emerginC Multi Fruit Cleanser og emerginC Peach Toner – Omtale

Nyhetsbrev

emerginC Multi Fruit Cleanser og emerginC Peach Toner – Omtale

by Hilde Christina on 27. Nov, 2013

in Omtaler

emerginC Multi Fruit CleanserEmerginC har en rekke ulike produkter for rens av huden, og dette er en ansiktsrens og toner som kan brukes av alle hudtyper og aldre. EmerginC Multi Fruit Cleanser er en typisk rensemelk som påføres på huden, masseres inn, og fjernes med bomullspads vætet med toner, du kan også skylle den av med vann slik du ville gjort med et renseskum. Det positive med denne typen renseprodukter er at du enkelt kan unngå bruken av vann dersom du ønsker det, spesielt bra er dette dersom du er på steder hvor vannkvaliteten er dårlig, f.eks. på ferietur i fremmede land.

Multi Fruit Cleanser er beskrevet som en mild, men effektiv ansiktsrens som renser huden godt uten bruk av såpe, og som også skal fjerne døde hudceller og sminke uten å tørke ut huden. Peach Toner skal påføres etter bruk av Multi Fruit Cleanser og skal nøytralisere pH-verdien i huden vår etter påføring av vann. Etter å ha brukt og testet disse produktene noen måneder kan jeg konkludere med at produktene holder det de lover, de både renser huden godt og fjerner makeup, i tillegg til at de er gode på min hud som er en typisk dehydrert hud som mangler fukt. Det er riktignok Peach Toner som skiller seg ut av de to, for dette er faktisk den beste toneren jeg har testet på veldig lenge, jeg kan ikke huske å ha testet en toner som er så god som denne. Dette overrasket meg litt, for toner er ikke akkurat et produkt jeg har hatt spesielt mye fokus på tidligere eller egentlig tenkt over at jeg har store favoritter innen. Denne toneren har jeg begynt å bruke i kombinasjon med flere andre renseprodukter, for den virker veldig skånsom og beroligende på huden min. Min kombinerte og litt sensitive hud som også er dehydrert, er ikke av de verste når det gjelder å reagere på produkter, men dersom jeg f.eks. bruker peeling og rensende maske eller har mye makeup å fjerne om kvelden, kan jeg merke at huden min blir litt rød og irritert. Noen tonere kan på min hud virke litt røffe, noen av dem har også en tendens til å svi litt, mens denne virker stikk motsatt og det er også derfor den fortjener ekstra skryt. Denne toneren roer ned huden min, uavhengig av hvilket renseprodukt jeg bruker den i kombinasjon med.

Multi Fruit Cleanser har en lett konsistens, omtrent som en emulsjon eller lett krem. Begge produktene lukter godt uten å ha en spesielt sterk lukt, jeg kan derfor se for meg at disse produktene kan passe for de aller fleste. Dette er produkter jeg bruker om kvelden eller når jeg har mye makeup som må fjernes, og de fjerner makeup på en rask og effektiv måte, uten å tørke ut huden min. I dusjen bruker jeg emerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser, fordi denne har en gelkonsistens som passer veldig bra til bruk i dusjen med vann, men til dehydrert hud er faktisk Multi Fruit Cleanser og Peach Toner hakket bedre.  Disse to produktene skal brukes sammen, ikke hver for seg. Du kan selvfølgelig også kombinere renseproduktet med en annen toner og toneren med et annet renseprodukt, men det er da viktig at du velger produkter fra trygge merker. Ikke bruk disse produktene sammen med en rens fra Garnier f.eks, det blir fort feil.

Har du dehydrert hud er disse absolutt verdt en titt, de holder det de lover og er effektive uten å virke røffe for huden. Av de to er det toneren som får full score hos meg, den er fantastisk bra!

Hudtype: Alle hudtyper.
Alder: Alle aldre.

Pris:
269,- per produkt hos Blivakker.no.
Denne nettbutikken har gratis levering innenfor Norge og leveringstid er 1-5 dager.

4lippie

{ 48 comments… read them below or add one }

Katrine November 27, 2013 at 12:13

Har rens og toner i serien Scientific organics, men skal definitivt teste disse når etterpå. Da hovedgrunnen er at jeg ikke er så glad i bruk av vann, føler det tørker veldig ut huden.
Takk for tips :) Håper du tester noe serum også fra dette merket.

