Mine Favorittprodukter

Nyhetsbrev

Mine Favorittprodukter

hall-of-fame1

Dette er min Hall Of Fame, en samling av mine absolutte favorittprodukter. Jeg har hatt mange ulike favoritter opp igjennom årene, produktene på denne siden er favorittproduktene mine per nå, og produkter jeg bruker fast. Du vil derfor kunne finne produkter på nettsiden min som er omtalt som favoritter, men for at denne listen ikke skal bli for lang, er dette produktene jeg eier og bruker per nå.

Denne siden er under konstant endring og vil oppdateres etterhvert som jeg oppdager nye herligheter, så kom gjerne innom senere også!

Sist oppdatert: 26. januar 2014 – Makeup, hudpleie, lepper.

 

Trykk på produktnavnet for å lese omtale av produktet.

 

Hudpleie

EmerginC Scientific Organics Phytocell serum og krem

EmerginC er et av de beste produktene på markedet, og serum og fuktighetskrem fra Scientific Organics serien deres, er perfekte for min hud. Huden min har aldri sett bedre ut enn den har gjort etter at jeg begynte med disse produktene.

EmerginC fåes hos Blivakker.no.

EmerginC Hyper-Vitalizer Cream

For bruk når det er kaldere ute er denne perfekt for huden min. Den tilfører masse fukt, uten å gjøre meg blank. Fuktighetskremer som tilfører like mye fukt som denne gjør meg alltid blank, men dette er den første fuktighetskremen jeg har testet som ikke gjør meg blank, men allikevel tilfører nok fukt til min, til tider, ekstremt dehydrerte hud.

Fåes hos Blivakker.no.

Dermalogica AgeSmart Multivitamin Power Recovery Masque

En ansiktsmaske som er et lite stykke magi for huden min. Denne bruker jeg som redning når huden min har behov for en oppkvikker, når jeg har urenheter, flassende og tørr hud, og alltid ellers når huden min har en eller annen form for minikrise jeg ønsker å få bukt med.

Brandnameskincare er en trygg selger på eBay som selger denne til god pris, de merker også pakkene med lavere verdi slik at du slipper unna toll/moms.

Linda Johansen Mikrofiber vott

Myk og skånsom vott for rens av huden, det eneste alternativet innen denne typen produkter jeg faktisk liker. Den fjerner både ansiktsmakeup og øyemakeup kun ved bruk av vann, og er super til bruk sammen med renseprodukt. Kan også brukes for å fjerne ansiktsmaske og andre produkter fra huden.

Produktet fåes hos Lindajohansen.no! For å få 15% rabatt på denne, bruk rabattkode HC2013.

EmerginC Scientific Organics Phytocell detox mask

Min favoritt innen rensende masker! Denne er super for uren hud som sliter med urenheter, men er også god som forebyggende behandling for oss som sliter med urenheter en gang i blant. Det unike med denne masken er at den virker rensende uten å være for uttørkende for dehydrert hud.

Masken fåes hos Blivakker.no.

Linda Johansen Instant Rescue Mask

En maske jeg ofte bruker om morgenen når huden min trenger en rask oppkvikker! Masken tar kun 5 minutter å bruke, og den tilfører huden et fuktboost. God for dager hvor du trenger en oppfrisker, eller når huden din er sliten eller stresset.

Produktet fåes hos Lindajohansen.no, for å få 15% rabatt på denne, bruk rabattkode HC2013.

PRIORI Advanced AHA Daily Defense SPF 30

Et produkt jeg i utgangspunktet ikke likte fordi den har ekstremt lett konsistens og derfor ble altfor lite fuktgivende for min dehydrerte hud alene, men i kombinasjon med fuktighetskrem er denne utrolig god. Du trenger ikke å bytte ut dagkremen du allerede bruker og liker, denne påfører du enkelt over eller under fuktighetskrem.

Strawberrynet.com og Beautybridge.com har dette produktet til best pris. Du kan også finne den på ebay.com.

Heal Gel Intensive

For sår hud, irritert, nuppete, solbrent og irritert hud, er denne et supert SOS-produkt. Denne bruker jeg hver gang huden min har behov for ekstra pleie, dette er et produkt som opprinnelig ble laget for å bli brukt etter plastisk kirurgi og andre inngrep, og derfor virker den svært pleiende og regenererende.

Produktet fåes billigst hos Feelunique.com, de tilbakebetaler også toll/moms dersom du får dette i tillegg.

Heal Gel Eye

Samme produkt som HealGel Intesive, men dette er ment for øyne. Når jeg får røde eller såre øyne er det denne jeg strekker meg etter, den virker veldig helende og beroligende, og kurerer såre øyne over natten.

Fåes billigst hos Feelunique.com.

bareMinerals Instant Waterproof Eye Makeup Remover

Et produkt som overrasket veldig! Jeg trodde ikke jeg kom til å like hudpleieproduktene til Bare Minerals, men denne er faktisk veldig god. Fjerner øyemakeup godt, uten å irritere de sensitive øynene mine. Prisen er også god, og produktet er drøyt i bruk.

Feelunique.com og Escentuals.com har dette produktet til best pris.

Guinot One Step Cleansing Water

Et renseprodukt som er veldig enkelt i bruk. Denne påføres som en toner, og skal ikke skylles av etterpå. Denne har jeg brukt noen år nå, og den

Fåes hos Lookfantastic.com og Strawberrynet.com, begge med gratis shipping!

Dermalogica Solar Defense Super Sensitive FaceBlock SPF30 og Dermalogica Solar Defense Oil Free Matte Block SPF20

Jeg elsker disse! Disse brukes under dagkrem, noe jeg mener er et stort pluss. Du får solfaktor uten at du trenger å endre noe i rutinen din ellers.

Disse er nå ute av produksjon, men erstatninger som skal være helt like har dukket opp. Strawberrynet.com er den eneste nettbutikken som fortsatt har de gamle utgavene, erstatningene heter Dermalogica UltraCalming Super Sensitive Shield SPF 30 og Dermalogica mediBac Clearing Oil Free Matte SPF 30.

Guinot Hydrazone Moisturising Cream for Dehydrated Skin

Ny favoritt innen dagkrem! Denne gir fantastisk bra med fukt og jeg kan fint bruke denne både som dag- og nattkrem. Gir ikke urenheter og gjør meg heller ikke blank brukt under makeup. Super fuktighetskrem!

Fåes både hos Lookfantastic.com og Strawberrynet.com, begge med gratis shipping.

Decléor Aromessence Neroli Essential Night Balm

Denne bruker jeg til alt! Såre lepper, sår hud, sår snute og labber på hundene våre, på solbrent hud og alltid ellers når huden min trenger litt ekstra pleie. Den har balmkonsistens, men en liten mengde holder for et helt ansikt så man blir ikke spesielt fet i ansiktet.

Dette produktet er utrolig dyrt i butikk, men fåes mye billigere hos Allbeauty.com

Dermalogica AgeSmart Antioxidant Hydramist

Min favorittfuktspray!Her har jeg prøvd enormt mange ulike varianter, men denne er en av de svært få som ikke svir på huden min etter påføring. Lukten er passe diskret, den gir en hel masse fukt, og fordi den er en del av Dermalogicas antiage serie føler jeg at jeg gjør noe ekstra bra for huden min. Antioksidanter er bra!

Denne har en svimlende pris her i Norge, men den finnes selvfølgelig på nett, Strawberrynet har den til en bra pris. Jeg kjøpte min på Beautybridge.com, fordi man kan få denne i reisestørrelse her. Praktisk å prøve får man evt. kjøper full size.

MD Formulations Face & Body Scrub

Dette er skrubben over alle skrubber! Helt siden jeg prøvde denne første gang har jeg vært frelst. Denne er endel mer aktiv enn peelinger fra andre merker og dette er den eneste peelingen jeg har prøvd hvor jeg kan se en forskjell på huden min dagen etter bruk. Den kan brukes både til ansikt og kropp og passer til alle hudtyper.

Jeg bruker denne 2 ganger i uken etter rens. Fordi den inneholder glykolsyre kan den også brukes som en maske. Jeg påfører den som regel i dusjen slik at den kan ligge på huden en stund etter skrubbing og få optimal effekt.

Md formulations produseres ikke lenger i Europa, men Blivakker.no har produktene enda. En trygg eBay selger som fører dette merket og som sender fra USA er Brandnameskincare.

 

Priori CoffeeBerry Tightening Serum

Aktiv antiageserum som kan brukes av alle aldre og alle hudtyper. Gir fukt, forebygger urenheter og gir glød. Er superglad i dette serumet, liker tanken på at jeg gir huden min aktiv antiage pleie, uten at det virker negativt på noen måte. Priori er et enormt dyrt merke, både Beautybridge.com og Strawberrynet.com har produktene til en billigere penge.


Decléor Hydra Floral Mask

ALLE har behov for en fuktmaske. Med mindre du har ekstremt fet hud som konstant er blank. Jeg skal teste flere fuktmasker, per nå er det Decléors versjon som er min superfavoritt. Denne gir masse fukt og jeg liker det faktum at den faktisk trekker inn i huden. Jeg kan påføre et tykt lag og 15 minutter senere er det borte Smile Denne kan også soves med, så denne masken passer for de som ikke har tid eller ork til å styre mye med masker. Påfør, la virke i 15 minutter, masser inn resten og sov godt Smile

Fåes billigst på Allbeauty.com.


MD Formulations Vit-a-plus Firming Treatment Masque

Min alt-i-ett maske! Denne har trippel peelingeffekt, strammer opp huden, gir glød, forebygger aldring, gir fukt osv. I likhet med MD skrubb kan jeg også se et før og etter resultat når jeg bruker denne. Huden får veldig finglød og jeg trenger ikke bruke peeling før denne så man sparer tid! Selv om denne har navn som en antiage maske kan den brukes av alle. Elsker denne!

Md formulations finnes ikke lenger i produksjon i Europa, men Blivakker.no har fortsatt dette produktet tilgjengelig. En trygg selger på eBay som selger md formulations er Brandnameskincare.

 

Lepper

 

Terre d’Oc Shea Butter (omtale kommer)

Et veldig allsidig produkt som kan brukes til mer enn bare én ting. Dette er en fet salve som egner seg til bruk som leppepomade, som beskyttelse mot kulde, og på tørre områder, både i ansikt og på kropp. Den gir ikke urenheter og har blitt min faste kuldekrem og leppepomade for høsten og vinteren.

Fåes kjøpt hos den norske nettbutikken Greenspirit.no.

Linda Johansen Lip Spa SPF 15

Den beste leppepomaden på markedet med solfaktor! Det er vanskelig å finne gode leppepomader som også inneholder solfaktor, men denne tilfører mye fukt, samtidig som den beskytter leppene mot solens skadelige stråler.

Produktet koster 79,- og fåes hos LindaJohansen.no! Jeg har fått en rabattkode til mine lesere som gir 15% på alle produktene til Linda Johansen, kode dere kan bruke for å få rabatten er hc2013.

Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vernis À Lèvres Glossy Stain

Min absolutte favoritt innen rød leppefarge! Denne er som en krysning mellom gloss og leppestift, og den er fantastisk fin. Dette produktet eier jeg i mange ulike farger, absolutt verdt å sjekke ut om du liker leppeprodukter med god holdbarhet!

Fåes hos Feelunique.com!

ESTELLE & THILD Natural Lip Balm

Økologisk lipgloss! Denne gir fukt samtidig som den gir glossy effekt, noe som er sjelden å se. Jeg har denne i Raspberry Beige.

Den fåes hos Urbanretreat.co.uk!

Youngblood Lip Shine i ‘Iceblush

Min favoritt innen lipgloss! Denne gir fint skinn, den varer lenge og den tørker ikke ut leppene mine. Supert produkt jeg har kjøpt igjen og igjen. Fargen er så allsidig at den kan brukes til alt, i tillegg lukter den utrolig godt.

Fåes billigst hos Strawberrynet.com!

Decléor Aroma Sulotions Nourishing Lip Balm

Min favorittleppepomade! Denne er en av de få jeg kan bruke uten å få munnsår og den inneholder hverken mineralolje eller lanolin. Den gir MYE fukt og selvom jeg har prøvd å finne en erstatter, har jeg enda ikke klart det. Denne er noe dyrere enn ting du får på Vita, men 1000 ganger bedre også. Fåes billig på Feelunique.com og Allbeauty.com!

 

Hårprodukter

Uniq ONE All in One Hair Treatment

Et alt-i-ett produkt og en av de største vinnerne fra 2013. Denne virker pleiende, reparerende, varmebeskyttende osv, den hevder faktisk å ha hele ti ulike egenskaper. I tillegg gir den håret mitt volum, noe som er sjelden å se hos produkter som virker pleiende.

Fåes hos  Feelunique.com.

Joico K-Pak Intense Hydrator Treatment for Dry, Damaged Hair

Den beste hårmasken jeg kjenner til! Denne tilfører masse pleie og næring, uten å virke så tung at jeg må vaske håret mitt oftere enn før. Håret mitt er frizzy og farges hver 6. uke, men det holder seg fint og denne masken er veldig god hjelp. I tillegg har den en veldig vennlig pris!

Fåes hos Feelunique.com.

Agadir Argan Oil

Et produkt jeg ikke kan leve uten! Arganolje bruker jeg i håret ved hver vask, enten blandet med balsamen min, eller påført i vått hår etter dusj. Denne oljen gjør håret mitt silkemykt og sterkt, uten at det tynger eller gjør håret mitt fett. Jeg har denne både i standard flaske, og i sprayflaske. Sprayen bruker jeg hver eneste dag, da i tørt hår.

Det finnes mange ulike utgaver av argan oil på markedet, min favoritt er Agadir som jeg kjøper hos Feelunique.com.

Dr. Hauschka Neem Hair Lotion

Min redning for tørr og flassende hodebunn. For å oppnå så sunt hår som mulig er det like viktig å pleie hodebunnen som selve håret, og dette produktet reddet håret mitt da det ble frizzy og skadet som resultat av langvarig medisinbruk. Dette er som et hårvann du påfører direkte i hodebunnen, jeg bruker denne både etter hver vask og i hodebunnen hver kveld.

Produktet fåes både hos Lookfantastic.com og Feelunique.com, prisen er veldig god og merket økologisk.

Alterna Hemp With Organics Thickening Compound

Alterna er et merke jeg så vidt begynte å teste i 2011 og denne er fantastisk til mitt hår. Den gjør håret mitt fluffy uten å gjøre det tungt og den pleier håret i tillegg til å være et stylingprodukt. Denne skal ut av produksjon, men den finnes bortsatt på Ebay.com!

Pureology Nano Works Shampoo og HairCondition

Jeg sverger virkelig til disse produktene, de er himmelsendt for mitt fargede hår! Inneholder ikke SLS og har sørget for at håret mitt har holdt seg sunt og fint, tross i konstant bleking. De lukter også FANTASTISK! Pureology’s produkter er tilpasset farget hår, men kan brukes av alle.

Fåes billigst hos Strawberrynet.com, Pureology er utrolig dyre produkter i norsk frisørsalong.

John Masters Organics Deep Scalp Follicle Treatment and Volumiser

Denne er en lifesaver for håret mitt. Jeg får tørr hodebunn og flasser uansett hva jeg gjør, men når jeg bruker denne etter dusj føles hodebunnen min enormt mye bedre, jeg flasser faktisk ikke overhodet. Dropper jeg denne merker jeg tendens til tørr hodebunn umiddelbart.

Et superprodukt! Denne skal jeg aldri leve uten. John Masters Organics er et organisk merke og inneholder derfor ingen skadelige stoffer, som f.eks. SLS, som kan gi eksem og irritert hodebunn.

Spray denne direkte i hodebunn og i resten av håret og masser inn. Den gjør ikke håret flatt, bare luftig og sunt. Elsker denne!
Fåes på Feelunique.com, i norske butikker er den ganske så dyr.

 

Makeup

Terre d’Oc Mineral Powder Foundation

Den beste mineralfoundationen jeg har testet! Det som gjør denne unik er at den overhodet ikke virker tørr, dette fordi den inneholder sheasmør. Den kan derfor trygt brukes av alle hudtyper, også dehydrert hud. Høst og vinter gir ofte huden min tørre flekker, det får jeg ikke når jeg bruker denne foundationen. Veldig unikt, og det som gjør denne til en favoritt.

Produktet fåes i den norske nettbutikken Greenspirit.no.

BECCA Radiant Skin Creamy Concealer

Concealere som kommer i penneform er som regel aldri gode nok slik jeg ser det, men denne er fantastisk god! Den gir full dekkevne, og den holder gjennom alt, så langt er dette den concealeren jeg har testet som har best holdbarhet. Fargen jeg har denne i er Praline som er perfekt for min hudtone.

Fåes hos  eBay.com og Strawberrynet.com!

Jane Iredale Glow Time Full Coverage BB Cream SPF 25

I slutten av 2012 fant jeg denne, og jeg har brukt den hver dag siden. Den er virkelig fantastisk! Den gir en utrolig fin glød til huden, og selv om den ikke gir maksimalt med dekkevne så jevner den ut hudtonen min og har gjort sitt til at jeg ikke har brukt foundation på lenge. Den tetter ikke porer og har SPF – et stort pluss.

Fåes hos Feelunique.com!

LA Minerals High Definition Diamond Veil

Finishing powder er et produkt jeg ikke bruker hver dag, men som brukes når jeg vil at foundationen min virkelig skal holde. Det unike med dette pudderet er at det jevner ut hudtonen og gir et inntrykk av jevnere hudtone og en hud fri for urenheter. Den er beskrevet som en ‘skin perfector’ og den utgjør faktisk en forskjell.

Fåes kun hos LAMinerals.com

Bare Minerals READY Eyeshadow i Top Shelf

En liten palette med to skygger som er perfekte til hverdagsbruk. Den lyseste bruker jeg over hele lokket og den mørkere skyggen legger jeg i globallinjen. Veldig raskt og enkelt, men fint likevel. Øyenskyggene har god pigmentering og holder til du fjerner dem.

Fåes hos Feelunique.com.

bareMinerals SPF 20 Correcting Concealer

Super concealer! Denne dekker det som trengs, den kan brukes både under øynene og til å dekke urenheter, og den gir heller ikke urenheter.

Fåes hos Feelunique.comBeautybay.com og Escentual.com!

bareMinerals READY Bronzer i The Skinny Dip

En lys bronzer som er perfekt for min lyse hudtone. Denne kan jeg påføre i en fart uten å være nøye, og den gir allikevel et flott resultat. Fargen er brun, ikke orange, og den gir huden min en sunn og naturlig glød. Denne kommer i tre ulike farger, og jeg eier alle tre. De er alle veldig gode, men The Skinny Dip er mest passende for lyse hudtoner.

Fåes hos Feelunique.com! Produktet er veldig tettpresset, og er derfor veldig drøyt i bruk.

EmerginC Red Carpet Primer

Den beste primeren jeg kjenner til! Denne jevner ut huden, sørger for at makeup sitter som støpt gjennom en lang dag, uten at den tørker ut fuktfattig hud. Svært mange primere kan virke uttørkende på huden vår, men denne er et unntak.

Produktet fåes hos Blivakker.no.

Dr. Brandt CC Mat

Denne er et must når huden min er blank! Denne fungerer som en erstatning for foundation, og den holder huden min matt gjennom en hel dag, til tross for 30+ varmegrader og lange, stressende dager. For tørr hud er nok ikke denne et godt valg, men den er super de dagene du vil holde huden din matt lenge.

Fåes hos Feelunique.com!

Stila All Day Waterproof Liquid Eyeliner

Utvilsomt den beste eyelineren på markedet! Denne sitter som støpt gjennom en hel dag, den har en intens svarte farge, og i tillegg varer den lenge. Jeg kjøpte nylig ny forsyning av denne, min første varte i hele 2 1/2 år. Prisen er derfor mer enn godkjent, for dette produktet er veldig drøyt i bruk. Den praktiske pennen gjør flytende eyeliner til en enkel jobb, absolutt et produkt jeg kommer til å fortsette å bruke til det går ut av produksjon (som jeg håper blir aldri!).

Produktet fåes hos Feelunique.com og Lookfantastic.com!

Jane Iredale Eye Highlighter Pencil

Denne er fantastisk som highlight, og det eneste produktet jeg har ork til å bruke til nettopp det. Den er enkel å legge, inneholder ikke for mye glitter og lysner opp øyeområdet.

Fåes hos Feelunique.com!

Physicians Formula Eye Liner

De eneste kajalene jeg per nå bruker, disse er fantastiske! De har god pigmentering, de er billige og ikke minst har de en utrolig god holdbarhet – Også på våtkanten.

Fåes på Ebay.com!

GloMinerals Globlush

Mine favoritter innen blush, ene og alene fordi de ikke gir urenheter, noe jeg ofte opplever med blush.

Beautybridge.com har størst utvalg, sammen med Ebay.com.

Sigma F82 Round Top Synthetic Kabuki

Den kabukikosten jeg sverger til til påføring av foundation og den eneste kosten jeg bruker til dette formålet. Den har silkemyk bust så den kan brukes av de mest sensitive hudtyper, og den gir god dekkevne raskt.

Fåes hos Sigmabeauty.com.

 

Sigma E20 Short Shader Brush

For påføring av concealer er denne fantastisk, den har så tett og presis bust at det å dekke urenheter går som en drøm.

Fåes hos Sigmabeauty.com!

Sigma Blending E25

Om du kun skal eie én øyenskyggekost, er det denne du bør gå for. Denne kan brukes til påføring av skygge, den er også super til blending. Uten den øyenskyggekosten som står høyest på min liste, denne eier jeg flere av.

Fåes hos Sigmabeauty.com.

NARS Duo Eyeshadow palette i All About Eve

En av mine favoritter innen øyenskyggepaletter! Denne er nøytral nok til å kunne brukes hver dag uten å legge spesielt mye tanke i det, men fin nok til at resultatet blir mer spennende enn ingenting.

Fåes hos Hqhair.com.

Urban Decay All Nighter Make Up Setting Spray

For å sørge for at makeupen min sitter en hel dag er det denne sprayen jeg sverger til. Jeg sprayer denne over foundation og den får makeupen til å sitte mye bedre, i tillegg til at den sørger for at jeg ikke blir blank.

Et must! Denne er billigst hos HQhair.com.

MineralHygienics Cool Kiss Mineral Bronzer

Min favorittbronzer! Jeg elsker foundationen fra dette merket og bronzeren er også super. Gir fin farge til min hud, har god holdbarhet og inneholder ingen lumske ingredienser som kan gi urenheter. Fåes hos Mineralhygienics.com!

Bare Escentuals bareMinerals Clear Radiance All-Over Face Colour

Et produkt jeg sverger til om sommeren! Gir fin glød påført over hele ansiktet, da over foundation. Gir en veldig porselensaktig finish og farge, storfan av denne!

Fåes kjøpt hos Feelunique.com.

 

Kroppsprodukter

 

EmerginC Scientific Organics Coconut-Argan Body Oil

Min favoritt innen kroppsolje! Denne lukter himmelsk, tilfører mye fukt til huden, og kommer i en praktisk sprayflaske som gjør påføring enkelt. I tillegg trekker den veldig raskt inn i huden og er derfor ideell til bruk både om morgenen og kvelden.

Fåes hos Blivakker.no.

Acorelle Fresh Care Deodorant

Deodorant uten aluminium! De fleste deodoranter uten aluminium beskytter ikke nok til å havne på favorittlisten min, men denne beskytter både mot fukt og lukt, samtidig som den virker pleiende med aloe vera.

Fåes hos Greenspirit.no!

Tan Organic

Selvbruner er noe jeg egentlig aldri har likt, denne er unntaket! TanOrganic gir brun farge fremfor den velkjente orange tonen mange selvbrunere gir. I tillegg er dette produktet økologisk, den er derfor trygg på ingredienser, noe som er veldig unikt å se ved denne typen produkt.

Denne fåes under toll/momsgrensen hos Feelunique.com.

 

EmerginC Scientific Organics Ginger-Lime sugar scrub

En skrubb som både fjerner døde hudceller, og som tilfører fukt til huden. Dette er et luksusprodukt jeg bruker til hjemmespa, for den er ikke av de billigste kroppskrubbene på markedet, men til gjengjeld er den veldig effektiv, og nuppete hud forsvinner raskt etter bruk av denne.

Produktet fåes hos Blivakker.no.


Connock London Kukui Oil Nourishing Hand Cream

Min favoritt innen håndkrem! Denne gir mye fukt, virker forebyggende på aldringstegn og har også så lett konsistens at den lett trekker inn i huden uten å virke fet eller klissete. Lukten er også himmelsk, og gjør at denne kan brukes av både kvinner og menn.

Matis Reponse Soleil Sun Protection Body Milk SPF20

Som solkrem er denne min favoritt. Den lukter fantastisk, beskytter effektivt mot sol og den gir ikke urenheter brukt på bryst og rygg. I tillegg er den ikke så altfor dyr, et must når det gjelder solkrem!

Fåes hos Feelunique.com!

PRIORI Priori CoffeeBerry Body Emulsion

Et produkt jeg nylig la min elsk på. Denne har veldig, veldig lett konsistens og er i høy grad en emulsjon. Allikevel gir den så mye fukt at den er nok til min tørre hud. Fete body lotions er jeg ikke fan av til dagbruk, så denne har blitt en storfavoritt.

PRIORI er rimelig dyrt i butikk, jeg tror denne er priset veldig høyt. Strawberrynet.com har den ofte inne, til en mye bedre pris!

 

Matis Reponse Corps Sun-Kissed Glow Body Lotion

Body lotion med gradvis selvbrunende effekt. Denne gir en super farge, samtidig som den ikke tørker ut min tørre hud. Generelt er jeg ikke fan av denne typen produkter, men denne er veldig god.

Litt vanskelig å få tak i i norske butikker, men Allbeauty.com har denne som regel inne.

 

Matis Reponse Corps SOS Nutri+ Intensive Hydration Cream Care

Denne koster, men den må nevnes siden den er uslåelig når det gjelder body lotion. Lukten er HERLIG og den gir utrolig bra med fukt. Den har en fet konsistens og passer derfor best til nattbruk. Vidunderprodukt!!

Prisen i butikk er over tusenlappen, Allbeauty.com har den til en billigere penge.

Annet

Tweezerman pinsett

Utvilsomt de beste pinsettene til napping av øyenbryn! Disse koster litt, men har en super holdbarhet og holder seg skarpe lenge. Disse har jeg flere av, både de originale størrelsene og mini-pinsettene fra dette merket er supre. Fåes ikke i Norge så vidt jeg vet, men Feelunique.com har mange av disse.