EmerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser og Spirulina Toner – Omtale

Nyhetsbrev

EmerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser og Spirulina Toner – Omtale

by Hilde Christina on 24. Jun, 2013

in Omtaler, Økologisk skjønnhetspleie

emerginC Scientific Organic Kombucha Cleanser Spirulina TonerRenseprodukter er noe jeg ytterst sjelden endrer på i rutinen min, jeg har hatt samme favoritter innen renseprodukter i flere år. Min rutine består alltid av to typer rens:

  1. Kombinert renseprodukt til bruk hver morgen, og til bruk om kvelden når jeg ikke bruker mye makeup.
  2. Renseprodukt til bruk i dusjen, eller når jeg har på meg mye sminke om kvelden.

Det renseproduktet jeg bruker hver morgen er Guinot One Step Cleansing Water, og det er denne typen renseprodukt jeg liker best fordi jeg slipper å kombinere det med vann. Vannkvaliteten her i USA er av en helt annen enn den er i Norge, derfor bruker jeg så lite vann som mulig. Allikevel, i dusjen bruker jeg peeling og da har jeg behov for et renseprodukt jeg kan bruke med vann først, i tillegg til at jeg alltid har produkter stående til bruk de kveldene jeg har på meg mye makeup. De to produktene jeg har brukt til nå er Decléor Cleansing Milk og Decléor Tonifying Lotion, disse har jeg brukt helt siden 2005. EmerginC Scientific Organics Kombucha Cleanser og Spirulina Toner er utrolig gode erstatninger for mine tidligere favoritter, spesielt til oss med fuktfattig hud. Jeg trodde ikke disse kom til å være gode konkurrenter, men det er de faktisk. Spesielt for dere som liker produkter med gelkonsistens og av den grunn ikke liker Decléor Cleansing Milk, er disse supre.

Kombucha Cleanser har gelkonsistens, noe jeg liker veldig godt. Som regel er renseprodukter med denne konsistensen for uttørkende for meg, jeg merker så godt som alltid at jeg er stram i masken etter bruk av gelrens. Ved bruk av denne merker jeg ikke noe til stram hud, noe som er veldig overraskende, og mye av grunnen til at jeg har blitt veldig glad i disse renseproduktene. Denne kan også brukes til å fjerne øyemakeup, en jobb den gjør veldig bra. Den fjerner øyemakeup uten å irritere øynene mine, og med mine sensitive øyne er det veldig imponerende. Den har en frisk og god lukt, og selv om den ikke fjerner vannfast mascara, er den mer enn nok som både renseprodukt og makeupfjerner i min rutine.
Spirulina toner er et produkt som skal brukes etter Kombucha Cleanser, disse hører sammen og bør ikke brukes hver for seg. Toner er et produkt mange dropper, men som er et viktig produkt i hudpleierutinen din. Spesielt om du har dehydrert hud er toner absolutt verdt å skaffe seg.

Hvordan rense huden med disse produktene? Du påfører renseproduktet på fuktig hud, massér, tilsett vann, skyll av med vann. Til slutt påfører du toner (og deretter serum, dag- eller nattkrem). Produktene kan brukes av alle hudtyper, jeg vil også tro at de vil være gode for alle hudtyper, også for oss med sensitiv hud. Fordi de ikke virker uttørkende kan tørr hud også bruke disse, samtidig som de virker rensende nok til at fete hudtyper som sliter med oljete hud også vil kunne få gode resultater med disse.

Fordi Decléor Cleansing Milk ikke er optimal til bruk i dusjen har emerginC Kombucha Cleanser blitt min nye og faste rens til bruk i dusjen. Det ser ut til at flere av emerginC’s produkter både kan konkurrere med, og også danke ut tidligere favoritter fra Decléor, og for meg skal det faktisk endel til.

Hudtyper: Alle hudtyper.
Alder: 20 år +

Pris:
289,- per produkt hos Blivakker.no
Frakt er gratis fra denne nettbutikken og leveringstid er 1-3 virkedager.

Om noen har erfaringer med disse produktene, del gjerne! Jan Erik har også skrevet et omtale av emerginC Scientific Kombucha Rens og Spirulina Toner, for de av dere som ønsker å lese hans mening.

5 lippies

{ 71 comments… read them below or add one }

Henriette June 24, 2013 at 13:22

Denne hørtes veldig bra ut, kommer nok til å teste den i fremtiden hvis jeg noen gang går lei mine nye favoritter EmerginC aromatic cream tea cleanser og lavender toner :)

Reply

Henriette June 24, 2013 at 13:22

Disse*

Reply

lene June 24, 2013 at 15:20

Hei, vet ikke om en god shampoo for gutter som ikke er testet på dyr? Er jo en hel haug som er testet på dyr, men vil ikke ha det,, huff…

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 08:48

Pureology? John Masters Organics? Finnes enormt mange merker :)

Reply

Edda June 24, 2013 at 19:14

Hei! Har du prøvd eller hørt om hudpleie fra Suki? Det er en økologisk hudpleieserie og har mange gode rewiews. Har brukt oljeserum og fuktighetskrem i noen dager nå, og kvisene mine har roet seg veldig! Ser veldig bra ut, og prisene er heller ikke så verst. Håper det er ok at jeg legger det under her :)

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 09:08

Ikke hørt om nei, hvor fåes merket kjøpt?

Reply

Edda June 26, 2013 at 09:48

Jeg kjøpte i butikk, men kan kjøpes på Amazon og sukiskincare.com :)

Reply

elin June 24, 2013 at 19:17

disse har jeg. og liker de veldig godt. de har vunnet noen priser. og liker tanken på at hvert produkt du kjøper så blir det plantet et tre….

Reply

Silje June 24, 2013 at 19:32

Har cleansern og elsker den, syns den fjerner sminke bra også. Blitt byttet ut med min fantastiske MD rens. Har ikke tonern, men bør nok skaffe meg denne også. Er så glad for at du introduserte meg for dette merket, bare så synd det er svindyrt!

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 09:07

Bruker du ingen toner etter denne rensen…? For det burde du absolutt! :)

Reply

Anonymous June 26, 2013 at 10:43

Nei har ikke gjort det, vasker bare bra med vann. Og huden mi har jo blitt såååå fin etter at jeg begynte med rens, øyekrem, detox mask og phytocell kremen som nattkrem fra EmerginC (selv om huden var bra fra før). Venter på serum i posten nå, spørs om toner på bestilles også. Det har jo kommet skattepenger i dag! :-D

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 10:44

Du bør det, denne er ikke ment for bruk uten toner :)

Reply

Stine June 24, 2013 at 21:04

Hei HC:) Bare lurte på hvorfor disse ikke bør brukes hver for seg? Er det fordi rensen og toneren forsterker effekten av hverandre? Sverger til MD-rensen, men liker veldig godt spirulina-toneren, så bruker disse to sammen nemlig, så hadde vært kjekt å vite:)

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 09:07

Kanskje jeg skrev klønete, det jeg mener er at de ikke skal brukes alene, hver for seg. De kan kombineres med andre renseprodukter, men man bør alltid bruke toner etter rensen, og rens før toneren. :)

Reply

Nadine June 25, 2013 at 11:08

Hei HC,
Lurer på om Peel og toner fra emerginC er en erstatter for md face&body scrub?

Reply

Nadine June 25, 2013 at 11:10

om den kan erstatte, var det jeg mente :-D

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 09:06

Jepp! :)

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 08:48

Peeling kitet deres mener du? Ja, det er det!

Reply

Anette H June 25, 2013 at 11:15

Går det greit å bruke toner fra decleor etter denne rensen?

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 08:48

Ja, det går fint. :) Det viktige er at du ikke blander inn mindre gode merker, altså f.eks. et produkt fra Nivea eller Garnier.