Reply

Hilde Christina November 29, 2013 at 03:42

Har du lest omtalene av de serumene jeg til nå har testet? Har testet tre ulike serum så langt.

Reply

Cathinka November 27, 2013 at 13:19

Hei Hilde Christina! :-)
Jeg er veldig nysgjerrig på Swiss Skin Roller, og andre lignende ruller med nåler osm punkterer huden. Har du noen erfaring med dette? Tenker spesielt på aknearr, da jeg ikke har rynker ennå.

Reply

Hilde Christina November 29, 2013 at 03:41

Hei!
Dette har jeg ikke hørt om, hvor har du lest/hørt om dette?

Reply

Trine December 5, 2013 at 11:34

Dette lurer jeg også på!! Skal visst også være positivt for å minske porer og grov hud.
Er så mange store norske bloggere som forguder denne “nålerullen” for tiden. Den ser ut som en mini-malingsrulle – en trommel med håntak. På trommelen er det mange mikronåler, og når du ruller den over huden stikker den mange små hull som skal bidra til cellefornyelse og gudene vet hva.. :P Detective HC, please help us! ;)

Reply

Hilde Christina December 5, 2013 at 13:32

Det høres virkelig ut som noe som ikke akkurat burde gjøres på en sensitiv hud som min?! Merker jeg blir skeptisk, men jeg kan forsøke å teste dersom jeg finner ut hvor og hvordan, og selvfølgelig også om det er trygt.:) Hvor fåes denne saken? At bloggere anbefaler produktet gjør meg enda mer skeptisk merker jeg, jeg er stort sett alltid motstander av det som skrytes opp i skyene av ofte sponsede bloggere.

Reply

Trine December 5, 2013 at 13:35

*link fjernet*
Håper linken kommer med og ikke havner i spam! Men ja, flere av de store i Norge – eks livingdoll og Lene Orvik – skryter, også av kremen man “må” smøre seg med etterpå. :P

Reply

Hilde Christina December 6, 2013 at 04:20

Dette er ihvertfall en nettbutikk jeg har kontakt med, så jeg kan spørre om de kan sende meg produktet for testing. :) Jeg er riktignok litt usikker på om jeg tør å teste dette selv, eller om jeg spør Jan Erik, med sin mye grovere hud. Jeg har hverken rynker eller linjer, ei heller sliter huden min med noe om dagen så jeg er litt usikker på om jeg er riktig person til testing, jeg skal høre med dem! Å teste på arr på kropp gjør jeg riktignok gjerne, jeg er bare noe skeptisk til å bruke denne i ansikt.

Reply

Elisabeth A November 27, 2013 at 16:18

Har brukt disse siden i sommer og rensen er den beste jeg har brukt noengang :)
Har alltid reagert med svie både i øynene og rundt uansett hvilket renseprodukt jeg har brukt før, men denne tåler jeg, fjerner all makeup! Tommelen opp!
Toneren har jeg faktisk tømt over i en sprayflaske, siden jeg ble frelst da jeg prøvde Nourish sin spraytoner:) Jeg og bomullspads går ikke så godt i lag, hehe.

Reply

Benedicte November 28, 2013 at 03:35

Tusen takk for alle gulle-gode omtaler av produktet! Takket være deg er huden min 100% bedre enn for et par år siden, og med at du nå har introdusert meg for EmerginC, er huden min til og med tilnærmet prikkfri nå mens jeg er på ferie! Får bestandig kjempeutbrudd når jeg er i sola, men alt er så mye bedre nå:) elsker bloggen din!

Reply

Hilde Christina November 28, 2013 at 05:02

Tusen takk, veldig koselig å høre! :)

Reply

Hanna November 29, 2013 at 19:34

Har akkurat kjøpt toneren etter å ha lest denne omtalen, gleder meg til å prøve den ut :)
Også lurer jeg på en ting… Har EmerginC noe serum for uren hud?

Reply

Hilde Christina December 1, 2013 at 09:10

Nei, dessverre ikke. Litt spesielt, men per nå har de ikke et typisk serum for uren hud.

Reply

Mette December 1, 2013 at 18:57

Kan denne rensen brukes til å fjerne øyesminke??

Reply

Hilde Christina December 2, 2013 at 03:23

Det kan den! Jeg er usikker på om den er ment til det, men jeg har brukt den til det lenge nå og mine sensitive øyne reagerer fint på dem.

Reply

Mette December 2, 2013 at 14:04

Supert, takk for rask tilbakemelding!! Har allerede testet flere av produktene til EmerginC, bl annet kambucha cleanser, spirulina toner, ansiktsskrubb og fuktighetskrem,- og er strålende fornøyd!! Har fuktfattig, sensitiv og acnepro hud, så produktene du anbefaler faller alltid i smak :) Er helfrelst av siden din!!!!

Reply

Hilde Christina December 3, 2013 at 03:00

Koselig, takk! :) :)

Reply

Trine December 9, 2013 at 20:46

Ser du har svart på om den kan brukes til øyemakeup – supert! :)
Men hva er egentlig forskjellen mellom emerginC multifruit cleanser og pomegranate cleanser? Og peach toner og pomegranate toner? ..annet enn at sistnevnte inneholder granateple da :P

Reply

Hilde Christina December 18, 2013 at 10:49

Multi Fruit er en typisk rensemelk, den har konsistens som en emulsjon. Pomegranate Cleanser er en gelerens, altså skummer den og er derfor bedre egnet til bruk i f.eks. dusj. Peach toner er mer beroligende, og passer bedre for en sensitiv hud enn det Pomegranate toneren gjør, Pomegranate toner er til gjengjeld bedre egnet for kombinert-fet hud enn det Peach toner er. Det kommer omtale av Pomegranate rensen om ikke så altfor lenge, Jan Erik driver og tester den nå. Så langt er han fornøyd. :)

Reply

Malene January 29, 2014 at 09:01

Vet du om Jan Erik er ferdig med å teste Pomengrate rensen og hva han syns om denne? Vurderer å bestille denne sammen med Peach toneren da jeg foretrekker gelerens og har kombinert og litt dehydrert hud.

Reply

Jan Erik Neset February 7, 2014 at 13:31

Hei!

Ferdig med testingen, og driver på med en omtale. Er på min andre flaske, så den kan absolutt anbefales.

Reply

Anja December 17, 2013 at 19:08

Jeg må bare si, denne rensekomboen er skikkelig deilig for huden min! Jeg har lenge brukt decleors standard rensemeldk og toner, og har egentlig synes at huden min har tålt disse godt. Da jeg fikk startkit’et til emerginC i posten for noen uker siden, så brukte jeg emerginC om kvelden og Decleor om morgenen (for å bruke opp). Men gosja meg, tror du ikke emerginC danket Decleor langt ned i støvlene?? Jeg er helt frelst! INGEN svie, og jeg syns emerginC renser såå mye bedre enn decleor. Noe jeg tror er fordi emerginC blir et kremete “skum”, fremfor decleor som blir litt mer “oljete”. Øynene mine svir ikke heller av emerginC, noe jeg var skikkelig plaget med med Decleor. Om kveldene skyller jeg emerginC rens av med vann for å enklere fjerne all makeup, men om morgenen bruker jeg en fuktig pads for å gi huden min mest mulig fukt. Jeg vet Decleor er ditt old time hjertebarn HC, men så lang overgår emerginC Decleor BIG time på min hud. Etter ruaccutane kuren min for snatt 4 år siden så har huden min blitt utrolig sensitiv, og emerginC er rett og slett bare DEILIG fra en ende til en annen. Skal skryte av hudkremen du har skrevet anmeldelse av også under riktig innlegg ;)

Reply

Hilde Christina December 18, 2013 at 09:56

Er ikke uenig jeg, emerginC er bedre på min hud også. :)

Reply

Line December 19, 2013 at 11:36

Hei Hilde! :)
Jeg har litt komplisert hud. Per nå bruker jeg Guinot sin kombinerte renseprodukt. Jeg syns denne fungerer kjempe bra, bortsett fra at huden min blir faktisk veldig glinsende etter bruk av denne. Det går helt fint å glinse litt før man skal legge seg, men ikke så ålreit når man bruker den om dagen. Jeg lurte på om jeg f. eks kunne ha brukt emerginC Deglazing cleanser for fet hud og emerginC Peach toner etter det ? Eller er det dumt å blande rens/toner som er ment for to forskjellige hudtyper? Eller burde jeg heller bruke emerginC Multi fruit cleanser først og så går for en toner ment for fet hud? Ikke sikkert du vet hva som helt sikkert er best for meg, men hva tenker du :) ? Jeg har som sagt veldig glinsende hud i t-sonen, samtidig som huden min fort kan bli veeeldig fuktfattig.

Reply

Hilde Christina February 26, 2014 at 08:35

Du kan helt fint bruke en rens og toner som er ment for to ulike hudtyper, det er ikke noe problem så lenge de går bra sammen. :)

Reply

Cathrine February 13, 2014 at 10:11

Hei! Godt å se at du er tilbake, og med det håper jeg at du har det bedre!
Akkurat begynt å bruke disse, og vil først si at jeg synes flaskene ser så flotte ut på badehyllen ;o) Disse kommer i pumpeflaske, og det står at man skal bruke lite produkt… Spørsmål til deg er derfor, hvor mange pump bruker du på hver av de? Jeg har nemlig en lei tendens til å innbille meg at mye er bedre (selv om jeg vet at dette er f e i l ), så tenker at jeg kanskje bruker unødvendig produkt. Og det er jo dumt, av flere grunner.

Reply

Hilde Christina February 26, 2014 at 05:52

Hei! :) Jeg er ikke fullt tilbake, men føler meg bedre enn før ihvertfall! Jeg bruker 1-2 pump, men det avhenger av hvor mye makeup jeg har på meg. Dersom jeg har på meg mye makeup trenger jeg flere pump, dersom jeg ikke har på meg makeup er ett pump mer enn nok. EmerginC er veldig drøye produkter, du trenger mye mindre mengde av produktene fra dette merket enn merker som er billige. Derfor blir ikke produktene så dyre likevel, heldigvis! :)

Reply

Milla April 8, 2014 at 21:36

Multi fruit cleanseren tørket ut huden min, synes det er veldig rart da det står at den ikke skal det? Så har nå gått tilbake til MD facial cleanser, men den er jo snart ikke å få tak i lenger. Vet du hvorfor eg kan ha reagert på den, og har emergin c noen andre som kan passe meg mer? har fått beskjed om at eg har normal hud/kombinert t sone. Peach toneren likte eg

Reply

Hilde Christina April 10, 2014 at 09:51

Jeg har brukt den rensen i snart et år nå uten problemer, til tross for at jeg har svært fuktfattig hud. Fordi den ikke tørker ut min hud skriver jeg også det, men dette kan selvfølgelig variere fra person til person, som med alt annet innen hudpleie. Produktanbefalinger gir jeg dessverre ikke gratis, men både jeg og Jan Erik har skrevet en rekke omtaler av ulike renseprodukter som kanskje kan være til hjelp.

Reply

Mari K April 10, 2014 at 13:47

Hvordan syns du denne rensen og toneren er i forhold til Decleor Aroma Cleanse Hydra Radiance 3-in-1 Cleansing Mousse (pjuh..) og Tonifying lotion?

Reply

Hilde Christina April 13, 2014 at 11:37

Mye bedre, utrolig nok. Toneren er mye mer skånsom enn det Tonifying lotion er, og Multi Fruit Cleanser virker ikke uttørkende på min hud, noe moussen til Decléor kan gjøre. Moussen har jeg ikke brukt på lenge, den blir fort for mye for min fuktfattige hud.

Reply

Camilla April 17, 2014 at 16:31

Er det mulig å kombinere emerginC peach toner med basiron face wash?

Reply

Hilde Christina April 18, 2014 at 03:47

Nei, dette burde du absolutt ikke gjøre. EmerginC og alle de andre trygge merkene innen hudpleie bør ikke brukes med billigmerker, dette vil kunne ødelegge effekten til de gode produktene. Basiron er ikke et produkt som anbefales, det fordi det fungerer slik standard billigmerker fungerer. Du kan lese mer her:
http://www.hildechristina.com/produkter-jeg-skulle-%C3%B8nske-jeg-aldri-hadde-brukt-basiron
http://www.hildechristina.com/konseptet-til-billig-hudpleie

Reply

lene May 13, 2014 at 21:33

Synes søkefunksjonen på denne siden er vanskelig til tider. når eg bl.a søker etter øyekrem så kommer det bare opp en krokodille med forbidden på. Så finner INGENTING om øyekremer. Mente du anbefalte en fra emergin c, kan du linke til denne, eller ordne søkefunkjsonen:)

Reply

Jan Erik May 13, 2014 at 21:44

Æ,Ø og Å er problematisk her så erstatt det med E, O og A :) Eller gå etter tags på høyresiden på nettsiden, så får du opp dette http://www.hildechristina.com/oyekrem-test

Reply

Hilde Christina June 10, 2014 at 06:06

Bruk tag’en, har en egen tag for øyekrem og du kan søke etter produktnavnet for å få opp produktomtaler. :)

Reply

Anette May 14, 2014 at 22:50

Jeg kjøpte denne rensen hos vakkerhud. Det jeg reagerer på er at på flasken står det på norsk påføres fuktig hud, men på engelsk tørr hud. Den skal jo påføres tørr hud såvidt jeg har forstått, så hvorfor står det da fuktig hud??

Reply

Jan Erik May 14, 2014 at 23:20

Hei,
På min flaske står alt på engelsk, så kan forsåvidt ikke si noe om hva som står på norsk. Det blir uansett samme hva du gjør da produktet skal “skummes” opp med vann:) Bruksmåten blir den samme

Reply

Hilde Christina June 10, 2014 at 06:04

Ikke heng deg opp i dette, prøv deg og frem og bruk den slik du synes den fungerer best. :)

Reply

Anonymous July 1, 2014 at 09:31

Hjelper disse to produktene mot kviser, hudormer, arr, og rødheter?

Reply

Anonymous July 1, 2014 at 10:03

Hjelper disse produktene på rød og uren hud med arr?

Reply

anonym July 1, 2014 at 10:05

Hjelper disse produktene på uren hud, rødheter i huden og arr?

Reply

Hilde Christina July 9, 2014 at 12:51

Siden du ikke har kommentert hos meg før må jeg manuelt godkjenne kommentaren din, du trenger ikke legge igjen flere ganger. :) Dette er renseprodukter og renseprodukter er ikke det optimale for å få bukt med problemhud, selv om de selvfølgelig vil hjelpe dersom de brukes i kombinasjon med andre produkter i en full hudpleierutine med serum, dagkrem osv.

Fint om du ikke er anonym forresten, jeg bruker veldig sjelden tid på å hjelpe de som er anonyme.

Reply

Cecilie August 5, 2014 at 18:29

Er det mulig å bruke peach toneren som en slags fuktspray utover dagen? :)

Reply

Hilde Christina August 12, 2014 at 23:27

I følge emerginC skal man kunne bruke alle tonerne deres som fuktsprayer, så det bør gå fint. :) Jeg har ikke testet riktignok så jeg vet ikke hvor god effekt de gir.

Reply

Kaja December 2, 2014 at 11:15

Hei! Vet du grunnen til at Multi Fruit Cleanser (og de andre rensene fra EmerginC) “må” kombineres med toner mens rens fra andre merker ikke nødvendig behøver toner? For å korte ned på renserutinen synes jeg det er aller greiest å skippe toner, men jeg har heller aldri følt at toner har vært nødvendig for meg.

Reply

hanne December 17, 2014 at 20:50

Hei!
Jeg vurderer å prøve denne multifruit rensen , ettersom jeg har prøvd cream tea cleanser i noen måneder nå, og slitt med ekstreme underjordiske kviser. Jeg trodde først det var hormoner som spilte meg et puss, men nå er jeg veldig usikker. For de dagene hvor jeg har vært sløv med å bruke cream tea cleanseren (og enten ikke vasket fjeset, eller bare brukt phytomer toneren), så har huden min bare på et par dager virket bedre allerede. Og det samme når jeg bruker utvannet eplecider eddik etter cream tea cleanseren. Det hjelper utrolig på kvisene, (som jeg fikk like etter å ha begynt med denne rensen)

Ser i ingredienslisten til cream tea cleanseren at olus oil står som nummer to i lista, og gjetter at dette kan være grunnen.

Så jeg lurer, finnes det ei ingrediensliste til denne multifruit rensen? :)

Reply

isabell January 28, 2015 at 04:08

Jeg elsket disse da jeg prøvde dem, huden føltes fantastisk og glødet etter to dager. Så kom reaksjonen, mindre stas. Jeg fikk utslett i hele ansiktet, og var fullstendig uttørket. Trengs vel i grunn ikke å nevnes, men jeg har ekstremt sensitiv hud, så for dere som har det er det greit å være klar over at disse er røffe produkter. sikkert pga fruktsyrer i dem..? Jeg reagerer også på sensitiv-serien til matis, dermalogica, og alle fuktmasker jeg har testet til nå.. håpløst!

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: