FAQ

Nyhetsbrev

FAQ

De spørsmålene jeg får oftest er samlet her, les gjerne igjennom disse før du sender meg mail. Om du har andre spørsmål eller kommentarer kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet mitt, eller sende meg mail. Kommentarer besvarer jeg alltid, så dersom du ønsker et svar fra meg er dette den beste måten å komme i kontakt med meg på.

 

Kan du anbefale produkter til huden min?

Fordi denne nettsiden er jobben min, kan jeg dessverre ikke anbefale produkter gratis. Les gjerne dette innlegget for mer informasjon.

Hva jobber du med?

Fra 2011 ble denne nettsiden min eneste jobb. Inntekten min kommer fra hudpleieprogram og affiliate program.

Er du sponset?

Nei. Jeg er ikke fast sponset av noen nettbutikk eller merke, dette fordi jeg ønsker å være helt uavhengig av merker og nettbutikker, og stå fritt til å anbefale det som fungerer best.

Tidligere bad jeg ofte om testprodukter fra ulike merker, det har jeg nesten sluttet helt med. 99,9% av de produktene dere ser på nettsiden min har jeg kjøpt selv med egne penger, dersom jeg mottar produkter for testing vil dette stå klart og tydelig i omtalen eller innlegget hvor produktet er nevnt. Omtalene jeg skriver er alltid basert på min ærlige mening, uansett om produktet er sendt meg, eller om det er jeg som har kjøpt produktet. Kredibilitet og tilliten leserne mine har til meg setter jeg ekstremt høyt, så dette er noe jeg er veldig streng på. Det jeg skriver er alltid ærlig, jeg ville aldri kunne klart å lyve for å tjene penger eller lure lesere til å kjøpe noe jeg ikke anbefaler kun for å tjene penger.

Jeg jobber for en nettbutikk eller et merke, kan du teste produkter for oss?

Det gjør jeg gjerne! Denne nettsiden er riktignok jobben min, derfor kan jeg ikke teste eller promotere produkter uten en form for samarbeidsavtale. Jeg skriver ikke betalte innlegg, ei heller skriver jeg positive omtaler med mindre produktene jeg tester virkelig er gode. Send meg mail på hilde @ hildechristina.com om du ønsker at jeg skal teste produkter for dere.

 

Betaler Feelunique og Strawberrynet tilbake toll og moms? Hvordan får jeg til dette??

Ja, Feelunique.com og Strawberrynet.com er to nettbutikker som betaler tilbake moms og tollkostnader, i tillegg til Britique.com og Beautyexpert.co.ukLes dette innlegget for informasjon om tilbakebetaling, pluss en steg-for-steg guide som forklarer hvordan du ber om refusjon.

 

Har du spørsmålsrunder?

Nei. Dette sluttet jeg med, rett og slett fordi det er tidkrevende og lite produktivt. Legger du igjen kommentar under et innlegg får du alltid svar, det er fint om du legger spørsmål under relevante innlegg. Du kan også stille spørsmål i Facebookgruppen min, her svarer jeg også aktivt på spørsmål og kommentarer.

 

Har du hørt om det og det merket, har du noen erfaringer med…….?

Stort sett er det alltid slik at dersom det ikke står skrevet noe om et merke eller produkt på denne siden, har jeg ingen erfaring med merket eller produktene. Spør meg gjerne om det er et produkt du ønsker å vite om jeg har testet eller ikke.

 

Hvorfor synes ikke kommentaren min?

Om du legger igjen en kommentar med en link, så vil kommentaren automatisk flyttes til spam. Legg igjen kommentarer uten link, det er det beste! For at jeg skal slippe å svare på samme spørsmål igjen og igjen, er det beste at kommentarer legges under relevante innlegg. Altså, spørsmål om mascara under et innlegg om mascara. Dersom kommentarene dine aldri vises har du sansynligvis havnet i spamfilteret mitt, send meg en mail så kan jeg av-spamme deg manuelt.

 

Kan du teste et produkt jeg vil ha omtale av?

Som regel, ja! Listen over produkter jeg tester er alltid lang, men jeg tar gjerne imot tips. Mine eneste krav er at produktet ikke kan være dyretestet, og det må også være relativt enkelt å få tak i nettbutikk. Fordi denne nettsiden er jobben min og jeg har mange følgere som stoler på anbefalingene mine, kan jeg dessverre ikke promotere eller teste produkter gratis. Ikke alle merker eller produkter har mulighet for samarbeid med bloggere, men ta kontakt med meg så sjekker jeg gjerne opp produktet eller merket du er nysgjerrig på.

 

Hva gjør du i USA? Hvor i USA er du?

Jeg flyttet til USA i 2010 fordi jeg møtte mannen min som er amerikansk. Vi giftet oss i 2012 og bor i California.

 

Kan du sende meg et produkt fra USA, dersom jeg betaler for det?

Dessverre, nei. Jeg får så mange av disse henvendelsene at jeg ikke kan gjøre dette, tiden strekker ikke til.

 

Hva heter hverdagsbloggen din?

Min andre blogg, som er min lille verden av alt som ikke er relatert til skjønnhetspleie, heter http://purpleladida.com.