Reply

Katrine June 25, 2013 at 13:44

Denne omtalen har jeg ventet i spenning på. Så da må vi vel invistere i rens og toner også. Men hva med serumet? Når jeg leser på hjemmesiden deres om serum står det: Påføringstips: Bruk på ren hud, for best resultat, bruk emerginC phytocell krem etterpå.
Men mener dem da renset hud uten toner eller etter toner?

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 09:06

Etter toner :)

Reply

Anonymous June 25, 2013 at 16:03

Hei Hilde :-) Jeg har et ganske ja.. merkelig spørsmål. Jeg har veldig mye hvite småhår i kinnene, på haka og under nesa og hvis jeg bruker foundation eller pudder så syns det enda mer og det ser veldig teit ut. Så jeg lurte på om jeg kan fjerne de hårene jeg har på kinnene og haka med en høvel? Skal i bryllup og på noen festivaler i sommer så vil gjerne bruke litt hudsminke :-)

Reply

Hilde Christina June 26, 2013 at 09:06

Fint om du legger spørsmål under relevante innlegg, jeg ser kommentarer slik de kommer inn og svarer uansett hvor gammelt et innlegg er. :) Og fint om du også ikke er anonym, jeg er litt småallergisk mot anonyme kommentarer.

Reply

Eirin June 26, 2013 at 23:43

Hei. Fann et sted i Amerika (er på ferie) som solgte emerginc, og gikk dit for å se om de hadde disse produktene. Det hadde ikke akkurat denne typen, men anbefalte eminence som skulle være like bra. Ble derfor litt nysgjerrig på dette merket, kjenner du til det, eller testet det ut? Har aldri hørt om det før så tenkte jeg skulle spørre,

Reply

Hilde Christina July 2, 2013 at 12:27

Jeg kjenner ikke til det merket nei, tør ikke å si hvorvidt det er bra eller ikke. Jeg ville riktignok vært skeptisk til hudpleiesalonger som skryter av merker, sjekk heller omtaler på nett fra personer som ikke selger merket. Hudpleiesalonger vil selvfølgelig si at merket de fører er like bra, men det er ikke nødvendigvis slik at det stemmer dessverre.

Reply

Samantha July 7, 2013 at 23:36

Hei. Jeg har nå brukt denne rensen i litt over 2 uker, og jeg har begynt å få kraftige kviser. Jeg har ikke endret på noe annet i hudpleierutinen min. Tror du det er mulig at jeg reagerer på denne rensen? Jeg syns det virker rart å reagere på en rens, ettersom den jo vaskes av bare noen sekunder senere. Rens blir jo aldri værende på huden slik en dagkrem gjør for eksempel…Eller tar jeg feil her?

Reply

Hilde Christina July 8, 2013 at 11:19

Veldig rart, det er sjelden at man får urenheter av renseprodukter. Du bruker kun rensen, ikke toneren? Rensen vil ikke bli liggende på huden, nei, men det kan selvfølgelig hende at det er den som gir deg utbrudd. Kutt bruken av den i rundt en uke så vil du fort se om det er den som gir deg kvisene.

Reply

CelineE July 10, 2013 at 13:37

Er det slik at jeg kan bruke denne rensen, men med en annen toner, eller omvendt? Fikk med en prøve på multi fruit-rensen og elsket den!, men peach toneren ser fryktelig lite spennende ut..Kan jeg velge en annen?
Så et sted du skrev at du hadde kjøpt multi fruit-rensen, hva syntes du?

Reply

Hilde Christina July 10, 2013 at 14:00

Du kan gjøre akkurat som du vil, enten rens eller toner fra Scientific Organics serien og rens/toner fra en annen serie. Jeg liker alle renseproduktene jeg har testet fra emerginC så langt, men disse to er fortsatt favorittene.

Reply

Mari July 22, 2013 at 22:33

Hei :-)
Tror du denne rensen og toneren vil være bra til fuktfattig fet hud med urenheter? Bruker Md rens og serum nå, men har visst blitt immun mot effekten etter fem års bruk.

Reply

Hilde Christina July 25, 2013 at 04:28

Ja, absolutt! :)

Reply

Mari July 25, 2013 at 20:41

Flott! Da blir det disse jeg bestiller neste gang i stedet for Md :-)

Reply

Charlotte July 24, 2013 at 22:00

Hvordan der denne for fet, fuktfaktig og sensitiv hud? Bruker nå MD sin Facial Cleansing Gel og har tidligere brukt Facial Cleanseren. Relativt førnøyd med disse, men ønsker å unngå ALS-ingrediensen de inneholder da denne er litt irriterende for huden min. :-)

Reply

Hilde Christina July 25, 2013 at 04:27

Jeg vil tro at disse kan passe for alle hudtyper, bedre enn de du bruker nå mtp på fukt er de ihvertfall! :)

Reply

Charlotte July 31, 2013 at 22:33

Tusen takk for svar! :-) Sendt mail til vakkerhud.no for å få tilsendt ingredienselistene, så kanskje jeg slår til hvis de ser greie ut.

Over til en helt annen sak: hvilke erfaringer har du gjort deg med MATIS Reponse Jeunesse AvantAge Jeunesse Normal and Combination Skin?(Pjuh, for et navn!) Fungerer den fint for fet og fuktfattig hud, eller anbefaler du heller Delicate-kremen? Er 20 år. :-)

Reply

Hilde Christina August 28, 2013 at 05:32

Den er god! Ikke så passende til fet hud, men det avhenger litt av hvor fuktfattig du er og også hvilke andre produkter du har i rutnen din. Delicate er en krem for sensitiv hud, så har du ikke sensitiv hud er det andre alternativer som er like gode. :)

Reply

Tine September 3, 2013 at 01:23

Er så utrolig nysgjerrig på alle produktene fra emerginc nå, elsker den gode phytocell kremen alleredet :D
Har ikke fått kjøpt meg alt jeg vil ha enda, men det blir etterhvert. Må nok bruke opp det jeg har først. Men jeg kjøpte med spirulina toneren sammen med kremen. Og så tok jeg bittelitt i en liten spraybeholder, for synes det er bedre i spray. Hva tror du om å spraye seg litt utover dagen med spirulina toneren? Som en slags oppfriskning/fukt. Skjønner at den ikke gir fukt på samme måte som fuktspray, men deilig å sprayet ansiktet i løpet av dagen. Måtte bare høre med deg først, for kanskje det ikke er så lurt som jeg tenker? :)

Reply

Hilde Christina September 3, 2013 at 04:54

Jeg tør ikke å si ja eller nei, for jeg vet ikke om dette er en toner som anbefales til det bruket. Jeg spør kontaktpersonen min hos EmerginC så oppdaterer jeg deg så fort jeg får svar. :)

Reply

Hilde Christina September 4, 2013 at 12:26

Har fått svar fra EmerginC, og den kan fint brukes utover dagen! :) Fordi den inneholder både fukt og antioksidanter kan den fint brukes som en fuktspray når du trenger det.

Reply

Tine September 4, 2013 at 23:56

Så bra! Og tusen takk for at du tok deg tid for å sjekke det ut :)

Reply

Hilde Christina September 5, 2013 at 04:06

Bare hyggelig! :)

Reply

Anett September 6, 2013 at 17:49

Hei! :)
Er denne rensen god nok til en fet hud med hudormer og kviser?? Eller er deglazing bedre? Hva er hovedforskjellen på disse rensene? Tror du at du eller Jan Erik kan teste deglazing rens og toner?? ;)

Reply

Hilde Christina September 9, 2013 at 02:16

Deglazing rens er en rens for fet og uren hud, så er det det du sliter med ville jeg gått for den. Hvor gammel er du? Er du under 20 burde du ikke bruke den grønne serien fra EmerginC, men de har flere andre gode renseprodukter. :) Tror nok ikke Jan Erik kommer til å teste de i første omgang, han kommer fremover til å teste noen produkter fra dette merket for menn.

Reply

Anonymous September 11, 2013 at 09:02

Jeg er 25, og har for tiden slitt veldig med uren hud (litt pga p-pilleslutt, men mest fordi jeg i tre mnd har brukt exuviance som bare har gjort alt verre!! Jeg har nå brukt deglazing rens og toner, pluss clearing complex krem og det peeling kittet fra den grønne serien i et par dager, og merker allerede STOR forskjell! Huden min er lykkelig igjen og myyye mindre “irritert”. Emerginc virker å være fantastisk så langt!!
Bra han skal teste produkter for menn, kanskje jeg får lurt samboeren også til å kjøpe :D

Reply

Hilde Christina September 11, 2013 at 09:09

Så bra, takk for erfaring! :)

Reply

Maren September 17, 2013 at 19:28

Hei! :)

Jeg lurer på om renseproduktene og kremen til scientific organics også kan brukes på sensitiv hud? Har prøvd Decléor nå nylig og fikk en reaksjon med svie og utslett i ansiktet som jeg etter å ha testet litt fant ut at var pga. hydra floral-kremen, så tenkte jeg ville prøve disse siden du har såpass bra erfaring med dem. Har blitt litt skeptisk etter at jeg fikk den reaksjonen på Decléor-produkt, så tenkte å høre, om hudpleierene som driver med merket har informert noe spesifikt om dette, evnt. om du har hørt fra andre med sensitiv hud/reaksjoner på andre merker som kan bruke disse. :) Fant ikke stort om det i kommentarfeltet eller nettsiden deres osv.

Tusen takk for at du hjelper så mye med bloggen din, du er virkelig en inspirasjonskilde hva angår både makeup og hudpleie! :)

Reply

Hilde Christina September 19, 2013 at 07:21

Hei!

Ja, det kan de! EmerginC er veldig gode på sensitiv hud, produktene er mildere enn f.eks. md formulations, men like effektive. Det er mange som reagerer på Decléor fordi de bruker mye planteoljer, men jeg ville gitt emerginC et forsøk, produktene er virkelig fantastiske! :)

Og takk for tilbakemelding, jeg er glad nettsiden min kan hjelpe. :)

Reply

Maren September 19, 2013 at 09:51

Da prøver jeg! :) Tusen takk for hjelpen! :)

Reply

Marie September 20, 2013 at 07:47

Hei! Hvorfor bør i ikke rensegelen og toneren brukes hver for seg? Har gått til innkjøp av en del av disse produktene, og er så langt veldig fornøyd! Men i dette settet kjøpte jeg bare toneren og ikke rensegelen da jeg har en del igjen av rensen min fra før. Er det sånn at jeg bør kjøpe denne rensen, og legge den gamle i skuffen for å få noe utbytte?
Hilsen Marie :)

Reply

Hilde Christina September 22, 2013 at 09:57

Hei! :)

Med det mener jeg at toner skal brukes etter rens, og rens skal brukes før toner. Altså, ikke bruk produktene alene uten å bruke et renseprodukt før toner eller toner etter rens. Du kan bruke renseproduktet du allerede eier med denne toneren så lenge renseproduktet du per nå har er fra et trygt merke.

Reply

Linn Kristine September 23, 2013 at 13:10

Hei! Jeg har veldig tørr overhud, men fet underhud, noe som byr på mange utfordringer. Føler huden er fuktfattig, samtidig som den produserer mye talg. Nå bruker jeg Decleor og MD, men har lyst til å teste ut EmerginC. Derfor lurer jeg på om du vil anbefale Kombucha cleanseren og Spirulina toneren for min hud, eller om de har noe som passer bedre for min hud? :-)

Reply

Hilde Christina September 26, 2013 at 12:21

Tricky siden du har en litt vanskelig hud, men disse vil kunne passe deg bra. Jeg ville også vurdert Multi Fruit Cleanser og Peach Toner fra emerginC. Toneren er den beste toneren jeg har testet så langt, og jeg har vært gjennom en del! Jeg liker Kombucha og Spirulina veldig godt også, så det er vanskelig å velge mellom de to, men reagerer du ofte på rens ved at du får stram hud ville jeg gått for Multi Fruit Cleanser + Peach toner istedet istedet, den er mer kremet enn Kombucha rensen. Huden min er veldig fuktfattig og jeg synes ikke Kombucha rensen virker negativt på fuktbalansen i huden min, mens Jan Erik (den mannlige testpersonen min) synes den stropper huden hans for fukt så det er absolutt individuelt. :)

Reply

Line :) October 6, 2013 at 12:10

Hei!
Jeg har tenkt å kjøpe denne rensen, men vet du om Decleors Cleansning water kan brukes som en slags toner etter rensen? Da jeg kjøpte cleansing water på hudpleiesalong fikk jeg beskjed om at den var god å bruke som toner, men at hun ikke anbefalte meg å bruke den som rens (noe jeg likevel gjør, og er godt fornøyd med!).
Siden jeg bruker cleansing water om morningen hadde det jo vært praktisk å bruke den som toner, etter emerginc-rensen, om kvelden! Hva tror du?

Reply

Hilde Christina October 13, 2013 at 09:10

Hei!

Det kan du absolutt gjøre, den fungerer supert som toner også. :) Hvorfor anbefalte hun deg å ikke bruke den som rens? Den er jo et renseprodukt som skal brukes alene, men mente hun kanskje at du har feil hudtype?

Reply

Line :) October 13, 2013 at 11:15

Hun mente at jeg burde bruke cleansing milk som rens, og cleansing water som toner, fordi cleansing water alene ikke renset godt nok.
Jeg synes cleansing water virker veldig bra, og jeg har mindre kviser når jeg bruker denne enn f.eks. sterkere produkter som cleansing gel (folk har en tendens til å anbefale det sterkeste med en gang de ser en kvise).
Nå tenkte jeg imidlertid å gå over til emerginC rensen på kveldstid, for etter å ha fått prøver på denne så ser jeg at den renser mer i dybden, men uten å irritere huden min :)
(jeg har fet men fuktfattig hud, med kviseutbrudd innimellom som jeg ikke klarer å knytte til noe spesielt – plutselig er huden fin, plutselig har jeg kviser)

Reply

Hilde Christina October 13, 2013 at 11:42

Det stemmer jo faktisk ikke, Cleansing Water er et fullhendt renseprodukt som fint kan brukes alene så det kan du ihvertfall bare fortsette med. :) Kan vel kanskje hende at hun ønsket et ekstra salg, jeg vet det skjer litt for ofte. Bra du har fått godt resultat med emerginC sin rens, jeg er veldig enig i at den renser godt uten å virke røff, det samme gjelder både peeling og rensemaske fra samme merke.

Reply

Therese October 7, 2013 at 10:11

Hei :) Jeg har nå brukt kombucha cleanser, spirulina toner, phytocell serum og phytocell krem i et par uker. Har også detox-masken. Jeg har dessverre fått kjempeutbrudd av “kviser” (uten mye puss; ikke så store, men røde og betente). Lurer derfor på om dette er vanlig? Er det noe jeg kan reagere på, mon tro? Skal jeg holde ut og håpe det bare er et tilfelle av “verre før bedre”? Har alltid trodd at jeg har tørr hud, helt til jeg fant denne siden for noen år siden, og innsett at den er fet, men meget fuktfattig. Samtidig er den sensitiv og “ødelagt” av alt for sterke legemidler og feilbehanling (x antall antibiotikakurer og salver, isotretinoin osv). Har tidligere hatt god virkning av rent rosevann og jojobaolje, men trenger mer fukt! Nå skal det sies at jeg fikk barn for 11 uker siden, så det er mulig huden min er i ubalanse pga hormoner og amming, men er blitt mye verre etter at jeg skiftet hudpleierutine (noe jeg alltid blir)… Langt innlegg, men spørsmålet er altså; bør jeg holde ut litt lenger? Føler forresten at toneren, serumet og kremet ikke trekker godt nok inn i huden – hva kan det komme av? Jeg bli sjelden fet og shiny utover dagen, men det er jeg også blitt… Sliter samtidig med å finne sminke for min fuktfattige hud, men dette tipser du vel ikke om ;-) Har søkt her inne flere ganger, samt testet ut en god del, men ingen match so far!

Reply

Hilde Christina October 10, 2013 at 08:51

Hei!

Det er vanskelig å si hva som er årsaken når urenheter dukker opp på denne måten, men med nylig fødsel, amming, og nye produkter på toppen er det ikke uvanlig at huden vår kan bli forverret eller “forvirret”. Gi det en måned eller to, har det ikke bedret seg innen da ville jeg gått for andre produkter enn det du per nå bruker. :)

Dette tipser jeg vel ikke om…? Synes jeg er flink til å tipse om slikt jeg, men da stemmer vel kanskje ikke det. ;)

Reply

Line October 18, 2013 at 16:56

Hei! :)
Jeg hadde planer om å bestille denne renten, men en gang jeg kjøpte krem fra dette merket så fikk jeg med en liten prøve fra denne rensen, og jeg prøvde den ut her om dagen. Men nå har jeg plutselig fått litt smånupper her og der, og lurer på om det kan være etter rensen? Det står at den rensen skal rense dypt nede i huden, er det derfor jeg får litt smånupper/kviser? Er det noe som vil gå over etter hvert? Reagerte du på rensen?

Reply

Hilde Christina November 11, 2013 at 02:48

Hei!

Det er umulig å si, det kan være rensen og det kan være noe helt annet. Kutt bruken og se hva som skjer, det er eneste måten du kan finne ut av det på :) Jeg reagerte ikke på denne rensen med nupper nei, ei heller har jeg hørt at dette er vanlig.

Reply

Line November 29, 2013 at 18:35

Hei.
Vil denne reisen hjelpe mot uren hud? Jeg har sensitiv hud som er rød i kinnene, talgproduksjon i panna, litt store porer i nesa og urenheter på haka. Bruker decleor for sensitiv hud men underverker skjer ikke. Tenker å prøve dette merket med både denne reisen og fuktighetskremen du anbefaler. Men ønsker å høre om det vil være noe for min hud?

Reply

Hilde Christina December 1, 2013 at 09:06

Hei!

Underverker skjer ikke på uren hud ved bruk av renseprodukter. Hvordan ser rutinen din ellers ut? Bruker du serum, masker, peeling?

Reply

Line December 2, 2013 at 13:49

Ja jeg bruker decleor peeling og rensemaske. Night balm. Serum. Fuktighetskrem og rens fra harmonie serien. Så ble jeg anbefalt md illuminatum Serum et par ganger i uka under Night balmen.
Var hos hudpleiern senest idag og spurte om ikke det er noe annet som kan hjelpe mot rødhet og urenheter. Fikk anbefalt noen pads som skulle gjøre underverker men kjøpte de foreløpig ikke. Decleor gjør ikke underverker for min hud ihvertfall og ønsker å prøve noe annet…

Reply

Charlotte March 1, 2014 at 23:19

Hei!
Har nå brukt rens og toner i ett fra Decleor, serum fra Decleor og hydra floral som dag- og nattkrem. Har ikke blitt veldig imponert og ikke merka noe bedring enn at huden min ikke er like tørr lenger. Sliter med hudormer, ujevn hudtone og noen få kviser innimellom + en hud som trenger mye fukt. Må gå til innkjøp av en fuktmaske og ansiktsmaske da jeg ikke har kjøpt det enda.. Vet ikke om det kan være grunnen til at jeg ikke har fått resultater.. Blir 20 år nå i år og lurte på om jeg kanskje skulle prøvd rensen og toneren i denne omtalen? Er jeg for ung?…

Forresten, drømmen er at du skal flytte til Norge og åpne en hudpleiesalong, du hadde blitt millionær :-D Du er så flink og skulle virkelig ønske at du hadde åpna en salong slik at amatører som meg kunne fått skikkelig hjelp!!

Reply

Hilde Christina March 25, 2014 at 08:44

Hei!
Hvorfor bruker du ikke serum? Dette er den korrigerende delen av hudpleierutinen din og noe som kan utgjøre stor forskjell! Takk forresten, koselig kompliment. :) Å jobbe som hudpleier er riktignok ikke noe jeg noensinne kommer til å gjøre, det er for fysisk for sykdommen min og for dårlig betalt i forhold til hvor mye jobb man gjør. Forhåpentligvis kan jeg gi skikkelig hjelp via denne nettsiden og individuell veiledning!

Reply

Stine April 16, 2014 at 12:41

Jeg har vært fornøyd med alle Emergin C produktene jeg har brukt så langt.
Den eneste skuffelsen synes jeg er Kombucha cleanser, jeg syns ikke den
renser godt nok, samtidig som jeg syns jeg må “ta i” for å få renset huden.
Resten av Scientific Organics serien som jeg har prøvd ut, samt andre
Emergin C produkter har jeg vært storfornøyd med.

Reply

Madelen June 2, 2014 at 11:11

Hei, er denne rensen like god som md sin? eller er den ikke like “sterk”? sliter litt med urenheter men etter at jeg bytta til md sin rens, serum og solkrem er det nå endel bedre. elsker scientific phytocell kremen og vil prøve rens og toner men usikker på om jeg da vil få en haug med urenheter igjen.
Håper du kan svare meg på dette :-)

Reply

Hilde Christina June 10, 2014 at 05:31

Den er like effektiv, hvorvidt den er like god tør jeg ikke å si siden jeg virkelig ikke liker md formulations sin rens. Renseprodukt er den delen av rutinen din som utgjør minst forskjell så du trenger ikke å bekymre deg for at renseprodukter vil gi urenheter dersom du bytter disse. Deglazing rensen skal være en mer riktig erstatning for md formulations sin rens, men denne anbefales ikke dersom du ikke har veldig fet hud: http://www.hildechristina.com/emerginc-bli-kvitt-kviser

Reply

Kristina August 27, 2014 at 09:30

Hei! :)

Jeg lurer på om du synes kombucha cleanser er bedre enn renseprodukter som brukes uten vann? Per nå bruker jeg Matis Vitality by M Micellar Water, og liker den egentlig godt. Jeg fikk med en trial i “trial/travel”-kittet til emergin c men synes egentlig det er ganske pes å bruke vann og toner når jeg har vendt meg til å ikke bruke det. Er det noen fordeler med emergin c sine cleansere fremfor renseprodukter uten vann? Eventuelt hvilken av cleanserene? Jeg har en sensitiv kombinert hud og er 21 år :)

Reply

Hanne May 16, 2015 at 12:09

Åh, hadde veldig lyst å prøve cleansern, ettersom både multi fruit og cream tea cleanseren var totale bomkjøp. Men ser at denne har alge ekstrakt i seg, som ligger nærmest høyest av alt på “Comedogenic Ratings” -lista. :| Nå skal den jo vaskes av da så kan godt hende det ikke blir helt det samme som å smøre den inn og la den sitte – men ble veldig skeptisk.

Blir liksom ikke helt fortrolig med EmerginC serien, dessverre! :\

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: