Kroppsskrubb – Årets produkt 2011

Nyhetsbrev

Kroppsskrubb – Årets produkt 2011

by Hilde Christina on 30. Jan, 2012

in Kroppsprodukter

Kroppsskrubben jeg brukte gjennomgående i hele fjor og som var fjorårets favoritt er Burt’s Bees Cranberry & Pomegranate Sugar Scrub, et produkt jeg innså at jeg faktisk ikke har skrevet omtale av! Denne skrubben kjøpte jeg helt tilfeldig fordi jeg trengte ny peeling for kropp og så den i en hylle på en butikk her i USA og den er såpass god at jeg fortsatte å kjøpe den. Ting som er billig og enkelt å få tak i er alltid en vinner hos meg.

Jeg liker kroppsskrubber som har grove korn og hvor jeg virkelig føler at huden min blir ordentlig og grundig skrubbet. Denne skrubben er grov og det er kanskje derfor jeg har holdt meg til den det siste året. I tillegg inneholder den olje noe som gjør at huden blir god og myk etterpå og jeg trenger ikke bruke body lotion om jeg bruker denne i dusjen.

Den lukter også utrolig godt! Lukten er god i dusjen, den setter seg riktignok ikke på huden. Dette er noe jeg ser på som positivt, siden jeg ikke liker dusjprodukter hvor lukten forblir på huden (med mindre det er snakk om sjokoladelukt). Det eneste jeg kan klage på med denne er at om jeg ikke passer på er det veldig lite olje igjen når den nærmer seg tom, noe som gjør at den blir litt tørr. Dette er riktignok ikke et stort problem, siden jeg enkelt bruker den tørr (huden min er jo våt allikevel) eller blander den med litt olje eller dusjsåpen min.

Prisen er 120 kroner hos Feelunique! Hva jeg betaler her i USA husker jeg faktisk ikke, men det er omtrent samme pris. Jeg kommer til å teste flere kroppsskrubber i 2012 siden dette er noe jeg sjelden tester så jeg vil neppe kjøpe ny forsyning av denne på en stund, men om du er på jakt etter en god og billig skrubb, er denne absolutt verdt et forsøk! Inneholder ingen lumske ingredienser og vil passe de aller fleste.

{ 9 comments… read them below or add one }

Tone January 30, 2012 at 13:27

Hvorfor bruker du ikke Md formulations face and body scrub på kroppen også?

Reply

Hilde Christina January 30, 2012 at 23:47

Jeg gjør det iblant, men jeg har alltid brukt billigere skrubber på kroppen. Sparer mye penger!

Reply

Elisabeth January 30, 2012 at 14:30

Den har jeg jo faktisk! Jeg syns den lukter veldig godt og huden blir myk :)

Reply

elin January 30, 2012 at 15:45

hei, jeg bruker md formulations face and body scrub på kroppen også. fordi den er veldig bra som en del av brystpleie. så da bruker jeg den bare på hele kroppen. Jeg tenkte å kjøpe den sjokolade scrubben(kaller den bare det) som du har som favoritt.tror du dette er greit? men denne virket jo veldig bra og billig. gleder meg til nye tester.

Reply

Hilde Christina February 1, 2012 at 03:58

Ja, det høres bra ut!

Reply

Christina January 31, 2012 at 22:59

Det er tilbud på spasett med skrubb og body butter på feelunique nå :)

Reply

Phoebe February 2, 2012 at 21:44

Åh, så glad jeg ble for at du anbefalte denne! Sliter skikkelig med å finne en skrubb til en billig penge. Brukte nemlig alt for mye penger på sånt før jul, så nå er jeg på budsjett! hehe

Reply

Linn February 6, 2012 at 15:12

Da skal jeg jammen prøve denne :D

Reply

Elizabeth June 7, 2012 at 11:46

En god skrubb som lukter deilig :-) Favoritt :-)

Reply

Leave a Comment

Click to use smileys
SmileBig SmileGrinLaughFrownBig FrownCryNeutralWinkKissRazzChicCoolAngryReally AngryConfusedQuestionThinkingPainShockYesNoLOLSillyBeautyLashesCuteShyBlushKissedIn LoveDroolGiggleSnickerHeh!SmirkWiltWeepIDKStruggleSide FrownDazedHypnotizedSweatEek!Roll EyesSarcasmDisdainSmugMoney MouthFoot in MouthShut MouthQuietShameBeat UpMeanEvil GrinGrit TeethShoutPissed OffReally PissedMad RazzDrunken RazzSickYawnSleepyDanceClapJumpHandshakeHigh FiveHug LeftHug RightKiss BlowKissingByeGo AwayCall MeOn the PhoneSecretMeetingWavingStopTime OutTalk to the HandLoserLyingDOH!Fingers CrossedWaitingSuspenseTremblePrayWorshipStarvingEatVictoryCurseAlienAngelClownCowboyCyclopsDevilDoctorFemale FighterMale FighterMohawkMusicNerdPartyPirateSkywalkerSnowmanSoldierVampireZombie KillerGhostSkeletonBunnyCatCat 2ChickChickenChicken 2CowCow 2DogDog 2DuckGoatHippoKoalaLionMonkeyMonkey 2MousePandaPigPig 2SheepSheep 2ReindeerSnailTigerTurtleBeerDrinkLiquorCoffeeCakePizzaWatermelonBowlPlateCanFemaleMaleHeartBroken HeartRoseDead RosePeaceYin YangUS FlagMoonStarSunCloudyRainThunderUmbrellaRainbowMusic NoteAirplaneCarIslandAnnouncebrbMailCellPhoneCameraFilmTVClockLampSearchCoinsComputerConsolePresentSoccerCloverPumpkinBombHammerKnifeHandcuffsPillPoopCigarette

Previous post:

Next post: