Nyhetsbrev

Kroppsskrubb – Årets produkt 2011

by Hilde Christina on 30. Jan, 2012

in Kroppsprodukter

Kroppsskrubben jeg brukte gjennomgående i hele fjor og som var fjorårets favoritt er Burt’s Bees Cranberry & Pomegranate Sugar Scrub, et produkt jeg innså at jeg faktisk ikke har skrevet omtale av! Denne skrubben kjøpte jeg helt tilfeldig fordi jeg trengte ny peeling for kropp og så den i en hylle på en butikk her i USA og den er såpass god at jeg fortsatte å kjøpe den. Ting som er billig og enkelt å få tak i er alltid en vinner hos meg.

Jeg liker kroppsskrubber som har grove korn og hvor jeg virkelig føler at huden min blir ordentlig og grundig skrubbet. Denne skrubben er grov og det er kanskje derfor jeg har holdt meg til den det siste året. I tillegg inneholder den olje noe som gjør at huden blir god og myk etterpå og jeg trenger ikke bruke body lotion om jeg bruker denne i dusjen.

Den lukter også utrolig godt! Lukten er god i dusjen, den setter seg riktignok ikke på huden. Dette er noe jeg ser på som positivt, siden jeg ikke liker dusjprodukter hvor lukten forblir på huden (med mindre det er snakk om sjokoladelukt). Det eneste jeg kan klage på med denne er at om jeg ikke passer på er det veldig lite olje igjen når den nærmer seg tom, noe som gjør at den blir litt tørr. Dette er riktignok ikke et stort problem, siden jeg enkelt bruker den tørr (huden min er jo våt allikevel) eller blander den med litt olje eller dusjsåpen min.

Prisen er 120 kroner hos Feelunique! Hva jeg betaler her i USA husker jeg faktisk ikke, men det er omtrent samme pris. Jeg kommer til å teste flere kroppsskrubber i 2012 siden dette er noe jeg sjelden tester så jeg vil neppe kjøpe ny forsyning av denne på en stund, men om du er på jakt etter en god og billig skrubb, er denne absolutt verdt et forsøk! Inneholder ingen lumske ingredienser og vil passe de aller fleste.

{ 9 comments… read them below or add one }