Dyrevennlige Bloggere er herved åpnet!

Nyhetsbrev

Dyrevennlige Bloggere er herved åpnet!

by Hilde Christina on 08. Nov, 2009

in Dyretesting og de firbente

litenEller lansert da, men åpnet høres gøy ut. Nå er endelig logo og idè på plass, og jeg håper så mange som mulig vil bli med på dette!!

Idèen er altså å samle alle de bloggerne der ute som bryr seg om dyr, samt få flere til å bli med på å kutte dyretestede produkter, samt bry seg mer. Om du tenker ‘hæ?’, besøk Dyrevennlige Bloggere siden min, der får du all den infoen du leter etter.

Jeg har endret litt på idèen. HEK dro frem et godt poeng, dette med at mange er sære på hva som skal publiseres i sin egen blogg. Derfor trenger dere ikke å publisere mine månedlige innlegg i deres egen blogg.

Jeg krever kun 3 ting:

Mini-innlegg

At at dere lager en liten post med info om at dere nå er en del av Dyrevennlige Bloggere, samt link til DB siden min: http://hildechristina.com/dyrevennlige-bloggere

Denne siden skal oppdateres fortløpende, med info om hvilke bloggere som er med, samt linker til DB innlegg og nyheter generelt.

Vis frem logoen vår!

Jeg vil også at de av dere som er med, kopierer inn DB-logoen med hyperlink til denne siden, slik at de som besøker dere vil få info om dette tiltaket. Logo får dere tilsendt når jeg har godkjent “søknaden” din (nei, jeg er ikke streng).

Vær dyrevennlig

Du selv må ha dyr i bakhodet. Kutt dyretestede merker og om noen sier at MaxFactor er drittbra… Si at merket tester på dyr.
Verre er det ikke.

Èn gang i måneden (eller kanskje mer, om jeg har noe på hjertet) vil jeg publisere et innlegg som har noe med dyr å gjøre. Det kan være info om hvordan fjernadoptere, pels, en forening, et tiltak, hva som helst. Jeg har allerede forberedt en del, så det dukker opp mye moro fremover! Smile

Jeg ønsker ikke at dette skal bli noe ekstremt, som å brenne pelskåper og slippe løs pelsdyr. Målet er at dette skal være noe mange kan gå for, dyrevennlighet for folket! Grin Eller noe slikt.

Om du ønsker å være med, send meg en mail på hilde.christina@yahoo.com med navn, bloggadresse og gjerne noen ord om hvorfor du vil være med.

Jeg lager fortløpende innlegg om deg og din blogg, slik at verden vet at du er med. Link vil også legges på DB siden din. Er det noe spesielt du vil ha med i presentasjonsinnlegget av din blogg, legg ved det i mailen også.

En DB konkurranse for VIP`erne mine (altså, de som abonnerer på nyhetsbrevet mitt!) kommer i kveld, bare for å feire at dette endelig er på plass Dog

Håper du er med!! Smile

{ 30 comments… read them below or add one }

Gro November 8, 2009 at 13:50

Så braaa! Hadde jeg hatt blogg skulle jeg joina! :-)

Reply

Karoline November 8, 2009 at 13:53

Flott tiltak! Jeg har ikke blogg selv, men skal absolutt spre ordet og besøke siden din :) Du er flink!

Reply

Amie November 8, 2009 at 13:56

Loves it:)

Når jeg begynner å blogge igjen er jeg helt klart med!

Trivia: I går så jeg en pelsponcho (ja!) med haler hengende ut av på steen&støm. Helt seriøst. Hvem vil gå rundt med haler hengende rundt kroppen. Ew.

Reply

Siren November 8, 2009 at 14:09

Håper alle med blogg slenger seg på. Flott tiltak!

Reply

marianne November 8, 2009 at 14:29

linken til dyrevennlige bloggere virker ikke for meg.. mulig den ikke virker..

Reply

Emilie November 8, 2009 at 16:37

Kjempebra initiativ!

Reply

beate November 8, 2009 at 16:48

Kjempeflott tiltak HC! :-D

Reply

Jana C November 8, 2009 at 18:43

Håper jeg får søknaden min godkjent!

Reply

hek November 8, 2009 at 20:34

:heart: :dog: :dog2: :duck: :goat: :hippo: :koala: :lion: :monkey: :monkey2: :mouse: :panda: :pig: :pig2: :sheep: :sheep2: :reindeer: :snail: :tiger: :turtle: :heart:

Blir selvsagt med!

Reply

Susanne November 9, 2009 at 04:44

JEG syns vi kan om ikke slippe løs pelsdyr, gi dem et nytt hjem! Et ordentelig ett:)!

Reply

SiljeOluf November 9, 2009 at 08:27

LOVELOVELOVE IT!!!!!!!
Og VERDENS beste logo! Omg, lilla hjertesnuuute!
Pierats.org skal SÅ bli med!
:panda: :heart: :sheep2: :heart: :dog2: :heart: :hippo:

Reply

Karoline January 14, 2011 at 07:55

Jeg blir med! Men for nå legger jeg bare til logen på sidemenyen min, har ingen ideér om innlegg med temaet!

Reply

Hilde Christina January 14, 2011 at 08:10

Du må søke for å få være med på dette!

Reply

Camilla January 17, 2011 at 16:33

Så kul logo, selv er jeg helt imot dyretestet sminke, og kastet sminken som var testet! :-D

Reply

Julie og Tuva January 19, 2011 at 17:12

Vi digger ideen!
Håper snart at noen gjør noe med det som skjer med dyr…ikke bruk Colgate tannkrem!!! Testet på dyr :sheep: :panda: :koala: :hippo: :duck: :cow2: :pig: :mouse: :monkey2: :monkey: :sheep2: :reindeer: :tiger: :turtle:

Reply

TrippelKaniner February 5, 2011 at 12:56

:cow: :chicken2: :chicken: :chick: :cat2: :cat: :bunny: :cow2: :dog: :dog2: :duck: :goat: :hippo: :koala: :lion: :monkey: :monkey2: :mouse: :panda: :pig: :pig2: :sheep: :sheep2: :reindeer: :snail: :tiger: :turtle: :beer: sjølvsagt elsker eg dyr dei er elsket av ein dyreelsker

Reply

Simone February 12, 2011 at 22:37

Jeg joiner !

Reply

Hilde Christina February 12, 2011 at 23:02

Send oss en søknad! :)

Reply

Catpaws February 17, 2011 at 15:52

Så kult! Så klart jeg blir med! Skulle bare mangle, du er kjempeflink!

Reply

Hilde Christina February 18, 2011 at 01:42

Send oss søknad! :)

Reply

angel March 10, 2011 at 08:55

jeg skjønte ikke helt hvordan man skulle kopiere logoen?

Reply

Hilde Christina March 10, 2011 at 09:46

Du må sende inn søknad til oss, så får du html logo tilsendt :) Send søknad til dyrevennligebloggere@hotmail.com

Reply

Camilla Desiré March 18, 2011 at 00:43

Var det ikke til hilde.christina@yahoo.com man skulle sende det da? Står det i innlegget, så sendte dit jeg ;)

Jeg er med hvertfall!! :)

Reply

Karoline July 16, 2011 at 12:06

:tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger: :tiger:

Jeg elsker dyr, hater at dei blir drept bare for mote.!!!!!!! Hva er viktigst , et liv eller en ny jakke?
Jeg er med ! :D

Reply

Rebecca August 24, 2011 at 23:20

Hei! Nettsiden var jo borte en stund og nå sender button’en meg hit, hva skjer? :) Savner siden!

Reply

Hilde Christina August 25, 2011 at 01:49

Vi jobber med å få opp ny side og logo, mer info kommer!

Reply

Rebecca August 29, 2011 at 10:29

Ok, gleder meg til å se :)

Reply

Guro Lennige November 9, 2011 at 15:25

Dette er bra! :sheep: :pig2: :pig2: :mouse:

Reply

Qim December 30, 2011 at 15:25

Flott tiltak!

sirahblog.blogspot.com

Reply

Selina-Hamster January 21, 2012 at 23:32

Jeg er med ! PS: JEG ELSKER HamSTER<3

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: