emerginC Protocell Bio-active Stem Cell Combat Cream – Nok en favoritt

Nyhetsbrev

emerginC Protocell Bio-active Stem Cell Combat Cream – Nok en favoritt

by Hilde Christina on 15. Aug, 2014

in Månedens produkt

emerginC Protocell Combat CreamDet er ingen hemmelighet at emerginC er et merke med mange produkter jeg ser på som favoritter og nå har jeg lagt til nok et produkt på favorittlisten min fra dette merket: emerginC Protocell Combat Cream. Dette er en utrolig god fuktighetskrem, men den er riktignok ikke for alle slik emerginC Hyper Vitalizer Cream er.

EmerginC Protocell Cream er beskrevet som en antiage krem, altså en fuktighetskrem for de som ønsker å aktivt forebygge og behandle aldringstegn. Faktisk er denne kremen i utgangspunktet anbefalt for de som er 40 år eller eldre, men den kan brukes av oss som er yngre også. For oss som er yngre enn 40 år vil denne kremen aktivt forebygge fine linjer og rynker og solskader, mens den for de som er 40 år eller eldre, vil både forebygge og behandle aldringstegn. På den måten er dette en veldig allsidig krem, til tross for at den ikke bør brukes av de helt yngste. Uten at det finnes en faktisk grense ville jeg ikke anbefalt denne kremen til de som er yngre enn 25 år, før dette er det mange andre alternativer som vil være like gode.

Denne kremen skiller seg fra mine andre favoritter ved at den tilfører mer fett, noe huden min absolutt har behov for per nå. Den inneholder så mye fett at selv min mor, som har veldig tørr og også sensitiv hud, også likte denne.

Produktet inneholder:

Water (Aqua), Malus Domestica (Apple Stem Cells), Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Glycerin, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Butylene Glycol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Opuntia Streptacantha (Cactus) Stem/Leaf Extract, Olive Glycerides, Tocopheryl Acetate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Hydrolized Soy Protein, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Polyglyceryl-10 Pentastearate, Behenyl Alcohol, Sodium Stearoyl Lactylate, Glycosaminoglycans, Panthenol, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Dimethicone, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Carbomer, Sodium Phytate.

I tillegg til å inneholde aktive ingredienser for å forebygge og behandle aldringstegn, inneholder den også arganolje, en ingrediens som inneholder og tilfører fettsyrer uten å virke fet eller klissete på huden. Kremen har en litt tykk konsistens, tykkere konsistens enn jeg er vant til med mine andre fuktighetskremer, men den trekker raskt inn i huden og den virker ikke fet på huden etter påføring. Til tross for at den er litt fetere enn de andre kremene jeg bruker gjør den meg ikke blank, uansett hva slags type foundation jeg bruker over.

Fordi den tilfører mye fukt egner den seg like bra til bruk som dag- og nattkrem, selv om jeg ikke vil anbefale denne kremen som dagkrem for de feteste hudtyper. Produktet er også drøyt i bruk, jeg har brukt min morgen og kveld en stund nå og krukken er engang halvtom. Dette kan ha sammenheng med at konsistensen er litt tykk, det gjør sitt til at du trenger en liten mengde for å tilføre nok til et helt ansikt. Denne tilfører nok fukt til at jeg kan bruke den alene de dagene jeg ikke har ork til å kombinere den med serum, men den fungerer også veldig bra i kombinasjon med ulike serum – unngå bruk sammen med serum med oljekonsistens, spesielt til dagbruk vil dette kunne bli for klissete for de fleste.

Jeg har nå brukt denne over lengre tid og fordi den tilfører mye fukt, samtidig som den også tilfører fett, er den kåret til månedens produkt for juli 2014. En god fuktighetskrem på alle måter, jeg har ikke noe jeg kan pirke på, eller som jeg skulle ønske var annerledes ved denne.

Del gjerne erfaringer i kommentarfeltet under dersom du har testet dette produktet!

Konklusjon

Hudtype: Alle hudtyper. Jeg vil ikke anbefale denne til ekstremt fet hud.
Alder: 40 +, kan brukes av 25+ for å aktivt forebygge aldringstegn.
Konsistens: Middels tykk krem.
Bruksmåte: Bruk som standard dagkrem og/eller nattkrem. Kan brukes alene eller i kombinasjon med serum.

Pris: 431,- hos Blivakker.no.

{ 22 comments… read them below or add one }

Stine August 15, 2014 at 10:16

Jeg har ventet veldig spent på din omtale av denne kremen.
Men fordi jeg var så nysgjerrig, og trengte en ny fuktighetskrem så kjøpte jeg den
før omtalen kom ut. Og jeg er utrolig fornøyd med den. Jeg er innenfor gruppen
den er ment for da jeg er 37 år gammel og derfor ønsker aktiv anti age produkter
som forebygger aldring, selv om jeg per nå ikke har noen tydelige rynker.
Jeg har fet/kombinert hud som blir fuktfattig høst/vinter og er acne prone samt har en
veldig sensitiv hud. Denne kremen er faktisk helt perfekt. Den blir ikke for fet på
huden min, selv om jeg har en hud som kan bli ekstremt fet i perioder
Så at den ikke passer til fete hudtyper er jeg ikke helt enig med deg i, da den
passer min hudtype perfekt :)
Har brukt den både dag/natt og den gir godt med fukt, uten å gjøre meg blank/fet
utover dagen, og har ikke fått noen utbrudd eller rødhet ifb med sensitivitet.
Har nå også kjøpt øyekremen, og den er like god selv om jeg ble veldig overrasket
over konsistensen på øyekremen, men den trekker utrolig fort inn og holder
øyepartiet fuktet gjennom dagen og natten, jeg kjenner faktisk en utrolig forskjell
med denne øyekremen. Og jeg brukte gode øyekremer fra før av også.
Fantastisk gode produkter for oss som ønsker aktive anti-age produkter som
ikke vil trigge sensitivitet (noe mange anti-age produkter gjør har jeg funnet ut)

Reply

Hilde Christina August 19, 2014 at 02:31

Takk for erfaring! :)

Reply

Anniken August 16, 2014 at 18:25

Har du noen gang testet VOYA eller har du kjennskap til merket? Den serien er økologisk og jeg har hørt mye bra om den. Men kan ikke finne noe på din side.

Reply

Hilde Christina August 19, 2014 at 02:29

Nei, ikke testet. Dersom du søker øverst i søkfeltet og ikke finner omtaler eller innlegg har jeg i de aller fleste tilfeller ikke testet merket eller produktet, jeg forsøker å skrive om alt jeg tester av både merker og produkter.

Reply

Anja August 17, 2014 at 00:06

Ikke så mye annet konstruktivt å komme med enn. HURRA, kanskje dette blir den kremen som kan gi meg nok pleie igjennom natten? Av en eller annen merkelig grunn så holder ikke Hyper Vitalizer igjennom natten, i den forstand at jeg våkner opp og huden mer eller mindre skriker etter fukt (på dagtid er imidlertid denne kremen perfeksjon). Jeg har klart å få et noenlunde greit resultat ved å bruke emerginC sitt fuktserum/gel (den blå, kommer ikke på navnet i farten), men jeg skulle ønske jeg fant en nattkrem hvor jeg bare kunne bruke kremen etter rens og toner, til de kveldene jeg er så sliten og trøtt at makeupfjerning+rens+toner+serum+fuktgel+hudkrem(evt blandet med en ansiktsolje)+fuktspray ikke er noe jeg orker eller har energi til. Siden den også er aktiv antiage, så kan jeg kanskje også droppe serumet (multivitamin and retinol) jeg bruker om natten fullstendig. Åh, lykke!

Reply

Hilde Christina August 19, 2014 at 02:28

Håper du blir fornøyd! Huden vår har absolutt mer behov for næring om natten så forhåpentligvis vil denne være en match. :)

Reply

hege August 19, 2014 at 15:55

hei lurer på om øyekremen også kan brukes av oss under 40 år?har bestilt kremen så no er eg spent:)

Reply

Karina August 19, 2014 at 22:12

Denne fuktighetskremen høres bra ut. Har bestilt:). Men lurer på øyekremen det er snakk om i kommentarfeltet, hva heter denne? Finner den ikke hos Blivakker …

Reply

Stine August 20, 2014 at 07:46

Hei, ettersom jeg skrev kommentaren som inkluderte øyekremen svarer jeg her.
Jeg kjøpte min hos Blivakker, var inne å sjekket nå, og de har den fortsatt, den
heter EmerginC Protocell Eye Cream :)

Reply

Karina August 21, 2014 at 15:26

Tusen takk for svar, Stine:).

Reply

MarianneM August 23, 2014 at 11:20

Var dette en kampanje hos Blivakker? Koster 539,- nå :)

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 13:53

Ja, det var det! :)

Reply

linn August 24, 2014 at 14:42

Hvordan er denne i forhold til phytocell kremen og hypervitalizer kremen? Ingen av desse ga meg nok fukt(er fuktfattig med urenheter) Og anbefaler du denne mer enn evelom sin som du nylig anbefalte? Takk for svar :)(har ennå ikke funnet en fuktighetskrem som passer meg :/ )

Reply

Line August 27, 2014 at 08:38

Hei! Flott initiativ å svare på spørsmål. Jeg har vært veldig nysgjerrig på dette merket og passet meg utmerket med et spark i rumpa for å klikke hjem litt.

Jeg er 22 år. Jeg tror jeg har fuktfattig hud. Huden føles stram etter dusj og blir fort tørr og “flasser” særlig på haken. Jeg har noen få kviser som popper opp i ny og ne men mange hvite prikker i panne og hakeområde særlig på sidene og opp til nesa. Jeg har også mange sorte prikker på nesa. Føler jeg har prøvd det meste av hudpleie uten å få noe særlig effekt. Ønsker meg gjerne forslag til dagkrem, rens, øyekrem (tenkte begynne forebygge rynker) og muligens serum eller noe annet du tenker jeg kan trenge :)

Bruker per nå decleor cleansing water, matis purete serum, hydra floral dagkrem og decleor balm (den for alle hudtyper). Litt usikker på navnene da jeg er på tur og ikke får sjekket. Har også brukt md formulations serum uten at jeg følte det hjalp noe særlig.

På forhånd takk! Og god bedring :)

Reply

Hilde Christina August 27, 2014 at 09:07

Hei!
Som nevnt i nyhetsbrevet gjaldt dette kun enkeltprodukter, ikke et helt program. Jeg hjelper gjerne, men jeg kan dessverre ikke ta meg tid til å sette opp et helt program til deg gratis. Har du spørsmål til enkeltprodukter må du selvfølgelig bare spørre igjen! :)

Reply

Anette H August 27, 2014 at 09:37

Hei! Jeg har i det siste brukt Hyper Vitalizer som nattkrem, og er i grunnen fornøyd med den. Jeg er 33 år og opptatt av å bruke produkter som forebygger aldringstegn best mulig, derfor lurer jeg på om Protocell Cream kan være et enda bedre valg for meg enn Hyper Vitalizer. Jeg har blandingshud/ fet hud som fort får urenheter.
Jeg lurer også på om Vitamin C-serumet vil være mer effektivt for meg enn Phytocell serumet som jeg nå bruker (jeg er opptatt av å få fukt + forebygge aldringstegn mest mulig som tidligere nevnt). Jeg pleier å bruke dette om morgenen, under EmerginC Sun 30+ -kremen.
Om kvelden bruker jeg md renewal serum under nattkrem. Har EmerginC et alternativ til dette?

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 14:22

Hei!
Protocell har mye større fokus på å behandle og forebygge aldringstegn ja, men det er også en fuktighetskrem som gir mer fett enn det Hyper Vitalizer gjør, så den kan bli for fet for kombinert hud som jo allerede har mer fett enn den trenger. EmerginC har ikke et typisk anti-akne serum, nei, her er det andre merker som er et bedre valg. VitaminC og Phytocell serumene skal være omtrent like mtp på forebygging av aldring, men Phhytocell er et mer allsidig serum med flere egenskaper, f.eks. vil det forebygge og behandle urenheter på en god måte uten at dette er hovedmålet.

Reply

linn August 28, 2014 at 02:25

Kan denne brukes sammen med phytocell serumet fra scientific organics? Eller vil det bli klissete? Og kan denne kremen gi urenheter med tanke på at den inneholder fett? (trodde det kun var for tørr hud)

Reply

Thea Cornelia October 31, 2014 at 11:29

Hei,
Jeg lurer på det samme som spørsmålet over: kan denne brukes sammen med Phytocell serumet? Hvis ikke; hvilket serum kan fungere sammen med denne fuktighetskremen? Har ca samme type hud som deg (24 år)! :-)

Reply

Hilde Christina November 3, 2014 at 05:32

Det kan du! Du kan mikse mellom de trygge merkene som du vil, mer om dette her: http://www.hildechristina.com/dagens-sporsmal-mikse-ulike-merker/

Reply

Thea Cornelia November 3, 2014 at 10:17

Tusen hjertelig takk for svar! :-) Mulig jeg venter med å bytte fra Phytocell til denne her til jeg har passert 25, hehe :-)

Reply

Hilde Christina November 4, 2014 at 14:24

Det er nok ikke et dumt valg, for denne vil passe noe eldre hud! :)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: