Deborah Lippman Cleopatra In New York – Swatches

Nyhetsbrev

Deborah Lippman Cleopatra In New York – Swatches

by Hilde Christina on 02. Jan, 2013

in Negler og hender

Godt nyttår alle sammen! Smile

Som jeg har nevnt før, jeg er overhodet ikke fan av neglelakk og det er sjelden jeg gidder å bruke tid på nettopp det. For meg er neglelakk altfor mye styr til at det er verdt det, jeg merker også at neglene mine holder seg finere og ser sunnere ut når jeg kun bruker negleforsterker. Til tross for dette falt jeg helt for denne lakken da jeg så den på et bilde, svart baselakk med glitter i gull er lekkert! Jeg har aldri testet neglelakk fra Deborah Lippman før, men de har utrolig mange fine lakker, spesielt innen glitter som jeg har vært hektet på i det siste.

Deborah Lippman Cleopatra In New York

Denne lakken er utrolig fin på, den er mørk og dyster uten å egentlig være deprimerende siden gullglitteret gir den en veldig sofistikert look. Jeg skulle ønske lakken var noe tykkere, for jeg må ha tre strøk for å oppnå ønsket effekt og så utålmodig som det jeg er, er tre strøk noe tungvint for mitt bruk. Holdbarheten er ok, jeg lot nok ikke hvert strøk tørke så lenge som jeg burde, for den holdt ikke mer enn 24 timer før små flak forsvant her og der. Hadde den ikke vært så fin som det den er hadde jeg nok likt den mindre, men den er så unik og vakker at jeg liker den veldig godt, til tross for bare ok holdbarhet.

Denne er limited edition og finnes hos Beautybridge.com. Bortsett fra det er Beautybay.com den eneste nettbutikken jeg kjenner til som fører Deborah Lippman, men de har ikke enormt utvalg.

Jeg kommer nok til å teste flere lakker fra dette merket i 2013, jeg sikler på Deborah Lippmann Let’s Go Crazy som ser utrolig fin ut. Om noen har testet lakker fra dette merket, gi gjerne tilbakemelding!

{ 22 comments… read them below or add one }

Telma January 2, 2013 at 09:21

Oh! Jeg er fan! Jeg har ikke verken koordinasjon eller tålmodighet til å få pene negler hvis jeg må ha hundrevis av lag for å få det pent. ;) Mamma hadde forresten noe stilig; http://www.youtube.com/watch?v=ROk134kw5P8 Så vidt jeg har klart å finne ut, så tester de ikke på dyr, så sånn skal jeg ha! superenkelt og litt mer spesielt enn bare plain lakk. Og de jeg har testet dekker etter ett lag, tørker kjempefort og holder godt.

Reply

Hanne January 2, 2013 at 10:35

Aaah. Så denne for et par dager siden, og eeelsker looken den gir. Det var likevel uttalelsen (fra en annen blogger) om behovet for 3 lag som gjorde at jeg ikke kjøpte den. Eier ikke tålmodighet, og bruker helst bare blank/lys rosa lakk for å få litt glans de dagene jeg gidder å gjøre så mye :-P
Flott er den uansett!

Fint at du tester og omtaler neglelakker også forresten, siden vi tydeligvis er like kresne og utålmodige :D

Reply

Anette January 2, 2013 at 11:07

Den var veldig fin! Men enig i at det er kjedlig når man må ha så mange lag! Men hva med å kjøpe en hurtigtørkende mørk negllakk og ha under, også bare bruke et strøk av den over. Så slipper man det styret? China glaze og Color Club har veldig godt og hurtig tørkende lakker! (og hvis ikke jeg har bomma fullstendig så tester de ikke på dyr)

Reply

Anette January 2, 2013 at 12:03

Åja sorry, du har kanskje svart under ja, leste litt feil.

Reply

Caroline January 2, 2013 at 12:19

Du har så fine negler! Så lurer jeg på – hva gjør du for å få så fine neglbånd? Mine er alltid tørre og stygge uansett hvilken håndkrem jeg bruker.

Reply

Hilde Christina January 2, 2013 at 12:27

Jeg gjør faktisk ingenting, neglene mine har alltid holdt seg fine uten at jeg trenger å vedlikeholde dem i det hele tatt. Bra noe fungerer på den måten også! :)

Reply

Heidi January 2, 2013 at 12:24

Beautybridge har de;)

Reply

Hilde Christina January 2, 2013 at 12:32

Ah, takk for tips!

Reply

Ingrid January 2, 2013 at 14:37

Hei HC!
Jeg er på utskikk etter en BB cream, er den noen merker du vil anbefale.

Reply

Hilde Christina January 2, 2013 at 14:53

Se litt lenger ned på siden? Evt søk øverst i søkefeltet.

Reply

Thea January 2, 2013 at 14:55

Ja :) Jeg har mange fra dette merket, og det jeg har erfart er at særlig glitterneglelakkene holder seg mye bedre hvis du dropper base coat, og kun bruker top coat. Vet ikke helt hvorfor, men kanskje glitteret fester seg bedre til neglen uten basen? :)

Reply

Julianne January 2, 2013 at 15:01

Elsker Deborah Lippmann lakkene, de med glitter i er så fine! Ønsker meg Razzle Dazzle. Jeg bruker å legge et tynt lag med lakk i samme farge som basen i lippmann lakken, da trenger man bare ett lag over for at det skal se bra ut. Favoritten min er Across The Universe, med en mørkeblå lakk under er den stunning og sitter som et skudd :-)

Reply

Ina January 2, 2013 at 15:12

Så fin!

Reply

Mira January 2, 2013 at 17:54

Godt nyttår til deg og dine! Stilig neglelakk, må prøves ut.

Reply

Tina January 2, 2013 at 19:29

Vis du vil prøve en annen neglelakk fra det merker kan du prøver en som heter “let`s go crazy”
den er som du har bare lilla baselakk og fargerikt glitter!

Reply

Ibe January 2, 2013 at 20:24

Kjempelekker!!!
Støtter Julianne i at det lønner seg å legge et lag med ‘vanlig’ neglelakk i samme farge som basen til glitterlakken, gjerne en med en creamy base som dekker godt. Det blir ikke så veldig mye mer jobb, for da slipper du unna med minst et lag mindre av glitterlakken, i tillegg til at det blir bittelitt enklere å fjerne den etterpå :)

Reply

Synne January 3, 2013 at 19:05

Den var superfin!! :)

Reply

Silje January 3, 2013 at 20:09

Jeg fikk Let’s go crazy til jul og tok den på til nyttårsaften. Sitter perfekt enda i allefall :) Fresh farge og den glitrer opp en ellers døll hverdag ;)

Reply

Thea January 6, 2013 at 11:20

Hei. Har du noen tips øyenskyggepalleter som ikke er altfor dyre? Jeg trenger nemlig ny:) 8-) h

Reply

Hilde Christina January 6, 2013 at 11:25

Jeg liker ikke øyenbrynspaletter, jeg bruker Brow Fantasy fra Revlon!

Reply

Siljemarlenes January 8, 2013 at 18:34

Deborah Lippman er veldig bra negelakk! har en i glitter også bare i farger :)

Reply

Elizabeth January 9, 2013 at 15:07

Super lekker negelelakk :-D
Liker ikke neglelakk på fast basis jeg heller,men denne var lekker :-D Elsker glitter i gull på svart base :-D :-D

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: