emerginC Pomegranate Cleanser – Jan Erik tester

Nyhetsbrev

emerginC Pomegranate Cleanser – Jan Erik tester

by Hilde Christina on 24. Feb, 2014

in Jan Erik tester

Jeg tror mange ser på rens som den delen i en hudpleierutine hvor man dropper å finne det beste alternativet for sin hud og prioriterer kremer i stedet. En rens skal jo tross alt bare klargjøre huden for resten av hudpleierutinen. For mange kan det fungere med hvilken som helst rens, men for min fuktfattige, akne prone og litt kranglete hud krasjer resten av rutinen min hvis jeg tyr til en mindre god rens. Derfor er det for min del alltid en spennende prosess å teste renseprodukter, og da spesielt rens som har en gel konsistens siden jeg foretrekker å rense huden i dusjen.

For meg er det viktig at huden ikke blir strippet for fukt, eller føles tørr eller dehydrert etter at man har renset den. I en rekke år var dette noe jeg aldri tenkte noe over, blant annet da jeg brukte produkter fra Dermalogica, og i senere tid innser jeg at dette var noe av grunnen til at huden min aldri var fri for urenheter. Jeg strippet huden min for mer fukt enn det jeg tilførte og skapte dermed en ubalanse i huden.

Etter dette gikk jeg over til Decléor Cleansing Milk, og la fra meg tanken på gel rens frem til jeg ble introdusert for emerginC. Litt etter litt har jeg testet de fleste gel-rensene fra merket, og selv om alle er gode er det selvsagt ting som skiller de fra hverandre.

Jeg har tre versjoner stående per dags dato: Pomegranate Cleanser, emerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser og emerginC rens for menn.

Pomegranate er den som skummer mest opp samtidig som jeg føler den renser best og er mest skånsom til min hud. Huden blir ”squeeky” clean, men ikke en negativ forstand. Konsistensen er som en tykk gel og to pump holder til ansikt, bryst, rygg og skuldre når jeg er i dusjen – med andre ord er den fantastisk drøy. For min nese har den en svak sitruslukt, men denne kommer bare frem hvis man virkelig lukter etter, noe jeg ser på som positivt, da lukt på produkter påført i ansikt fort er noe jeg kan gå lei av hvis det er for fremtredende.

Etter rens føler huden min rolig og avslappet, ikke strippet for fukt, og selv med BB Cream påført holder det å rense èn gang med sirkulære bevegelser, ett minutt i en steamy dusj. Jeg har ei heller reagert med noen irritasjon på sitrusen noe huden min fort kan gjøre hvis konsentrasjonen er for stor.

Der hvor emerginC rens for menn har en klar ”mannelukt” og mer potente ingredienser egnet en grovere hudtype som ikke er optimalt til enhver kvinnelig hud er Pomegranate Cleanser en unisex variant, og burde fungere optimalt til både menn og kvinner. Den kommer i en flaske som rommer 240 ml, så man får absolutt produkt for pengene.

Jeg har nå tre flasker av denne stående. En hjemme hos meg selv, en hos kjæresten, og en i reserve. Man vet jo aldri når en flaske forsvinner og en god rens trengs alltid. En god start på produkttesting i 2014 slik jeg ser det. Kanskje overflod av rens, men det er jo igjen en forbruksvare – Full Score!

Hudtype: Alle hudtyper.
Alder: Alle aldre.

Pris: 299,- hos Vakkerhud.no – Bruk rabattkode HC for 10% rabatt og 269,- hos Blivakker.no.
Frakt fra disse nettbutikkene er gratis og leveringstid er 1-4 virkedager.

 

5janerik

 

 

 

{ 50 comments… read them below or add one }

Henriette b February 24, 2014 at 15:38

Hvordan synes du den er sammenlignet med kambucha cleanseren? :))

Reply

Jan Erik Neset February 24, 2014 at 16:38

De gjør den samme jobben, men jeg foretrekker denne pga skummengden den produserer og hvor drøy den faktisk er. Med Kombucha må jeg bruke litt mer mengde for å dekke samme område :)

Reply

Elizabeth February 24, 2014 at 16:13

Høres ut som en god rens,som jeg kunne tenkt meg å prøvd når den jeg har fra EmerginC
er tom=)

Reply

Christine February 24, 2014 at 18:09

For uren/kombinert hud som er fuktfattig synd du denne er bedre enn deglazing rensen?

Reply

Jan Erik Neset February 24, 2014 at 23:33

Nå har ikke jeg prøvd deglazing cleanser da den rensen blir feil til min hud, men hvis du er fuktfattig burde det gå fint å erstatte eller bytte på med Pomegranate Cleanser. For min del er fukt veldig viktig for å få bukt med urenheter, så kan fort hende det samme hjelper for din del:)

Reply

Anita W February 24, 2014 at 18:47

Jeg har en litt grov fet hudtype som ofte blir fuktfattig og flassete dersom jeg bruker feil rens, og jeg kjenner og ser en klar forbedring etter bare én uke med denne rensen +toneren. (Bruker phytocell cream i tillegg, da). Huden min er “roligere” og hudtonen min er jevnere, har også en del mindre sorte prikker. Anbefales på det varmeste! :)

Reply

Susanne February 24, 2014 at 21:13

Hei på deg.

Vet du om vakkerhud.no har sluttet med faktura løsning?

Reply

Jan Erik Neset February 24, 2014 at 23:31

Hei,

Såvidt jeg kan se er muligheten borte. Prøvde også å legge inn en “dummiebestilling” og fikk bare opp VISA/Mastercard som alternativer :)

Reply

Hana February 25, 2014 at 13:18

Du (eller noen andre!) har ikke tilfeldigvis ide om hvordan denne sammenligner seg med Decleor Aroma Cleanse Hydra Radiance 3-in-1 Cleansing Mousse (hurra for lange navn)?

Blir ganske så stram i maska av Decleor rensen, det betyr kanskje den stripper huden for mye fukt..
Du blir ikke stram i masken etter bruk av denne?

Reply

Jan Erik Neset February 25, 2014 at 16:31

Hei,

Jeg har ikke prøvd den rensen, men har brukt en gel rens fra Decleor som gjorde meg stram i masken. Nå husker jeg ikke akkurat navnet på denne, men var den for normal hud. Blir ikke stram i huden etter denne rensen, nei:)

Reply

Susanne February 25, 2014 at 15:51

Da har vi opplevd det samme hehe. Hadde så lyst å benytte meg av tilbudet de hadde denne uken, men har ikke penger før neste uke igjen.

Tusen takk for svar :)

Reply

Marte O February 26, 2014 at 14:46

Hei!
Brukte du toner med denne rensen? Isåfall hvilken?

Reply

Jan Erik Neset February 26, 2014 at 14:59

Hei,

Bruker ikke toner regelmessig med denne rensen nei. Min hud takler å gå uten, så de første to månedene ca gikk jeg uten men for å teste Peach Toner fra emerginC har jeg nå ført den inn i rutinen. Ser for meg at hvis din hud liker toner, så passer den veldig godt:)

Reply

Marte O February 26, 2014 at 20:14

Takker for svar! Ja huden vil gjerne ha toner, prøver meg på peach toneren, håpet de passet sammen, så det er bra! :)

Reply

Jan Erik Neset February 26, 2014 at 20:28

Bare hyggelig :) Så bra da, håper du blir fornøyd.

Reply

Trine February 26, 2014 at 17:34

Fin omtale! Men lurer på hvordan den er i øyeområdet? Bruker per i dag multifruit cleanser fra EmerginC og den tar øyesminke lett uten å irritere, men er mer glad produkter som skummer og lurer derfor på om denne også kan brukes rundt øyne. :)

Reply

Jan Erik Neset February 26, 2014 at 20:27

Hei,

Dusjet nå og var faktisk mer obs på det med øyeområdet. Aldri lagt merke til noen form for irritasjon før, og merket det ikke nå heller – så for mitt øyeområde er den i hvert fall trygg :) Multifruit Cleanser har jeg heller ikke merket noe til irritasjon, men den er jo noe mer “fyldig” i konsistensen hvis det gir mening. Herrerensen derimot kan jeg ikke påføre rundt øyeområdet.

Reply

Trine February 27, 2014 at 09:58

Tusen takk for svar! :)
Og ja, ser for meg at Multi Fruit er mer fyldig, den er jo som en “seig” krem og skummer ikke.

Reply

Marit February 26, 2014 at 19:44

Jeg er helt enig med Jan Erik – type renseprodukt utgjør en forskjell! Jeg har sluttet å bruke vann i ansiktet (bortsett fra i dusjen), og bruker bare milde produkter, og huden min er blitt veldig fin. Jeg tror mange hudproblemer kommer av at man vasker seg med (for varmt) vann og ikke milde nok renseprodukter. HC fortalte, mener jeg, at i Frankrike bruker de ikke vann i hudpleiebehandlinger. Der er riktignok vannkvaliteten dårligere enn i Norge, men likevel.

Reply

Jan Erik Neset February 27, 2014 at 11:51

Dette stemmer ja! Det er jo selvfølgelig veldig individuelt og huden min takler vannet i Norge veldig fint, men når jeg reiser utenlands har jeg alltid med rens som kan brukes uten vann og en god del toner:)

Reply

Johcam February 28, 2014 at 12:44

Jeg har bestillt og tatt i bruk travel settet til emerginC for å teste produktene ut. Jeg har en normal hud i kinnene og pannen. Men uren/problem hud på haken, rundt munnnen og i nasepartiet. Jeg har prøvd utallige produkt for å prøve å bli kvitt problemene mine uten særlig hell:( jeg ble anbefalt av hudpleier å bruke produkter og sminke uten mineral oljer. Denne mnd begynnte jeg med å bruke Bioline og glow minerals sminke. Men bioline sine produkt kan jeg ikke bruke i solen nå når jeg skal t syden. Så jeg lurer på om du kan anbefale noe for meg? Og er emerginC uten mineral oljer? Kan jeg bruke emerginC i syden og dagkremen i solen før solkrem ?

Reply

Hilde Christina March 25, 2014 at 08:47

Individuell veiledning gir jeg dessverre ikke gratis, kun som del av hudpleieprogram. EmerginC bruker ikke mineralolje i produktene sine og de fleste av produktene kan brukes i solen, jeg ville dobbeltsjekket med dem dersom du skal oppholde deg i solen/syden.

Reply

Martin March 5, 2014 at 02:19

Fikk du noen gang testa ferdig produktene for menn fra Elemis?. Hva synes du om de?

Reply

Jan Erik Neset March 5, 2014 at 12:31

Hei,

Ja jeg gjorde faktisk det :) Fikk aldri surret meg til å gjøre ferdig omtalene rett å slett fordi det ikke var noe særlig å si om produktene. Noen ga meg akne, mens andre produkter var helt ok. Elemis som en serie er ikke noe jeg gidder å bruke penger på lenger da det finnes merker som i mine øyne er mye bedre.

Reply

Stine April 16, 2014 at 13:40

Hvis man liker de fleste av Emergin C sine produkter, men ikke har vært fornøyd
med Kombucha cleanser, føler at den ikke renser nok på en måte, men liker
gel-renser først og fremst, særlig på kveld når sminke skal av, vil du da anbefale
å prøve ut denne, Pomegranate cleanser, vil du si at den er “bedre” enn
Kombucha cleanser Jan Erik?

Reply

Jan Erik Neset April 16, 2014 at 14:44

Absolutt!:)

Jeg kjøpte ikke inn Kombucha rensen etter jeg brukte den opp. Følte jeg fant min favoritt i Pomegranate rensen.

Reply

Stine April 16, 2014 at 15:14

Ok, takk for svar. Da skal jeg teste ut denne og se om det blir en match :)
Er storfornøyd med alle de andre Emergin C produktene så langt, og har
prøvd en del, bare rensen jeg følte ikke ble en match til meg.

Reply

Jan Erik Neset April 16, 2014 at 15:23

Krysser fingrene, og lykke til :)

Reply

Mari May 15, 2014 at 22:41

Vet noen om denne rensen fjerner sminke skikkelig?

Reply

Jan Erik May 16, 2014 at 14:47

Den fjerner opptil 3-lag med Jane Iredale BB Cream og concealer i hvert fall :) Øyesminke vet jeg ikke noe om, men ofte lurt å bruke eget produkt der selv om rensen er skånsom nok til å brukes rundt øyepartiet.

Reply

Mari May 18, 2014 at 01:14

Ok takk skal du ha :-)

Reply

Mari May 22, 2014 at 23:17

Tester nå denne sammen med Deglazing toner (dag 2), virker bra så langt. Huden fikk umiddelbart mer glød.

Reply

Jan Erik May 22, 2014 at 23:36

Så gøy å høre!:)

Reply

Stine May 18, 2014 at 18:59

Det er vel ingen av dere som har testet Pomegranate Toner og kan si noe om hvordan
denne er? Antar at Pomegranate rens + toner er ment å brukes sammen, men den
eneste toneren jeg finner noen omtale om er Peach toner og Spirulina toner.

Reply

Jan Erik May 18, 2014 at 19:15

Har testet Pomegranate toner, men synes faktisk at emerginC Peach Toner er bedre. Det er heller ikke slik at man må bruke rens og toner fra samme serie sammen, så ofte gjør det ingenting å kombinere fra forskjellige serier/merker.

Reply

Stine May 24, 2014 at 19:41

Nei det har hendt seg tidligere også at jeg har brukt rens + toner fra forskjellige
serier eller merker. Var bare litt nysgjerrig på om Pomegranate Toner var noe tess.
Da er Pomegranate rens + Peach Toner bestilt. Håper jeg liker disse, da jeg
har likt de fleste andre produkter jeg har testet fra Emergin C, foruten rens + toner
fra Emergin C Organics serien som ikke falt helt i smak.

Reply

Stine June 15, 2014 at 12:29

Nå har jeg testet ut Pomegranate rens og Peach toner en stund, og det ble en
mye bedre match for min hud enn Kombucha rensen og Spirulina toner.
Ble ikke stram i huden etter bruk, og fjernet lett alt av sminke.

Reply

Hana November 28, 2014 at 01:01

Sannsynligheten for å få svar på så gammelt innlegg er nok liten, men prøver!

Opplevde dere at pomegranate toner lukter gannske mye? Fikk min fra blivakker for noen dagee siden og jeg klarer ikke å bruke den pga lukta. Lukter utrolig vondt, veldig kjemisk rett og slett…

Reply

Stine November 28, 2014 at 08:20

Jeg kan ikke si at min Pomegranate rens luktet noe særlig.
Ikke noen påtrengende eller typisk kjemisk lukt syns jeg.
Faktisk en av de rensene jeg har som lukter veldig lite.
Og jeg kjøpte også min fra Blivakker.

Reply

Jan Erik November 28, 2014 at 14:01

Hei!

Vi ser og svarer på alle kommentarer uansett hvor gammelt innlegget er.

Pomegranate toner lukter veldig kjemisk, den minner meg mye om retinol produktene til emerginC som har en lignende lukt og er ingen favoritt hos meg. Jeg ville heller prøvd peach toner:)

Reply

Trine August 30, 2014 at 23:13

Heisann. Lukter denne desinfiserings-sprit? Det gjør nemlig min, og tror ikke jeg liker det :P

Reply

Jan Erik August 31, 2014 at 14:34

Hei!
Nei, den skal helle mer over mot en svak granateple lukt hvis du har luktet det før, nesten litt syrlig.
Desinfiseringssprit skal den ikke lukte, så da ville jeg tatt kontakt med kjøpssted :)

Reply

Trine August 31, 2014 at 16:27

Spiser mye granateple og den lukter ikke det. Den er også helt blank/gjennomsiktig, trodde den skulle være mer farge på? Kjøpt på blivakker.no denne uka :P

Reply

Jan Erik August 31, 2014 at 18:46

Hmm… Ville kontaktet de og bedt om å få tilsendt ett nytt eksemplar. Bestilte selv fra blivakker uken som var og min lukter som den alltid har gjort, så kan være feilproduksjon. Slikt skjer jo fra tid til annen. Det skal nevnes at den lukter svakt granateple og litt kjemisk ellers, så kan jo bare være at luksesansene våre plukker opp forskjellig.
Fargen derimot skal være blank og nærmest gjennomsiktig, så den er korrekt :)

Reply

Carmen December 30, 2014 at 16:07

Tror du denne passer for meg som er fuktfattig som lett får kviser? Eller bør jeg gå for multifruit cleanser? :) foretrekker ikke så godt rensemelk men hvis det er best for min hudtype er jo det greit da.. Håper dere kan hjelpe meg med dette dilema :)

Reply

Jan Erik December 31, 2014 at 12:55

Det er litt delte meninger, men jeg kan med min fuktfattige hud bruke denne uten å strippe huden for fukt, men jeg ville da brukt Peach toner etter rens. Fordelen med Pomegranate cleanser er at den kan brukes i dusjen, som gjør at rensing av huden går mye raskere.
Eventuelt gjør emerginC multi-fruit cleanser også en god jobb og er veldig skånsom mot huden, Peach Toner kan også brukes etter denne :)

Reply

Carmen January 3, 2015 at 09:05

Ok takk for svar! Bestilte fra vakkerhud men enda ikke hørt at varene har blitt sendt eller noe informasjon. Og jeg har jo også betalt

Reply

Jan Erik January 3, 2015 at 11:10

Vakkerhud kan ta litt tid når du bestiller varer, men ta kontakt hvis det går over en uke :)

Reply

Carmen January 3, 2015 at 09:07

Så dumt at alt jeg skrev ikke kom opp

Reply

Carmen January 3, 2015 at 11:13

Tenkte og bestille fra bli vakker. Bestilte for fet hud men tror keg skal sende tilbake og bestille denne rens, peach toner, og hyper vitalizer krem. Har ingen kviser nå bare hudormer og blank hud egentlig

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: