emerginC Vitality Mask – Jan Erik tester

Nyhetsbrev

emerginC Vitality Mask – Jan Erik tester

by Hilde Christina on 13. Jan, 2015

in Jan Erik tester

emerginC Vitality Mask 2014 var et lite maskeår for meg, og jeg testet en god del fra merker som Matis, Dermalogica, emerginC. Etter Decléor endret sin fuktmaske ble jeg fort desperat etter å finne en erstatning og selv om Matis sin fuktmaske fungerer godt til min hud er det alltid gøy å teste nye alternativer.

emerginC Vitality Mask er det nærmeste emerginC kommer en fuktmaske slik jeg ser det og jeg er godt fornøyd med både resultat og hvor sparsom den faktisk er i bruk.

Konsistensen på produktet er noe vanskelig å beskrive da jeg aldri har vært borti en lignende konsistens, men produktet minner litt om en kombinasjon av krem, og leire. Hittil har jeg brukt denne 1-2 ganger i uken etter behov, og den gjør underverker. Påføres etter rens/eventuelt skrubb og lar den ligge på så lenge jeg orker til tross for at anbefalt tid er 10-15 minutter. Vask av, påfør toner/serum/nattkrem og huden min er fuktet like mye som den ble med Decléor og Matis sine alternativer.

I tillegg til å fungere som en fuktmaske har den også lindret huden min mer enn en standard fuktmaske har gjort. Når jeg brukte Swiss Skin Roller var dette også en av maskene jeg brukte etter bruk. Selv om en normal fuktmaske også roer ned er det noe med Vitality masken som fjerner rødheten raskere og får huden raskere tilbake til “normalen” igjen.

Påføringen går lekende lett og jeg anbefaler absolutt å bruke en spatel da produktet kommer i en krukke og det er både mer hygienisk, og mindre klissete enn å bruke hender. Jeg bruker enden på spatelen og omtrent en femkroning hvis jeg påfører masken i ansiktet, hals og bryst-området. Masken setter seg etterhvert på huden og når den har gjort jobben sin har den gått fra å være hvit i fargen til å være mer transparent.

Etter 2 måneder har jeg måtte kjøpe ny forsyning, men siden jeg ekstremtester masker når jeg får dem regner jeg med at neste forsyning kommer til å vare en stund lenger, så den er absolutt drøy i bruk. Prisen er også rimelig med tanke på kvaliteten. Eneste som trekker ned er det faktum at dette ikke er en maske man kan sove med (jeg har prøvd det og selv om det går er det ikke en like lett opplevelse som med Matis sin fuktmaske) og at selve produktet kommer i en krukke. Jeg foretrekker definitivt tuber, men dette er vel smak og behag. På resultat ene og alene, får denne full score.

Konklusjon:

Hudtype: Alle hudtyper behov for fukt og næring.

Alder: Alle aldre

Bruksmåte: Påfør etter rens og la ligge på til masken har stivnet på huden, gå over med toner og fuktighetskrem.

Kjøp: Blivakker.no . Frakt fra denne nettbutikken er gratis og 1-4 virkedager.

5janerik

{ 9 comments… read them below or add one }

Linn H. January 14, 2015 at 04:07

Takk for omtale :-)

Ps. På bildet så er det vitamin C masken.

Reply

Jan Erik January 14, 2015 at 21:35

Selv takk :)

Reply

Carmen January 14, 2015 at 20:49

Jeg har også den deglazing masken, men lurer på om jeg skal investere i denne også.. Hvis den gir litt fukt osv.. Men bør jeg bruke de to mAskene annen hver gang? Eller kan jeg bruke leiremasken først og deretter denne masken du har skrevet om?

Reply

Jan Erik January 14, 2015 at 21:32

Det spørs helt på huden din og hva den tåler, men det skader jo ikke prøve.
Merker du det blir litt for mye for huden min eller du orker å bruke to masker etterhverandre kan du fint bruke de om hverandre:)

Reply

Carmen January 14, 2015 at 21:39

Ok takk! :) da får jeg bare prøvd meg frem! Utrolig fornøyd med pomegranate rens og peach toner. Etter anbefalinger her tror jeg at jeg har funnet det som passer best til huden min :)

Reply

Katrine January 15, 2015 at 10:51

Tommel opp for denne masken :)

Reply

Linn H. January 16, 2015 at 21:50

Blir denne stiv i masken, sånn at den er vanskelig å vaske av? Eller holder den seg kremete?

Reply

Jan Erik January 17, 2015 at 12:16

En mellomting :)Jeg ville sagt at masken “setter” seg fremfor å si at den stivner og den er lett å vaske av.

Reply

Stine March 26, 2016 at 20:46

Noen planer om å teste ut Emergin C Hyper vitalizer mask eller Earth Ultra-Hydrating Phytelene Mask ? Begge disse maskene virker veldig spennende og skal visstnok være fuktighetsmasker for dehydrert hud.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: