Nyhetsbrev

emerginC Pomegranate renseprodukter

by Hilde Christina on 08. Jan, 2015

in Hudpleie, Omtaler

EmerginC er utvilsomt et av mine favorittmerker innen hudpleie og det er sjelden jeg tester produkter derfra som jeg ikke liker. Selvfølgelig er det produkter innen dette merket jeg liker bedre enn andre, men det er ikke ofte at jeg tester produkter derfra som jeg virkelig misliker. EmerginC Pomegranate Cleanser og Toner er to produkter jeg virkelig ikke falt for, men det er fordi de blir helt feil for min hud og hudtype.

emerginC Pomegranate cleanser and toner

I likhet med alle andre gode hudpleiemerker på markedet så har emerginC ulike renseprodukter for ulike hudtyper og Pomegranate rens og toner skal være produkter som passer for alle hudtyper, dette er riktignok ikke noe jeg er helt enig i. Dette er produkter jeg kan anbefale til kombinert – fet hudtype, vi med normal hud som er dehydrert eller sensitiv, vil nok ikke oppleve disse produktene som spesielt gode.

Rensegeleen er beskrevet som “En ren og frisk duftende gelerens med frukt- og planteekstrakter som renser huden uten å tørke den ut” og selv om den ikke er av de mest uttørkende renseproduktene jeg har testet så merker jeg at dette ikke er et renseprodukt huden min er spesielt stor fan av.

EmerginC Pomegranate Cleanser har en litt tykk gelkonsistens som kommer i pumpeflaske. Du påfører produktet på fuktet hud, tilsetter vann og bruker den på samme måte som standard rensegele eller renseskum. Skyll produktet av med vann og påfør toner på en bomullspads. Pomegranate Cleanser og Pomegranate Toner fungerer bra sammen, men du kan fint kombinere renseproduktet med en annen toner fra emerginC, eller toneren med et annet renseprodukt, dersom du synes det fungerer bedre. Regelen er at du kan kombinere som du vil så lenge du ikke blander inn produkter fra merker av mindre god kvalitet som f.eks. Nivea, Garnier, Clinique eller andre merker du finner i dagligvarebutikken, på Vita eller i parfymeri.

Både Pomegranate Cleanser og Toner har en frisk lukt, men toneren lukter altfor sterkt i min nese. Toneren er også en toner jeg virkelig ikke kan anbefale uansett hvilken hudtype du har, denne er såpass sterk og ubehagelig på huden at jeg ikke ville gått for denne med mindre du har veldig fet hud. Min normale hud som er sensitiv og ofte reagerer på sterke produkter, liker virkelig ikke toneren i det hele tatt. Rensegeleen kan jeg bruke nå og da, men toneren måtte jeg legge vekk etter bare noen få gangers bruk.

Det positive med disse produktene er at Pomegranate Cleanser er perfekt for dere som liker skummende renseprodukter og som ikke helt får taket på typisk rensemelk. Jeg vet at mange av dere ikke føler at rensemelk renser huden ordentlig (selv om dette ikke stemmer og absolutt er en vanesak) og har du kombinert  eller fet hudtype og liker typisk rensegele så er denne verdt en titt. Jan Erik liker dette produktet veldig godt, men han deler meningen min om toneren; den er virkelig ikke bra. (Jan Erik har skrevet omtale av Pomegranate Cleanser tidligere om du vil lese den).

Pomegranate Cleanser er ikke et dårlig produkt, men for min hud ble denne veldig feil og jeg kan ikke si meg enig i at dette er et produkt som passer for alle. Har du hud som mangler fukt, om det så er mangel på vann eller fett, vil jeg absolutt anbefale at du heller prøver et produkt som emerginC Multi Fruit Cleanser eller emerginC Aromatic Cream Cleanser. Begge er mye bedre egnet for hud som mangler fukt. Har du ikke dette problemet og heller har en hud som sliter med blankhet og urenheter, vil Pomegranate Cleanser være passende for deg, kombiner den gjerne med en annen toner, jeg elsker emerginC Peach Toner. Om du liker følelsen av en lett skummende rens med gelkonsistens, men synes denne blir for uttørkende er emerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser et alternativ.

Jeg er glad jeg testet produktene fordi jeg ønsker å få erfaring med absolutt alle produktene dette merket tilbyr og dette ble en test som tydelig viser at det er viktig å velge produkter som er tilpasset din hudtype. Det kan bety at du må gå vekk fra ditt elskede renseskum som skummer godt og virkelig gir en følelse av ren hud, men å konvertere over til rensemelk er ikke en dum idé om du har en hud som den typen produkt vil fungere bedre for. Igjen; det å bli vant til rensemelk er en vanesak.

 

Har noen av dere testet denne? Hva er din absolutte favoritt innen renseprodukt?

 

Konklusjon

Hudtype: Kombinert – fet hud.
Alder: Alle aldre.
Bruksmåte Pomegranate Cleanser: Morgen og kveld. Påfør på fuktig hud, tilsett vann og bruk produktet som en standard rensegelé. Skyll produktet av med vann.
Bruksmåte Pomegranate Toner: Morgen og kveld, etter rens. Påfør produkt på bomullspads og stryk over huden. Produktet skal ikke skylles av.

Kjøp: Blivakker.no.
Frakt fra denne nettbutikken er gratis og leveringstid er 1-4 virkedager.

{ 23 comments… read them below or add one }

Marita January 8, 2015 at 11:45

Jeg har testet denne, og huden min ble stram. Det hadde jeg ikke trodd ut fra beskrivelsen av produktet, så det var litt nedtur.
(har kombinert hud, trodde den var kombinert fet, men kanskje kombinert fuktfattig i stedet….)

Reply

Ina January 8, 2015 at 12:14

Vil denne være et godt alternativ dersom man har brukt “emerginC deglazing cleanser” og toner, og vil prøve en som er “litt mer” for normal/kombinert hud? Eller vil du si denne er like “sterk”?

Ellers godt nytt år Hilde! <3

Reply

Hilde Christina January 11, 2015 at 09:00

Denne er absolutt ikke like sterk som det Deglazing Cleanser er så ønsker du en som er hakket mindre aktiv på uren hud vil nok denne være en god match! Godt nyttår til deg også!

Reply

Ina January 11, 2015 at 13:09

Takk for svar! :)
Bare et litt generelt spørsmål ang. EmerginC sine tonere. Eller om det bare er den til fethud.
Men synes trykke i pumpen er så hardt, usikker om det skal være slik? men føler at mye av produktet bare havner i vasken når jeg skal ha toneren på en bomullspad…

Reply

Hilde Christina January 13, 2015 at 07:29

Det vil jeg tro gjelder kun din flaske, jeg har ikke merket dette ved denne toneren eller noen av de tre andre jeg har testet.

Reply

Lan January 14, 2015 at 22:22

Jeg har merket det på min flaske med deglazing toner at den er veldig hard å trykke så du er ikke den eneste med det problemet :/

Reply

Hilde E. January 15, 2015 at 21:50

Samme her, en god del av peach-toneren min havner dessverre i vasken fordi pumpen er så hard.

Reply

Stine January 16, 2015 at 17:56

Her må jeg si meg enig, jeg har vært gjennom to stk Peach tonere nå,
og begge pumpene er veldig harde å trykke ned, så det kommer ut
toner med ett veldig trykk. Dette løser jeg med å gjøre det over vasken,
men som du skriver så sløser man jo litt, mye går utenfor bomullspad`sen.

Reply

Kaja January 8, 2015 at 12:55

Hei! Hvilken rens og toner er best for tørr hud? Min hud ble stram av dette produktet, så er på leting etter et bedre alternativ for meg.
mvh Kaja

Reply

Hilde Christina January 11, 2015 at 09:02

Hei! emerginC har ikke renseprodukter for tørr hud, det nærmeste du kommer er Aromatic-produktene som jeg nevner og linker til i innleget.

Reply

Hana January 8, 2015 at 16:37

Rensen bruker jeg daglig og er kjempe fornøyd. Syns den renser bedre enn Kombucha, som ikke fjernet maskara på meg. Så lenge jeg påfører Peach toner etter rensen, føles den ikke uttørkende. Så Pomegrante rensen og Peach toner er perfekt for meg som har dehydrert hud med fet tsone og litt urenheter. Prøvde også Pomegrate toner, og den var forferdelig sterk i lukten og kjentes veldig sterk ut på huden. Klarte ikke bruke den mer enn et par ganger.

Reply

Hilde Christina January 11, 2015 at 09:03

Takk for erfaring!

Reply

Hilde E. January 8, 2015 at 21:56

Jeg hadde dessverre noenlunde samme opplevelse som Hilde Christina da jeg før jul testet denne rensen, sammen med Peach Toner, et par uker. Jeg ble veldig overrasket over hvor ekstremt stram min kombinerte, fuktfattige og sensitive hud ble.

Nå skal det sies at jeg for det første er 40 år, og for det andre har huden min tatt fuktfattigheten til nye høyder denne vinteren. Det eneste som fungerer som nattkrem for meg nå, er Terre d’Orc shea butter eller Matis’ fuktmaske. Om dagen går det i emerginC Complexion Perfection Serum og Protocell Bio-active Stem Cell Combat Cream, men det kjennes som om de ikke gir nok fukt.

Per nå er mitt favorittrenseprodukt Matis Face Lotion, rett og slett fordi det er det eneste jeg eier som ikke tørker huden min fullstendig ut. Jeg drømmer likevel om å finne et renseprodukt til bruk i dusjen, også om vinteren.

Jeg krysser fingrene for at Pomegranate Cleanser vil fungere bedre om sommeren!

Reply

Hanne January 11, 2015 at 21:16

Jeg kjøpte Multi fruit for ca en uke siden og denne syns jeg sålangt er helt håpløs å bli vant med. Hvis jeg bare påfører den og vasker den av med en gang, så er det greit. Men hvis den får sitte på huden i mer enn kanskje 20 sekund så blir jeg sprutrød i hele fjeses og huden min blir helt varm.

Første gang jeg prøvde denne, skjedde dette og jeg ble kjemperedd for at jeg hadde fått en allergisk reaksjon mot noe. Heldigiv var det kveldsrens, så om morgenen etter var huden helt OK.

For å være et kostbart produkt fra et merke som skal være så bra, så syns jeg det er helt forferdelig. Jeg er rett og slett nesten redd for å bruke denne rensen.

Jeg har også prøvd den der cream tea rensen men andre ingrediens i den er “Olus olje”, altså vegetabilsk olje?? (har sett babyolje med samme ingrediens) – ikke akkurat noe jeg vil smøre på huden min. Den svir ihvertfall ikke, og er veldig mild. Men jeg har hatt skikkelig cystisk acne siden jeg startet med den rensen, så jeg prøver å ikke bruke den for å kunne utelukke at det er den som gir med disse cyste-lignende kvisene.

Ihvertfall har jeg fått et utrolig dårlig inntrykk av EmerginC. Har bestilt den hudkremen de har, husker ikke navne i farten, men er spent på om den er bra. Det blir ihverfall det siste produktet jeg kjøper fra de, det er sikkert. For rensene ser ikke ut til å være noe for min hud.

Jeg savner Phytomer rosee visage rensen, men den er jo umulig å oppdrive!! :(

Reply

Amanda January 12, 2015 at 00:38

Hvorfor tar du ikke lenger imot bestilling av hudpleieprogram? Jeg trenger virkelig hjelp! Har så mange spørsmål. Sliter veldig med akenarr og akne generelt, og er så usikker på hvilke produkter jeg burde prøve. Og nå begynner ting å gå tomt og jeg må kjøpe inn nytt. Har sett en del på MD formulations, men jeg som er 19år er jeg for ung? Vurderer å kjøpe vit a plus clearing complex masque.

Siste halvåret har jeg brukt emerginc Deglazing Cleanser og har blitt veldig tørr på haken. Har du noen anbefalinger for en god fuktighetskrem? Føler jeg aldri har hatt en som funker skikkelig og som er god for huden.

I tillegg lurer jeg på om jeg skal prøve en annen rens, siden jeg ikke føler at jeg har fått noen stor effekt, har du noen forslag? Vurderer å prøve ut md formulations facial cleanser eller en problemhud-rens fra REN. Eller burde jeg heller kjøpe inn fler tilleggsprodukter, nattkremer og slikt? Gikk en stund på Ole Henriksen men følte ikke det hjalp meg.

Jeg lurer også på om du har noe erfaring om produkter som kan hjelpe mot aknearr? Det er veldig ille og kan ikke gå ut døren uten sminke. Dessverre er jeg student og har ikke penger til laserbehandling osv.

Hadde blitt utrolig takknemlig for noen tips, så kan jeg prøve ut og se hva som funker for meg!

Reply

Hilde Christina January 13, 2015 at 07:28

Har dessverre ikke tid til det per nå, jeg sier ifra når jeg igjen åpner for bestillinger, men tør ikke å si når dette vil bli siden jeg er nødt til å ta hensyn til helsen min. Produktanbefalinger gir jeg ikke i kommentarfeltet mitt.

Reply

Tanja March 26, 2015 at 14:20

Hei! Jeg sliter og en del med aknearr, men har begynt å smøre arrene inn med castor oil (fåes kjøpt på iherb, koster rundt 40 kroner for en stor flaske) og dette hjelper utrolig på mine arr hvertfall. Merker forskjell allerede etter et par uke med bruk både dag og natt, arrene er blitt mindre røde – og jeg får heller ikke kviser av oljen. Så denne anbefaler jeg på det varmeste :) Lykke til!

Reply

Jeanett January 12, 2015 at 22:53

Hei!
Ikke helt innenfor innlegget, men lurte på om du hadde noen tips om serum som gir glød til huden?
Et som kan brukes på daglig basis på leeett uren hud i 20årene? :)

Reply

Hilde Christina January 13, 2015 at 07:30

Hei! Det går litt utenfor hva jeg gir av gratis veiledning, men du kan søke etter både serum og glød øverst til høyre i søkefeltet mitt, der vil du kunne finne flere innlegg om dette.

Reply

Kari January 28, 2015 at 11:50

På engelsk står det at rensen skal påføres tørr hud, mens det på norsk står det at den skal påføres fuktig hud. Litt forvirrende.

Kan du si noen ord om effekten av å gjøre det på tørr vs. fuktig hud?

Reply

Kari January 28, 2015 at 11:58

Bare stryk siste taler! Jeg trodde jeg skrev om Multi Fruit Cleanser…

Reply

Helen March 14, 2015 at 21:33

Har samme erfaring som beskrevet i omtalen. Har prøvd rensen sammen med Peach toner (slik den selges i pakketilbud), men produktene ble for sterke for min hud. Ble veldig “stiv i masken” og rødmusset, og fikk etter hvert tørre flekker i ansiktet. Huden min foretrekker rensegeleer, så her kommer Kombucha cleanser mye bedre ut. 100% enig i at rensen i innlegget ikke passer til fuktfattig og/eller sensitiv hud. :-)

Reply

Merethe April 13, 2015 at 21:35

IKKE fornøyd!
Jeg brukte først Kombucha-rensen, deretter gikk jeg over til Pomegranate rens og toner, samt kjøpte jeg meg en nattkrem og en peeling fra merket. Etter jeg begynte å bruke dette, så har huden min blitt så ille. Jeg hadde helt ren og fin hud i utgangspunktet, men jeg hadde ujevn hudtone og fet t-sone. Jeg kunne dra hånden over ansiktet og kjenne de tilstoppede porene mine over nesen og ut mot kinnene, jeg har fått utbrudd rundt kjeven og sminken så helt grusom ut på huden de månedene jeg brukte dette. Så nå har jeg gått tilbake til Shiseido Pureness som har reddet meg ut av uren hud før og jeg kjenner hvor mye mykere huden min er nå, den gløder og porene er mye mindre synlig nå.
Peelingen fra EmerginC er jeg veldig godt fornøyd med, men ellers er jeg utrolig skuffet over denne rensen og toneren. Jeg burde nok gitt det mer tid, men jeg forstår ikke hvorfor huden min skulle bli verre med tiden når den ikke var ille i utgangspunktet. Nei, jeg holder meg til Shiseido, de har så mange fornøyde kunder, deriblant meg. Jeg har fremdeles tilgode å oppleve at salongprodukter er utelukkende bedre enn andre merker. Dette var bortkastede penger for min del.

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: