive tror du vil være best til arr-behandling (på armene)? :)

Reply

Hilde Christina August 27, 2014 at 07:57

Det er umulig å si uten å prøve, jeg tør ikke å si hvilken effekt HealGel Body har på arr, men jeg vet Intensive har god effekt der. :) Før/etterbilder finner du om du søker øverst i søkefeltet, jeg har laget innlegg om HealGel Intensive og arr.

Reply

Lise Loeng August 27, 2014 at 00:14

Hei, jeg vet dette spørsmålet ikke har noe med dette innlegget å gjøre, men jeg tar det her fordi det er det nyeste innlegget.
Jeg lurer på om du har noen tips til å fjerne/dempe eller eventuelt dekke fregner. Dette er noe jeg slite veldig med, ikke fordi andre kommenterer eller kritiserer det men fordi jeg ikke liker det selv. Der tærer på selvtilliten og jeg går ikke ut blant folk uten et tykt lag med foundation.
Jeg syntes også at det er rart at jeg har disse fregnen siden jeg har brunt hår og en hudtype med mye pigment. Fregnene blir i tilleg sterkere i solen.

Setter utrolig stor pris på svar:)

Reply

Jan Erik August 27, 2014 at 07:59

Hei,

Legg gjerne kommentar/spørsmål under relevant innlegg så er det lettere for Hilde Christina å kunne gi råd da flere vil gagne av tipsene. Om det er et nytt eller gammelt innlegg spiller ingen rolle, vi ser alle kommentarer som kommer inn.

Reply

Hedda August 27, 2014 at 13:55

Hei først vil jeg bare si at jeg elsker bloggen din. Jeg har en mor som ikke er så opptatt av dyretesting men nå har hun begynt å kjøpe dyrevenlige produkter, nå trenger hun en ny sminkefjerner hun har prøvd en fra origins og en fra simpel. Hun tenker å gå tilbake til sin favorit fra lancom, så vet du om en dyrevenelig flytende sminkefjerner som passer til fet hud som er like bra som lancom sin, pris spiller ingen rolle :)

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 13:47

Hei! Så koselig å høre at din mor har gått over til dyrevennlige produkter, det liker vi! :) Fint om du kan legge spørsmål under relevante innlegg så slipper jeg å svare på ting flere ganger, du kan også søke øverst i søkefeltet for å finne svar på det du lurer på, eller innlegg om emner du ønsker å lese om. Jeg er ikke alltid tilgjengelig på kommentarer grunnet helsen min så er det ting du lurer på hvor du ønsker svar, er det som regel alltid svar å finne via søkefeltet.

Om du søker etter ‘sminkefjerner’ får du opp min favoritt: http://www.hildechristina.com/bareminerals-instant-waterproof-eye-makeup-remover-sminkefjerner-som-overrasket/

Reply

anette August 28, 2014 at 20:40

tror du denne hjelper mot kløende utslett og muligens eksem?

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: